Találatok a következő kifejezésre: Hogyan találhatnék a (779 db)

Hogyan találhatnék a szakdolgozatomhoz céget?

A témám pénzügyi helyzet elemzése és kellene egy konkrét cég, amelyen keresztül bemutatom. Ha valamelyikőtök esetleg tud olyan céget, ahol segítenének nekem kérem jelezze. Köszönöm!

Legjobb válasz: Ezt neked kell megtalálnod.. mért nem azt választod ahol gyakorlaton voltál?

Ezt neked kell megtalálnod.. mért nem azt választod ahol gyakorlaton voltál?
melyik megyében keresel? (nem mindegy)
Érdemes egy ismerõs céget keresni, mert a pénzügyi helyzethez kell a mérleg és az EK. Ráadásul egy konzulens is kell a cégtõl, aki segít eligazodni a cég számai között. Egyéb esetben kezdõdhet a házalás.

Hogyan találhatnék a közelben olyan tánctanárt aki egy adott koreográfiát betanítana nekem?

Szóval van a youtube-n egy koreográfia a Pussicat dolls-Hush Hush cím? számára.

Legjobb válasz: ha még altuális akkor én szivesen megtanitalak táncolni, jelenleg tánctanárnak készülök:)Budapest közel van hozzám:)

ha még altuális akkor én szivesen megtanitalak táncolni, jelenleg tánctanárnak készülök:) Budapest közel van hozzám:)

Hogyan találhatnák a wowban barátnőt magambnak?

mármint hol lehet ismerkedni wowos lányokkal

Legjobb válasz: Járj el játékos rendezvényekre, képregény fesztiválokra, illetve próbálj beszédbe elegyedni velük játékon belül. Ki lehet fogni igazán szép, de félénk lányokat is. Az meg a szubjektív véleményem, hogy olyan igénytelen grafikájú mmorpg-t, mint a WoW, nem sûrûn találni... 19/L

Járj el játékos rendezvényekre, képregény fesztiválokra, illetve próbálj beszédbe elegyedni velük játékon belül. Ki lehet fogni igazán szép, de félénk lányokat is. Az meg a szubjektív véleményem, hogy olyan igénytelen grafikájú mmorpg-t, mint a WoW, nem sûrûn találni... 19/L
utolsó!!! *-* te vagy a legbölcsebb ma :D:$ <3 :D
Nem vagyok sem igénytelen, sem csúnya, mégis wow-ozok és lány vagyok. Nekem tetszik, aranyos játék. Aki a játékra tett megjegyzést: A külcsín és a szuper grafika nem minden. Kipróbáltam más, újabb és sokkal szebb grafikájú online játékot is, de mindegyiket meguntam, mert unalmas, lapos volt mindegyik. Eleinte én is húzódoztam a wow-tól, aztán kipróbáltatták velem, megtetszett és azóta sem untam meg.
szted mégis hol??? WoW-ban!!!!!!
leginkább az a lényeg benne hogy küldetéseket csinálsz, és nagyon jó a történelme is. maga a játékélmény az amiért ennyien fizetik :D
Egyedül tényleg egysíkúvá válik, de szerencsére nekem a párom is játszik, és szereztem benne segítõ társakat, így kifejezetten jó.
Én is kipróbáltam a Fiesta-t, nagyon aranyos az is, de igazából kicsit egysíkúvá vált, na meg nem volt(ak) benne segítõ társa(i)m.
Én lennék, aki megjegyzést tett a grafikára. A külcsín nem minden, de attól még nem erõssége... Jómagam inkább egy "Fiesta" nevû mmorpg-vel játszom (mostanában nem, mert az egyetem közbeszól), aminél a karaktergrafika szép, de a többi kevésbé, viszont nagy különbség, hogy ingyenes. Amiért viszont pénzt ad ki az ember, attól elvárhatja, hogy legyen igényesebb. Jómagam sem lennék az a "csúnya, pattanásos, kocka" lány, szóval állíthatom, hogy vannak szép lányok a játékosok között, és ha az ember nem napi 24órában játszik, akkor jó kikapcsolódási lehetõség.
Mi a tököm az a WOW?Le lehet cseszni de komolyan nem tudom.
07:47 Wow-ban nem a grafika a lényeg, de tényleg nem ez a játék erõssége:D Kérdezõ, szerintem keress olyan guildet amiben sok csaj van, én olyanban voltam ahol csomó egyetemista csaj volt meg középiskolások is. 20f, egy ex wowos.
9:28 as vagyok. Én a szubjektív véleményét like-olnám. :$ Rohadt nagy igazság. ;) Trágya játék. :D jellemzi az embert aki kedveli. :/
utolsó elõtti: téged lehetne lájkolni Már nem azért, de volt osztálytársam baromi szép lány és bele volt betegedve a wow-ba, agya nem sok volt de csinos:) nem tudom, hogy most még fent van-e. 22f
A kérdező hozzászólása: most nem rosszból , de akik fennvannak facebookon nagytöbbség szintén nem értelmes remélem csak vicc volt a kérdésedXD
Ez remélem csak vicc volt... :D WoW-ban nem hiszem hogy túlzottan értelmes, igényes és szép lányokat fogsz találni :) Probálkozz inkább szórakozóhelyeken
Én Wowozom, Sõt Diablóztam is 13 éves koromban, persze csak egy héten 1-2 napot, a Wowot kb. 1 éve kezdtem el, azóta sem tud folyamatban lekötni, ha nagyon unatkozom elé vetemedem de amúgy számomra elég nevetséges sõt gáz, ha egy pasi bepróbálkozik meg Ventrin mikor köszönök egybõl mindenki "Hello, ki ez a gyönyörû hangú hölgy?" stb-.- Szóval ne a wowbna próbálkozz! Egyébként igen a grafikáján lenne mit javítani, de ha csúcsminõségû grafika lenne hozzá, akkor kb. egy atom számítógép kéne, hogy fusson rajta szóval ez így megfelelõ legalábbis részemrõl! A Wow CSAK EGY JÁTÉK! Ezt ne felejtse el senki! Jah és nem vagyok sem igénytelen, sem hülye sem csúnya mégis wowozom...Ennyit akartam még!Remélem tudtam segíteni kedves kérdezõ :)


találhatnék.
Nem hogy örülnél, hogy kijavít az elsõ, te paraszt! Annyival is közelebb kerültél egy p...nához! Bár eszed az nincs, hogy ezt felfogd..
A rossz modorod és a tudatlanságod nagyon lecsökkenti az esélyeid. Ismerkedj emberekkel, nyiss feléjük. Kezd elárusítókkal, pincérekkel. Szokd meg azt, hogy nem gáz, ha idegen embert szólítasz meg, miután ez már nem okoz gondot, akkor járkálhatsz a városban és mikor megtetszik valaki odamész hozzá, megismered. Nagy számok elmélete, elõbb utóbb találsz valakit. Egyetemen nem ügy az ilyensmi.
Kanos csaj, tudod shemale. :) Amugy ha szerencséd van gyak. bárhol.
de hogy még konkrétabb legyek, fogalmam sincs. engem az oktatóm szedett fel.. :)
Drága mulatság az
kérhetnálak.. :)
mi az hogy kanos csaj? keresgélj.. kérdezd meg, hogy nem e menne el veled, hátha..
A kérdező hozzászólása: Beleszólhatnékod van, kedves válaszaló? Akkor valami értelmeset, legközelebb, ha kérhetnÁlak.
A kérdező hozzászólása: Tán vétsek hibákat, ezzel kifogást keresve hogy megismerjek valakit, és kijavíthasson, alakuljon a kapcsolat az õ kezdeményezésére? Ez a burkolt üzeneted, utolsó?
A kérdező hozzászólása: és azt elfelejtettem mögé írni a folyataást hogy:nem találhato a DLL-ben (MCCDyn.dll)

Facebookon hogyan találhatok rá olyan emberekre akiknek nem tudom a nevét, de beírok egy várost hogy pl budapest és akkor kiadjon budapesti embereket?

Legjobb válasz: Részletes keresésnél van. Beírod mit tom én,hogy "b" és nem entert nyomsz hanem arra nagyítós ikonra,vagy mi az:D Na és akkor ott van elvileg,hogy emberek,és azon belül lakhely.

Részletes keresésnél van. Beírod mit tom én, hogy "b" és nem entert nyomsz hanem arra nagyítós ikonra, vagy mi az:D Na és akkor ott van elvileg, hogy emberek, és azon belül lakhely.

Hogyan találhatom meg a saját stílusomat öltözködésben?

Legjobb válasz: Mondjuk úgy, hogy azt hordod, ami neked tetszik, és nem azt amit minden második emberen látsz az utcán.

Mondjuk úgy, hogy azt hordod, ami neked tetszik, és nem azt amit minden második emberen látsz az utcán.
Elõször is alapja mindennek a kedvenc színed, színösszeállításod. Ezt követik az egyszerû minták (csík, pötty, négyzetek) vagy a kidolgozottabb rajzok, feliratok. Saját stílus az, ami neked tetszik, nem az, amit mások hiányolnak rólad. Öltözködj a saját, átlagos szekrényedbõl és enyhe ízlésváltozás/tartós hangulatváltozás esetén (szerelem, boldogság, jótékonykodás, harag) frissítsd azt egy kicsikét, de a régikbõl se dobj ki, maximum egy kicsit. :)

Hogyan töröljem az adatokat a pendriveremről ha nem jelzi ki hogy található valami rajta?

Ha megpróbálok valamit ráírni nem engedéjjezi.

Legjobb válasz: "engedéjjezni" nem is fogja... Amúgy meg formázd le.

"engedéjjezni" nem is fogja... Amúgy meg formázd le.
smpixie
A kérdező hozzászólása: Ez mi? :)
Gondolom komoly válasz akart lenni :D
Hát én még nem találtam ilyet, de ha akad itt olyan lány, akkor írhat privit(: Bár szerintem kevesen vannak ilyenek.
Pedig smpixie a jó válasz.
Xp-n nem megy az AC3.
A kérdező hozzászólása: és sehogy se lehet megoldani??? :OO
Nem .
Szeddj le egy win7et. Lejön gyorsan torrenttel és a telepítés sem tart sokáig. Persze ments le mindent a géprõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!