Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntessem a hangyákat (1 db)

Hogyan tüntessem el a hangyákat?

kertes házban lakunk és hiába porszívózok mindennap meg flóraszeptel felmosok minden nap reggelre akkor is mindig valahol feljönnek bejönnek a gangyák f?leg a cserépkályha körül.a fával nem hozzuk be mert azonnal ráteszzük a t?zre.

Legjobb válasz: Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.

Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.
barátom ki szokta égetni õket :D fogja a dezodort, légfrissítõt vagy akármi ilyet odafújja és meggyújtja :D hatásos hidd el :D
RAID rovarirtó spray, minden áruházban árulják , kb600ft , bevált , mivel spray igy behatol minden lyukba ahol hangya lehet.
Hétvégi házunkban minden évben -ezzel sok idõnket elrabolva- megjelentek a hangyák. A végsõ megoldás: Gazda boltban kapható mészpor, kb 1 decis, sárga kupakos dobozban. Megkerestem a helyet, ahol bemásztak a házba. E lyuktól visszafelé 2 méteren beszórtam a mészporral az utjukat. A második "kezelés" óta a hangyák más úton járnak. Eredményes irtást !
Egyszer hallottam, hogy gipszport kell szórni nekik és azzal befalazzák magukat, mert a nyáluk miatt megkött a gipsz. Én még nem próbáltam ki, mert a legutóbbi nagy hangyainvázió után jött az ötlet.
Nekem is voltak hangyáim, hangyacsapdát vettem nekik. Bármelyik ABC-ben kapható. Kis dobozka, amelybe belemásznak, és a szorgos kis hangyák az otthon maradottaknak is visznek belõle. Azt nem tudom, hogy elpusztultak tõle, vagy csak irányt változtattak, de tény, hogy én megszabadultam tõlük pár nap alatt.
Rovarirtószerrel.
Én sûrûn domestost használtam azon a helyen ahol bejöttek, és azután nem volt hangya forgalom.
Én azt a módszert alkalmazom, hogy a vonulási útjukra sót szórok.Van aki szerint a sütõpor is jó hangyairtó.
Nekem bevált a Mortein, fekete dobozos, amire kimondottan hangyákra és csótányokra való. Jól bele kell fújni a lyukakba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az a Filmbox szolgáltatás?

A mai nap kaptam meg a számlámat és szerepel rajta egy olyan tétel,hogy filmbox havidíj, az érdekelne,hogy ez mi, IPTV családi csomagom van a T-mobilnál, ez valami extra szolgáltatás, ha igen,hogy tudom lemondani? Előre is köszönöm a válaszokat!

0

Philips Senseo kávéfőző! Mi baja lehet?

Miután megnyomom a csésze gombot, elkezd kifolyni a kávé, aztán fogja magát, és kikapcsol a gép, mint aki jól végezte dolgát. Ha újra bekapcsolom, akkor megint vizet melegít, indításra kész, megint elkezdi adni a kávét, majd kikapcsol. Kb. most már ott tartunk, hogy 4-5 részletben ad ki egy bögre kávét, de elég vízízű így.
Kb. egy hete kezdte csinálni ezt, azelőtt 2 évig jól működött. Szűrt vizet töltünk bele, nem hiszem hogy vízköves lenne. Volt már valakinek ilyen problémája?

1

Hogyan lehet eltüntetni a ruháról a fekete bodza levét?

2

Ki jött már a sose hátrálj meg (never back down) 2. része magyarul?

1

Szegeden lakcímbejelentés?

Szegeden hol található az a hivatal ahol a lakcímbejelentéssel foglalkoznak? Mikor van ügyfélfogadás?
Mert úgy hallottam, hogy a Huszár utcában nem foglalkoznak már ezzel.

0

Melyik az olcsóbb?

Ha tapétázok, vagy ha festek? Egyébként festhető tapéta van a falon, de így is sok a csúnya lyuk, ezért gondoltam, hogy átfedem inkább még egy réteggel, ami színes.

0

A lakásokban a haszonélvező is eldöntheti hogy ki lakjon a lakásban?

2

Miért van meleg a spájzba?

A spájzot 2éve építettük hozzá a házhoz,téglából vastag fallal,tetején lemez s az lebetonozva,szellőző van és mégis meleg van a spájzba!Mitől lehet ez?Lehet hogy azért mert a lapos tető(beton)felett?

2

Nincs használatbavételi engedély a fél éve vásárolt Tetőtér beépítéses házamon. Mit lehet tenni? Ki hibázott? Az ingatlanos aki eladta, az ügyvéd aki a szerződést írta, vagy én aki megvettem?

Szabálytalan a kémény elhelyezése, a belső feljáró és a tető. A régi tulajdonos nem vállalja az engedélyek beszerzését, pedig két hónapja szóbeli ígéretet tett ügyvéd előtt.
Szeptemberi szigorítások miatt elzárhatják nálunk a gázt (vagyis nem lesz fűtés, meleg víz és gáztűzhely)

1

Kazettás álmennyezet mennyibe kerülne, kb 2* 15m2-re?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!