Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntethetők a cigarettafüst nyomai bútorainkról, falainkról (1 db)

Hogyan tüntethetők el a cigarettafüst nyomai bútorainkról, falainkról?

Legjobb válasz: A cigarettafüst hatásos ellenszere az ecetes vagy vizes szivacs. Ott, ahol a vendégek dohányoznak, a szekrény vagy magasabb tárgyak tetején ecettel vagy vízzel átitatott szivacsot helyezzünk el. A szivacs magába szívja a füstöt.

A cigarettafüst hatásos ellenszere az ecetes vagy vizes szivacs. Ott, ahol a vendégek dohányoznak, a szekrény vagy magasabb tárgyak tetején ecettel vagy vízzel átitatott szivacsot helyezzünk el. A szivacs magába szívja a füstöt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azt mondják számoljam ki, mennyit költök el cigire. De szerintem ez nem olyan sok. Hogy szokjak le így?

Azt mondták akkor nézzem meg azt, mire költhetném ezt a pénzt, de szerintem nem költeném másra csak lenne a pénz a zsebembe...
Hogy szokjak le ezzel a módszerrel?

dohányt veszek 900ft cigihüvely 300ft ami elég 3 zacskó dohányhoz is.

Ebből a dohányból olyan 2 hétre elvagyok.
tehát 2hét -900
Számoljunk mondjuk -1000 rel. 52 hét van, ami feleződik tehát kb 26 hét, az 26ezer, ha jól számolok(xD matekból sík hülye vagyok, tehát lehet egyáltalán nem jól számolom :D)
Szóval egy évben a 26 ezer szerintem nem sok.

5

18 alatt hol tudok cigit venni?

4 éve cigizek, naponta 1 dobozzal, de most sehol nem tudok cigit venni.
2 napja nem cigiztem,de nem bírom nélküle.
18 alatt hol vesztek most cigit?16/F

6

Szívjam el az utolsó doboz cigit, hamár megvettem?

Most döbbentem rá, hogy b****a meg, mennyit elköltöttem cigire, amiből vehettem volna csokit, sört, vagy kenyeret, vagy bármit.

És most leszokok!
Még van 1 doboz cigim. Szívjam még el? Ha már kidobtam megint rá 850 ftot?

12

Lakóudvarban joggal dohányozhat a szomszéd albérlő?

Nyáron éjjel-nappal mindenhol nyitva vannak az ablakok; a szomszédban lakó gyerek meg 20 percenként jár ki a teraszára bagózni; persze hármassával(!) szívja, és kora reggeltől késő estig.
Már nem bírjuk, egész nap ezt kell szagolni... :(

3

Dohányzók, szerintetek (őszintén) drága a cigaretta?

Mindenkitől azt hallom, hogy "bameg, volt mikor 400 volt egy doboz cigi, és nem 900!"
Szerintetek tényleg drága? És ha drága, minek veszitek? :D

Ha felvinnék egy doboz cigi árát 1500 körülire, akkor is megennék az emberek?

11

4 éve dohányzom naponta fél dobozt szívok (10 szálat ) ez nagyon káros? 17 éves srác vagyok .

13

Mikor mulik el?

Az utobbi par napban elszivtam eleg sok cigit, pedig nem dohányzom.. és most köhögök,kicsit öklendezek meg minden bajom van..
Kb. mikor mulik el? Mi segíthet rajta? (megfogadtam hogy soha többet)

3

Hogyan csináljam?

Szívbeteg vagyok, pár éve dohányzom. Még az előtt kezdtem hogy a betegségemre fény derült volna... A szívem állapota romlott a nem rég történt kontroll alapkán, feltehetően a ciginek is köszönhetően. Napi 10-15 szálakat szívok, de megesik hogy egy doboz is elmegy. Minden cselekvésemhez a cigi társul. Nem tudom, és nem is akarom nélküle elképzelni az életem. Ha el is képzelem akkor üresnek és boldogtalannak tűnik. Nem tudom hogy csináljam. Életem legrosszabb döntése volt beleszívni egy cigibe, aztán pedig rászokni.Nem kell a pattogás h nem okoz boldogságot és h tönkre teszem magam mert pontosan tudom hogy csak a dohányosok érzik úgy hogy ez egy boldogság forrás. Ezért leginkább volt dohányosok tapasztalataira, sikereikre lennék kíváncsi. Muszáj leszoknom, nem akarok meghalni. A vizsgálat óta (2napja) már csak 6 szál cigit szívtam, ma pedig 9 et nem tudom megállni, és mint ha nem is akarnám... nehéz, de valahogy megcsinálom, csak nem tudom hogyan. Jobb a fokozatosság? vagy egyből tegyem le?

12

Ez mi? Mégis miért?

Sziasztok!
Engem feldühített picit az eset....nemzeti dohányboltból a szemem láttára küldték ki egy ismerősömet.Pici gyerekük van a kezében fogta a babát, így ment be és kiküldték mert a gyerek nincs 18! Egyedül volt, nem tudta hova rakni a picit, miután bevásárolt a férjének akart venni egy doboz cigit. Ha nem járok arra vissza kell mennie természetesen kocsival ami benzin....ez miiiiii?? Szerintem ennyire szigorúan fogni ez már durva!
A másik...hugom 17 éves elmentek bulizni...nem volt már semmi nyitva csak a nemzeti beakartak menni vizet venni(barátnője kicsit sokat ivott) és kiküldték őt hogy nem múlt el 18!
Nem ugyan arról a boltról van szó! Tesóm még azt is mondta hogy a pult mögött álló hölgy igen flegma volt velük.

Vélemények?? Csak szerintem volt butaság a nemzeti? A fiatalok ugyan úgy megszerzik majd csak így feketén :S sajnos....

15

Szombaton meddig vannak nyitva a nemzeti dohányboltok? Mihamarabb írjátok le!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!