Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntethetők a cigarettafüst (1 db)

Hogyan tüntethetők el a cigarettafüst nyomai bútorainkról, falainkról?

Legjobb válasz: A cigarettafüst hatásos ellenszere az ecetes vagy vizes szivacs. Ott, ahol a vendégek dohányoznak, a szekrény vagy magasabb tárgyak tetején ecettel vagy vízzel átitatott szivacsot helyezzünk el. A szivacs magába szívja a füstöt.

A cigarettafüst hatásos ellenszere az ecetes vagy vizes szivacs. Ott, ahol a vendégek dohányoznak, a szekrény vagy magasabb tárgyak tetején ecettel vagy vízzel átitatott szivacsot helyezzünk el. A szivacs magába szívja a füstöt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki, nagyon FONTOS most mióta dohányboltok vannak mennyibe kerülne A Malboro Beyond pattintós vagy a Dunhill Switch pattintós?

4

Miért van az hogy hatástalan a fű?

Az a helyzet hogy bármilyen füvet szívok (harbal marhiána) semmi hatása nincs ráadásul tisztán szívok haverokkal. Õk mindig beállnak nekem annyi mint egy cigi és ők rendszeresen füveznek és meg kb 5-ször próbáltam ki???

11

Dohányzástól tényleg megállunk a fejlődésben vagy ez egy tévhit?

2 hónapja visszaszoktam a cigire,azóta nemis eszek vagy csak 2 naponta.Fogytam 4 kilót és kezdenek összemenni a melleim.Ez a cigitől lehet?
17L

2

Hol lehet most vízipipa dohányt illetve szenet kapni?

Feltételezem a dohánytörvény miatt az eddigi lelőhelyein most nem lehet, viszont a nemzeti dohányboltban sem láttam ilyesmit...akkor hol lehet?

4

A vízipipázás ásvánnyal is ártalmas?

4

Hol tudok rendelni vízipipát?

kb. 10e Ft körül gondoltam
az nem számít hogy 1 vagy 2 csöves

3

Azt tudom, hogy a vizipipa nem annyira káros, mint a cigaretta, de mégis benne van, hogy csak nem annyira, tehát valamennyire igen. Tehát a kérdés, hogy mennnyi az a valamennyi?

7

Akkor most miért dohányoznak?

Ha egy fiatal dohányzik, egyből azt gondolják, hogy biztosan "menő" akar lenni.
De már évek óta megy a dohányellenes kampány, lassan már üldözik a cigiseket, akkor mégis hogy lenne ez menő?
Sokszor azzal elvágja magát valaki ismerkedésnél (legyen szó akár csak barátságról is), hogy dohányzik.
A fiatalok is elítélik már a cigiseket, tehát a népszerűség ellen dolgozik az, aki dohányzik.

Mi az IGAZI motiváció szerintetek?

15

Meddig lehet/ett pályázni trafik nyitására?

Ha a pályázat már lezárult akkor már sehogy nem lehogy valaki trafikot nyithasson, ugyanis mi oyan faluban lakunk, ahol csak egy kisebb trafik van, de a lakosság szám szerint 2 lehetne.

0

Mi történne ha valaki a dohányba mákot keverne és azt szívná el?

Történne valakivel bármi ha mákot dohányba bekeverné és Cigaretta papírba betekerné?? Van annyi kábító dolog a mákba hogy az hatásos drog legyen,mint például mákból csinálnak(heroin,ópium)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!