Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyek egy (3823 db)

Hogy tegyek egy fiúnak aki tetszik arról utalásokat hogy csak később jöjjön rá és mégse legyen teljesen biztos benne hogy tetszik nekem?

Legjobb válasz: pontosabban:Hogy tegyek utalásokat egy fiúnak arról hogy tetszik nekem úgy hogy csak késõbb jöjjön rá és mégse legyen teljesen biztos benne hogy tetszik nekem?

A kérdező hozzászólása: pontosabban:Hogy tegyek utalásokat egy fiúnak arról hogy tetszik nekem úgy hogy csak késõbb jöjjön rá és mégse legyen teljesen biztos benne hogy tetszik nekem?
A kis utalásaitoknak rendszerint az a vége, hogy semmit nem észlel belõle. TESSÉK ERÕT VENNI MAGADON!

Ha több helyen mozognék, hogyan tegyem? Egyedül vagy barátokkal? Ha nem sikrül az iskolában becsajoznom, hol tegyem? Egy lánynak mit nem kell megtennie egy ismerkedés során és egy fiúnak mit pluszban?

Ezek a dolgok is érdekelnek a tanulás,az erősítés,a szabadidőbeli elfoglaltságok mellett.Amúgy 24 és fél vagyok.

Legjobb válasz: rajtad múlik mit teszel meg és mit nem.

rajtad múlik mit teszel meg és mit nem.

Mit tegyek? Hogy tegyem? Egy lánnyal a koleszba. (több lent)

Van egy lány a koleszba, most jött ebben a félévben, egy igazi szőke bombázó, a magyart töri, és eddig szinte minden fiú lefeküdt vele... Engem ez nem zavar. És már én is nagyon szeretnék, de nem tudom hogy állítsak oda. A többiek is csak beállítottak a szobájába, aztán lett ami lett, csak egy kicsit izgulok. Milyen egyértelmű jelzéseket adjak neki? A többiek csak elkezdték dicsérni először a haját, aztán a mellét, stb... Szóval kéne egy kis eligazítás. 20/F Ja és nem vagyok ám olyan pancser, csak annyira tetszik ez a csaj, hogy nem tudok normálisan viselkedni sem...

Legjobb válasz: a haverok megszopatták, te meg képes lennél vele nyalakodni.

a haverok megszopatták, te meg képes lennél vele nyalakodni.
ez gáz. 20éves létedre még mindig csak dugni akarsz egy ilyen libát?
A kérdező hozzászólása: csak egy futó kalandot szeretnék... másfél éve amikor szakítottam a barátnõmmel, nem voltam senkivel, olyan nagy bûn lenne?
Dobd be a "pucér pasit"!Aztán lesz ami lesz!2:3 a sikerarány! :)


Hogyan tegyek egy merevlemezre xbox 360 játékokat?

Legjobb válasz: Ha lemezen vannak meg akkor .iso fájl-á kell konvertálni majd úgy rárakni egy merev lemezre, de amúgy nem fogja látni ezeket az xbox 360 csak ha ugy van crackelve, hogy tudjon ilyet..

Ha lemezen vannak meg akkor .iso fájl-á kell konvertálni majd úgy rárakni egy merev lemezre, de amúgy nem fogja látni ezeket az xbox 360 csak ha ugy van crackelve, hogy tudjon ilyet..
A kérdező hozzászólása: és muszáj átkonvertálni az iso2god programmal? vagy nem lenne csak isot?
A kérdező hozzászólása: vagy azok miért jobb?
A kérdező hozzászólása: milyen oldaról? vagy arra mennyi/milyen játékok vannak?
Én godos verziókat szedek le.
A kérdező hozzászólása: jah és nem tudod hogy miért ir ki errort az iso2god valami could not locate default.xex or default.xbe
A kérdező hozzászólása: Sikerült köszi:D
Igen.
A kérdező hozzászólása: és akkor ez eggyik kábel a box-ba másik a routerba? (mert igy biztonságossab)
Ha van benne wifi akkor azzal, ha nincs akkor kábellal.
A kérdező hozzászólása: hogy csatlakozzak vele hállozatra???
A kérdező hozzászólása: vagy hol nezem meg a box ip cimet?
A kérdező hozzászólása: oke, de milyen kabelel csatlakoztassam?
Csatlakozol vele hálózatra. Mikor csatlakozott kiirja az ip cimet amit kapott és azt beütöd pl filezillába. Név és jelszó xbox és rámásolod hddre.
A kérdező hozzászólása: rgh s a xbox. de nem lemezen vannak csak simán torrent fájlok
Megfogod és rárakod... xÐ Ha játszani is akarsz vele akkor egy kuva erõs géped legyen!
Ha nincs rgh-zva akkor fel tudod telepiteni eredeti lemezrõl a sárga gombot nyomva, de a lemez játék közben is kell. Ha van rgh akkor hálózqton keresztül valami ftp kliensel.
A kérdező hozzászólása: valaki ért az iso2god nevû programhoz?vagy az xbox image browserhez?mert nekem állandoan hibat ir ki es már probaltam uj verziot meg mindent de nem jjo pls akki ert hozza az irjon ide vagy privatot!!! !

Hogy tegyek egy közös fürdést NAGYON romantikussá?

Minden tipp jòl jön ;)

Legjobb válasz: Leginkább egy nagy szenvedélyes szeretkezés... ;)

Leginkább egy nagy szenvedélyes szeretkezés... ;)
fiú vagy vagy lány? lány vagyok: nekem bejönne egy gyertsás, rózsaszirmos illóolajas fürdõzés+szeretkezés <3 :)
Jajj, szerintem ez a rózsaszirmos téma már nagyon giccses.Elég pár gyertya meg valami jó illatú habfürdõ..
Gyertya, lágy zene :-)
Lágy zenével, úszó gyertyákkal vagy mécsesekkel. Egy jó habos fürdõ is izgi lehet, ahol "megfürdethetitek" egymást, ez jó hosszú elõjátéknak vagy ... a többit a fantáziádra bízom :-) R.
Utána megtörölgeted.. aztán egy alapos masszázs, az egész testén :)
NEEE FÜRGYÉÉÉ LEE!!!!!!
fingj a vizbe es akkor majd mondd neki hogy milyen kedves vagy hogy pezsgofurdot csinaltal
De télleg "NE FÜRGYÉÉÉ LEEE"
van egy jó tippem milyen habfürdõt érdemes használni, a Lush termékcsalád fürdõgolyóinak nagyon jó illata van, sokáig megtartják az aromájukat és nem kell egy egészet beledobni a vízbe, ráadásul olyan is van ami megfesti a vizet. Próbáljátok ki, tegyétek ezzel is különlegesebbé a fürdést.
nekem egyszer volt közös fürdében részem. az zuhanyzás volt... és uuuuuuh te atyaúristen aki attól nemindul be az kõbõl van. hatalmas sex lesz a vége annak hogy nedvesen a forró víz alatt csókolóztok....kibírhatatlan
fincsi pezsgõ iszogatása fürdõzés közben, az a tuti! :P
Olvastasd el vele ezt az oldalt elõbb! A nõk nagyon fogékonyak a szavakra...
Én a 13.08-as vagyok megint, és ahogy ezeket a válaszokat olvasom annyira megjött a kedvem ehhez a 'fürdõs-simogatós-boros-gyertyás-zenés-ágyas' dolgora, hogy már most benne lennék. :) Még nem próbáltuk ezt, de megmondom bnõmnek, hogy minél hamarabb üssünk meg egy ilyet... Tiszta jó! Köszönöm én is a tippeket!
Hogy lehet elférni? Remekül el lehet férni egymással szemben, felhúzott lábakkal - sõt: ez látványnak vagy akár pozíciónak sem utolsó. És szinte az egyetlen helyzet, amikor lábbal lehet simogatni a másikat... próbáld csak ki! Mármint a fiú a lányt... fordítva is mûködhet, de ahhoz már tényleg nagy ügyesség kell. De rendesen össze is lehet gabalyodni. Nincs annál kellemesebb... Ezen kívül fel lehet térdelni, így a másik fölé lehet hajolni, és lehet fürdetni (mármint az is fürdethet, aki feltérdelt és a párja is, alulról).
Gyertya, fürdõsav (pardon, fürdõsó), fürdõhab és egy üveg bor. És utána bebújni az ágyba...... :) ))
nekem teljesen megszokott méretû a kádam, a barátom simán elfél a 176centijével, én is az én 168ammal, igaz, gyertyákat nem rakunk a vízbe, csak oda fel a csempére a tusfürdõk közé, de zene van, finom bor van, habfürdõ is kellemes tud lenni, de van, hogy csak fürdõsót használunk.. aztán berohanunk meztelenül a szobába, betakarózunk, majd felmelegítjük egymást:) ;) nagyon jó nem csak fürdés közben, de azonnal fürdés után a friss ágyban is szeretkezni! :P
Szerintem gyertya..de figyelni kell, hogy jó helyen legyenek elhelyezve...szóval elsõ szempont, hogy lekapcsolt villanynál is lássátok egymás szemét, de a fény mégis sejtelmes legyen a második szempont szerintem az úszó gyertya esélytelen, ha csak fölé hajolsz már az is fájdalmas XD Szerintem az csak egy TÉNYLEG nagy kádban lehetséges ott viszont buli ;) Tény, hogy egy illóolajos vagy mondjuk kellemes gyümölcs vagy fahéj-vanília-kókusz illatú habfürdõ, esetleg illóolaj sokat dobhat a dolgon, de ha nem idegenkedik az ember akkor akár egy füstölõt is gyújthat, a kis helyiséget hamar beteríti a füst és kellemes illatú füstölõ (fõleg ha ez ember vízben van) abszolút nem bántja a szemet. A zene pedig kötelezõ, de ha lehet több órára elegendõ hangulatzenei anyagot használjunk...egy ilyen közös fürdõzés bizony nem 10-20 perc, kimondottan a hosszú, kellemes, nyugodt együttlétet jelenti! :) Remélem segítettem ;) (a gyertya is lehet illatos, de ne használjunk túl sok illatos cuccot mert meg fogunk fulladni és kellemetlen lesz a levegõ)
egymással szemben :)
az elõzõ hozzászóló vagyok ismét, és a 'nem kivitelezhetetlent' 'nem kivitelezhetõre' cserélném.
Én még nem fürdõztem a bnõmmel, de érdekelne a következõ dolog. Egy átlagos fürdõkádban hogyan fértek el ketten, mikor eleve egyedül alig bírok? Ja és nem vagyok 180 kiló, csak 90. A másik: Írta egy hozzászóló, hogy "Lágy zenével, úszó gyertyákkal vagy mécsesekkel." Itt ismét a méret problémák jönnek fel, mert hacsak nincs az embernek egy medencéje, vagy egy nagy sarokkádja akkor szerintem ez kényelmesen nem kivkivitelezhetelen. Szóval a dolog engem is érdekelne, hogy a lágy zene, az egymás megmosása és ilyesmik kivétzelén kívül milyen lehtõségek vannak még. B.P.
Én rengeteget fürdõzöm együtt a barátnõmmel és szinte mindig szex a vége mi igazából sose cifráztuk meg fürdünk nyakig elmerülünk a vízben aztán a kezek lassan elindulnak a többit a fantáziádra bízom...:)
Csak ne dobd bele a hajszárítót a vízbe. :) Közben érdemes a mosógépet is járatni, hogy amikor jön a centrifugálás, akkor a tetején lehessen csinálni (a magyar filmmûvészetben járatosaknak ismerõs lehet). Bár a legromantikusabb az, ha egymást mossátok meg.
A kérdező hozzászólása: Èn a fiù vagyok ès ez jò ötlet
Sõt, ha kicsi sz*r darabkákat raktok a vízbe, az is izgalmas tud lenni... és még nem is reklám mint az kedves elõzõ...

Hogyan tegyek egy pasit szerelmessé?

A srác kifelé azt mutatja, hogy nincsenek érzelmei, viszont én érzem, és tudom, hogy vannak. Amikor csókol, amikor ölel, szinte sugározza magából az érzelmeket. Viszont azt mondja, hogy ő soha nem volt és nem is lesz szerelmes senkibe. Valamiért nagyon gyilkolja magában az érzéseket, talán okkal. De mégis, mit tegyek, hogy ne nyomja el magában az érzelmeit, hogy szerelmes legyen? Kár lenne ezért a srácért.

Legjobb válasz: Talán okkal nem akar szerelmes lenni.

Talán okkal nem akar szerelmes lenni.
A kérdező hozzászólása: Krisztina úgy látom csalódtál, sajnálom. Utolsó, kevés ilyen fiú van. Tényleg nem tudom mit tegyek. Két hete csókolóztunk elõször, azóta is mindig, ha találkozunk. De õ mégse akar komoly kapcsolatot, lehet fél a csalódástól.
Én meg tele vagyok szeretettel és nincs senki aki iránt kimutathatom! És én is hiányolom!
Hé csajszi. Igazad volt, mind egyforma. Egyikkel sem érdemes törõdni.
Az én "választottamnak" elég nehéz éve lesz, én azért is adok neki idõt. Talán téged is megszeret a tied.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom viszont lehet jobb lenne ha hagynám a pasit. Ha nem szeret akkor nem is fog máskor se.
Drága kérdezõ, ugyanez a helyzet nálam, de írtam is neked. Én még azért reménykedem valamennyire.
A kérdező hozzászólása: Ha a lányok ragaszkodnak az a baj ha nem akkor meg az. Senkinek nem jó semmi se. Már nincs barátom egy kis ideje és jön ez a srác neki meg nem kellek.
Hmmm... Én a két kezemet összetenném, ha barátnõm lenne, nincs is magasan a léc, mégsincs rám szüksége senkinek. Bezzeg a tuskó emberkék vonzzák a lányokat. Újra és újra. Mert hát az ember már csak ilyen.
A kérdező hozzászólása: A legtöbben rosszul választanak.
Akkor lehet, hogy te választottál rosszul.
A kérdező hozzászólása: Amúgy minden pasi ilyen, volt 9 barátom, egyikben sem volt szeretet.
Hát figyelj, ha õ nem akarja, hogy mások közel kerüljenek hozzá, akkor minden hiába. Max. annyit tehetsz, hogy sokat beszélgetsz vele, hátha megnyílik, de ahhoz el kell nyerned a bizalmát. Lehet, hogy kár érte, de elsõsorban NEKI kell akarnia azt, hogy másképp legyen, erõszakkal nem lehet kényszeríteni arra, hogy megnyíljon.
A kérdező hozzászólása: Botond te mindenhova olyan szépeket írsz, esetleg ide is írhatnál valamit. De a többieket is szoktam látni eggyes kérdéseknél
Kedves utolsó... sajnálom anyádat, hogy gyereket várt és te jöttél :D
Mert Botondka õ akar meghódítani.
Kedves coolface555 tásvírem, te ezt mibõl gondolod? :D
Botond95 Pedig az leszel :D
#12: Nem minden ember egyforma. Van, akinek sok az, ha ragaszkodsz hozzá, van, akinek nem. Nem a ragaszkodással van a baj, hanem esetleg a túlzott ragaszkodással, vagy van, akinek esetleg az is sok lehet, ha minden nap felhívod. Nehéz jól cselekedni, én ezt aláírom, csak én már kezdek lelkileg belefáradni az eredménytelenségbe, pedig nem akartam többet, csak szeretni és szeretve lenni, de mintha túl sokat kértem volna az élettõl. Bezzeg aki nem becsüli meg a másikat, annak már a szakítás után egy héttel ott a következõ. Nem igazán értem az életet, de talán nem is lehet megérteni. Beletörõdni viszont nagyon nehéz a folyamatos kudarcokba, én legalábbis talán túl érzékeny vagyok ehhez.

Hogy tegyem egy kicsit szexisebbé és romantikusabbá?

A barátommal már 4 hónapja együtt vagyunk,és már többször le feküdtünk egymással,de valami különlegeset szeretnék ma estére.Hogy tegyem szexisebbé és romantikusabbá ezt a szeretkezést?Valami különlegeset szeretnék!. !!!Köszönöm az értelmes válaszokat,aki pedig csak hülyeségeket ír az pedig nem értem minek nézi meg a kérdést.!!! 18/L

Legjobb válasz: Vegyél fel valami szexis fehérnemût,és mondjuk adj elõ valami izgató táncot.. mondjuk lassan lehúzod magadról a ruhákat valami halk,ütemes zenére.. vagy gyertyázd ki a szobát.. fõzz vsacsit

Vegyél fel valami szexis fehérnemût, és mondjuk adj elõ valami izgató táncot.. mondjuk lassan lehúzod magadról a ruhákat valami halk, ütemes zenére.. vagy gyertyázd ki a szobát.. fõzz vsacsit
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) hirtelen a gyertyafényre és a masszázsra gondoltam.az is egy jó ötlet egynek:)
A kérdező hozzászólása: ha hosszasan smárolunk, akkor be tud indulni.:)

Hogyan tegyek egy fiút féltékennyé?

Szeretek egy fiút, de Õ mintha észre se venne.... Féltékennyé szeretném tenni...Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ilyen felállással sehogy.

Ilyen felállással sehogy.
Ha tudja hogy szereted de õ nem reagál akkor halott az ügy srry.. én is voltam ebben a cipõben.. fel kell fogni és tovább kell lépni..
ha tudja, hogy te hogy érzel, és mégsem tesz semmit, akkor azért, mert nem akar tõled semmit. próbáld meg elfogadni, mást nem nagyon tehetsz, elég egyértelmû a fiú. így nem fogja érdekelni az sem, ha másokkal próbálsz kavarni.
A kérdező hozzászólása: ezt nem lehet így leirni nem érted inkább en szólj be...ha nemtudnám mit akarok nem irnám ki...
Te tisztában vagy, hogy mi az, hogy féltékenység? A kérdésednek köze nincs hozzá. Ha meg valakit féltékennyé akarsz tenni, akkor megsütött a nap.
A kérdező hozzászólása: De lehet szeret..csak nemmeri elmondani nem?
mutatkozz be neki majd mikor kezet fogtok ne a kezét fogd meg hanem a f.... komolyra ordítva a szót sehogy. ha idáig nemérdekelted akk ezután se fog ezzel a hozzáállással. ha mással kavarsz csak még távolabb fogsz tõle kerülni.
A kérdező hozzászólása: Ne az....azt mondta hogy én vagyok a legjobb lány barátnõje...együtt vagyunk meg, megtudta hogy szeretem....de nem csinált semmit...
Talán nem így kéne észrevetetned magad vele.
szerintem ha észre se vesz tök mind1 mit csinálsz nem jössz be neki... próbáltál már KOMMUNKÁLNI vele a facebookon kívül is?
talán próbálj meg más fiúkkal feltünõen kavarni a srác jelenlétében
hülye pixcsa

Hogy tegyek egy fiut nagyon féltékennyé?

Legjobb válasz: Elõbb járd ki az ovit!...sztem.

Elõbb járd ki az ovit!...sztem.
miért akarnád?
Nem szép dolog valaki szándékosan féltékennyé tenni... De ez egyéntõl függ, van aki féltékeny típus, vele könnyebb dolgod van, van aki viszont ha "szivatni" kezded, egyszerûen faképnél hagy...
Figyel ide Kicsim! Annyi de annyi baj fog érni az életben. Ne akarj készakarva is bajt kavarni. Még gyerek vagy, de felnõttnek érzed magad. Próbálj is úgy viselkedni. Ettõl a féltékeny embertõl annyi de annyi borzalmat kaphatsz, hogy megemlegeted örökké. Szeresd Öt, szeressétek egymást! Az sokkal de sokkal felnõttesebb.
sehogy, ha szükség van rá az már régen rossz.
Nem kell generálni a bajt, jön az magától. De ha kihívóan öltözöl és elkezdesz hostesként dolgozni az sokat lendít a dolgon. Ezen kívül, ne beszél meg vele dolgokat, hanem a ka barátaitól kérj tanácsot. A többi megy majd magától.
A négyes komment tetszett! Miért akarnád féltékennyé tenni? Miért jó úgy megszerezni valamit, hogy közben bántod a másikat? Ennyi erõvel le is szúrhatnád vagy összeverethetnéd. Aki trükközni akar egy kapcsolatban az már rég rosszul gondolkodik. Nem manipulálni kell, vagyis nem így kell manipulálni valakit. Hanem pl azzal, hogy azt mondod, szereted..

Hogyan tegyek egy lány kedvére?

Van egy okos , szép , értelmes és humoros , de nem tudom hogy járhatnék a kedvébe.. ebben szeretném hogy segítsetek de CSAK olyan tanácsokat szeretnék amik a kérdésre irányulnak nem hülyeségeket..

Legjobb válasz: Sztem...tudd meg miket szeret és kicsit rajongd körbe és ha nem jössz be neki akkor ugyis jelezni fogja

Sztem...tudd meg miket szeret és kicsit rajongd körbe és ha nem jössz be neki akkor ugyis jelezni fogja
Rajongd körbe, majd mikor már érzed, h elkezd érdeklõdni utánad, kicsit hagyd ott... Egy pár napra, majd utána folytasd...
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat.. :)
A kérdező hozzászólása: hát egyébként nagyon közelrõl ismerem a lányt és egy héten 2szer biztos találkozok vele..
A kérdező hozzászólása: 11 éves a lány.. nem kell okoskodni tudom hogy fiatal még de szeretném falé mutatni hogy érdeklõdök iránta.. de randizgatni meg ilyesmit csak ha betöltötte a 14-et akkor akarnék..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!