Találatok a következő kifejezésre: Hogyan történik 10 hetes (4 db)

Július elején 10 hetes korában sajnos elment a babám, művi befejezést csináltak.5 hónapja, hogy ez történt és nem hiszem, hogy normális de úgy vettem észre mintha alvadt vér darabok (elnézést) jönnének belőlem! Mitől lehet ez?

Segítségetek szeretném kérni volt-e valakinek hasonló tapasztalata!?Néha olyan mintha sebek lennének.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy babás lettél,és nem tudott beágyazódni?Védekeztek?Elõtte amugy mi volt a baj,miért vetéltél el?

Nem lehet hogy babás lettél, és nem tudott beágyazódni?Védekeztek?Elõtte amugy mi volt a baj, miért vetéltél el?
nekem amugy is szokott alvat vérdarabok jönni mikor menstruálok, igy mikor el halt a babám és nekem is muvileg fejezték be januárba nem volt több mint a menszi alatt szokot

Hogyan történik egy 10 hetes kisbaba szemfenékvizsgálata?

Legjobb válasz: Szia, nem kell aggódnod ezt a vizsgálatot úgy nevezett szemfenék tükörrel végzik.Lényegében egy irányított erõs fénnyel átvilágítják az íriszt, hogy átláthatóvá váljon.A Pici nem fog érezni semmit, csak lehet, hogy meg kell fognod a fejecskéjét, hogy ne mozogjon.Ennyi az egész:)

Szia, nem kell aggódnod ezt a vizsgálatot úgy nevezett szemfenék tükörrel végzik.Lényegében egy irányított erõs fénnyel átvilágítják az íriszt, hogy átláthatóvá váljon.A Pici nem fog érezni semmit, csak lehet, hogy meg kell fognod a fejecskéjét, hogy ne mozogjon.Ennyi az egész:)

10 hetes terhes vagyok. Mennyire temészetes az, hogy idegrohamot kapok, elborul az agyam, ordítok és sírok, utána pedig teljesen kiborulok? És a végén nem is emlékszem arra, amit kiabáltam. Nem ok nélkül történt, de én régen nem nagyon reagáltam így.

Legjobb válasz: Ne aggódj a hormonok miatt van. A tinik is ilyen lököttek amig megszokják a hormonfröccsöt. :) Kb a 12 hétre elmúlik, addig kitartás a környezetednek, figyelmeztesd õket hogy mire számíthatnak, úgy könnyebb elviselni. :)

Ne aggódj a hormonok miatt van. A tinik is ilyen lököttek amig megszokják a hormonfröccsöt. :) Kb a 12 hétre elmúlik, addig kitartás a környezetednek, figyelmeztesd õket hogy mire számíthatnak, úgy könnyebb elviselni. :)
én is igy voltam ezzel, soha nem kiabáltam , veszekedtem de terhességem 6 hetétõl /néha még most is/mindenkivel összevesztem ha vki vmit nem oda rakott vissza ahol annak a helye van, tudtam olyan ideges lenni majd felrobbantam!A páromat is nagyon sajnáltam volt h jó kedvem volt rá 5 percre meg már sirtam!Fel a fejjel ez a hormonok miatt van!:) 19 hetes kismami
Szia! Igen, ez természetes lehet, de azért próbálj meg uralkodni az indulataidon. Nekem ez a 3-ik terhességem, és most csak kb a 25-ik hét körül lettem ilyen idegbajos.Tehát sajnos nem biztos, hogy elmúlik a 12-ik hét után. Kitartás, és mindig számolj 3-ig mielõtt robbansz. Boldog babavárást, üdv
szia.én az elsö babommal teljesen kivoltam..sirtam ha azt mondták hogy hiztam egy kicsit..kiabáltam ha valami nem jött össze és pár perc mulva meg már nevettem.volt hogy ültem egy helyben és sirtam.csak ugy..DE JOL ESETT..:D most a 2 .babommal vagyok a 6. hétben és néha már én is idegesjkedek de csak este fele..és megállapitom hogy elegem van ebböl a napbol, hagyjon engem mindenki békén..na meg a párom..imádjuk cukkolni egymást, de már az sem jön be:Dhozzávágtam egy nejlon tokot..:D de csak vicc volt..mert tudtam hogy nem kemény:D
Ismerõs a téma!Én az eleje óta ilyen vagyok.A családom elvisel, mások meg nem érdekelnek!Kitartás! 30 hetes kismami

Mi történik akkor, ha napi 10-nél többet keményedek? Magnézium, pihenés korlátlanul sem segít! Volt már, hogy így történt és mégsem jött hamarabb a baba? Aggódom. Köszönöm! 30 hetes.

Legjobb válasz: Menj be a klinikára, vagy ahova jársz, mert én amikor ezt mondtam a dokimnak 3x3 magnéziummal indult, meg salbutamol, meg verapamil, aztán egy éjjel görcsöltem 31.héten, reggelre már 3000 -rõl 2000-re romlott a cervix..így megkerestem a dokit-ezt persze õ állapította meg..én csak a görcs miatt mentem..és bent maradtam egy 24 órás infúzióra, meg tüdõérlelõt is kaptam a babának. utána 3 nap megfigyelés, most itthon vagyok pihenõn jobb kicsit..nincs keménykedés sem . Menj be hogy megnyugodhass, mert ha görcs is lesz akkor egy éjjel alatt sokat romolhat.. Amíg nincs vérzés egyébként nem kell túlaggódni,de érdemes megkérdezni!!

Menj be a klinikára, vagy ahova jársz, mert én amikor ezt mondtam a dokimnak 3x3 magnéziummal indult, meg salbutamol, meg verapamil, aztán egy éjjel görcsöltem 31.héten, reggelre már 3000 -rõl 2000-re romlott a cervix..így megkerestem a dokit-ezt persze õ állapította meg..én csak a görcs miatt mentem..és bent maradtam egy 24 órás infúzióra, meg tüdõérlelõt is kaptam a babának. utána 3 nap megfigyelés, most itthon vagyok pihenõn jobb kicsit..nincs keménykedés sem . Menj be hogy megnyugodhass, mert ha görcs is lesz akkor egy éjjel alatt sokat romolhat.. Amíg nincs vérzés egyébként nem kell túlaggódni, de érdemes megkérdezni!!
NEkem azt javasolta az orvosom, mivel elég korán kinyíltam, és sokat keményedtem, hogy szedjek nyugodtan nospát és diaphylint. Ezek recept nélkül kapható gyógyszerek és terhesen is lehet használni. Én a 16-ik héten már 2100 voltam, és szerencsére ez most sem változott. Most hagytam abba minden gyógyszer szedését, mivel már a 36-ik héten vagyok. Ugyhogy a lényeg, hogy ki lehet húzni végig. Minden jót!
Nekem is nagyon sokat keményedett a hasam a 30. héttöl, szedtem 3x2 magnéziumot, pihentem, de nem változott semmi. Túlhordtam a kislányomat 8 napot. Szerintem, nyugodj meg! Üdv: 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Szia! Most voltam dokinál, ezzel a problémával másodjára. C.3000. Csak attól félek, egyik napról a másikra is kinyílhat. Dehát nem állhatok a rendelõben minden reggel. Persze, elsõ a baba, és ezért elsõ volt az orvos is, csak, mivel nem múlik a keményedés Tõletek kérdezném.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Olyan jó lehet már a 36.héten lenni, akkor azért már meg lehet nyugodni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Ez megnyugtató. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!