Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntessem a hangyákat (1 db)

Hogyan tüntessem el a hangyákat?

kertes házban lakunk és hiába porszívózok mindennap meg flóraszeptel felmosok minden nap reggelre akkor is mindig valahol feljönnek bejönnek a gangyák f?leg a cserépkályha körül.a fával nem hozzuk be mert azonnal ráteszzük a t?zre.

Legjobb válasz: Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.

Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.
barátom ki szokta égetni õket :D fogja a dezodort, légfrissítõt vagy akármi ilyet odafújja és meggyújtja :D hatásos hidd el :D
RAID rovarirtó spray, minden áruházban árulják , kb600ft , bevált , mivel spray igy behatol minden lyukba ahol hangya lehet.
Hétvégi házunkban minden évben -ezzel sok idõnket elrabolva- megjelentek a hangyák. A végsõ megoldás: Gazda boltban kapható mészpor, kb 1 decis, sárga kupakos dobozban. Megkerestem a helyet, ahol bemásztak a házba. E lyuktól visszafelé 2 méteren beszórtam a mészporral az utjukat. A második "kezelés" óta a hangyák más úton járnak. Eredményes irtást !
Egyszer hallottam, hogy gipszport kell szórni nekik és azzal befalazzák magukat, mert a nyáluk miatt megkött a gipsz. Én még nem próbáltam ki, mert a legutóbbi nagy hangyainvázió után jött az ötlet.
Nekem is voltak hangyáim, hangyacsapdát vettem nekik. Bármelyik ABC-ben kapható. Kis dobozka, amelybe belemásznak, és a szorgos kis hangyák az otthon maradottaknak is visznek belõle. Azt nem tudom, hogy elpusztultak tõle, vagy csak irányt változtattak, de tény, hogy én megszabadultam tõlük pár nap alatt.
Rovarirtószerrel.
Én sûrûn domestost használtam azon a helyen ahol bejöttek, és azután nem volt hangya forgalom.
Én azt a módszert alkalmazom, hogy a vonulási útjukra sót szórok.Van aki szerint a sütõpor is jó hangyairtó.
Nekem bevált a Mortein, fekete dobozos, amire kimondottan hangyákra és csótányokra való. Jól bele kell fújni a lyukakba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen konyhai készülékeket vásároljak?

Új konyhám lesz és nem tudom, hogy melyik gyártó gépei megbízhatóak, jók hosszú távra. Melyikkel nem lesz probléma. (szerelők segítsetek - milyet ne vegyek?) Mosogatógépem még nem volt ott például azt se tudom mit kell néznem. Mosógépem van (volt) Elekreolux. Nagyon bevált. De pl.: sütő, főzőlap. (elektromos)

5

Budapesten hol, kitől tudnék szerezni egykaros csapba való rossz kerámia betétet, esetleg hibás, kidobásra váró komplett csaptelepet?

Oktatási célra, szétszedésre kellene, iskolába.

2

Lehet e kertesháznál a ház alatt vinni a szenyviz csövet?

Elsősorba viszszerelők válaszoljanak.
Tehát van egy kertesház ahol a fűrdőszoba szenben van a konyhával és a konyhánál akarom kivinni a szennyvízcsővet, de úgy, hogy a fürdő és a wc csőve kereszúl megy az étkező és a konyha alatt,mert most úgy van a cső ,hogy,a wc és a fűrdő csöve rőgtön ki megy a falnál aházón kivűlre és meg le messze az eésztőbe de mivel most hozzák a csatornát ezért máshova kerűl a bekőtés és nem akarom úgy vinni hogy a kőrbe kelljen a ház körűl vinni, hanem aház alat egyenesen elviszem és kivűl meg csak jobbra elordúlva ki egyenesen a csatornába.
Tehát lehet e ilyet csinálni?
Vagy az a a veszély miatt ha esetleg cső törés lenne akkor ne hogy a ház alja legyen n trutyis illetve itt ne hogy feljöjjön a trutyi?
meg hát ugye akkor ujra fel kell bontani fűrdő, konyha,vagy az étkezőt attól függően hól lehete csőtörés :).
bár nem hiszem hogy nagyon feltőrne a szenyvíz ha jó a lejtése a csőnek, mert ugye az mindig üres az a cső ha engedjük a vizet rá.

3

Luxemburgba vagy svájcba érdemesebb kiköltöznöm, társalgásszintű angol nyelvvel?

0

Hogy kell a szék magasságát ezzel a két karral amelyek alul vannak és csak oldalra fordulnak egy kicsit, alacsonyabbra állítani?

0

100 m2-es családi házban szeretnénk vízteres kandallót. Ajánlott? Mekkorára lenne szükség? Köszönöm válaszotok

1

Létezik olyan, hogy csak a ház bizonyos részén van áramszünet?

Mindenhol van áram, egyedül a konyhának az egyik falán nincsen. Lehetséges, hogy ez áramszünet? Vagy valami meghibásodott?

6

A fali, zárt égésterü gázkazán füstcsövénél mire szolgál a szifonszerü tartályocska?

4

Hol lehet Kakucs közelében a legolcsóbban hozzájutni tűzifához? Vagy olyan ember telefonszáma érdekelne aki foglalkozik vele.

Tűzifát szeretnék vásárolni Kakucs-ra 20q - 3m3 - 2erdei m3. Elsődlegesen akácot és méterben mert összevágni és hasogatni én is tudom, de minden lehetőséget meghallgatok.

0

Mi a véleményetek önkormányzati tulajdonú garázs megvásárlásáról? Lehet-e vmi buktatója, vagy jár-e vmilyen előnnyel?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!