Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyek a (10933 db)

Mit tegyek, hogy tegyem a perkeket? Melyik fontosabba Conjuration melett?

Breton karaktert kezdtem ami 99% hogy mágus lesz,a kérdésem az hogy a Conjuration perkeken kivül melyik a legfontosabb ág?Destruction,Alternation,Restoration?A Destruction fontos hisz valamivel támadnom kell,de az Alternationt is fontosnak tartom nem is beszélve a Restorationról hisz abba vannak az élettölt?k stb....

Legjobb válasz: Destruction szerintem, de a Restoration is fontos. Alteration szerintem fölös. Már haverom is meg én is vittünk ki úgy mágust hogy egy perket sem raktunk rá, meg nem is használtuk. Jó, mondjuk én Necromage (Conjuration + One Handed) voltam :) Ja és nem tudom hogy tudod-e de mágussal mindenképp Heavy Armor kell, meg ahhoz a perkek hogy késõbb ne lassulj le tõle.

Destruction szerintem, de a Restoration is fontos. Alteration szerintem fölös. Már haverom is meg én is vittünk ki úgy mágust hogy egy perket sem raktunk rá, meg nem is használtuk. Jó, mondjuk én Necromage (Conjuration + One Handed) voltam :) Ja és nem tudom hogy tudod-e de mágussal mindenképp Heavy Armor kell, meg ahhoz a perkek hogy késõbb ne lassulj le tõle.
A kérdező hozzászólása: az Alternation ugy ad védelmet a fizikai védelem ellen hogy Oakflesh, Stoneflesh, férreirtam nem Armor-t ivselek "Armor" varázslatokat:) tehát sima mágus ruhát hordok, csak felerösitem Stoneflesh-el vagy Ironflesh-el.Férre irtam a kérdésbe, férreérthetön inkább:)
A kérdező hozzászólása: vagy most férreértelmeztem a válaszod?o.O ha igen bocsi:D
Mágusnak heavy armor feltétlenül, baromság. Mellesleg az one handed + varázslat az nem necromage, még csak mágus sem... Alteration meg nagyon hasznos, véd a fizikai támadásoktól, és késöbb a mágiától is (perk). Szerintem ha már ott van elõtted egy hústorony, aki megvéd, és még armor spell is van rajtad, akkor nem nagyon kell restoration, max a +magic recovery miatt. Szóval a sorrend Conjuration, Destruction, Alteration, Restoration, szerintem.
hát heavy armor az eléggé jó ha az van mármint a mágus ruhák, de a kesztyû meg a cipõ heavy úgy jobb

A kisgyermek nevelésében helyesen teszem-e? Amikor kérdeznek, hogy mit-hogyan tegyenek a szülők, ahogy ti látjátok jónak.

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy ha megkérdezik a véleményedet gyereknevelés témában, hogy mit tegyenek (más szülõk), Te azt válaszolod, hogy amit ti jónak láttok.?!

Úgy érted, hogy ha megkérdezik a véleményedet gyereknevelés témában, hogy mit tegyenek (más szülõk), Te azt válaszolod, hogy amit ti jónak láttok.?!
Mit teszel helyesen? Nem egészen értem a kérdés lényegét..
Vagy nekem van nagyon késõ, vagy neked, mert ennek semmi értelme. Az biztos hogy jól tennéd ha megtanulnál fogalmazni. Vagy pihenj egy kicsit :)

Hogyan tegyem a tengerimalacomat boldoggá, és hogy értsem meg?

Nem tudom, hogyan vidíthatnám meg a tengerimalacomat... A barátja ( egy tengerimalac) a közelmultban pusztult el. Azóta megváltozott. Válogatósabb, és jobban burukkol, mint általában szokott. Segítetek, hogyan értsem meg, vagy éppen hogyan felejtessem el vele ezt a szörnyű eseményt??

Legjobb válasz: Foglalkozz vele

Foglalkozz vele
Dédelgesd sokat, lehetõleg úgy , hogy hallja a szívdobogásod(ez azért jó, mert az anyukájára emlékezteti, és így biztonságban érzi magát), és próbáld meg a kedvenc zöldségeit adni neki. Sajnos ennél többet nemigen tehetsz. Szegényke valószínûleg most gyászol...Hagyni kell neki egy kis idõt, és addig is éreztetni kell vele hogy nincs egyedül.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
inkább vegyél neki még egy társat, mert még a végén õ is meghal depresszióban. az malik annyira kifejezetten nem gyászolnak, el fogja fogadni új társát.
sajnos ha régóta vannak együtt akkor annyira jóban voltak hogy a másik is hamarosan meghal mert nem tudja feldolgozni de én azért drukkolok
A kérdező hozzászólása: hát... Mondjuk ma találkozott egy másik malaccal :D (kb negyed órát kinn legeltettem, ami nagyon tetszett neki, és csináltunk egy kis kifutót, és annak is örült... Viszont, ami jó, (hogy nem annyira terhelte meg) azért, mert már a vége felé nem sokat találkoztak.
A kérdező hozzászólása: ja, és sajnos azt mondta anya, hogy a kutyusunk, és a maradék 1 malacunk, (ami az enyém) elpusztul, és többet nem lesz semmien állatunk, mert ugye fájdalmas (sok-sok év után) hogy elpusztul... Én is még akkor kaptam, mikor megszületett, tehát szerintem nem annyira fáj neki, mert én is vele vagyok nagyon sok ideje.


Hogyan tegyek a weboldalra adwords hírdetést?

Hogyan tegyek a weboldalra adwords hírdetést?

Hogy tegyem a facebook oldalam ismerté?

Legjobb válasz: linkcserézz

linkcserézz
Értelmes tartalom.

Hogyan tegyek a blogomba lájk gombot?

Nem olyanra gondolok, hogy facebook lájk gomb, hanem sima közvélenykutatás félét. Pl: Milyennek találod: Tetszik (itt egy négyzet utána, amibe lehet pipálni) vagy rossz stb. de mindig egy négyzet utána, hogy megtudjam, mit gondolnak az emberek. Bloggerem van.

Legjobb válasz: akkor neked ink szavazás kell :)

akkor neked ink szavazás kell :)
http://scriptcenter.hu/index.php itt rákeresel a szavazás szóra és megnézed a találatok közül amelyik bejön, a kódját meg majd beszúrod modulba vagy ahova akarod :)
Ne etesd egészségesen.
Ez komoly ? :D
Gondolom szegény tolná, amíg még lehet. Gondoltam, hogy nem egy korosztály vagytok. Nyugi, pár év, aztán nyugtod lesz. :)
Csak akarja, vagy tudja is? Te mennyi idõs vagy?
Ha már valamiért hozzámentél egy öreghez (vajon miért biztos jó sok a nyugdíja) akkor hagyd, hogy kihasználja a testedet, ahogy te is kihasználod õt.
dohányzás, zsírdús ételek, készülj a szívrohamra is, vagy csak rúgd tökön véletlenül napjába 3X jáááj most ezt miért kell?
Ne fürödj egy ideig. Majd elmegy a kedve tõled. Vagy hízz 50 kilót.
Ez kamu! Ha mégsem, mondd meg neki h neked ennyi dugásra nincs igényed, vigyázzon inkább az egészségére, fusson minden nap 10km-t.
akkor valamit tényleg szed, hogy fepörgött vagy felpörgette valaki a papit :)
Szerelmi házasság, de nem vele beszéled meg a dolgokat, hanem a háta mögött szervezkednél, olyasmit adnál neki a tudta nélkül, amitõl lemászik rólad... szerelmi házasság...
Szerelmi házasságban éltek, szerelmes vagy, kívánod, de azért titokban, a háta mögött tennél valamit a kávéjába, hogy impotens legyen...szerintem ez kamu kérdés, egyszerûen nem létezik, hogy egy nõ ennyire ostoba legyen.
A kérdező hozzászólása: Egyebkent nem titokban tenném a kajájába.õ mondta hogy mivel azttudja hogy vannak vágyfokozó ételek biztos van csökkenõ is és nézzek utána aztán tegyem a vacsiba.mondjuk nevetett lehet csak viccelt.de tényleg nem jo az ha egyik fél minden nap akarja.fõleg hogy hosszu ideig birja.aztán mindig csak ilyeneket mond hogy olyan fenekem meg mellem van ruhában is hogy nem bir magával.mivel nyugdíjas igy nem fáradékony én meg ha hazajövök munkából pihennék.
Úgy tudom, a majoranna vágycsökentõ fûszer. Hajrá resztelt máj dúsan megszórva majorannával, vagy fasirt jó majorannásan, stb. :)
A kérdező hozzászólása: Kipróbalom. Jut eszembe a bors vajon nem vágyfokozó? Mert a férjem mindenre borsot rak. És a steakot is agyon kell borsoznom neki.meg mindenbe dobálja a borsot. Ja és nem szed viagrát vagy ilyesmi erre nem kell gondolnom
Én sem bírnám mindennap, pedig 23 és 26 évesek vagyunk. A párom vinne napi 2x is, de kötöttünk kompromisszumot. Õ lejjebb ad, én meg igyekszem többször. Nem a legszerencsésebb az eltérõ szexuális habitus, de megoldható. Mi kb 3-4x vagyunk együtt hetente.
*vágycsökkentõ A bors nem tudom vágynövelõ-e, de lehetséges. A majorannára kifejezetten azért emlékszem, mert egyszer, régen a napi 6-ot én is lejjebb akartam vinni :)
A tétlenségmiatt va, ez márpótcselekvés. Vele kell megbeszélned, találnia kellene vmi sportot, hobbit, ami leköti, nem áll. d.gni akar unalmában.
Hol lakik az a pasi?
A kérdező hozzászólása: Az én férjem is gy tizest simán letagadhat. Mikor még jártunk akkor heti 1 volt.és ezt éreztem normálisnak.ja és nem gazdag nem kell hülyeségeket irkálni.szerelmes vagyok . És 30 évessel se kivánnám.csak a férjem kivánom de nekem heti 1 a kielegitõ.
én olvastam egy könyvben, hogy a férfiak potenciája nem változik ha öregszenek, az hogy kevesebb évek alatt a szex nem ezen múlik. tehát akihez hozzá mész, azt kapod 40 év múlva is én már okosabb vagyok, nem megyek olyanhoz, akivel nem jó a szex. vagy sok.
Legyünk már õszinték, azért midnen nap ki bírná ? Én még csak 23 vagyok, csak 1 éve vagyunk együtt, szeretem, imádom, de abszolút elég a heti 1-2.
A kérdező hozzászólása: Normális hogy 60 evesen még annyira akarja valaki? Egyébként valami ilyesmire gondolok hogy vágycsökkentõ élelmiszer pirula összetörve a kávéjába.
A kérdező hozzászólása: Miért nem veszitek komolyan a problemát? Én nem tartom normálisnak hogy egy 60 éves férfi ennyire aktív szexuálisan hogy mindig akarja.
A kérdező hozzászólása: Tudja is 30
Szegény papi, lehet, hogy csak neked akar bizonyítani! Mondd neki, hogy nyugodtan elhagyhatja a viagrát, mert infarktus lesz a vége. Vagy a másik verzió: nyolcvan évesen majd csipeszt tesz az orrára és füldugót is használ, mert már nem bírja a hangos nõi sikolyokat, és utálja az égett gumi szagát! :D
Nem ez a baj itt.Itt az van hogy te egy 30 éves p.csa vagy, aki csak érdekbõl van egy 60éves idõs bácsival és te nem kívánod õt!Ha már te használod õt, õ is hagy használjon csak téged te nõk gyöngye :D
Engedd neki , had tolja. Amúgy szerintem az utolsónál a pont.
A kérdező hozzászólása: Nem használjuk ki egymást ez egy szerelmi házasság. Csak fene gondolta hogy minden nap akarja. Élõzõ pasimnak elég volt ha szombatonként csinaljuk.Ebbõl indulva ki ez a normális .
Férjem válasza: Ha egy 30-32 éves kigyúrt csõdör lenne a pasi, nem ellenkeznél vele.
Ja, gondoltad, jó sok pénze van, öreg már, úgysem akar b*szni, kivárod, míg megmurdel. Hát így jártál, remélem minél többször akarja! XD És remélem tudod, ha a tudtán kívül gyógyszerezed, az bûncselekmény.
Én 34 vagyok és a párom szintén 60, de én örülök, hogy még így bírja :) Nem is látszik rajta, hogy már 60, ránézésre ilyen 45-50-nek hiszi mindenki. Remélem sokáig így marad, erõsen, egészségesen, becsüld meg te is :) Esetleg beszélgess el vele, hogy neked nincs kedved ilyen sokszor, csináljátok ritkábban, de elégítsd ki, ennyi jár.
Attól mert nem akatod õt miér akarod megfosztani a férfiasságától? Te mond meg neki hogy nem akarod, õ majd rájön hogy nem kívánod és csak érdekbõl vagy vele.Aztán hátha talál egy olyat aki önmagáért szereti, és nem ad neki nagy gondot a nemi együtt lét és nem akar neki impotenciát okozni.
A kérdező hozzászólása: Hát igén és nem egyszer arra jövök haza hogy a homevideonkat nezi meg a bugyim a fején. Arra gondolok ez mar beteges pedig szeretem õt. De szerinte ez a normális. Lehet az lesz otthagyom a munkahelyem ahogy mondta és csak egymásnak élünk mint egy nyugdijas pár aztán akkor biztos nem leszek fáradt.vagy azon gondolkodom nóknek is van e valaminviagra szerû szer?

Hogy tegyem a telefon belső memóriáját üressé?

Azt szeretném ha a telefonom memóriájában annyi szabad hely legyen,mint amikor megvettem.Ez hogy lehetséges?android 2.2 van rajta

Legjobb válasz: Egy gyári visszaállítással megoldható.

Egy gyári visszaállítással megoldható.

Hogyan tegyek a samsung star 2 telómra játékot?

a kiesben nincs külön olyan hogy játék. akkor mégis hogyan? lécci fontos lenne. köszi el?re is!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!