Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tartsam a gyíkokat (1 db)

Hogyan tartsam távol a gyíkokat?

A kertben egyre több a gyík és hogyan tudnám eltávolíttaní ?ket,vagy kíírtani?

Legjobb válasz: Kiirtani eszedbe ne jusson. Védett állatok, és ráadásul szépek, és hasznosak is. Semmilyen kárt nem csinálnak. Miért zavarnak téged?

Kiirtani eszedbe ne jusson. Védett állatok, és ráadásul szépek, és hasznosak is. Semmilyen kárt nem csinálnak. Miért zavarnak téged?
A kérdező hozzászólása: Mert hiába szépek ha kinyitom az ajtot beszaladnak a lakásba
Próbálj olyan füstölös szunyogriasztót az ajtód elé tenni hátha attól nem mennek be. De amúgy tényleg hasznosak, ne bántsad öket.
Vegyé kígyót!
A kérdező hozzászólása: áááá dehogy veszek kígyot!!
bár az én udvaromon lennének gyíkok amúgy meg 100 ezer ft az eszmei értéke úgyhogy nem ajánlatos megölni õket és nagyon szép és hasznos állatkák!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Már megoldottuk van kutyánk és már eggyet se látni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy akvárium lehet alkalmas hüllőtartásra?

Valószínűleg nem szokványos kérdés, de azon gondolkodtam, hogy mivel van egy régóta nem használt akváriumom, amiben nem szeretnék halakat tartani, esetleg alkalmas lehet-e valamilyen hüllőnek. Az akvárium 60*40*40-es méretekkel rendelkezik.
Szeretnék egy dekoratívan berendezett környezetet kialakítani és szívesen nyitnék a hüllők irányába, de persze ez leginkább az állaton múlik, hogy hogy viszonyul a felülről érkező "támadáshoz", ha benyúlnék hozzá. Az én igényem leginkább az lenne, hogy kézbevehető legyen és szelídíthető. Régi vágyam a gabonasikló, de gondolom neki nem elég hosszú a 60cm. Esetleg leopárdgekkó? Ami kezdőknek is ideális lehetne.

Köszönöm a válaszokat előre is.

4

Milyen nemű az ázsia viziagámám?

http://kepfeltoltes.hu/view/130327/DSC04662_www.kepfeltoltes..

2

30-35cm-es kaliforniai királysiklót, hány napos egérrel lehet etetni?

És ha többel lehet azt egymás után kell oda adni neki ? ( a napos egér, már jó formán megse látszik rajta )

3

Tudtok Kecskeméten olyan helyet ahol kaméleon számára tudok venni eleséget tenyésztőtől, mert elég sokat eszik és tenyésztőnél olcsóbb sokkal mint egy díszállat kereskedésben!?

0

Görög tekinek milyen erősségű UV-b kell?

2

Egy Pézsmateknős lehet keverék?

Tudom hogy, elég hülye kérdés de a teknősöknél lehet olyan mint például a kutyáknál, hogy két különböző fajtájú teknősök a szülők és egy keverék kisteki bújik ki a tojásból??? (Pl.: Ékszerteknős+Pézsmateknős=.... mondjuk egy pézsmateki páncélú ékszerteki fejű kistekike???

5

A sárgafülű ékszerteknősök tudnak tüsszögni?

Arra keltem hogy az egyik tekim fura hangokat ad ki azt hittem verekszik a másikkal, a tesóm azt hitte hogy párzanak, de egyik se. Megnéztem és olyan volt mind ha tüsszögött volna. Utána néztem neten de nem találtam semmi ilyesmit. Remélem nem beteg! :'( SZEGÉNY! Mi a baja?

5

Van egy sárgafülű ékszerteknősöm vettem mellé egy vörösfülüt . A sárga bekapta a vörös lábát az rossz vagy játszanak vagy mit jelent?

4

Kaliforniai kiralysiklo ( 1 vedlese volt ), kézhez szoktattás?

Hogyan tudom kezhez szoktattni, es milyen vastagon kell lennie a tőzegnek a termoban ( elnezest a helyesirasi hibakert csak telefonrol irtam ) ?

3

Hogy lehet megkülönböztetni a fiú és lány pézsmateknőst?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!