Találatok a következő kifejezésre: Hogyan történik 10 (45 db)

Rendszeres jelenség az, sokakkal előfordul, hogy 8-10 hétig minden rendben van a terhességgel, aztán történik valami (nem valami speciális jelenségre gondolok) , és elmegy a babó?

8 hetes vagyok, és jelenleg minden rendben, gyönyör?en dobog a kisbabám szíve, tökéletes a mérete, és UH alapján minden teljesen normálisnak t?nik. De azért továbbra is bennem van egy kicsit a para, hogy a még elkövetkez? 1 hónapban történhet valami.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ezen nem szabad gondolkodni, abból kell kiindulni hogy minden rendben lesz. PErsze azt hiszem az egészséges aggódás belefér. Sajnos nekem 11 hetes korában halt meg a babám, addig minden rendben volt, Akkor sem vettünk észre semmit sem, csak az uh-n nem volt szívhang. Azóta sokat olvastam errõl. azt mondják 10-bõl 3 terhesség megszakad valamilyen okból. (kromoszóma betegség, vagy valami vírus). Szóval ne aggódj minden rendben lesz.A lényeg hogy ne aggódj és vigyázz nagyon magatokra. Jó babavárást.

Szia! Elõször is ezen nem szabad gondolkodni, abból kell kiindulni hogy minden rendben lesz. PErsze azt hiszem az egészséges aggódás belefér. Sajnos nekem 11 hetes korában halt meg a babám, addig minden rendben volt, Akkor sem vettünk észre semmit sem, csak az uh-n nem volt szívhang. Azóta sokat olvastam errõl. azt mondják 10-bõl 3 terhesség megszakad valamilyen okból. (kromoszóma betegség, vagy valami vírus). Szóval ne aggódj minden rendben lesz.A lényeg hogy ne aggódj és vigyázz nagyon magatokra. Jó babavárást.
A kérdező hozzászólása: Rendben, így lesz, köszönöm a bíztatást! :-)
Szia! Sajnos orvosi tény, hogy a nõk 90%-ának elhal az elsõ terhessége. Sajnos annak idején én is így jártam... 2006 novemberében 10 hetesen volt egy félbemaradt vetélésem, amit sajnos csak mûtéttel lehetett befejezni. Amikor most megtudtam, hogy terhes vagyok akaratlanul is állandóan ez járt az eszembe. Még a család elöl is tikoltuk, amíg el nem értem a 12 hetet. Még ma is naponta egyszer eszembe jut, hogy vajon minden rendben van e odabent, de aztán gyorsan elhessegetem, mert nem tezs jót az aggódás. Tarts ki, támaszkodj a párodra és a családodra, hidd el segít :) Boldog babavárást:) 16 hetes kismami

10 hónapos baba elválasztása? Hogy történik?

Szeptemberben lesz 10 hós a babám, viszont én megyek egy másik városba levelező szakra, kéthetente kell ott lennem pénteken és szombaton egész nap. Mi lesz ha ekkor még szopizni fog? Válasszam el addigra? Vagy arra a 2 napra kapjon tápszert? Mit csináljak? :( Lefejni nem tudok annyi tejet neki, vinni magammal nem tudom a gyereket. Már 4 hós korától kóstoltatom, eddig nagyon ügyesen megevett 1 egész üveggel egyszerre, de mostanában nem nagyon eszik, inkább szopizik, pedig lassan 7 hós. De ha arra a 2 napra tápszert kapna, azt elfogadná? Vagy próbáljak meg halasztani 1 évet ha lehet? És még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha tápszert kapna erre az időre, azt cumisüvegből kapja vagy csőrös tanulópohárból?

Legjobb válasz: Én kiváltanám a nappali szopikat addigra. Reggel megszoptatod ha indulsz, este ha hazaérsz. 10 hósan ehet már közben mást. Az én fiam csõrös pohárból kap tápszert ha szükséges, 9 hónapos. Soha nem fogadta el a cumisüveget. Vagy ehet tápszer helyett tejpépet kanállal.

Én kiváltanám a nappali szopikat addigra. Reggel megszoptatod ha indulsz, este ha hazaérsz. 10 hósan ehet már közben mást. Az én fiam csõrös pohárból kap tápszert ha szükséges, 9 hónapos. Soha nem fogadta el a cumisüveget. Vagy ehet tápszer helyett tejpépet kanállal.
Szia! Szerintem 10 hónapos korban még nem kellene eröltetni az elválasztást ... Szerintem egyfajta törés lehet a gyereknek ha csak úgy elveszed Tõle a cicit, pláne ha nagyon cicis fajta. (Az én kislányom ilyen.) Szerintem pénteken és szombaton megoldható, hogy lefejd Neki a tejet, mert ha nem lenne annyi tejed, amennyit letudsz fejni, most sem lakna jól. Csináld úgy a fejést, hogy az egyik cicidet mindig hagyod megtelni és a másikból eteted a kisbabádat! Péntekig mindig lefejsz valamennyit és lefagyasztod az anyatejet! Külön kis üvegekbe és ha eljön a péntek kiveszitek a fagyóból és ha mindegyik üvegben egyforma hõmérsékletû lesz a tejcsi akkor összeöntitek! Már addigra úgysem csak és kizárólag tejet fog enni, adhat Neki a Párod (vagy valaki) fõzeléket vagy gyümölcsöt is, gyümölcslevet. Szeptemberig próbáljátok ki ezt 1-2 hétvégén, hogy hogyan mûködik! De szerintem teljesen ne válaszd el ha még igényli! Ha vállaltad a babát az Õ igényei az elsõk (szerintem)! :) Kérd ki a védõnõd tanácsát, vagy szoptatási tanácsadótól kérhetsz segítséget a fejéssel kapcsolatban!
ha nem választja le magát addigra, én nem tenném, ha idõben elkezded kóstoltatni a tápszert, biztosan találtok olyan ízût, amit elfogad. Ha addigra reggel-este szopizna, akkor azt oda-tudja adni valaki, aki vállalja hogy õ és csak õ fogja ezt a rituálét végigcsinálni. Gondolok itt arra hogy ha van egy széketek, egy rendszeretek, akkor õ ül oda és õ adja olyan pózban, ahogy te szoktad a cicit, ez 2 etetés, a péntek este és a szombat reggel. Egy próbát megér, legrosszabb esetben elválasztja magát. Cumisüvegbõl adnám, épp elég sokk neki h nincs cici.

Hogyan történik egy 10 hetes kisbaba szemfenékvizsgálata?

Legjobb válasz: Szia, nem kell aggódnod ezt a vizsgálatot úgy nevezett szemfenék tükörrel végzik.Lényegében egy irányított erõs fénnyel átvilágítják az íriszt, hogy átláthatóvá váljon.A Pici nem fog érezni semmit, csak lehet, hogy meg kell fognod a fejecskéjét, hogy ne mozogjon.Ennyi az egész:)

Szia, nem kell aggódnod ezt a vizsgálatot úgy nevezett szemfenék tükörrel végzik.Lényegében egy irányított erõs fénnyel átvilágítják az íriszt, hogy átláthatóvá váljon.A Pici nem fog érezni semmit, csak lehet, hogy meg kell fognod a fejecskéjét, hogy ne mozogjon.Ennyi az egész:)

Hogy történik a hit gyülekezetben a megkeresztelés? Tényleg a fizetés 10 %-át kell minden hónapban fizetni tagdíjnak?

Kérem csak azok válaszoljanak akik nem lebeszélni akarnak!Számomra ez most nagyon fontos! Köszönöm

Legjobb válasz: Így van, az adakozás önkéntes, sõt azt is elmondják, hogy ha nem szívbõl teszed, akkor inkább ne adj semmit. Isten nem fog haragudni rád. Majd eljön az ideje, hogy világosan fogod látni az Úr akaratát ebben a témában. Inkább ne adakozz, minthogy SZÍNbõl (és nem SZÍVbõl) üres borítékot dobsz be. A keresztségrõl: Jézus is felnõtt korában keresztelkedett és utána eljött reá a Szent Lélek galamb formájában. Õ bûntelen volt, de mi emberek a bûnös természetünket mossuk le....

Így van, az adakozás önkéntes, sõt azt is elmondják, hogy ha nem szívbõl teszed, akkor inkább ne adj semmit. Isten nem fog haragudni rád. Majd eljön az ideje, hogy világosan fogod látni az Úr akaratát ebben a témában. Inkább ne adakozz, minthogy SZÍNbõl (és nem SZÍVbõl) üres borítékot dobsz be. A keresztségrõl: Jézus is felnõtt korában keresztelkedett és utána eljött reá a Szent Lélek galamb formájában. Õ bûntelen volt, de mi emberek a bûnös természetünket mossuk le....
Ezeket a kérdéseket jobb lenne, ha nem itt, hanem a gyülekezeten belül, tagoktól vagy lelkészektõl kérdeznéd meg. Egyébként tagdij nincs, de mivel a gyülekezet államilag nem támogatott, hanem önfenntartó, ezért adakozni lehet önkéntesen, nem kötelezõ. A vizkeresztségrõl nem mondok semmit, ez egy összetett téma a Bibliából, inkább a gyülekezeten belül érdeklõdj. God bless! SeiSMyC
Az adakozás minden felekezetben önkéntes, és nyugodtan adhatsz többet is, mint 10%, egyébként meg honnan tudnák, mennyi a fizetésed? A keresztelkedésre és az adakozásra is egyaránt igaz, csak annyit ér, amennyi hit van mögötte. A Jézusba vetett hit reményt ad.
A "kell" az egy kicsit árnyaltabb. Igen, annyit kell fizetni, de ugye értelemszerûen ezt saját lelkiismereted szerint, a dogma szerint írtak alapján kell teljesítened.
Egyetértek az elõttem válaszolóval. Nyugi, és hidd el: semmiféle tagdíj nincs, és nem is lehet. Az adakozás - csakúgy, mint mindenhol - teljesen önkéntes. Csakúgy, mint az, hogy valaki a fizetésének a 10%-át odaadja. Az, hogy valaki nem adakozik, ezzel kapcsolatban soha, senkinek semmilyen rosszallást nem tesznek. Meg nem szólnak senkit. Kérlek ezt HIDD EL, és ne dõlj be semmilyen rosszindulatú rágalomnak ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Mi történik akkor, ha napi 10-nél többet keményedek? Magnézium, pihenés korlátlanul sem segít! Volt már, hogy így történt és mégsem jött hamarabb a baba? Aggódom. Köszönöm! 30 hetes.

Legjobb válasz: Menj be a klinikára, vagy ahova jársz, mert én amikor ezt mondtam a dokimnak 3x3 magnéziummal indult, meg salbutamol, meg verapamil, aztán egy éjjel görcsöltem 31.héten, reggelre már 3000 -rõl 2000-re romlott a cervix..így megkerestem a dokit-ezt persze õ állapította meg..én csak a görcs miatt mentem..és bent maradtam egy 24 órás infúzióra, meg tüdõérlelõt is kaptam a babának. utána 3 nap megfigyelés, most itthon vagyok pihenõn jobb kicsit..nincs keménykedés sem . Menj be hogy megnyugodhass, mert ha görcs is lesz akkor egy éjjel alatt sokat romolhat.. Amíg nincs vérzés egyébként nem kell túlaggódni,de érdemes megkérdezni!!

Menj be a klinikára, vagy ahova jársz, mert én amikor ezt mondtam a dokimnak 3x3 magnéziummal indult, meg salbutamol, meg verapamil, aztán egy éjjel görcsöltem 31.héten, reggelre már 3000 -rõl 2000-re romlott a cervix..így megkerestem a dokit-ezt persze õ állapította meg..én csak a görcs miatt mentem..és bent maradtam egy 24 órás infúzióra, meg tüdõérlelõt is kaptam a babának. utána 3 nap megfigyelés, most itthon vagyok pihenõn jobb kicsit..nincs keménykedés sem . Menj be hogy megnyugodhass, mert ha görcs is lesz akkor egy éjjel alatt sokat romolhat.. Amíg nincs vérzés egyébként nem kell túlaggódni, de érdemes megkérdezni!!
NEkem azt javasolta az orvosom, mivel elég korán kinyíltam, és sokat keményedtem, hogy szedjek nyugodtan nospát és diaphylint. Ezek recept nélkül kapható gyógyszerek és terhesen is lehet használni. Én a 16-ik héten már 2100 voltam, és szerencsére ez most sem változott. Most hagytam abba minden gyógyszer szedését, mivel már a 36-ik héten vagyok. Ugyhogy a lényeg, hogy ki lehet húzni végig. Minden jót!
Nekem is nagyon sokat keményedett a hasam a 30. héttöl, szedtem 3x2 magnéziumot, pihentem, de nem változott semmi. Túlhordtam a kislányomat 8 napot. Szerintem, nyugodj meg! Üdv: 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Szia! Most voltam dokinál, ezzel a problémával másodjára. C.3000. Csak attól félek, egyik napról a másikra is kinyílhat. Dehát nem állhatok a rendelõben minden reggel. Persze, elsõ a baba, és ezért elsõ volt az orvos is, csak, mivel nem múlik a keményedés Tõletek kérdezném.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Olyan jó lehet már a 36.héten lenni, akkor azért már meg lehet nyugodni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Ez megnyugtató. :)

Matekosok! Ennek a feladatnak mi a megoldása? Egy ébresztõóra este 10 és hajnal 5h között megállt. Mennyi a valószínûsége, hogy ez 3 és 4 óra között történt?

Legjobb válasz: Este 10 és hajnal 5 között hány óra telik el? 3 és 4 óra közt hány óra telik el? Osztani tudsz-e?

Este 10 és hajnal 5 között hány óra telik el? 3 és 4 óra közt hány óra telik el? Osztani tudsz-e?
Mellékesen ez a kérdés ilyen formában értelmetlen, tekintve hogy ismeretlen az óra megállási idejének eloszlása.
#2: Tegyük fel, egyenletes, ne nehezítsük szegénynek.
Második: ha agy feladatban valamire nincs adat, és nem is lehet kiszámolni/kikövetkeztetni, akkor a legegyszerûbb, és legkézenfekvõbb megoldást kell keresni. Tehát itt este 10, és hajnali 5 között egyenletes eloszlást feltételezhetünk.

10 éves kan kutyának izom fájdalomra mit adhatok? Részletesen, hogy mi is történt lentebb!

Tavaly 2013-ban történt valami, amitõl húzza mindkét hátsó lábát.4 féle szteroid gyógyszert kapott csak találomra adták a "dokik" A legelsõ doki volt a legérdekesebb "azt mondta, hogy látott Õ már nem egy ilyent és annyi volt a vizsgálat. A második, aki röntgent csinált annak sem tudok hinni, mert egy másik kutya ivartalanításkor a petevezeték helyet a méhét vette ki! Adtam már a kutyámnak milgammát és még sok mást nem tudom mind fejbõl, de semmi javulás.1 hónapja adok neki béres porc erõ komplexet, nincs változás. Kb egy hete kap B1 és B6 vitamint pluszba, nincs változás.2014. 04. 01 napon adtam a kutyámnak két Seaton Sport Restart kapszulát, nem hogy nincs javulás, hanem mint ha rosszabb lenne! Állítólag mûtét nélkül nincs esélye, de nekem erre nincs pénzem Írtam alapítványoknak, de hiába, senki nem akar segíteni, még pénzgyûjtésben sem. A második doki mondott egy CEC nevû betegséget, de nincs gerinc fájdalma (nyomásra nem reagál) a hátsó láb izmait annál jobban fájlalja. Kérdésem: Az izmaira mit adhatnék? 10 éves keverék, fiú.10000 ezreket már nem tudok kiadni!

Legjobb válasz: 10 éves kutya már öreg. A legegészségesebbek is ebben a korban már porckopással bajlódnak. Röntgen kimutatja pontosan, hol a legdurvább az elváltozás. lehet gerinc. lehet csípõ . Ezek a legtöbbször elõfordulóak. A lábhúzás általában a gerinc elváltozása miatt van. Ennyi idõs kutyának csak gyógyszerrel fájdalmat tudsz csökkenteni és némi gyulladást kezelni. Aztán van egy pont, amikor már semmi nem használ sajnos. Beszélj orvossal és említsd meg neki a Trocoxil tablettát. Elsõre kettõ kell, aztán havonta adandó.

10 éves kutya már öreg. A legegészségesebbek is ebben a korban már porckopással bajlódnak. Röntgen kimutatja pontosan, hol a legdurvább az elváltozás. lehet gerinc. lehet csípõ . Ezek a legtöbbször elõfordulóak. A lábhúzás általában a gerinc elváltozása miatt van. Ennyi idõs kutyának csak gyógyszerrel fájdalmat tudsz csökkenteni és némi gyulladást kezelni. Aztán van egy pont, amikor már semmi nem használ sajnos. Beszélj orvossal és említsd meg neki a Trocoxil tablettát. Elsõre kettõ kell, aztán havonta adandó.
Vagy elmész egy ortopéd specialistához, aki csinál ismét röntgent, kontrasztosat is, és végigvizsgálja a kutyádat; vagy elhiszed, hogy a CEC a kutyád baja, és akkor meg kell próbálni azt konzervatívan kezelni (mivel a mûtét ezek szerint nem opció nálatok az anyagiak miatt; bár hozzáteszem, hogy a legtöbb helyen van részletfizetési lehetõség is). Egyébként a konzervatív terápia mozgáskorlátozásban, és nem szteroidos kezelésben nagyjából ki is merül, végleges megoldás a mûtét lehetne. Esetleg fel lehet keresni fizioterapeuta állatorvost, hátha tudna segíteni. Ha viszont romlik a kutya állapota, akkor egy idõ után akár le is bénulhat.
Az én kutyám diszpláziás lett 10 éves korára, de nem kezdtük rögtön a steroiddal. Kapott proenzi 3, majd miután kicsit telítõdtek a porcok, kapott rimadil fájdalom csillapítót. A rimadilba gyulladás csökkentõ is volt. Igaz két heti adag egy tízesbe fájt, de hogy lekopogjam azóta kutya baja. Max akkor sántít egyet kettõt amikor felkel.
ma 14:08 A kutya idõs korára nem lesz csak úgy "diszpláziás". A DP elváltozás a normálishoz képest. Az pedig már születés után nagyon gyorsan kiderül. Ízületi gyulladás, porckopás, lerakódás az idõs kutyák jellegzetes elváltozásai.
Én jelenleg, elég sok tapasztalattal a hátam mögött, diagnosztikában dr. Makai Pétert tartom a legjobbnak (Minivet). Nem csillagászati összegekért dolgozik, és alaõosan vizsgál, sõt el is magyarázza, meg is mutatja neked, h te is értsd h mi van. Én elvinném hozzá, mert ha jól értem még azt se tudod mi a baja pontosan. 4es: valamit nagyon rosszul tudsz... a DP vagyis diszplázia az ízületi kopás tulajdonképpen. Akkor okoz fájdalmat, ha a combcsontfej rosszul illeszkedik a vápába, ezáltal rendellenesen mozog és így nem jól kopik. A DP lehet öröklött, ami súlyos esetben viszonylag fiatalon kiderül. De lehet szerzett is, idõs korra, esetleges túlterheléstõl, elhízástól vagy szintén öröklött hajlamtól.
14:14 kicsit olvass utána ennek a betegségnek! 50 százalékban örökölhetõ , 50 százalékban pedig szerezheti. Nézz utána!
A kornyezetemben ez csodakat tett oreg kutyaknal: [link] , mar ha oregedésrol és porckopasrol van szo, és persze az ezzel jaro gyulladasokra is jo. A leirasod alapjan még az is lehet hogy megranditotta magat, ahogy az embernél is van derékfajas, a kutyak csigolyaja is elmozdulhat. Elég messze lakom, a kornyéken van olyan doki aki ezt helyre tolja, masszirozza, talan feléd is, fogalmam sincs hogy hivjak magyarul ezt a specializalodast. Az izmainak az is jot tesz ha te megmasszirozod, kezdd a fejénél, a vallak utan a hatat, és a farka végéig atdogonyozheted, fogja értékelni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Miért történik az, ha egy lány (10 ből 9) az igényeit sorolja fel egy pasival kapcsolatban, akkor 10 igényből tuti, hogy 8 a külsőre vonatkozik?

A maradék kett?t meg odalöki, hogy jó ha kedves és magabiztos. Aztán utána meg mindig mondják, hogy ugyanannyira fontos a küls? is és a bels? is. De ha egyformán fontos, akkor miért nincs ugyanannyiszor a szempontok között a bels? egy pasival szemben, mi9nt a küls?. Nekem ez a dolog kicsit sántít. Persze küls? megfog, bels? megtart mindig ez a szlogen. De ha jó a küls? de belül koromsötét, akkor már jó egy numerára a pasi, de ha kívül rút és belül jó, akkor megye rögtön kegyetlenül barátzónába az illet?. Ilyenkor nincs vigasztaló dugás, smárolás sem. Ennyire a küls?vel kapcsolatos ösztönök uralkodnak a lányoknál (fiúknál is, de most nem róluk van szó).?

Legjobb válasz: Szerintem ez úgy van, hogy két szint van alapvetõen.Az elsõ szint a külsõ.Tényleg az nyitja a többi kaput.Hiába felel meg minden belsõ tulajdonsága és képessége egy pasinak,ha egyszerûen nincs meg a fizikai kontakt,a vonzalom. Ha megvan a vonzalom,tetszik,szinte meg tudja kívánni õt egy nõ,akkor meg akarja belülrõl is ismerni.Persze a komoly ismerkedéskor is el lehet bukni,ha valami nem tetszik a magatartásában vagy bármi. Gondold magad bele a szituációba.Minek akarnál egy vígasz numerát egy olyan csajtól,akitõl konkrétan hányni tudnál,ha csak hozzá kellene nyúlnod?! :D

Szerintem ez úgy van, hogy két szint van alapvetõen.Az elsõ szint a külsõ.Tényleg az nyitja a többi kaput.Hiába felel meg minden belsõ tulajdonsága és képessége egy pasinak, ha egyszerûen nincs meg a fizikai kontakt, a vonzalom. Ha megvan a vonzalom, tetszik, szinte meg tudja kívánni õt egy nõ, akkor meg akarja belülrõl is ismerni.Persze a komoly ismerkedéskor is el lehet bukni, ha valami nem tetszik a magatartásában vagy bármi. Gondold magad bele a szituációba.Minek akarnál egy vígasz numerát egy olyan csajtól, akitõl konkrétan hányni tudnál, ha csak hozzá kellene nyúlnod?! :D
Érdekes, nálam pont fordítva van. Na erre varrjál gombot! 23/L
ez hülyeség szerintem, pont hogy fordítva van, már tudatosan is, az neki ciki ha cask a külsõ jegyeket tudja sorolni...
Lehet sok lánynak fontos, hogy nem akármilyen pasival mutatkozzanak és még sorolhatnám.
kérdezõ ezt már én is észrevettem de tudod majd jönnek itt a tagadó válaszok :)
Épp ezért kérdeztem!Mert azt mondtad, hogy mindenki csak közhelyeket mond ilyenkor!DE ezek szerint te is!Kíváncsi voltam, ha valaki feltenné neked ezt a kérdést te tudnál e közhely nélkül válaszolni rá és bebizonyítottad, hogy nem!Tehát nem értem a felháborodásod, hogy mindenki közhelyeket mond!
De ha te elõre tudod, hogy nem tudok válaszolni valamire, akkor miért kérdezed? Ez olyan szép és logikus....amúgy meg nagy különbség, hogy nem tudok, vagy nem akarok. Ha már a 21.századbeli technikával (értsd computer) képes vagyok ide regisztrálni és mindenféle jöttmentel virtuálisan kommunikálni, ezt ne vett magadra:) , akkor miért okozna nekem nehézséget, hogy pár semmitmondó szót leírjak pl. kedves, aranyos? Szóval írni tudnék, olyat is ami közhely, de ilyet nem írok.
Azért kérdeztem, mert tudtam, hogy nem tudsz rá válaszolni!és igazam is volt!:D
Nem tettem, de le is írtam, hogy miért nem. Ha meg nem érdekel, akkor meg miért kérdezted? Na mindegy...
Mégsem tetted, de nekem ez mindegy, mert nem érdekel!:) Nyugodtan lehet "szidni" a nõket, lányokat, de úgyis ti is azt választjátok, aki a külsõségekre "bukik"!Szóval nem kell osztani az észt itt mindenkinek! Nyugodtan le lehet pontozni is!:D
"Kérlek szépen nem én neveztem így, hanem a kérdezõ, de mindegy!:) " Igen õ is így nevezte, és akkor mi van? Ez nem mond ellent semminek, vagy most nem tudom mi a bajod, nevezd nevén a problémádat és akkor talán tudok segíteni :) "ha "nem vagy gyerekes" akkor miért írtál erre a kérdésre? " mert a kérdezõ jól látja a helyzetet. a "nem vagyok gyerekes" pedig nem mond ellent annak, hogy ideírhatok, olvasd el mit írtam talán másodikra összejön "Méghozzá lekezelõ választ a nõkkel szemben? " Nem értem mi volt a lekezelõ? "mert tudod, hogy nem tudnál mást mondani, minthogy "legyen nagy melle, legyen szép, jó legyen az ágyban" és társaik" tudnék mást mondani
"te tudnál e közhely nélkül válaszolni rá és bebizonyítottad, hogy nem!" Már megbocsáss, de mivel bizonyítottam, hogy nem tudok közhely nélkül írni ilyet? Azzal, hogy nem írtam semmit? Akkor bizonyítottam volna, ha ÍRTAM volna és ezek MIND közhelyek lennének.
Igen épp ezzel, mert ha tudnál, akkor írtál volna!De tudod mit hagyjuk már nem érdekel a téma!:D
Én is már meguntam vagy 2-3-al ezelõtt, de mindegy. Látom még mindig nem tudod mi a különbség tudás és akarás között, de mindegy hagyjuk is mert nem akarásnak nyögés lesz a vége :)
Vicces vagy nagyon!Komolyan halálra röhögtem magam!:D mellesleg én legalább a kérdésre válaszolva kommenteltem, de úgy látszik neked ez nem meg szóval nem szeretném megzavarni a magányos kis életedet, úgyhogy inkább megyek és írogass nyugodtan, amit akarsz!Bár ha te "nem vagy gyerekes" akkor minek írsz ilyen válaszokat, ami egy 12 éves szintjén van? Komolyan nagyon vicces vagy!Na sziaaaaa
Ha nem vetted volna észre engem már réges rég nem érdekel, hogy neked mi a bajod (vagy ilyen kötözködõ vagy mindenkivel és itt éled ki magad, vagy csak megjött és ideges vagy). Csak azért mentem bele, hogy ha majd talán egy értelmes ember olvassa a kommenteidet, akkor jól kiröhög, mert abból elég rendesen kispóroltad a logikát.
Kérdezõ: még nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy... nagyon a szélsõségekkel jössz elõ...
Kérdezõ, hagyd az egészet a francba. Most erre úgysem fogsz értelmes választ kapni. A csajoknak semmi életcéljuk nincs, csupán a külsejük. Az állítják, hogy csak a férfiaknak akarnak tetszeni - ezt azért mondják, mert mást eleve nem tudnak nyújtani - de valójában csak a rivális nõstényekkel akarnak konkurálni, akiknek szintén semmi céljuk. Ezért másznak rá a foglalt férfiakra, mert akkor nem õk az ügyeletes jó csajok. És mivel nincs életcéljuk, éppen ebbõl kifolyólag sikerélményük sincs, így megint csak a külsõben tudnak elérni valamit. Nézd meg, hogy járnak azok a csajok, akik ráakaszkodnak a kigyúrt, magas, gyökerekre: a végén siránkoznak, hogy õket csak megdugták és kihasználták, miért ilyen mocsok az összes férfi. Ahelyett, hogy jobban odafigyeltek volna, vagy esetleg megismerték volna õket, elvakította õket a jó külsõ, amirõl azt hiszik, hogy érték.
A kérdező hozzászólása: Igen az fura, hogy az osszes lany nem csak itt a gykn hanem facebookon is (a legnagyobb ribik is, akit a fel varos megdugott) azt hangoztatja fennhangon, hogy belso legalabb olyan fobtos mint a kulso, hanem fontosabb. De aztan az ezt hangoztatok is mindig jonnek fel ide sipitozva, hogy megdugtak, babàb lett, de kidobott pasi. Most mi.legyen? Ilyenkor jon, hogy minden pasi mocsok. De ezeknek a lanyoknak arra mar nem volt esze, hogy jol megismerjek a pasi helso ertekeit mert akkor lehet, hogy nem lepnek mindig ebbe a hibab. De a lanyok 90%at elvakitja a jo kulso es beleugrik a kapcsolatba, a pasi fût fàt iger egy dugas remenyeben, a lany meg ezen nem lat at.
Kérlek szépen nem én neveztem így, hanem a kérdezõ, de mindegy!:) ha "nem vagy gyerekes" akkor miért írtál erre a kérdésre? Méghozzá lekezelõ választ a nõkkel szemben? Az sokkal gyerekesebb, mint az, hogy meg sem tudod válaszolni a kérdésem, mert tudod, hogy nem tudnál mást mondani, minthogy "legyen nagy melle, legyen szép, jó legyen az ágyban" és társaik..
"Kedves 15-ös akkor feltenném neked a kérdést te mit mondanál? Mi igényed legyen egy lánnyal szemben? 10 igényt kérek!" Én nem vagyok ilyen gyerekes, hogy 10 pontban leírjam az igényeimet. Az embereknek személyiségük van, amit te igénynek nevezel az sok-sok konkrét élethelyzetben leadott reakciók összesége, illetve ahogy te érzékeled ezeket a reakciókat, ahogyan megítéled.
maradék kettõ meg a pénzre.
Nem szeretnek igazat mondani, de hát õk is ugranak minden külsõségre, legyen az a férfi test vagy egy divatos cipõ, ruha. Sõt õk még jobban törõdnek a külsõségekkel, egész napjuk a külsejük körül forog (mit vegyek fel, hogy áll rajtam, milyen jó az a csizma azon a k.rván stb)
A kérdező hozzászólása: Mert nekem az tûnik fel, hogy a legtöbb lánynál, nem úgy van, hogy külsõ megfog és belsõ megtart, hanem külsõ megfog, küldõ egy ideig meg is tart és a szex láncol magához. Aztán ugye mivel szinte soha nem fontos a belsõ és csak a külsõ és az ebbõl jövõ rózsaszín köd elbutítja még az okos lányokat is(fittyet hánynak a belsõre akár évekig is) és csak évek múlva jönnek rá, ha a pasijuk netán meg is veri õket, hogy talán fontos lett volna belsõleg is megismerni a pasit, de már késõ, és jön a válás. Ezért is van (más okok is vannak, pl anyagiak)ma annyi válás, mint égen a csillag.
Ezek szerint eddig te még csak ilyen lányokkal találkoztál, de nem mindenki ilyen!A külsõ belsõ dolgot meg hagyjuk már mindenki tudja, hogy nem igaz, ha "csak a belsõ számít" fontos a külsõ is, akárki akármit mond!(de nem döntõ fontosságú)
A kérdező hozzászólása: Csak ezeket a tagadó válaszokat én sem értem, hogy miért jönnek, ha a való életben ilyen lány aki így is cselekedne (szájkaratésok legtöbben-már bocsánat), hogy tényleg fontos lenne annyir a belsõ, olyat ritka nehéz találni, kihaló félben vannak. Persze majd jönnek a lányoktól a kommentek, hogy én nem ilyen vagyok, ne általánosíts, stb.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a külsõket sorolja, mert mondja, hogy magas, helyes, kék szemû, barna hajú tól végtelenig, aztán a végére odaírja, hogy vicces, magabiztos. Ezzel el is van intézve. Aztán persze csak jól fel akarja magát nyársaltatni a legtöbb lány fiatalabb korában, így az utolsó kettõ már nem is fontos.
A kérdező hozzászólása: Csak azért írta, hogy jó színben tûnjön fel. Ritka a kivétel.
mert mindenki azt keresi, elsõsorban ami a szemének szép, na meg persze olyan palit, akivel fellehet vágni a bnõk elõtt, meg lehet vele jelenni egy buliban, stb stb...a belsõ értékek addig egészen a háttérbe szorulnak, amíg meg nem kell szólalni:D
1. én már kommenteltem és nem adtam tagadó választ, mert írtam, hogy számít a külsõ, és nem is kell tagadni! 2. felõlem általánosíthatsz engem nem érdekel, csak az a gond, hogy te is csak a p*csak kinézetû lányokra gondolsz és csak az õ véleményük számít! 3. majd ha megkérdeztél egy átlagos kinézetû lányt aki nem tûsarkúban és miniszoknyában feszít, akkor gondold újra kérdésed 4. a tizenéveseknél "divat", hogy mindegy csak jól nézzen ki!
Ez úgy mûködik náluk, hogy megkérdezel egy csajt (aki mondjuk csak a pasi farka, kinézete vagy a pénze miatt van vele) hogy miért van együtt ezzel a pasival. Erre õ felhozza aszokásos, mert kedves, aranyos, megértõ, vicces választ. De könyörgöm fogalmazza már meg valaki KONKRÉTAN, hogy ezek mit jelentenek! Ezek nagy általánosságok, semmitmondó tulajdonságok, szubjektív dolgok. Nincs rájuk általánosan elfogadott definíció. És ez annyira jó, hogy mindenre rá lehet vágni. megismersz te egy embert, ha azt mondják neked, hogy õ vicces, kedves, aranyos? Hát nem. A nõk meg szeretik ezeket a k.rva nagy általánosságokat, mert nem jut más az eszükbe, nem tudnak mit mondani. Tehát felsorolják a külsõ tulajdonságokat, amik szexuálisan felizgatják majd, hogy ne tûnjenek annyira felszínesnek benyögnek egy-két "általános belsõ tulajdonságot".
Bevallom, nekem igenis számít a srác külseje. Legyen magasabb nálam, legyen átlagos testalkata és ne legyen hosszú haja és a szeme fogjon meg. És úgy gondolom, ezek nem irreális elvárások, mert csak olyat várnék el, amit én is tudok nyújtani. Ennek ellenére azt mondom, hogy a belsõ még fontosabb. Külsõre lehet félisten, ha nem tudok vele mirõl beszélni, akkor bukott az egész dolog. A kommunikáció minden alapja és erre lehet építeni. Minden más, mint humor, figyelmesség stb, csak a kommunikáció után jön. Egyéjszakásba meg eleve nem mennék bele, talán ez is a baj, de kitartok az elveim mellett, hogy nem adom oda magam. Le lehet pontozni nyugodtan.
A lányoknál általában azok az elvárások szoktak lenni, hogy: nézzen ki jól, legyen magas, sportos alkat, vagy kinek mi tetszik. A pasiknak ugyanúgy vannak elvárásaik, minimum hogy a lány legyen szép arcú, csinos, vékony. Nem hiszem, hogy a legtöbben tényleg azért nem választanának egy helyes, magas, sportos, jó humorú, magabiztos, férfias, kedves és amúgy is minden téren tetszõ pasit, mert mondjuk nem kék a szeme, hanem zöld, vagy nem barna, hanem szõkés barna a haja. A legtöbbünknek van ideálja, de aztán vagy olyan tetszik meg, vagy nem. Az biztos, hogy ha valakinek taszítónak érezzük a külsejét, akkor nehezen fog menni a párkapcsolatosdi.
Kedves 15-ös akkor feltenném neked a kérdést te mit mondanál? Mi igényed legyen egy lánnyal szemben? 10 igényt kérek!
Én lány vagyok. Amúgy jó kérdés. Hozzám múltkor két srác odajött- az egyik külsõre nagyon jól nézett ki, de olyan buta volt, hogy az hihetetlen. Ott is hagytam. Aztán odajött hozzám még egy srác, és Õ külsõre is tetszett, és ritka jól elbeszélgettünk. Hosszútávú kapcsolatot SOHA nem tudnék úgy elképzelni, hogy vagy a külsejével, vagy a lelkével nincs valami rendben. Szerintem ezzel Te is így vagy...
Na látod kérdezõ, most jó választ írtál, mert csak 90 % így már nem általánosítasz, mert megmaradt a 10%!:) Lányként mondom ezt!:)

Lehetséges? 10 napja történt: nálunk aludt a barátom, megujjazott, felált neki, én ki vertem neki, lehetséges hogy ha sperma került a kezére és ugy nyúlt be nekem, hogy attól terhes legyek?

Szüz vagyok, ha a tampon ki nem szakította\szakíthatja a szüzhártyám,17 éves vagyok,lehet hülyeségnek tartjátok a kérdésem, de engem ez megrémít. Ha lehet értelem, normális válaszokat szeretnék, elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ilyen szerintem nem lehet, kár ezen aggódni. (Velem is nagyon hasonló volt a nyáron, egy csomót görcsöltem rajta mire megjött a megváltó vörös jelzés...)

Ilyen szerintem nem lehet, kár ezen aggódni. (Velem is nagyon hasonló volt a nyáron, egy csomót görcsöltem rajta mire megjött a megváltó vörös jelzés...)
elsõ BIG LIKE
Amúgy nem valószínû, hogy terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!