Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntessem a hangyákat (1 db)

Hogyan tüntessem el a hangyákat?

kertes házban lakunk és hiába porszívózok mindennap meg flóraszeptel felmosok minden nap reggelre akkor is mindig valahol feljönnek bejönnek a gangyák f?leg a cserépkályha körül.a fával nem hozzuk be mert azonnal ráteszzük a t?zre.

Legjobb válasz: Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.

Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.
barátom ki szokta égetni õket :D fogja a dezodort, légfrissítõt vagy akármi ilyet odafújja és meggyújtja :D hatásos hidd el :D
RAID rovarirtó spray, minden áruházban árulják , kb600ft , bevált , mivel spray igy behatol minden lyukba ahol hangya lehet.
Hétvégi házunkban minden évben -ezzel sok idõnket elrabolva- megjelentek a hangyák. A végsõ megoldás: Gazda boltban kapható mészpor, kb 1 decis, sárga kupakos dobozban. Megkerestem a helyet, ahol bemásztak a házba. E lyuktól visszafelé 2 méteren beszórtam a mészporral az utjukat. A második "kezelés" óta a hangyák más úton járnak. Eredményes irtást !
Egyszer hallottam, hogy gipszport kell szórni nekik és azzal befalazzák magukat, mert a nyáluk miatt megkött a gipsz. Én még nem próbáltam ki, mert a legutóbbi nagy hangyainvázió után jött az ötlet.
Nekem is voltak hangyáim, hangyacsapdát vettem nekik. Bármelyik ABC-ben kapható. Kis dobozka, amelybe belemásznak, és a szorgos kis hangyák az otthon maradottaknak is visznek belõle. Azt nem tudom, hogy elpusztultak tõle, vagy csak irányt változtattak, de tény, hogy én megszabadultam tõlük pár nap alatt.
Rovarirtószerrel.
Én sûrûn domestost használtam azon a helyen ahol bejöttek, és azután nem volt hangya forgalom.
Én azt a módszert alkalmazom, hogy a vonulási útjukra sót szórok.Van aki szerint a sütõpor is jó hangyairtó.
Nekem bevált a Mortein, fekete dobozos, amire kimondottan hangyákra és csótányokra való. Jól bele kell fújni a lyukakba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

100 m2-es családi házban szeretnénk vízteres kandallót. Ajánlott? Mekkorára lenne szükség? Köszönöm válaszotok

1

Létezik olyan, hogy csak a ház bizonyos részén van áramszünet?

Mindenhol van áram, egyedül a konyhának az egyik falán nincsen. Lehetséges, hogy ez áramszünet? Vagy valami meghibásodott?

6

A fali, zárt égésterü gázkazán füstcsövénél mire szolgál a szifonszerü tartályocska?

4

Hol lehet Kakucs közelében a legolcsóbban hozzájutni tűzifához? Vagy olyan ember telefonszáma érdekelne aki foglalkozik vele.

Tűzifát szeretnék vásárolni Kakucs-ra 20q - 3m3 - 2erdei m3. Elsődlegesen akácot és méterben mert összevágni és hasogatni én is tudom, de minden lehetőséget meghallgatok.

0

Mi a véleményetek önkormányzati tulajdonú garázs megvásárlásáról? Lehet-e vmi buktatója, vagy jár-e vmilyen előnnyel?

4

Akik bérházban vagy panelban laknak ha tehetnék kertes házba költöznének? Vagy egy vidékinek is meglehet azt szokni?

21

Hogyan lehet a cserépkályha melegét egyenletesen elosztani a házban?

Házat vettem, amiben egy elég nagy cserépkályha van a nappaliban. Az eladó elmondása szerint kifűti a házat, de a nappaliban van 28-30 fok, akkor a legtávolabbi szobában 23.
Ez még nem zavar túlságosan. Viszont a házhoz kapcsolódó garázst szobának alakítom át. Ez L alakban kapcsolódik. Attól tartok, hogy ezt már nem fűti ki a cserépkályha. Lehetséges szerintetek olyan megoldás, hogy a kályha fölé teszek egy elszívót, a padlásra rakom a légtechnikát (csöveket + légkeverő ventillátort) és ezáltal a szobába meleg levegőt ármaoltatok?

3

Ha van egy 35 éves, apja pénzén élő, alkoholista f**zfej szomszédom, aki minden nap hajnali négyig bömbölteti a zenét és ordibál a hasonszőrű haverjaival, akkor mit kell csinálni?

10

Hany ev angliai munkavegzes utan kerheto az allampolgarsag?

1

Segítség mennyibe kerül a nyomáspróba? Gázóra vissza kapcsoláshoz kéri a tigáz és nem tudom kivel és mennyiért? és az mennyi ídő? Vagy vegyek inkább 3 télikabátot magamra?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!