Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tüntessem a (477 db)

Hogyan tüntessem a gyantázás utáni bevérzést a lábamon?

Legjobb válasz: Sehogy,megsértettél egy eret.Felszívódik majd.Legközelebb feszítsd ki rendesen.

Sehogy, megsértettél egy eret.Felszívódik majd.Legközelebb feszítsd ki rendesen.

Az önéletrajzomban hogyan tüntessem fel a jelenlegi munkahelyemet? Vagy ne is tüntessem fel? (Nem tudják, hogy el akarok jönni)

Tehát ha be is írom,az hogy nézzen ki dátum ügyileg? I. 2012 máj. - /és ezt a rész üresen hagyom/ VAGY II. 2012 máj. - 2013 febr. /beírom a mostani hónapot/ Az I.verziónál az a dilemmám,hogy mi van ha azért nem részesítenek előnyben,mert van munkahelyem? De ha lezárnám a mostani hónappal nem lenne egyértelmű, hogy még megvan a munkahelyem...azt később kimagyaráznám ha eljutnék az állásinterjúig...Nem?

Legjobb válasz: sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd,az az egyértelmû.

sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd, az az egyértelmû.
Ezt úgy szokták, hogy beírod az I. verzióban, tehát az utolsó dátum üresen marad. Majd a kísérölevélben megadod, hogy a felmondási idöd jelenleg, ennyi meg annyi nap a felmondás napjától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez nem egy olyan "menõ meló"(kereskedelem), amihez kísérõlevél is kell, de akkor megfogadom a tanácsotokat, és az I. verzió marad.

Miert jelent meg a tabletem képernyõén egy vonal és nem tudom eltüntetni hogyan tüntessem el?

Csak akkor látszik ha a tablet be van kapcsolva!

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy egy teljes pixel sor "gajra ment"? Ha van gar, akkor szerviz, s reménykedj, hogy nem fognak köcsögösködni.

Nem lehet, hogy egy teljes pixel sor "gajra ment"? Ha van gar, akkor szerviz, s reménykedj, hogy nem fognak köcsögösködni.
DomeTray! Mióta van rajta a vonal? Nem igen, hogy egy alkalmazás vagy egy játék miatt van? Ha ez se válik be akkor szervíz. Sok szerencsét!

Hogyan tüntessem el a frufrumat?

Már mindent kipróbáltam a világon amit csak lehet vele kezdeni. Oldalra csatoltam,fel csatoltam,hajpánttal hátra toltam, tupíroztam, befonva oldalra csatoltam,és már mindegyiket nagyon unom,ezért szeretném eltüntetni a frufrumat. Tudnátok rá megoldást? Tövestül nem szeretném levágni,mert akkor kiállnak,felállnak kis tincsek,ami számomra undorító. Arra gondoltam esetleg,hogy a hajamat felül megszedetném,és bele szedetném a frufrumat is. Szerintetek ez bevállhat,jó ötlet? Vagy tudtok esetleg mást mondani?

Legjobb válasz: hogy érted hogy eltüntetni? O-o növeszd le és kész.

hogy érted hogy eltüntetni? O-o növeszd le és kész.
Hõillesztéssel.
Akkor mégis hogy akarod eltüntetni? Lenöveszteni nincs türelmed, levágatod hülyén áll, ha kiborotválod még hülyébben, ráadásul megint ugyanott lesz 1-2 hónap után, hogy nõ a frufrud. Jobban jársz, ha türelmes leszel és hozzánöveszted a többihez, vagy tetess fel póthajat, bár az elég gagyi, mert messzirõl látszik, hogy nem a sajátod.
Ebbõl is látszik hogy egy IRTÓ TÜRELMETLEN EGYÉNISÉG VAGY . -.-
ha nincs türelmed a te bajod/hibád . -.- Vágd le vagy növeszd meg. Éngemet is idegesítet , de megnöveszettetm egy kis idõ alatt.Inkább megnövesztem mert ha levágtam volna, akkor ujra meg ujra le kell vágatni, akkor a többi hajjal eggyütt nõ tovább -.-
A kérdező hozzászólása: Úgy látom sajnos senki nem volt figyelmes a kérdésemmel kapcsolatban. Írtam a magyarázatban, hogy EL SZERETNÉM TÜNTETNI, ami azt foglalja magában, hogy nincs türelmem, se idõm le növeszteni. Sürgõsen el kéne tüntetni
Várj, hogy megnõjjön.
Növeszd le, én is azt tettem az enyémmel. Idõ kérdése az egész, légy türelemmel, addig meg csináld azokat, amiket eddig. Néha pár centit vágj vissza belõle, hogy egészséges legyen a vége és gyorsabban nõjön.
esetleg borotváld le
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Engem leginkább 17:08 válasza elégített ki. Ilyesmi választ vártam. Úgy látom sajnos muszáj lesz lenövesztenem, mert ahogy írta is levágva nagyon csúnya.

A hónaljam fekete, olyan mintha koszos lenne és ez nagyon zavar, de egyszerűen fogalmam sincs, hogy mitől lehet ez és, hogy hogyan tüntessem le!?

Már régóta ilyen,szóval nem most alakult ki!

Legjobb válasz: Pigmentproblémára tippelnék,vagy májfoltra,ezektõl lehet olyan,ezt nem tudod leszedni,esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni,ha látná mi is az pontosan.

Pigmentproblémára tippelnék, vagy májfoltra, ezektõl lehet olyan, ezt nem tudod leszedni, esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni, ha látná mi is az pontosan.
Hogyhogy fekete? Olyan, mintha lebarnultál volna, és lekoptál volna de a hónaljban sötétebb maradt? Mert nekem a köldököm ilyen. Egy ruhával le szoktam dörzsölni a legfelsõbb bõrréteget, és akkor már egyszínû a testem többi részével.
A kérdező hozzászólása: Olyan, mintha koszos lenne, ezt nem tudom jobban leírni, jóval sötétebb itt a bõröm, mint a testem többi részén! Sajnos nekem nem segített a dörzsölés...én már dörzsöltem, sikáltam, mindent csináltam vele és mégis ugyan olyan maradt! Kérlek, hogy segítsetek és írjatok minél többen!
Nincs esetleg túlsúlyod? A gyakori erõs izzadás is okozhatja.
Szia! Nekem is ilyen én voltam vele bõrgyógyásznál, azt mondta teljes normális, egyszerûen csak alapból barnább a bõröm és ez a hajlatokban még barnábbnak látszik. Sajnos semmit nem lehet vele kezdeni, de a kreol bõrû nõknél gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerintem nincs túlsúlyom, 176 cm vagyok és 58 kg! És igen, kreol bõrû vagyok! Akkor ezek szerint ezt sehogy nem lehet eltüntetni, még orvos segítségével sem? Kérlek írjatok, köszi! Üdv!
szerintem ha rendesen tisztálkodsz nem lehet kóros dolog. Nekem például a nagyajkaim bõre olyan sötétebb :S de tisztálkodok rendesen, ápolt vagyok, kicsit néha zavar-de a volt barátom például észre se vette :)
Ezt sehogy magától fog felszívódni.
Nem lehet sehogy. Magától múlik el. Nekem 2 éve egy óriási lila folt volt a combomon, hetek alatt tûnt el, de egy sötétrózsaszín csík a mai napig ott van. Én a kánikulában simán felvettem egy miniszoknyát, valaki meg is kérdezte, hogy miért. A válaszom az volt, hogy én nem tudtam róla, hogy szégyellnem kellene, hogy megsérültem, megütöttem magam. És máig nem szégyellem az ilyesmit, nem értem miért kéne. Amit megpróbálhatsz, az egy vízálló alapozó, hátha elfedné, de nem tudom bírná-e a pancsikolást. És a törölközést..
Nem értem mi baj egyetlen kék folttal... nekem tele van a lábam sebekkel, hegekkel, foltokkal... mégis rövidnadrágban, szoknyában járok és strandra is szoktam menni. Még azt sem mondhatnám hogy furán néznek vagy rondának tartják, mert strandon mindig fel akarnak szedni a pasik. Szerintem egy folt ne is érdekeljen... másokat sem fog.

Hogyan tüntessem el a tintafoltot?

Tegnap kifolyt egy tollból a kék tinta a nemrég áthúzatott, bézs színû székre, foltot hagyva. Hogyan tudnám eltûntetni?

Legjobb válasz: Nekem acetonos körömlakklemosó vált be. Belemártottam egy fültisztítót és azzal "dörzsöltem".

Nekem acetonos körömlakklemosó vált be. Belemártottam egy fültisztítót és azzal "dörzsöltem".

Hogyan tüntessem el a foltokat?

Pár héttel ezelõtt festettünk ki itthon (Héra falfestékkel). Azonban ma este a kisebbik keresztfiam elejtett egy pohár teát, ami természetesen a falra is fröccsent! Mivel tudnám maradéktalanul eltüntetni, hogy lehetõleg a festett fal se sérüljön?

Legjobb válasz: vizes szivacs

vizes szivacs

Hogyan tüntessem el a meggyfánkról?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: tûzoltóság vagy szakember segítségével

tûzoltóság vagy szakember segítségével
Elmennek maguktól is, ha találnak megfelelõ helyet, most csak a kirepült és párzó anyát veszik körül, nem maradnak sokáig.

Hogyan tüntessem el a hegeket?

Egy baleset miatt az egyik kezemen van egy nagyobb (kb. 3 hetes) hegem, amit szeretnék minél hamarabb eltüntetni/halványítani, mert nagyon zavar. Nem szeretnék ezreket kölei rá, valami itthoni "gyógymód" kéne. Nagyon köszönöm a válaszokat elõre is! (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!