Találatok a következő kifejezésre: Hogyan találhatnám az apámat (2 db)

Hogyan találhatnám meg az apámat?

A szüleim kb. 15 éve váltak el, apámat is akkor láthattam utoljára - most 20 éves vagyok, és szeretném megtalálni. De úgy, hogy ne tudja meg, hogy keresem, mivel kicsit tartok t?le. Anyukám szerint rossz ember, végülis lehet benne valami, ha eddig nem keresett...

Legjobb válasz: Azért én fenntartással fogadnám az anyukád által mondottakat, hogy rossz ember... Sok esetben kiderült már, hogy nem igaz. Lehet, hogy õ sem tudja, hogy te hol vagy. Iwiw-en próbáltad már megkeresni? Tartásdíjat nem kapott anyukád? Mert ha kapott, akkor õ tudja, hogy hol van. Mindenféleképpen jogod van tudni, hogy hol van az apád, és mit csinál. Az más kérdés, hogy mi van, ha õ nem akar látni. Azért erre is készülj fel.

Azért én fenntartással fogadnám az anyukád által mondottakat, hogy rossz ember... Sok esetben kiderült már, hogy nem igaz. Lehet, hogy õ sem tudja, hogy te hol vagy. Iwiw-en próbáltad már megkeresni? Tartásdíjat nem kapott anyukád? Mert ha kapott, akkor õ tudja, hogy hol van. Mindenféleképpen jogod van tudni, hogy hol van az apád, és mit csinál. Az más kérdés, hogy mi van, ha õ nem akar látni. Azért erre is készülj fel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, felkészültem arra, hogy nem akar látni, ezért szeretném elõször úgy megtalálni, hogy ne tudja meg, hogy keresem. Iwiw-en nincs fenn, és nem fizetett semmit, egyedül a nevét adta nekem. Csak a nevét és a születési idejét tudom, meg van persze pár régi képem róla.
Vöröskereszt! Anyósóm a rég évtizedekkel nem látott Öccsét is a vöröskereszten keresztül találta meg!Pedig külföldön élnek és ráadásul még nevet is változtatott! De van egy kis gond!:( Csak akkor adják ki a cimét ha bele egyezik az illetö hogy a tudomásodra hozzák!:S Szerintem a rendörség nem foglalkozik ilyenekkel, de egy próbát megér! Esetleg próbáld kitudakolni Anyuddal mivel foglalkozott lehet nyitott egy vállalkozást!Akkor talán rátudsz keresni !Vagy nagymamád?Apai?Vagy vmi Apai rokon?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat, mindenképpen elindulok; az utolsó válaszadónak külön köszönöm a tippet!

Hogyan találhatnám meg az apámat?

a helyzet az hogy apámat nem ismerem nem is láttam soha a nevét sem tudom és senki nem tud rola semmit a családban csak azt hogy volt egy nagy étterme ez nem sok. én mégis kiváncsi vagyok arra hogy ki lehet az. valami ötlet hogy hogyan találhatnám meg? édesanyám meghalt aki elmondhatná hogy m,égis ki volt az.

Legjobb válasz: Azért a nevét minimum tudják, vagy hogy melyik községben lakott...

Azért a nevét minimum tudják, vagy hogy melyik községben lakott...
A kérdező hozzászólása: nem tudom fogalmam nincs. ha majd egyszer meglesz megkérdezek töle pár dolgot. pl hogy miért nem kelettem neki ha már volt annyira fasza gyerek hogy megcsinált.
most is van kitalált apaság, én is azt kértem 6éve, mert az igazi eltûnt, kerestettem, nem találták, és eredeti adatok sértették volna jogait (jajj szegényke beparázott, de jogai vannak) amúgy ez az étterem-dolog nem lehet, h azért van, h mondjanak vmit? olyan nincs, h senki nem tud és tudott róla érdemlegeset. max jobb nem tudni.
A kérdező hozzászólása: okés küldtem:)
Bocsi, átállítottám, már tudsz privit írni.
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy nem tudok neked privit irni:(
Budapesti vagy? Egyébként vannak családfa kutatók, õk biztos tudnának segíteni. Templomból is ki lehet indulni, keresztlevél és egyebek.
Holnap írok, tarts ki :-) priviben írd meg édesanyád nevét, és az akkori tartózkodási helyét. Még mindig a mobilos
A kérdező hozzászólása: 1992.április 26. nagyon köszönöm hogy segitesz nekem.
Lehet kitalált név, a Kádár-rendszerben egyidõben gyakorlat volt. Az próbáld megtudni, hogy az étterme hol volt? Ott biztosan az idõsebbek emlékeznek rá.
A mobilos vagyok. Megkérdezhetem, hogy mikor születtél? Ha megírod utána nézek az akkori anyakönyvezési szabályoknak. A kitalált név az anyakönyvben nekem nem áll össze, mert ha nem vállalja az apa a gyermeket, akkor nem anyakönyveznek diktált nevet, hanem egyszerûen nem töltik ki.
A kérdező hozzászólása: nagyszüleim meghaltak. a családban mindenkit kérdeztem és senki nem tud rola semmit csak hogy volt egy étterme és ennyi.
Szia! Nagyszülõk? Vagy valaki aki ismerõs ezekben az éttermi dolgokban?
Facebookon
A kérdező hozzászólása: 21:48 van türelmem igen és nagyon szépen köszönöm hogy segitesz. igen volt barátnöje anyának és töle is kérdeztem de sajnos nem ismerte és a nevét sem tudják az anyakönyvi kivonatomban meg valami kitalált név van beirva.
Edesanyàdnak, ha van testvére, vagy baràtnõje amikor te születtél.Vagy azt, ha tudod melyik kórhàzban születtél ott is érdeklõdhetsz.
Huú... Nehéz ügy, de van pár ötletem. Saját tapasztalatból írok, nekem sikerült megtalálom az enyémet, de sajnos 10 évvel a halála után.Elõször is próbáld megtudni a rokonoktól egy olyan barát nevét, aki közel állt édesanyádhoz, pláne abban az idõben amikor születtél. Próbáld megtudni, hogy voltak-e házasok, még akkor is, ha csak rövid idõre. Elég sok kérdés van amit tisztázni kéne, ha holnapig van türelmed, akkor összeírom, mert így mobilon pötyögve nehéz.
A kérdező hozzászólása: minden kedves válaszolonak nagyon szépen köszönöm a segitségét! szép napot nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!