Találatok a következő kifejezésre: Hogyan találjam a fiam (6 db)

Hogyan találjam meg a fiam apját, ha nincs az országban és értesítenem kéne a gyermekelhelyezési per kezdeményezéséről?

A fiam apja Angliában dolgozik. E-mail címét megváltoztatta, szerintem még ugyan ott dolgozik, de a lakcímét nem ismerem. A munkaközvetít? cégnek írtam egy e-mailt, de nem válaszoltak rá. Nem tudok kapcsolatba lépni a volt párommal sehogy, pedig muszáj lenne értesítenem a perrel kapcsolatban, mert ez ?t is érinti.

Legjobb válasz: Szerintem ne csinálj belõle ügyet. Mond, hogy ismeretlen helyen tartózkodik, majd hivatalból megkeresik. Még jól is jöhet a dolog az elhelyezési perben.

Szerintem ne csinálj belõle ügyet. Mond, hogy ismeretlen helyen tartózkodik, majd hivatalból megkeresik. Még jól is jöhet a dolog az elhelyezési perben.
Probalj a Nemzetkozi Voroskereszt hazai kirendeltsegehez fordúlni, majd ok megkereseik. Szerintem a rendorseg csak akkor foglalkozik az uggyel, ha bunozorol van szo. Sok szerencset!
itt nincs akkor per, ne csinálj belöle gondot, mikor nem jelenik meg ismeretlen helyen tartozkodik. kerestetheted redörséggel. a köcsög gondolom gyerektartást sem fizet, csinál egy gyereket aztán lelép és szarik rá. ilyenkor ha lehet kéretném hogy soha ne legyen joga a gyerekét látni. remélem találtál normális apát a fiadnak. amúgy ha van új férjed és apuka nem található akkor lehet az új férjed nevére veheti a gyereked.
a rendörség eltünt személy után kerestet.
Nem értem mért nem lehet egy köszönömöt irni pff -.-

16 éves srác vagyok! Többen mondták már nekem, hogy le tagadhatnák két évet is, mert olyan "babaarc"-om van. Szerintetek az ilyen arcú fiúk be jönnek a lányoknak? Vagy így esélytelen, hogy barátnőt találjak!?

Segítsetek ,köszönöm!

Legjobb válasz: szia nekem határozottan bejönnek az ilyen fiuk.lehet azért mert én is hasonlo képp vagyok csrtk engem idõsebnek néznek 2 évvel :D

szia nekem határozottan bejönnek az ilyen fiuk.lehet azért mert én is hasonlo képp vagyok csrtk engem idõsebnek néznek 2 évvel :D
A kérdező hozzászólása: és az nem gond, hogy kicsivel fiatalabbnak nézek ki?
mielõtt elõször találkoztunk a barátommal, csak képeken láttam. sokkal fiatalabbnak tûnt a koránál. mikor elõször megláttam élõben, azthittem elájulok. a teljesen sima bõr, a vékony arcocska, meg a szép barna szemek.. tudod-e, hogy butaságot kérdeztél ? :) mindenkinek más tetszik. biztosan rengeteg lánynak pont Te ! C:
Helló én is ien gyerekarcú vok meg alacsony is fiatalabbnak nézek ki de eddig sose volt bajom a csajozással :P 17/F
nem baj ha fiatalabbnak tûnsz, majd amikor 35 leszel örülsz hogy fiatalabbnak nézel ki
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy a leírásom alapján így látjátok! És nagyon megnyugtatóak a válaszok, Köszönöm szépen! :)
nekem is bejöönek az ilyen srácok!! szerintem az nem baj ha ilyen az arcod :P

4 éves kis fiamnak nagyon fáj a hátsó rágó foga ami sajnos lukas neki. Ma láttam csak, hogy van az ínyén mellette egy dudor. Tudnátok nekem segíteni abban, hogy egy jó fogorvost találjak neki?

Olyan doktort keresek aki nem fogja le meg ilyesmi mert így is nagyon tart az orvosoktól és nem szeretném ha rossz emlékeket szerezne! Köszönöm segítségeteket!Már így is voltak rossz tapasztalatai mikor kétszer is műtötték.És félek itt is örökre meg maradó félelmei lesznek.Nem szeretném ha félne mert szeretném ha ő is rendszeresen járna fogászatra.

Legjobb válasz: melyik város?

melyik város?
A kérdező hozzászólása: Budapesten vagyunk!
Nekem is volt ilyen kiskoromban ezzel védekezik a tejfog, felmelegített tûvel meg kell szúrni azt a dudort és kijön belõle a genny.
A kérdező hozzászólása: Nekem egy megbízható jó fogorvosra lenne szükségem!


Miért vannak a fiatal fiúk abban a tévhitben, hogy egy szórakozóhelyen találják meg az "igazit"?

Valamiért szórakozóhely a neve nem társkereső!!

Legjobb válasz: Had higgyék azt. :) Amúgy nem teljesen reménytelen ott sem, bárhol meg lehet találni.

Had higgyék azt. :) Amúgy nem teljesen reménytelen ott sem, bárhol meg lehet találni.
Már bocs de én ott találtam meg, onnan volt egy 3 és most már egy 5 éves kapcsolatom is.
miért ne lehetne szórakozóhelyen megismerni valakit? teszem azt megpillantasz ott egy olyan embert, akit már látásból ismersz, vagy köszönõviszonyban vagytok, csak még eddig nem oldódtál fel eléggé, hogy közeledj felé
Itt a gyakorin már szinte a "ne általánosíts" duma is közhelyes, de akkor is: ne általánosíts, szórakozóhely és szórakozóhely között nagy különbségek vannak ;). Abban teljesen igazad van, hogy aki párkeresés céljából elmegy egy tipikus elit diszkóba, az nem tudom, melyik bolygóról jött - bár az is igaz, hogy aki célzottan élete párját keresi, az csak magát kínozza, mert ez nem így mûködik. Lényeg a lényeg, hogy a tipikus diszkó felszínes rongyrázásról szól, és bizonyos vegyületek okozta tudatállapotban az állatias ösztönök kontrollálatlan felszínre törésérõl. Egy ilyen hely meglátogatása számomra mindig felért egy discovery jellegû dokumentumfilmmel. Ahogy a díszhímek feszítenek, mert túlteng bennük a tesztoszteron. Igyekeznek minél díszesebb tollazatot magukra aggatni, és a fizikai paramétereiket minél inkább eltúlozni, hogy minél értékesebb hímegyednek látsszanak. Keményen méricskélik a konkurenciát, jelölgetik a területüket, az arra tévedõ gyengébbnek tûnõ példányokkal erõfitogtatásba kezdenek. Ekkor általában a kevésbé magabiztos elsunnyog, ha mégsem, akkor összecsap a két példány, hogy aztán kegyetlenül szembesüljenek azzal, hogy ez nem a dzsungel, amikor is a kidobólegények szépen miszlikbe kapják õket. A maradék pedig párzási táncra csábítja a nõegyedeket, akik egyébként pont ugyanilyen állatiassá bomlanak, amikor igyekeznek felkelteni a legdíszesebb bika figyelmét. A bika értékét erõsen meghatározza izomtömege - pontosabban a khm... térfogata -, valamint a bõrének értéke, amit általában olyan egyértelmû jelekbõl lehet felmérni, mint devergo, versacce és társai. A nõegyed értékét erõsen meghatározza bundázatának hiányossága, valamint tõgyének mérete és a hátsó zsírpárnák formája. Ahogy nézegetem ezeket a fújtató mûkanokat, ahogy odamásznak a csajok mögé a farkukat dörgölve, és feszítenek a többi fickóra, halál komolyan nem embereket látok. Na, aki itt párt keres magának, annak azt mondom, hajrá. Ettõl függetlenül én is egy koncerten láttam meg a feleségem életemben elõször, és egy évvel késõbb szintén egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és utána is kezdetben bulikban találkoztunk. Lehet itt jönni utcával, meg könyvtárral (de komolyan: ezt mégis ki találta ki?) ás hasonló hülyeségekkel, de akkor is buliban a legkönnyebb ismerkedni, csak éppen nem a felszínesség állatias mekkájában, a diszkókban.
Szinte bárhol lehet ismerkedni. Barátnõm pl. a férjét egy discoban ismerte meg. Két másik ismerõsöm egy netes fórumon talált egymásra, én pedig a férjemmel a munkahelyünkön. Ezekrõl a helyszínekrõl mindrõl azt mondják általában, hogy alkalmatlanok arra, hogy párt találjunk. Errõl ennyit.
Kedves 7-es. Értelmes helyeken szoktam ismerkedni ahol nem kell egymás fülébe ordítani ahhoz, hogy halljam mit akar mondani a másik. Kultúremberként egy hangos, nyüzsgõ, hajnal felé már részegektõl hemzsegõ buli nekem baromira nem a top ismerkedési helyszín. Hacsak nem úgy akar az ember felszedni valakit, hogy felsegíti a padlóról miután orra esett egy eldobált sörösüvegben.
Tévhit :) ) A kérdezõnek igaza van... Ha az utcán leszólítasz 1 csajt, annál is több esélyed van, mint hogy 1 diszkóba a kiszemelted komolyat akarna tõled :) Jó kiállású, átlagos srácnak tartom magam, és a kicsit is márkákban járatos embereknek már messzirõl virít, hogy van mit a kenyérre kennem :D Tapasztalatból mondom, hogy 10bol 6 egyáltalán semmit nem akar csak szórakozni az ismerõseivel, esetleg táncol veled(vagy jön a "van barátom" szöveg), 2 meg az a tipikus rin|gyó, akinek ha bejössz, 5perc után már mászik is rád... 1 szûz kuva(aki olvad tõled, de tapizáson kívül semmit nem akar) 1 meg az, akivel talán lehetne valamit kezdeni...
Discoban tényleg csak a szexre mennek.De koncerteken vagy ilyen más bulihelyeken szerintem simán lehet ismerkedni.
Mert akkor hol ismerkedsz barátom? :D Bárhol lehet, ott is fõleg.
Szórakozóhelyen nem az igazit keresik hanem a szexet!
Szerintem azért, mert amúgy nem csinálnak semmit, ahol ismerkedhetnének. Egy átlag fiatal suli/meló után hazamegy és otthon kockul, hétvégén meg elmegy bulizni. Ezért aztán jobb híján a szórakozóhelyen próbál ismerkedni. Akinek van valami hobbija, vagy bármi, amivel foglalkozik és kirángatja az emberek közé, annak nincs ilyen gondja. Saját tapasztalat, fiatalon nagyon aktív életet éltem, zenéltem, úgyhogy koncertek, turnék, továbbképzések, haknik mind-mind lehetõséget biztosítottak az ismerkedésre, rengeteg ismerõsöm van, és mindig akadt olyan a rengeteg ember között, aki tetszett, vagy udvarolt. Persze egy átlag napom úgy kellett elképzelni, hogy elindultam reggel nyolckor, és hazaestem este tízkor. Idõt és energiát igényelt. Most a párommal élek, felhagytam a koncertezéssel. Munka után, fél hatkor itthon vagyok vele, vacsizunk, tévézünk, pihenünk, tök átlagos életet élünk. Azóta - pedig nem lettem csúnyább - egy udvarlóm sincs. Nem is nagyon ismerkedtem meg új emberekkel. Csak most már nem zavar, mert nem érdekel a dolog. De egyedülállóként elhiszem, hogy elég pocsék lehet..
És vannak kifejezetten ilyen társkeresõ helyek? Mondj már egyet légyszi! Csak mert a kávézók, könyvtárak, parkok neve sem "társkeresõ"...
Miért zavar téged, hogy ezt hiszik?:)
Akkor egyszer valaki már leírhatná nekem azt, hogy mégis hol lehet akkor társat "találni". Mert ha még a szórakozóhelyet is kihúzhatjuk a listáról... akkor nem sok lehetõség marad. Viszont érdekes adalék ehhez a kérdéshez, hogy én is a barátnõmet egy kocsma/diszkóban ismertem meg... úgyhogy...
Én pl internetes társkeresõn ismertem meg a feleségemet:) 24/F

MIvel csábítotok az ágyban lányok? Fiúk nektek mi jön be a leginkább? Milyen érdekességeket vettek be, hogy a párotok izgalmasnak találjon?

HAjrá.Ötleteseket

Legjobb válasz: egy jó fehérnemû( pl tanga+melltartó(de ne valami egyszerû)

egy jó fehérnemû( pl tanga+melltartó(de ne valami egyszerû)

5 sebességes Fiat váltó, most csináltattam meg a kuplungot, és most találjam ki hogy mi lett a baja a váltónak?

900-as Seicento-t nem rég hoztam el a szervizből ahol rendes , jó munkát végző szerelők dolgoznak, kicserélték a kuplung tárcsát nagyon faxa szépen jár de mit ad isten 1,2-es nyomaték hatására valami a váltónál vagy a kihajtásnál súrlódik valamihez.. de hogy mi mihez azt nem tudom eléggé hangos, van mikor fogaskerék hangja van, van mikor olyan mintha a kerék súrolná a dobbetétet. Na most hogy tiszta legyen a kép, az utobbi nem lehet mert le van szedve a lökhárító meg a dobbetétek is tehát a kerék szabad, a féltengelyek nem érnek bele semmibe.. a lendkerék megint csak szabadon fut, nem surmálódik sehova.. a szétszedés előtt semmi baja nem volt a váltónak , csak nyomatékra, ( erös gázadásra ) csinálja és csak 1,2-es ben. A műhelyben a blokkot nem szedték ki mert a váltót le lehetett húzni anélkül hogy ki kellet volna venni az egész motort. Továbbá a váltó nem zug nem recseg, nem visít se üresben se kinyomott kuplungnál se üres járatban turáztatva.. csak 1-2.. erős gázra.. Délután megnéztem hogy nem e a lendkerékhez vagy a féltengejekhez ér e valami de nem.. Ha valakinek van valami ötlete, és normális válasza azt meg köszönném.. ettöl fügetlen holnap vissza viszem hogy nézzék meg mi a kínja lett..

Legjobb válasz: A kerékagyaknál nézz körbe,mivel ki voltak szedve a féltengelyek. Lehet a hõterelõ lemez a tárcsáknál...vagy nem tudom.. Bakok , fõleg a kitámasztó megvan húzva ? Stb..

A kerékagyaknál nézz körbe, mivel ki voltak szedve a féltengelyek. Lehet a hõterelõ lemez a tárcsáknál...vagy nem tudom.. Bakok , fõleg a kitámasztó megvan húzva ? Stb..
A kérdező hozzászólása: Ja bakk, váltó tartó.. elvan gyengülve és a rögzítõ csavar hozzá ért a kasznihoz mikor nyomaték alá került és meg feszült, az rezonált be elég keményen.. de már megoldottuk a problémát úgy hogy semmi baja majd a bakot kel kicserélni újra mert fáradt..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!