Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyek a tetötéri (2 db)

Honnan tudjam, hogy a tetőtéri lakás, amit meg akarok venni, be szokott-e ázni? Milyen műszaki kérdést tegyek fel az eladónak, hogy megtudjam, van-e valamilyen speciális vízzáró réteg a tetőben? Nem értek hozzá.

Legjobb válasz: Bocs, de az látszik. Ha beázna, annak a plafonon szinte biztosan lenne nyoma. Mármint az ilyen tipikus ázás okozta foltokra és hasonlókra gondolok.

Bocs, de az látszik. Ha beázna, annak a plafonon szinte biztosan lenne nyoma. Mármint az ilyen tipikus ázás okozta foltokra és hasonlókra gondolok.
Felmész és megnézed.Ha vannak beázási nyomok, foltok a mennyezeten, akkor az beázik .
Sokszor az is elég, ha beleszaglászol a levegõbe. Semmivel össze nem téveszthetõ dohos szag árulkodik az esetleges beázásról.
tetõtéri lakást? mikor ilyen brutális nyarak vannak? Nem kellene semmi pénzért.

Hogyan tegyek szunyoghálot a tetötéri bukoablakra?

vagy akármilyen szunyog légymenetesitö megoldas erdekel!!

Legjobb válasz: Konnektorba dugható párologtatós szúnyogriasztó! A bukó ablakra nagyon macerás szúnyoghálót tenni! Leginkább úgy lehetne, hogy készíteni kellene egy téglatest formájú keretet kívülre, és arra feszíteni a szúnyoghálót, hogy elférjen az ablak nyitáskor! Az egy kicsit ronda lenne! Tetõtéren reggel-este egy gyors szellõztetés + klíma a legjobb megoldás!

Konnektorba dugható párologtatós szúnyogriasztó! A bukó ablakra nagyon macerás szúnyoghálót tenni! Leginkább úgy lehetne, hogy készíteni kellene egy téglatest formájú keretet kívülre, és arra feszíteni a szúnyoghálót, hogy elférjen az ablak nyitáskor! Az egy kicsit ronda lenne! Tetõtéren reggel-este egy gyors szellõztetés + klíma a legjobb megoldás!
Gyári szúnyoghálókat lehet rendelni rá terméktõl függõen.Nem olcsó de jó minõségû alu sínes igényes.Kb 25 ezer 70x140-es ablakra: példa http://www.roto-tetoablak.hu/images/upload/ROTO_termekismert..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!