Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tanuljak angolul könnyen (4 db)

Hogy tanuljak meg könnyedén angolul? Szeretném érteni amit olvasok, hallok angolul és beszélni is. Egy alap szinten mondjuk tudok, de hogy lehetnék szinte már "angol"?

Kérlek...kímélj a hülye választól.xo

Legjobb válasz: Rendszeresen foglalkozz a nyelvvel, és minél többet találkozz vele. Ha lehet, akkor beszélgess is valakivel angolul, lehetõleg minden nap.

Rendszeresen foglalkozz a nyelvvel, és minél többet találkozz vele. Ha lehet, akkor beszélgess is valakivel angolul, lehetõleg minden nap.
Próbálj angol dalokat, filmeket, szövegeket fordítani magyarra.

Hogy tanuljak meg magamtól (egyedül) könnyen hamar középfokon angolul? Mennyi időmbe kerül?

Legjobb válasz: Egyszrûen. Használj könyveket, ajánlom figyelmedbe Szalai Nóri angol könyveit!! Mindenekelött kattanj rá a sorozatok angolul való nézésére.

Egyszrûen. Használj könyveket, ajánlom figyelmedbe Szalai Nóri angol könyveit!! Mindenekelött kattanj rá a sorozatok angolul való nézésére.
A neten rengeteg oldal van ahonnét tanulhatsz, de mindenképpen hallgass szövegeket is, a kiejtés és a szövegértés miatt. Azt hogy ki milyen gyorsan tanul alkati kérdés, de szerintem 1 év mininum kell hozzá ha az alapoktól indulsz és egyedül akarsz tanulni. Számolhatsz napi 6-8 órát. A lényeg hogy tarts sok szünetet mert az agy elfárad és egy idõ után hiába ülsz a könyv felett nehezen vagy nem tudod befogadni.
Nekem nagyon sokat segített Gyuris Noémi online 25 leckés angol tanfojama. http://angolnyelvtanulas.shp.hu/hpc/web.php?a=angolnyelvtanu..
http://www.learningchocolate.com/ http://tanoda.shp.hu/hpc/web.php?a=tanoda&o=online_angol_tan.. CSatlakozom az elõttem szólókhoz, napi 6 óra tanulás, persze szünetekkel, filmek nézése angol nyelven, és az a bizonyos napi 10 szó. Egy kis papírra írd ki a napi szavakat, mindig legyen elõtted, buszon, vagy fõzés közben, olvasd és mondd is ki annyiszor, amíg tévesztés nélkül megy.A napi cetliket ne dobd el, pár nap múlva vedd elõ a régebbieket, és vizsgáztasd le magad.
magadtól nehéz lesz de nem lehetetlen, én is igy voltam 2 éve mindig nyáron álltam neki de pár hét után abbamaradt:( most meg pont sikerült bekerülnöm munkaügy által egy nyelvsuliba ingyenes és középfokig megtanít, itt teljesen alapoktól kezdjük és 7 hónap múlva elvileg középfokon leszünk nyelvvizsgázunk. Amúgy minden nap napi 5, 6 órában tanuljuk a nyelvet, ennyit idõt otthon is foglalkozz vele.
Szerintem a netes szótárral nézd meg mit jelent angolul az adott szó és írd ki egy szótárfüzetbe aztán egy nap tanulj meg 10 szót és 1 hónap alatt akár megtanulhatsz több mint ezer szót! Sok sikert kíván: MOLNÁR LILLA
A netes szótárakkal azért vigyázzunk, az nem kezdõknek való. Van ott sok furcsaság is. ha valaki tényleg meg akar tanulni bármilyen nyelvet, akkor hozzá "igazi" szótárat válasszon, ne a 'teszkó'-ban kapható "olcsó, de van" szótárak közül.


Hogyan tanuljak meg angolul könnyen? Az internet segíthet?

Legjobb válasz: En kb. 2 ev alatt tanultam meg folyamatosan angol nyelvu kozegben. Igaz, neha agyhalott voltam, mert nagyon megerolteto. MAr egy ev utan folyekonyan aranylag helyesen nyomtam a szoveget ra egy evre a szokincsem gyarapodott nagyot es meg most is tanulok...9 eve mar....De jo, mert filmeket, konyveket mar csakis eredeti nyelven szeretek nezni vagy olvasni.

En kb. 2 ev alatt tanultam meg folyamatosan angol nyelvu kozegben. Igaz, neha agyhalott voltam, mert nagyon megerolteto. MAr egy ev utan folyekonyan aranylag helyesen nyomtam a szoveget ra egy evre a szokincsem gyarapodott nagyot es meg most is tanulok...9 eve mar....De jo, mert filmeket, konyveket mar csakis eredeti nyelven szeretek nezni vagy olvasni.
hát igen, a kiutazás a legjobb. ha mégsem sikerül szerintem olvass minél többet angolul, akár napilapokat, magazinokat, könyveket is és nézz eredeti nyelven filmeket


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!