Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntethetők a cigarettafüst nyomai bútorainkról, falainkról (1 db)

Hogyan tüntethetők el a cigarettafüst nyomai bútorainkról, falainkról?

Legjobb válasz: A cigarettafüst hatásos ellenszere az ecetes vagy vizes szivacs. Ott, ahol a vendégek dohányoznak, a szekrény vagy magasabb tárgyak tetején ecettel vagy vízzel átitatott szivacsot helyezzünk el. A szivacs magába szívja a füstöt.

A cigarettafüst hatásos ellenszere az ecetes vagy vizes szivacs. Ott, ahol a vendégek dohányoznak, a szekrény vagy magasabb tárgyak tetején ecettel vagy vízzel átitatott szivacsot helyezzünk el. A szivacs magába szívja a füstöt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

18/F vagyok. Hogyan szokjak le a cigiről?

15 éves korom óta cigizek és le akarok szokni mert észre veszem magamon, hogy azóta szinte hónapról hónapra egyre kevesebbet bírok fizikailag. Pár méter futás után már azt érzem hogy szétszakad a tüdőm azelőtt meg versenyszinten futottam. A focit is ott hagytam mert nem bírtam. Napi 1-1,5 doboz megy el. Próbálkozom már több mint fél éve de nem megy. Mit csináljak?

8

Miben más a Camel pattintós cigi, mint a sima?

6

Hogyan tudom eltüntetni a SZÁMBÓL a cigiszagot?

ágó szart sem ér áthatol rajta a szag:SSS

6

Mennyibe kerül most egy doboz west duo?

.

0

Feketén átlag mennyibe kerül egy doboz mentolos cigaretta?

A nemzeti dohányboltok árait kábé ismerem. Mennyiért vesztek máshol cigit/doboz?

6

Belefér kamaszkori kíváncsiságba, hogy kipróbáltam a cigit?

Először k rva sz r íze volt, gondoltam, hogy később jobb lesz, ezért 6db-ot szívtam el.
De ugyanolyan sz r íze maradt, sz rrá égette a orromat, fáj a hasam, és még az ujjamat is megégettem (rossz volt a gyújtó).
Nem értem ebben mi a jó... Mármint később gondolom szokássá válik, de, hogy kezdik el? De lényegtelen, én inkább nem folytatom...
Hogy tehetném jóvá anélkül, hogy elmondanám bárkinek is?

9

Hol tudok minőségi pipadohányt venni Pesten? Pl. : Peterson

1

Lebuktam, de visszavágyom. Szerintetek?

Sziasztok! Kb 12. éves lehettem amikor rászoktam a cigire. Nagyon jó volt , jól esett hogy iskola után, reggel el szívtam egy szálat,egyszerűen felébresztett, persze a haverok társaságában is jó volt, füstölni pár szálat . Egy évig szívtam is( sikeres titkolózással ) majd egyszer írt ah averom, hogy menjünk be kecskemétre. Mondom persze oké, el mentem anyuhoz a munkahelyére meg kérdezni hogy mehetek-e. Anyu nagyon idegesen mondta hogy nem.. Mondom mi baja lehet? Oké , hazamentem. Mikor ő is hazaért közölte, hogy mi az hogy én cigizek? (Persze neki volt igaza , fiatal vagyok nagyon ). Ez volt kb 1-2 éve ! Most vagyok 14 . éves. A barátaim füstölnek mindig iskola után és nagyon meg jött a vágyam iránta, de nem az a sok dohányzás, hanem a suli után max napi 1-2 szál! Nagyon jól esne! Beszéltem erről anyuval, konkrétan nem szóltam neki a dologról, csak meg kérdeztem hogy mit szolna ha cigiznék? Õ azt mondta hogy nem ad rá pénzt, azt csinálok amit akarok! Ez után nem sokat beszéltünk... Szerintetek???Bajom lenne napi 1-2 száltól?

4

A biorezonanciás dohányzás-leszoktató után tényleg nem lehet egy cigit sem elszívni soha?

Holnap megyek ilyen kezelésre, sok ismerősöm ezzel szokott le, szóval most nem a hatékonyságára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy utána tényleg soha nem szabad már rágyújtani, mert akkor visszaszokik az ember?
Õszintén szólva nem a cigi érdekel, azt valóban örökre le akarom tenni, hanem inkább az, hogy alkalomadtán szeretek egy 'jó' cigivel lazítani (ha értitek, mire gondolok), és mivel nem Amerikában vagyunk, így abban van némi dohány is, ergo nikotin is jutna a szervezetembe fogyasztás közben. Vagy ezt is felejtsem el és marad a pipás/vaporizátoros megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm! (A kezelésen inkább nem akarnék erre rákérdezni, ezért is itt tettem fel a kérdést.)

8

Szlovákiában mennyibe kerül kb. egy átlagos árú cigaretta?

Mint mondjuk itt átlagos a 870 forintos cigaretta.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!