Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntessem a mellemen (3 db)

Hogyan tüntessem el a mellem környékén lévő szőröket úgy hogy ne nőjön vissza?

Legjobb válasz: Csipesszel húzd ki. Ha sok van, menj endokrinológushoz, mert az hormon problémától is lehet!

Csipesszel húzd ki. Ha sok van, menj endokrinológushoz, mert az hormon problémától is lehet!
A kérdező hozzászólása: nem sok van, de olyan 5hónapja elkezdtem párat kiszedni mert idegesített pedig akkor még nem volt csúnya..de most..elég sötét szõrök nõnek ki. Ha azzal a lézeres dologgal próbálkozom. Mit gondolsz?
Szia! Az elsõ vagyok. Ezt a lézeres szõrtelenítést szerintem kozmetikussal kéne megbeszélned.
A kérdező hozzászólása: Rendben van. Köszönöm a válaszodat!
Nekem pár szál nõ ki (elvileg minden nõnél van ilyen), epilátorral szoktam elintézni. 16/L

Hogyan tüntessem el a mellemen lévő fogyási csíkokat?

Tudna vki segíteni?? Sajna elég sok ilyen fogyási csík van a melleimen, és emiatt mindig nagyon zavarban vagyok, amikor le kell vetk?znöm. El lehet ezeket vhogy tüntetni?

Legjobb válasz: Ilyen csíkjaim nekem is vannak. Terhességi csíkokra való krém jó rá, idõvel halványodnak vagy el is tûnnek a csíkok.

Ilyen csíkjaim nekem is vannak. Terhességi csíkokra való krém jó rá, idõvel halványodnak vagy el is tûnnek a csíkok.
El soha nem fognak eltûnni, csak halványodni. Sajna, hozzájuk kell, hogy szokj.
A rossmanba lehet kapni striák elleni krémet az a neve: Sunfleur és 1499 Ft, de ez eltart egy jó darabig!!! Nekem nagyon bevált a márka és a narancsbõr elleni változatát használom, és az is eltûnteti a striákat, csak lassabban.
nekem mondjuk hízási csíkok voltak(lilás), van akinek fehéres csíkok vannak, arra a terhjességi krém jó, amit gyógyszertárban lehet kapni, terhességi csíkokra. nekem a lila hízási csíkjaimra nagyon jóa dm-es, zöldtubusos alverde

Szeretnék felvenni pántos felsőket, de a hátamon pattanások jönnek elő, és a mellem fölött is, apró piros pöttyök. Hogyan tüntessem el azokat?

Legjobb válasz: Elõször is ez a kamasz kor velejárója. Én bõrradirral szoktam magam átdörzsölni és nap is leszárítja a nagy részét.

Elõször is ez a kamasz kor velejárója. Én bõrradirral szoktam magam átdörzsölni és nap is leszárítja a nagy részét.
Szia! Sajnos nem csak te szenvedsz ebben a problémában, de van egy kenõcs, Skinoren a neve, ami eléggé hatásos. Emellett a nap is szárítja és a szolárium is jót tesz. Viszont a Skinorent csak vényre lehet kapni. Remélem segítettem!!
Bõrgyógyászhoz elmehetsz, ír rá krémet vagy tonikot.
Nem csak a kamaszoknál fordul elõ a pattanásos hát , én 23 éves vagyok ( lány ) és mégis elõfordul itt ott ... szal ami nekem bevált ---> bõrgyógyász felírt egy rázókeveréket ( Zineryt ) + szolárium ( ált kéthetente 6 perc ) és szép fokozatosan eltûntek =)
Velem is ugyan ez van. Csak nem érdekel h mit gondolnak. :P Én felveszem... Aztán ha valakinek nemtetszik legfeljebb messzirõl elkerül... ennyi az egész:)
Én is Zyneritet használok :) nekem is teljesen bevált, most fogom hétfõn kiváltani újra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!