Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntethetném a szem alatti karikákat (3 db)

Hogyan tüntethetném el a szem alatti karikákat?

Azt hiszem alkatilag karikás a szemem...bármennyit alszom, nem lesz jobb..az erre való krémekhez túl fiatal vagyok-ett?l függetlenül próbáltam, s nem használnak semmit.Tudom, hogy teljesen soha nem t?nnek el, de nem lehetne valahogy halványítani rajtuk?KOrrektor, alapozó nem segít..Nem tudtok vmi márkát, ami igazán jól fed, és tartós is? Zselés szemmaszk?Kipihentebbé teszi a tekintetet?

Legjobb válasz: Tipp: Csavarj tüllkendõbe egy kevés nyers, reszelt burgonyát vagy egy szelet kiwit. Tedd a pakolást 15 percre a bõrre, majd itasd fel a nedvességet. Ha a karikák valóban sötétek,akkor ütögess egy kevés krémes fehér szemhéjfestéket az alsó és felsõ szemzugba. Jól dolgozd el, majd vigyél fel korrektort a festékrétegre és a szem köré.

Tipp: Csavarj tüllkendõbe egy kevés nyers, reszelt burgonyát vagy egy szelet kiwit. Tedd a pakolást 15 percre a bõrre, majd itasd fel a nedvességet. Ha a karikák valóban sötétek, akkor ütögess egy kevés krémes fehér szemhéjfestéket az alsó és felsõ szemzugba. Jól dolgozd el, majd vigyél fel korrektort a festékrétegre és a szem köré.
A kérdező hozzászólása: köszi, megpróbálom
a reszelt krumpli tényleg nagyon jó! elõször anyukám próbálta ki, és elég látványos volt!

Hogyan tüntethetném el a szemem alatti karikákat?

Legjobb válasz: Feküdj le korán és aludd ki magad.

Feküdj le korán és aludd ki magad.
Sajnos sehogy, nekem is évek óta van, hozzá kell szoknod szerintem. Am el lehet, de ha jól tudom, csak mûtéttel.
Ha jól gondolom, akkor nem mûtéti beavatkozás, hanem smink érdekel. Használj korrektort, erre alapozót majd púdert. Ha még így is látszik, akkor fehér szemceruzát satírozz el azon a területen, vagy használj fehér szemhéjpúdert(matt). Remélem valamelyik beválik :)
A kérdező hozzászólása: köszi. (: téll nem mûtétre gondolok.. am utolsó: olyat nem tudsz, amihez nem kell ilyen sok (alapozópúder meg ezek) mer a suliba nem engedik, meg am se akarom nagyon festegetni magam, nem vagyok az a típus, . csak ilyen nagyon keveset szeretnék. a sima korrektor jó arra?
Masszírozással.A szem alatti karikák sokszor a rosz nyirokkeringés következménye.A krémet vagy gélt a gyûrûsujjaddal vidd fel és körkörösen masszírozd bele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. (: utolsó: az nem segít.. :/
A kérdező hozzászólása: vettem olyan essense 3-as korrektort. nem tünteti el teljesen, de lényegesen változtat, köszönöm. (:

Hogyan tüntethetném el a szemem alatti sötét karikákat?

Minden praktika, megoldás érdekelne akár rövidtávú, akár tartós megoldást hoz a problémámra. Évek óta alvászavarral küzdök, sajnos az orvosok sem igazán tudnak ezzel mit kezdeni, mert az általuk felírt gyengébb altatók hatástalanok, erősebbet viszont nem szeretnék tartósan szedni, így is elég gyógyszert szedek más problémáim miatt. Használtam már teát, homeopátiás gyógyszereket de azok még hatástalanabbak... Mindegy is! Így viszont sajnos a kialvatlanságtól csúnya karikás a szemem ami nem túl szép látvány. Napjában kapom a kérdéseket, hogy "Úristen, Milyen a szemed? Nem aludtál?" Alapozókkal, krémekkel persze már próbáltam, de kevés sikerrel. Ilyen melegbe lefolyik rólam, meg amúgy sem sokat segít. Neten is találtam jó néhány praktikát volt amit kipróbáltam de semmi eredménye nem volt. Holnap a párommal esküvőre vagyunk hivatalosak (a nyáron még másik 3-ra is) és ha a holnapira nem is sikerülne eltüntetni őket, de legalább a többire szeretnék némi javulást! Van olyan akinek bevált már valami jó kis taktika? :) 25/L

Legjobb válasz: Ha már az orvosokat is végigjártad, és õk csak a kialvatlanságot tartják indoknak, szóval: a természetgyógyászok szerint az arc különbözõ részein megtalálhatók a belsõ szervek helyei, vagyis a szem alatti rész a vesék állapotát mutatják, míg pl. a ajkak rendellenességi a szív állapotára utalnak, stb. stb. Vagyis a szem alatti "fekete karikák", akkor vese-mûködési problémákra gyanakodnak. Menj be valamelyik gyógynövény-szaküzletben (ott általában ennél többet is tudnak a dolgokról), beszélj velük, és próbáld meg, ha valami vízhajtó, vagy vesemûködést segítõ gyógynövénybõl készült teát iszol, esetleg az egy idõ után segíthet.

Ha már az orvosokat is végigjártad, és õk csak a kialvatlanságot tartják indoknak, szóval: a természetgyógyászok szerint az arc különbözõ részein megtalálhatók a belsõ szervek helyei, vagyis a szem alatti rész a vesék állapotát mutatják, míg pl. a ajkak rendellenességi a szív állapotára utalnak, stb. stb. Vagyis a szem alatti "fekete karikák", akkor vese-mûködési problémákra gyanakodnak. Menj be valamelyik gyógynövény-szaküzletben (ott általában ennél többet is tudnak a dolgokról), beszélj velük, és próbáld meg, ha valami vízhajtó, vagy vesemûködést segítõ gyógynövénybõl készült teát iszol, esetleg az egy idõ után segíthet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezt eddig nem is tudtam. Az orvosokhoz az alvásproblémáim miatt járok, de annak tudatában amit írtál, lehet nem ártana egy teljes kivizsgálás.
Hát igen, nem ártana. Egyébként ezért csodálkozok azon, hogy az orvosok ezt még nem végezték el. Meglehet, hogy annak alapján még esetleg az állandó kialvatlanság okára is rábukkannak! Mindenképp járj utánna, én sem vagyok híve, hogy ilyen fiatalon, és ráadásul valószínû teljesen feleslegesen rászoknál az altatóra. Állítólag az olyan, hogy ma még elég egy gyengébb, de egy idõ után (mivel a szervezet hozzászokik), egyre erõsebbet kívánsz. Szóval kérj egy teljes, átfogó állapot-felméréses-kivizsgálást.
Elõször tényleg keresni kellene egy jó orvost, aki nem türelmetlen és minden (!) szükséges vizsgálatot elvégez. Hosszú távon csak ez hatásos, kiegészítve a megfelelõ bõrápolással (pl sose használj szárító, irritáló lemosót, a legjobb az lenne ha egy kifejezetten szemre való, lehetõleg természetes kozmetikummal tisztítanál, majd hidratálnál) Rövid távon (az esküvõkre pl) csak a smink segít, keress egy jó korrektort, hidd el, ez még azoknak is fontos, akiknek alig-alig van karikájuk...én ezt ajánlom, mert olcsó és könnyen beszerezhetõ ráadásul majdnem profi szinten fed, de a macben/ó utcai sminkes boltban is tuti találsz jól fedõ korrektort. Nem minden napra ajánlom õket, de az eseményeket nem lehet megúszni nélkülük:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is furcsálltam anno, hogy nem végeztek teljes körû kivizsgálást de 2 orvos is azt mondta, hogy ilyenkor keringést és légzést vizsgálnak. Ez meg is történt, a már amúgy is meglévõ asztmán, és az állandó alacsony vérnyomáson kívül semmit nem találtak. Tényleg köszönöm a tanácsokat! Holnapra marad a korrektor, jövõhétre meg a doki meglátogatása! Ha valaki esetleg tud konkrét márkát korrektorból ami tutira jól takar azt megköszönném! Sajnos nagyon keresgélni nincs már idõm ami van az meg szinte semmit nem takar.
Nem tudom, ezt próbáltad e már, nekem bevált :) http://kremmania.hu/kremek/essence-stay-all-hosszantarto-kor..
A kérdező hozzászólása: Ilyet még nem használtam. De ígéretesnek tûnik... :) Ma be is szerzek egy ilyet! Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
Oké! Ha túl leszel az általános orvosi kivizsgáláson, azért (ha nem túl személyes okot találnak), írd meg nekünk légyszi!
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok a szombati esküvõn és a korrektor (amiért a fél várost körbe kellett rohangálnom :D ) nagyon jól bevált! Úgyhogy még egyszer köszi a tippet! Öröm végre olyan fényképeket látni amin nem feltétlen nézek ki úgy mintha behúztak volna egyet... Az orvosi kivizsgálás eredményét majd megírom! Még pénteken elõjegyeztettem magam jövõhét szerdára, bár tudom nem 1-2 nap mire teljesen "átnéznek" azért kíváncsian várom mi lesz ebbõl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!