Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyek egy 22 (8 db)

feltételezem te is meleg vagy ha ez kérdéses... az izmost amúgy miért kell megemlíteni?
A lényeg gondolom azon van, hogy izmos vagy. :D
Fu de meleg van
Háát, ha nem vagy te is meleg, mondd meg neki, ami ugyan rossz lesz neki, de attól még ez van. Sajnos sok olyan srác van akiért a fiuk/lányok megvesznek, de csak egyiké lehet, és a természet már elõre "behuzalozta" a lehetõségeket.. Az izmosság is részletkérdés, mert nem minden melegnek jön be az. Egy 39 éves, magányos meleg..
hova jártok???:P te is meleg vagy?
Most komolyan az izmos jelzõ-t minek kellett odarakni ! jajj te jó milyen emberek vannak itt.
Miért írtad le h nézel ki? Amúgy a kérdés h mihez van keved. Ha bi vagy csapj bele vele. Nem gáz az! Csak tisztázd, hogy nem érzelmi alapon akarod...
F/21/izmos Szerintem te ismerkedési céllal írtad ezt ki, nagyoon szar vagy:DDD Ha nem, akkor nem értem mi köze a kérdéshez hogy 21éves izmost vagy:D
Ha esetleg vissza tévedne a 'jó útra' , szívesen várom. ;) 18 L
sz0pd le.
Te is meleg vagy? Mert ha igen, és neked is szimpatikus, akkor legyetek együtt. De ha nem vagy meleg, akkor ezt mondd el neki, meg azt is, hogy köztetek nem lehet soha semmi, csak barátság.
Ha nem vagy meleg akkor egyértelmû. Közlöd vele, hogy "bocsi cimbi ez nem fog összejönni, sajnálom". Aztán nem ártana megdumálni, hogy innentõl mi legyen a barátsággal, mert ha õ beléd esett, te meg nem viszonzod, úgy szar dolog egy társaságban lenni, és ez nem segíti, hogy túljusson rajtad. Szerintem. Szóval ezt a részét nem ártana megbeszélni, hogy mi legyen. Aztán ez még nem kell, hogy a barátság végét jelentse, de lehet egy ideig nem kéne együtt tölteni az idõtöket.

Hogyan tegyek féltékennyé egy 22 éves fiút?

Interneten beszélnünk csak és amikor látja h mást privátba hívok avgy valami akkor olyan édes.De ez nem iylen beteges dolog, nyugi.Csak utána mindig olyan édes a kibékülés.

Legjobb válasz: Ha szereted és fontos neked, akkor nem lenne szabad játszadoznod vele... Mindenkinek jól esik, ha féltékeny néha-néha a párja... De vigyázz vele, mert mi lesz ha egyszer majd tõled független okból jogosan lesz féltékeny...és betelt a pohár alapon elszakad nála a cérna! Finoman, de okosan! :)

Ha szereted és fontos neked, akkor nem lenne szabad játszadoznod vele... Mindenkinek jól esik, ha féltékeny néha-néha a párja... De vigyázz vele, mert mi lesz ha egyszer majd tõled független okból jogosan lesz féltékeny...és betelt a pohár alapon elszakad nála a cérna! Finoman, de okosan! :)
tedd fel magadnak a kérdést, hogy éreznéd magad, ha õ is ezt csinálná velem? hogyan reagálnál arra pl, hogy õ veled egy idõben más lányokkal is beszélget... és ennek függvényében cselekedj!! ki mit vet úgy arat tartja a mondás..
Sehogy!!! Egy párkapcsolatban az õszinteség az egyetlen jérható út.
Húú, ne tedd rendszeressé ezt a dolgot. A fiú érdekében. Vagy idegroncs lesz belõle, vagy hamar megunja és otthagy, vagy rájön, hogy milyen vicces, és megpróbál téged féltékennyé tenni minden adódó pillanatban. És azért valld be, az nem olyan jó érzés. Volt egy csajom, akinek csak fiúbarátai voltak. Majdnem megõrültem mellette, minden nap más fiúkkal ment máshova. Aztán a végén nem bírtam tovább.


22 hetes terhes vagyok. Pár napja nincs étvágyam, napi 1-2 zsömle meg 1 gyümölcs. Mit tegyek, hogy többet egyek?

Félek, hogy ártok a babának!

Legjobb válasz: Ne aggódj, a baba elveszi, ami neki kell. A problémát az okozhatja, ha te legyengülsz, mert könnyebben megbetegszel és nem bírod a strapát. Nem tudom, szedsz-e vitamint, az is csinál étvágyat. Legalább gyümölcslevet igyál, ha nagyon nem megy le a szilárd étel. Ha még pár napig nincs étvágyat, szerintem említsd meg az orvosnak, hátha nem árt utánanézni a dolognak. Vigyázz magatokra!

Ne aggódj, a baba elveszi, ami neki kell. A problémát az okozhatja, ha te legyengülsz, mert könnyebben megbetegszel és nem bírod a strapát. Nem tudom, szedsz-e vitamint, az is csinál étvágyat. Legalább gyümölcslevet igyál, ha nagyon nem megy le a szilárd étel. Ha még pár napig nincs étvágyat, szerintem említsd meg az orvosnak, hátha nem árt utánanézni a dolognak. Vigyázz magatokra!
Ha nem szeretnél, nem mész. Semmi nem erõszak! Bár én megtenném a kedvéért. Pár órát kibirsz ott, nem fognak megenni!
Most kaland vagy kapcsolat? Egyébként a 29 még nem olyan vészesen öreg hozzád. (Sõt, pont jó.) Néha próbálj meg kijelentõ mondatokat is írni, ponttal a végén, és akkor nem bosszantod fel az olvasókat.
Ezek szerint te semmi komolyat nem szeretnél vele, ezt talán mondd el neki is!

Üdv. Olyan problémával állok elétek, amire szeretnék esetleges tanácsokat, vagy esetleges megoldási lehetőségeket kérni.22 leszek idén, a barátnőm 19, 5 hónapja vagyunk egy pár. A probléma az, hogy a párom édesanyja korlátozza folyamatosan Mit tegyek?

A párom meg védi őt velem szembe.Hetente 1x aludhatunk együtt ennyi idősen és ennyi idő után. A barátnőm meg mindig azzal áll elő, hogy értsem meg, stb. mikor nekem az előző kapcsolatomban együtt éltem a barátnőmmel. Meg ugye hétköznap sem aludhatunk együtt. De barátnőm mindig csak azzal áll elő, hogy 1x bírjam ki a héten. Szerintetek milyen megoldás van, vagy mit kellene tennem? Barátnőm semmit sem tesz!

Legjobb válasz: Sok mindent nem tehetsz. Ha neki is elég ennyi, akkor nemfog szembemenni az anyjával csak amiatt, hogy neked nem elég.

Sok mindent nem tehetsz. Ha neki is elég ennyi, akkor nemfog szembemenni az anyjával csak amiatt, hogy neked nem elég.
nem biztos, hogy elég neki, csak gondolom, hogy még a szülei tartják el, õk iskoláztatják, adják neki a "kenyeret", így gondolom nem akar balhézni.... ha ez a helyzet, akkor megértem õt, és neked is támogatnod kellene, nem tehet róla, hogy az anyukája ilyen...
Úgy tûnik, neki elég a heti egyszeri együttalvás. Kénytelen vagy alkalmazkodni hozzá, vagy keresel egy másik lányt, aki naponta veled alszik. De legjobb lenne, ha megnõsülnél. Akkor aztán éjjel-nappal együtt aludhatnátok. Senki nem szólhatna bele.
Öt hónap véleményem szerint nem túl sok.Bizonyára, amikor a szüleivel is jó kapcsolatod lesz megengedik, hogy együtt alhassatok.:) A kérdésem, hogy hol szoktatok együtt aludni? Próbáld megérteni az édesanyját is, bizonyára félti õt :)
hát én is 19 vagyok, gimis, anyáékkal élek nyilván és nekünk annyi sincs, hogy heti rendszerességgel itt aludhatna a barátom. 21 lesz, több mint 1 éve együtt vagyunk, szóval ne csodálkozz...
Nem tudom a barátnõd milyen idõs és milyen típus. Én 22 éves vagyok és azért nem esne jól, ha a szüleim így lekorlátoznának, pedig velük élek, javarészt õk is tartanak el. Nem tudnám annyiban hagyni. Persze ha nagyon erõszakoskodnának, akkor nem tudnék mit tenni, de éreztetném a párommal azt, hogy én is többre vágyom, de sajna nem lehet... Számomra az a fura, hogy õ ennyire beletörõdik. Attól, hogy elfogadja a szülei döntését, még tudathatná veled, hogy õ is többre vágyna ha lehetne. Így legalább az az érzés nem merülne fel, hogy talán nem is akar többet veled lenni... Megoldás szerintem erre nincs. Ha õ ennyire nem tud/akar változtatni, akkor nem nagyon tudsz sajna mit tenni.
szerintem ez azért van, mert a szülei nagyobb befolyással vannak rá, mint te. ami tulképp. teljesen normális, hiszen õk nevelték. feléjük lojális, és lehet, h neki ez az 5 hónap járás még nem olyan volumenû, h emiatt konfrontálódjon az õsökkel. igazából õ egy atipikus kamasz, hiszen a legtöbb ilyen korú lány vérre menõ vitát generál az anyjával-apjával, ha a pasijáról van szó. ami persze legyezgeti a fiatalember hiúságát, ám annál rosszabbul esik a szüleinek. ha a barátnõdnek ez így megfelel, akkor ne erõltesd a dolgot. fõleg ha te vagy az elsõ barátja. lehet, h késõbb lazul a szigor. van egy tippem, h a lányt a tanulás miatt fogják ennyire, ami végülis jogos, az azért sokkal fontosabb mint a pasizás.
Akkor várj két évet és ok. lesz.
sztem ennyi idõsek voltunk mikor összejöttünk a párommal..
Nem sok a 3 év, fõleg, hogy: -te még 20 évesen is a féléveket számolod(errõl, úgy általános végén leszoknak a fiatalok) - a korkülöNbséget m-mel írod! Szerintem egy szinten lehettek!
Nem értem. Ha 17, akkor mitõl fél? :-DD Szerintem csak aggódj nyugodtan, majd elmúlik. Ha jól látom, 2 év múlva már nem zavarna a korkülönbség. Akkor képzeld, hogy 2 évvel idõsebbek vagytok. Szóval ne parázz, nem sok a 3 év, nyugodtan legyetek szerelmesek, ha úgy alakul. Pedro
Itt még azért számít, mert egy 17 éves lány még általában nem anyira felszabadult, mint egy 20 éves fiú. Ismerkedhetsz vele, de csak óvatosan. És közben azért tanulj meg rendesen magyarul.
hülye vagy én így 18 évesen simán elfogadnék 12 évest is 24 évest is, csak 14 alatt ugye törvénytelen szal az kilõve... Egy szutykos 3 év miatt ne kezdj már agyalni úristen:D
10 év simán belefér ha a csaj a fiatalabb szerintem :D
csak én nem értem?
Egyetértek az elõttem szólókkal, mennétek inkább aludni mindketten... Egyébként a helyzet baromi egyszerû: ahhoz közeledj, akit szeretsz, és pont. Amúgy meg szerintetek egy szõrös férfi undorító? Látszik, hogy kis pisisek vagytok még, jobb lenne 15 éves kisfiúkkal haverkodni, azoknak úgysem szõrös még sehol. :P 20/L
22:38-es vagyok megint, csak gondoltam hozzáfûzöm, hogy jómagam is már a szexnél tartottam 15 évesen, de egy olyan kapcsolatban, ami aztán négy évig tartott. Ugye érzékeled a különbséget? Mérföldekkel értelmesebb voltam, mint most ti, tényleg nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkoznotok egyelõre. Legalábbis ami az irományod alapján lejött nekem belõletek.
Mi van? Hogy jön az ide, hogy szûz a srác és hogy nem borotválja?? Am ha az expasiját szereti, akkor ne msnezgessen mással. Fõleg ne egy ilyen komolytalan alakkal...
és miért kell kiemelni h a srác szûz és nem borotválja? nemértem...szerintem elõször nõjön fel, érjen meg agyilag is egy kapcsolatra és csak utána gondolkodjon ilyen dolgokon...
gondolja át a dolgokat...de egyébként miért fontos, hogy nem szõrtelenít az a 21 éves fiú?
Mit tegyen? Lépjen ki az MSN-bõl, mosson fogat, és feküdjön le aludni. És inkább a tévémacira gondoljon elalvás közben, mint arra a 21 éves szûz és szõrös srácra.
LOL! Szõrös az nem undorító, hanem férfias. Kis pisisek vagytok még.
ja értem. hát gondolkozzon már el ... amugy meg válaszzon a korosztályábol , és borotválja nekik ha ien fontos:D
A kérdező hozzászólása: azért fontos hogy szõrös mert, az undorító


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!