Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntessem a hangyákat (1 db)

Hogyan tüntessem el a hangyákat?

kertes házban lakunk és hiába porszívózok mindennap meg flóraszeptel felmosok minden nap reggelre akkor is mindig valahol feljönnek bejönnek a gangyák f?leg a cserépkályha körül.a fával nem hozzuk be mert azonnal ráteszzük a t?zre.

Legjobb válasz: Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.

Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.
barátom ki szokta égetni õket :D fogja a dezodort, légfrissítõt vagy akármi ilyet odafújja és meggyújtja :D hatásos hidd el :D
RAID rovarirtó spray, minden áruházban árulják , kb600ft , bevált , mivel spray igy behatol minden lyukba ahol hangya lehet.
Hétvégi házunkban minden évben -ezzel sok idõnket elrabolva- megjelentek a hangyák. A végsõ megoldás: Gazda boltban kapható mészpor, kb 1 decis, sárga kupakos dobozban. Megkerestem a helyet, ahol bemásztak a házba. E lyuktól visszafelé 2 méteren beszórtam a mészporral az utjukat. A második "kezelés" óta a hangyák más úton járnak. Eredményes irtást !
Egyszer hallottam, hogy gipszport kell szórni nekik és azzal befalazzák magukat, mert a nyáluk miatt megkött a gipsz. Én még nem próbáltam ki, mert a legutóbbi nagy hangyainvázió után jött az ötlet.
Nekem is voltak hangyáim, hangyacsapdát vettem nekik. Bármelyik ABC-ben kapható. Kis dobozka, amelybe belemásznak, és a szorgos kis hangyák az otthon maradottaknak is visznek belõle. Azt nem tudom, hogy elpusztultak tõle, vagy csak irányt változtattak, de tény, hogy én megszabadultam tõlük pár nap alatt.
Rovarirtószerrel.
Én sûrûn domestost használtam azon a helyen ahol bejöttek, és azután nem volt hangya forgalom.
Én azt a módszert alkalmazom, hogy a vonulási útjukra sót szórok.Van aki szerint a sütõpor is jó hangyairtó.
Nekem bevált a Mortein, fekete dobozos, amire kimondottan hangyákra és csótányokra való. Jól bele kell fújni a lyukakba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ilyen esetben, hogyan derítette ki a párom lakcímét a Budapest Főváros Kormányhivatala? /többi lent/

A férjem az anyukájához volt bejelentve állandó lakcímmel, akivel évek óta nem tartja a kapcsolatot. Anyukája egy rokon által jelzett, hogy valamilyen okból kifolyólag ki fogja jelenteni onnan a páromat.Ami meg is történt.

Mi albérletben lakunk, nem bejelentkezve erre a címre.
Honnan tudta meg a Kormányhivatal a címünket???

Köszönöm a válaszokat!

11

Elpancsoltam az összes meleg vizet, a párom megöl, ha hazajön! Egész nap kinn dolgozik, amikor megjön, az első dolga hogy zuhanyozzon! Mit csináljak most?

32

Miért nem úgy működik a konvektor termosztátja ahogy annak lennie kellene?

http://img16.aprod.hu/images_aprodhu/497891_1_644x461_feg-ko..

Van nekem 3 darab ilyen konvektorom, és az a problémám vele hogy beállítom hogy nagyjából 20 fokot tartson. De ha az időjárás hidegebbre fordul akkor ugyanazzal a beállítással már nem tartja a 20 fokot hanem fentebb kell tekernem. A termosztátnak a lenne a szerepe hogy a külső hőmérséklettől függetlenül ugyanazt a hőfokot tartsa a lakásban után állítás nélkül.

4

Miért nem fogadta el az sms-t?

Elnéztem 5 nappal a Tigáz mérőállás bediktálásának időpontját, elfelejtettük! De ma írtam sms-t és nem írtak visszaigazolást. Ilyenkor mi van?

4

Milyen segélyszervezettől kérhetnék tűzifát?

5

Van egy aranyláncom, ami hullámos, ki tudják ékszerboltban egyenesíteni? És ahol ékszert árulnak ott javítanak is?

0

Hogyan kell jól kezelni az Omega water heaters fatüzelésű bojlert?

Vettem egy ilyen bojlert de semmi komolyabb dolgot nem tudok róla,meddig fűtsem,meddig tartja a melegvízet ,stb...

0

Divat még a ruhák közé szappant rakni?

2

A parapet okozhat problémát a szobanövényeimnek?

Az ablakban vannak, közönséges szobanövényekről van szó, semmiféle speciális, vagy nagyobb igényű virágra nem kell gondolni.
Megjöttek a hűvösebb idők, pár napja elkezdtünk fűteni.
Az ablak alatt van a parapet, ami igencsak árasztja felfelé a meleget. Ronthat az egészségi állapotukon a virágoknak, vagy tegyem őket a szoba másik helyére?
Az egyik növénynek leszáradt az egyik levele. Lehetséges, hogy ez okozta?

2

Hogy kerül zárt fűtési rendszerbe szennyeződés?

(kell-e Flamco clean v hasonló tisztító vagy ez parasztvakítás?)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!