Találatok a következő kifejezésre: Hogyan takarjam az egy (4 db)

Hogyan takarjam be az egy hónapos babámat, hogy nem rugja le a takaróját, és ne fázzon?

Kislányom állandó 24-26 fokos szobában van , de bárhogy takarom, lerúgja. Már volt rajta kistakaró, nagytakaró, vékony, vastag, belebugyoláltam, alát?rtem, és mindig lerugta. Tanácstalan vagyok, és félek alvás közben h?vös van neki. Jobban örülnék, ha lenne rajta takaró, de más ötletem már nincs.

Legjobb válasz: Szia! Míg nem volt ennyire melege mi hálózsákoztunk. Képzelj el egy ohan pántos rugit aminek nem lánavan henem olyan mintha egytakarót felbehajtottál volna és azt a vállánál rögzítenéd a babán. Bababoltok ban biztosan kapsz és ezek ált 0-3 hóig. 3-6 hóig stb.. vannak méretezve. Ja viszont ha tuszd varrni nézd meg hogy néznek ki és varrjál egyet kettõt. Sokkal olcsóbb.:)))

Szia! Míg nem volt ennyire melege mi hálózsákoztunk. Képzelj el egy ohan pántos rugit aminek nem lánavan henem olyan mintha egytakarót felbehajtottál volna és azt a vállánál rögzítenéd a babán. Bababoltok ban biztosan kapsz és ezek ált 0-3 hóig. 3-6 hóig stb.. vannak méretezve. Ja viszont ha tuszd varrni nézd meg hogy néznek ki és varrjál egyet kettõt. Sokkal olcsóbb.:) ))
Jól írta az elõzõ! Mindenképp hálózsákot ajánlok..En a tescoban találtam leárazva a pécsiben, de gondolom minden tesco árulja. 1650ft volt.
Ha szélesebb a takaró, rögzítheted két pontját a kiságy oldalánál a matrac alá.. Én így szoktam, ha nem hálózsák van rajta, és ez bevált. Tud rugdosni alatta ezerrel és mégsem esik le :)
Én a mai napig hálózsákban altatom a fiam, már 21 hónapos. A takaró rögzítését én nem mertem megpróbálni, mert a fiam álmában sokat kúszik-mászik és féltem, hogy alákúszik teljesen. De a hálózsák bevált. Mindig ujjatlant veszek, így annyit melegít rajta, mint egy takaró, pont annyi hálóruha kell alá, mintha csak takargatnám, de így nem kell állandóan lesnem, hogy mikor takarózik ki.

Hogy lehet eltüntetni (bezárni) az oldalakról a mostanában egyre több helyen megjelenő olyan reklámokat, amelyeknél egyszerűen (! ) nincs "bezárás" opció? ! Oltári módon zavaróak, a cikket nem lehet elolvasni, mert egy részét takarják.

Lehetetlen, hogy nem lehet megszabadulni tőlük.

Legjobb válasz: A böngészõre telepítsd az Ad block plusz nevû reklámblokkoló plugint és megszûnnek az ilyen reklámok.

A böngészõre telepítsd az Ad block plusz nevû reklámblokkoló plugint és megszûnnek az ilyen reklámok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már meg is tettem:) ))


Pénteken csináltattam a középső ujjamra egy tetoválást! Azt mondta a srác, hogy ne tegyek rá fóliát mert az nem jó helyette inkább papírtörlővel vagy pzs-vel takarjam a fény elől. Levehetem holnap már a kötést? Nem fog baja esni a varrásnak?

Kenegettem tetrán ken?ccsel ( gyulladás csökkent? ), és mondta, hogy ha már nincsen gyulladva akkor levehetem a kötést róla és kézkrémmel kell kenegetnem 1 hétig kb , DE nem érheti víz a varratot addig. Sajnos nem tudom , hogy mikor kezd el varasodni a tetoválás és, hogy nem baj-e, hogy holnap már levenném kötést róla. Nem árt neki a fény 3-4 nap elteltével ? Ez az els? tetoválásom és még nem nagyon tudom, hogy mit hogyan kell. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: kérdezhetek? szalonban csináltattad vagy kockásabroszos házi 'tetoválónál'? mert normális tetováló nem mondd olyat hogy zsepit rakj rá mert beleragad...

kérdezhetek? szalonban csináltattad vagy kockásabroszos házi 'tetoválónál'? mert normális tetováló nem mondd olyat hogy zsepit rakj rá mert beleragad...
Ez nem varrat, ez tetoválás. Valószínû hámlani fog, nem sebesedni. Jobb ha leveszed a pzs t mert legjobb ha levegõn van. Kíváncsi vagyok a "mesterre" aki csinálta...
Papírtörlõ, pzs? Nem érheti víz? Atyaég... Ennél nagyobb hülyeségeket nem is mondhatott volna a "tetováló"... :/ ezek alapján a munkája is érdekes lehet... Fóliázni kellett volna, napi többszöri cserével, zöldszappanos-vizes (érheti víz, csak áztatni nem szabad) lemosással minden cserénél, óvatos szárítás után vékonyan Bepanthen (nem Tetrán, az a piercingnél van), majd tiszta fólia. 3 napig ez a menet, ezzel kerülöd el a fertõzést és a varrasodást... Utána a továbbiakban nem zsíros, hidratáló krémmel kell ápolni. Máskor menj inkább szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: A srác már 15 éve tetovál ( magát is Õ tetoválta ki ) nincsen rá panasz meg semmi ! Ma szedtem le a kötést róla minden rendben van vele . Át moshatom de nem szabad áztatnom .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!