Találatok a következő kifejezésre: Hogyan találhatnék a Széchenyi (2 db)

Hogyan találhatnék meg a Széchenyi István Gyak. Ker. Középiskolában valakit?

Sziasztok, egy nagy kéréssel fordulok hozzátok, ami végülis kérdés :) És reméljük nem törlik a kérdésem, mert ezek már az utolsó szálak.

Legjobb válasz: Iwiw?

Iwiw?
hát elvileg évfolyamtársam de én nem ismerek ilyen nevû lányt:S

Aki járt már a Széchenyi fürdőben. Kell úszósapka? Kell papucs? A masszázsra hol és hogyan lehet bejelentkezni, mert a honlapon található telefonszámon csak robot beszél.

Legjobb válasz: Papucsot, törölközõt vigyél. Masszázsra a bejáratnál tudsz egy külön pultnál idõpontot kérni, de a kasszában megmondják. Sapi az úszómedencében kell. Érdemes a kabinos jegyet venni, kényelmesebb mint a szekrény.

Papucsot, törölközõt vigyél. Masszázsra a bejáratnál tudsz egy külön pultnál idõpontot kérni, de a kasszában megmondják. Sapi az úszómedencében kell. Érdemes a kabinos jegyet venni, kényelmesebb mint a szekrény.
Szia, na voltál? Milyen volt? Épp ott mentem el pénteken, még eszembe is jutottál :-)
Köszi, kedves embereknek az ember szívesen segít! Szerintem a fürdõ körül simán lesz hely. Én a Városliget felõli oldalon szoktam megállni, de a Cirkusz oldalán (az az este tovább nyitva lévõ oldal) is lehet mázlisan találni helyet. Be ne állj a lehúzós fizetõsbe a Vidámpark sarkán, ez elvi kérdés! :-) Egyébként ha minden kötél szakad, Mexikói úti metrónál is ott a nagy parkoló, egy aluljárón átjössz + 2 perc gyalog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tök jó fejek vagytok!!! :) Már csak 1 kérdés, mert elvileg pénteken megyek :) Hol parkoltok? Lehetõleg ingyen...
Mostanában már van egy cég aki napozóágyakat ad bérbe, de én simán leterítek egy nagy törölközõt és úgy napozok nyáron, vagy ha nincsenek sokan, a medence lépcsõjén. Szanuna bent van több is, aromás, színterápiás, gõz legalább három, és én azt hiszem, bent 7-ig van este nyitva, utána kell elhagyni a terepet. Épp ezért aki este akar maradni, az Állatkert felõli oldalon menjen be, mert a liget oldalán bezárnak a kabinok is. A kinti-lenti szaunák közül mostanában mûködik mindkettõ. Sokat felújítanak, ilyenkor van valami lezárva. Odabent rengeteg medence van, 16-40 fokig. Kint pedig nyáron is kellemes, mert van a 37 fokos gyógyvíz, a hûvös úszómedence és a 30 fok körüli élménymedence. Szerintem király, én nyáron olvasni szoktam ha kimegyek.
Vannak belsõ terek, amik csak bizonyos ideig vannak nyitva. Két szauna is van, ami kintrõl megközelíthetõ, nem mindig van nyitva mind a kettõ. Ezek a bizonyos belsõ terek gyerekkoromban egyáltalán nem voltak bejárhatók a strandoló közönségnek, más bejáratok is voltak, onnan lehetett bemenni, a fürdõ szerkezete sokat változott az elmúlt évtizedekben. Köves az egész, napozni nem nagyon jó, hacsak a teraszokon nem, valami napozóágyon. Most van nedves száraz szauna is és gõz is van. Ha jól tudom, a belsõ, a gõz csak 17 óráig van nyitva, akkor durván és modortalanul kihajtanak mindenkit. Sajnos mindig ezt tapasztalom. Sokféle medence van bent, szép a belsõ tér is nagyon. Kellemes mászkálni benne és mindent kipróbálni.
Bevallom, én nyárom már nem. Gyerekkoromban gyakran elõfordult, a Városliget sarkánál laktam, de most már inkább csak a hûvösebb napokon megyek oda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Nyáron is jártok??? Azt gondoltam, hogy melegben nem esik túl jól a 40 fokos víz... Igaz, hogy van többféle szauna is bent? Bocsi a sok kérdésért, tényleg próbáltam hívni õket és mindezt megtudni, de nem jártam sikerrel...
Én is télen 2-3 órát, nyáron amikor napozás meg pancsi van akkor még többet vagyok kint. Péntek délután nem lesznek annyira sokan, mint egy napos szombaton.
Én három-négy órát általában.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Én még soha nem voltam, de most rábeszéltek és kíváncsian várom. Szerintetek kb. mennyi idõt lehet ott eltölteni (Ti mennyit szoktatok)? Péntek délután vajon sokan lesznek?
Második meg negyedik vagyok. Én is a Szecskába járok kisgyerek korom óta, mert a legjobb hely!
Elsõ vagyok, és rendszeresen járok a Szecskába. Úszómestere válogatja, h kell-e a sapi. Volt is nemrég egy szavazás, me glett szavazva, h nem kell a sapka, de aztán mégis visszacsinálták, ki tudja miért. Papucs valóban hasznos, kényelmesebb is, és ha kint vagy akkor tisztább is. Egyébként meg senki ne parázzon, vannak lábfertõtlenítõ spray gépek szerte a fürdõben.
Ne menj be a medencébe papuccsal. De a medencén kívül közlekedj mindenhová papucsban. Egyébként régebben valóban kellett úszósapka a medencében, ma már nem kell.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek, köszi! :) és masszázsra biztos lesz hely? Második! Képzeld, jut gumipapucsra! De szerinted a medencébe is abban menjek be?! Vagy, hogy csináljam, hogy ne kapjak lábgombát, amíg lemegyek a lépcsõn vagy a létrán??? Esetleg a vízben is kaphatok különféle gombákat, szóval inkább lehet, hogy el sem megyek... Nyilván nem a tusolóra gondoltam, bár szinte ott is mindegy (hiszen, akikkel tusolok, ugyanazokkal úszkáltam 1 órával korábban), hanem a medencék közötti járkálásra!
Jó ég, még, hogy egy nyilvános uszodában kell-e papucs? Miért, szeretnél lábgombát kapni? Egyszerûen nem értem... láttam már én is ilyent, de elképzelni sem tudom, hogy ha valakinek jut Széchenyi fördõre, annak nem jutott egy vacak gumipapucsra? Szeretnél mások után tapicskolni a zuhanyozóban mezítláb??
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy!!! :) Hát... vegyes! A parkolás tök jól ment, aztán bementünk. Az értékmegõrzõs néni egy tündér volt, nélküle valószínûleg még most is az öltözõszekrény bezárásával bajlódnék :) A kinti medencék közül a melegebb nagyon jó volt, a hidegebbe jópofa volt a sodrás, de az ritkán jött és annyian sodródtunk, hogy összeütköztünk! :) A szaunák is jópofák voltak, a benti medencék nem igazán tetszettek, nem is mentem egyikbe se... Valahogy nem tûnt bizalomgerjesztõnek. És ami még rossz volt, hogy kint nagyon fáztam. Ha kilógott a vállam a vízbõl, majd meg fagytam. Eddig sem voltam nagy fürdõbe járós, ezután sem leszek, de egyszer megérte! Ja, és a rengeteg külföldi... de mondjuk ez nem zavart! :) Köszönöm Nektek a segítséget! :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!