Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyek egy 22 éves (3 db)

feltételezem te is meleg vagy ha ez kérdéses... az izmost amúgy miért kell megemlíteni?
A lényeg gondolom azon van, hogy izmos vagy. :D
Fu de meleg van
Háát, ha nem vagy te is meleg, mondd meg neki, ami ugyan rossz lesz neki, de attól még ez van. Sajnos sok olyan srác van akiért a fiuk/lányok megvesznek, de csak egyiké lehet, és a természet már elõre "behuzalozta" a lehetõségeket.. Az izmosság is részletkérdés, mert nem minden melegnek jön be az. Egy 39 éves, magányos meleg..
hova jártok???:P te is meleg vagy?
Most komolyan az izmos jelzõ-t minek kellett odarakni ! jajj te jó milyen emberek vannak itt.
Miért írtad le h nézel ki? Amúgy a kérdés h mihez van keved. Ha bi vagy csapj bele vele. Nem gáz az! Csak tisztázd, hogy nem érzelmi alapon akarod...
F/21/izmos Szerintem te ismerkedési céllal írtad ezt ki, nagyoon szar vagy:DDD Ha nem, akkor nem értem mi köze a kérdéshez hogy 21éves izmost vagy:D
Ha esetleg vissza tévedne a 'jó útra' , szívesen várom. ;) 18 L
sz0pd le.
Te is meleg vagy? Mert ha igen, és neked is szimpatikus, akkor legyetek együtt. De ha nem vagy meleg, akkor ezt mondd el neki, meg azt is, hogy köztetek nem lehet soha semmi, csak barátság.
Ha nem vagy meleg akkor egyértelmû. Közlöd vele, hogy "bocsi cimbi ez nem fog összejönni, sajnálom". Aztán nem ártana megdumálni, hogy innentõl mi legyen a barátsággal, mert ha õ beléd esett, te meg nem viszonzod, úgy szar dolog egy társaságban lenni, és ez nem segíti, hogy túljusson rajtad. Szerintem. Szóval ezt a részét nem ártana megbeszélni, hogy mi legyen. Aztán ez még nem kell, hogy a barátság végét jelentse, de lehet egy ideig nem kéne együtt tölteni az idõtöket.

Hogyan tegyek féltékennyé egy 22 éves fiút?

Interneten beszélnünk csak és amikor látja h mást privátba hívok avgy valami akkor olyan édes.De ez nem iylen beteges dolog, nyugi.Csak utána mindig olyan édes a kibékülés.

Legjobb válasz: Ha szereted és fontos neked, akkor nem lenne szabad játszadoznod vele... Mindenkinek jól esik, ha féltékeny néha-néha a párja... De vigyázz vele, mert mi lesz ha egyszer majd tõled független okból jogosan lesz féltékeny...és betelt a pohár alapon elszakad nála a cérna! Finoman, de okosan! :)

Ha szereted és fontos neked, akkor nem lenne szabad játszadoznod vele... Mindenkinek jól esik, ha féltékeny néha-néha a párja... De vigyázz vele, mert mi lesz ha egyszer majd tõled független okból jogosan lesz féltékeny...és betelt a pohár alapon elszakad nála a cérna! Finoman, de okosan! :)
tedd fel magadnak a kérdést, hogy éreznéd magad, ha õ is ezt csinálná velem? hogyan reagálnál arra pl, hogy õ veled egy idõben más lányokkal is beszélget... és ennek függvényében cselekedj!! ki mit vet úgy arat tartja a mondás..
Sehogy!!! Egy párkapcsolatban az õszinteség az egyetlen jérható út.
Húú, ne tedd rendszeressé ezt a dolgot. A fiú érdekében. Vagy idegroncs lesz belõle, vagy hamar megunja és otthagy, vagy rájön, hogy milyen vicces, és megpróbál téged féltékennyé tenni minden adódó pillanatban. És azért valld be, az nem olyan jó érzés. Volt egy csajom, akinek csak fiúbarátai voltak. Majdnem megõrültem mellette, minden nap más fiúkkal ment máshova. Aztán a végén nem bírtam tovább.
csak én nem értem?
Egyetértek az elõttem szólókkal, mennétek inkább aludni mindketten... Egyébként a helyzet baromi egyszerû: ahhoz közeledj, akit szeretsz, és pont. Amúgy meg szerintetek egy szõrös férfi undorító? Látszik, hogy kis pisisek vagytok még, jobb lenne 15 éves kisfiúkkal haverkodni, azoknak úgysem szõrös még sehol. :P 20/L
22:38-es vagyok megint, csak gondoltam hozzáfûzöm, hogy jómagam is már a szexnél tartottam 15 évesen, de egy olyan kapcsolatban, ami aztán négy évig tartott. Ugye érzékeled a különbséget? Mérföldekkel értelmesebb voltam, mint most ti, tényleg nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkoznotok egyelõre. Legalábbis ami az irományod alapján lejött nekem belõletek.
Mi van? Hogy jön az ide, hogy szûz a srác és hogy nem borotválja?? Am ha az expasiját szereti, akkor ne msnezgessen mással. Fõleg ne egy ilyen komolytalan alakkal...
és miért kell kiemelni h a srác szûz és nem borotválja? nemértem...szerintem elõször nõjön fel, érjen meg agyilag is egy kapcsolatra és csak utána gondolkodjon ilyen dolgokon...
gondolja át a dolgokat...de egyébként miért fontos, hogy nem szõrtelenít az a 21 éves fiú?
Mit tegyen? Lépjen ki az MSN-bõl, mosson fogat, és feküdjön le aludni. És inkább a tévémacira gondoljon elalvás közben, mint arra a 21 éves szûz és szõrös srácra.
LOL! Szõrös az nem undorító, hanem férfias. Kis pisisek vagytok még.
ja értem. hát gondolkozzon már el ... amugy meg válaszzon a korosztályábol , és borotválja nekik ha ien fontos:D
A kérdező hozzászólása: azért fontos hogy szõrös mert, az undorító


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!