Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tanithatom, meg a nyolc eves (1 db)

Hogyan tanithatom, szoktathatom meg a nyolc eves foxim, hogy elfogadja a babankat?

2 honap mulva szulok, de a kutyusunk nem szereti a gyerekeket es ugrik nekik.Ha nem fogja elfogadni kenytelenek leszunk elajandekozni, amitol megszakad a szivuem, hiszen imadjuk, O a mi csaladunk kedvence! MIt csinaljak?? Nagyon szomoru vagyok!

Legjobb válasz: Szia! A problémád nem egyedi, csak mások nyugodt szívvel megválnak az évek óta ott tartózkodó házi kedvenctõl, semmi sajnálat nélkül - az õ esetük "könnyebb". Mindenképp szoktassátok MOST a gyerekekhez. Menjetek kisgyerekek körébe, hogy ne legyen neki idegen a zsivaly és szépen lassan, de MINDEN NAP szoktassátok egy kicsit a gyerekek felé. Ha nem nyúzást kap a piciktõl a téren, akkor nem lesz semmi gond két hónap múlva. :) Sok sikert és jó babázást! :)

Szia! A problémád nem egyedi, csak mások nyugodt szívvel megválnak az évek óta ott tartózkodó házi kedvenctõl, semmi sajnálat nélkül - az õ esetük "könnyebb". Mindenképp szoktassátok MOST a gyerekekhez. Menjetek kisgyerekek körébe, hogy ne legyen neki idegen a zsivaly és szépen lassan, de MINDEN NAP szoktassátok egy kicsit a gyerekek felé. Ha nem nyúzást kap a piciktõl a téren, akkor nem lesz semmi gond két hónap múlva. :) Sok sikert és jó babázást! :)
A foxi vadászkutya, nem való kisgyerekek mellé. Neghezen, de hozzászoktatható, viszont akkor se szabad engedni, hogy pl a gyerek úgy gyömöszölje, mint ahogy pl gy Labradort lehet.
én is kutyaimädo vagyok!!!!!nagyon!!!!kisfiam most 10 honpoas.és odaadtam a szüleimnek a 2 kutyumat!nem fogadtäk el a picit éS tudod..a baj az hogy ha lehet nemis az elsö évben(de adja isten ne igy legyen!!!!)de rengeteg kutya mar meg vagy tép szét kisbabät otthon..a csalädban.ne haargudj., de feleltlenség lenne szegeny kutyut megtartani ha levee egy nem gyerekszzeretö!akärmennyire is szereted!, add oda valakinek, muszäj hisz gondolom a babäd épségéT nem kockäztatod!nagyon remélem hogy igy döntesz!:(
Sajnos, foxik esetében, pláne, hogy 8 éves már, ez eléggé esélytelen. Én is kutyabolond vagyok, nekem 2 foxim volt. Most babát várok és van egy tüneményes shih-tzunk. Imádja a gyerekeket és az õ esetében teljesen nyugodt vagyok, biztos nem lesz gond. Ha még foxim lenne, ebben egyáltalán nem lennék biztos! Mi azt szoktuk mondani, olyan, mintha a tesó jönne, mert olyan nekünk a kutya, mintha a gyerekünk lenne, de így is, ha gáz lenne, odaadnám anyuéknak vidékre!! Azért sok sikert...
Nekünk is foxterrierünk van, a feleségem a napokban fog szülni, mi lekeritettünk nekik, egy udvarrészt.Kis méregzsák volt, egyedüli civakodós kutya.Vettünk egy ír szettert, nehezen fogadta el, de megbarátkoztak.Azóta õ is nyugottabb.A gyerekeket utálta, azóta nem, bár húzni nyúzni nem lehetne azért!Szoktatás kérdése szerintem. Egy .kutya és foxiimádó
A kérdező hozzászólása: Koszonom a sok kedves valaszt. Hat persze, hogy a baba a legfontosabb, de hat eddig o volt a csalad szeme fenye, nem tudok csak olyan konnyen megvallni tolle. Azert szerencsesek vagyunk, mert a szulok befogadjak, tehat megis csaladban marad, csak annyi, hogy mas varosban. Abban remenykedek, hogy az elejen a pici annyira nem mozgekony, es lassan hathba beletanul abba, hogy meg van valaki a csaladban. Azt sosem fogom engedni, hogy gyambassza.Hat majd meglatjuk.....Az igazsag az, hogy annyira nem agressziv kutya, csak a zajos orokmozgo gyerekektol fel, mert annak idejen egy kisgyerek meggyambaszta(persze szeretetbol) es nagyon megijedt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van három kutyám hogy kell házila készíteni tápot?

léci válaszoljatok :)

3

Szeretnék egy kislány csivavát! Milyen nevet adjak neki?

15

Kik azok a kutya kennelek? Tenyésztők?

4

PRA szűrésnek van értelme, ha szaporítani biztos nem fogom?

Mentett kölyök, olyan fajta, ahol gyakori ez a probléma. Van bármi értelme annak, ha leszűretem? Tehát ha van baj, akkor tudom lassítani a folyamatot, vagy akár visszafordítani, vagy így is úgy is megvakul?

3

Milyen kutya? (többi lent)

Nagyon barátságos, közepes termetű kutya fajtát keresek.
Légy szíves írnátok le néhány fajtát!

8

OKJ-s kutyakozmetikus képzés van Miskolcon? Vagy Budapesten kívül más helyen?

Ingyenes (22 év alatt) képzés nincs?

2

Milyen kutyát ajánlotok?

13 éves fiú,aki nemtúl aktív és kiskertes külvárosi házban él.

9

Egy kutyát hogy lehet arra megtanítani hogyha mondok egy szót akkor ugasson?

Tehát például azt mondom "ugass" akkor ugasson.

7

Acanashop-nál ha regisztrálok, ingyen házhoz viszik az 5 ezer alatti táptartót is?

http://www.acanashop.hu/webaruhaz/jutalomfalat-es-taptartok

3

Kutyasetaltatas esobe?

Olyanok valaszoljanak akik kint tartjak a kutyajukat! Ha be van vezetve a minden napos seta akkor esobe is kimentek? Nem lesz beteg a kutya ha megazik? Vagy ha hazaertek megszaritjatok?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!