Találatok a következő kifejezésre: Hogyan törölhetem fiókom (15 db)

Hogyan törölhetem a google+ fiókom amit magától csinált a youtube fiókomnak?

írja hogy le tudom választani, de rohadtúl nem ad meg ilyen lehetõséget, mit csináljak

Legjobb válasz: Elõször is: Kizárt, hogy magátólmcsinálta az összekapcsolás. Azt Te csináltad, egyszer rákattintottál egy ilyen tartalmu linkre és észre se vetted. Törölheted, de ha törlöd, akkor a korábban vele összekapcsolt YouTube fiók is törlõdik. [link] [link] Nagy mohóságomban nekem is megtetszett az összekapcsolás lehetõsége és én is összekapcsoltam, de miután rájöttem, hogy nekem nem jó ez a Google+, ezért meghagytam ugyan, de semmit nem töltök fel rá és semmit nem osztok meg rajta, youtube feltöltés során pedig kiveszem a pipát abból, hogy ott is megosztanám. Sajnos ha már összekapcsoltuk a kettõt, akkor ha törlöm a Google+-t, törlõdik a YouTube teljes feltöltött videoanyag is. Röviden: Nincs lehetõséged a youtube csatornádhoz társított Google+ törlésére. Ha mindenáron törölni akarod, akkor sajnos de való, elõször törölnöd kell a csatornát. Ennek meg nem sok értelme van.

Elõször is: Kizárt, hogy magátólmcsinálta az összekapcsolás. Azt Te csináltad, egyszer rákattintottál egy ilyen tartalmu linkre és észre se vetted. Törölheted, de ha törlöd, akkor a korábban vele összekapcsolt YouTube fiók is törlõdik. [link] [link] Nagy mohóságomban nekem is megtetszett az összekapcsolás lehetõsége és én is összekapcsoltam, de miután rájöttem, hogy nekem nem jó ez a Google+, ezért meghagytam ugyan, de semmit nem töltök fel rá és semmit nem osztok meg rajta, youtube feltöltés során pedig kiveszem a pipát abból, hogy ott is megosztanám. Sajnos ha már összekapcsoltuk a kettõt, akkor ha törlöm a Google+-t, törlõdik a YouTube teljes feltöltött videoanyag is. Röviden: Nincs lehetõséged a youtube csatornádhoz társított Google+ törlésére. Ha mindenáron törölni akarod, akkor sajnos de való, elõször törölnöd kell a csatornát. Ennek meg nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: nem, magától csinálta, még a google+ nevem is megegyezett a youtube fiókom nevével

Hogyan törölhetem msn fiókom? Ha törlöm azt a felvett partnerek látják, hogy az törölt fiók?

Legjobb válasz: https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf Ezen a címen bejelentkezve a fiókodba van lehetõség arra, hogy megszüntesd. A partnereid ezt nem fogják látni. Arra van lehetõség, hogy a megszüntetés elõtt MINDEN PARTNEREDET töröld ki. Azt látják a partnereid, hogy eltávolítottad õket a partnerlistádról. Ezt követõen, immár üresen szûntesd meg a fiókot.

https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf Ezen a címen bejelentkezve a fiókodba van lehetõség arra, hogy megszüntesd. A partnereid ezt nem fogják látni. Arra van lehetõség, hogy a megszüntetés elõtt MINDEN PARTNEREDET töröld ki. Azt látják a partnereid, hogy eltávolítottad õket a partnerlistádról. Ezt követõen, immár üresen szûntesd meg a fiókot.
ha minden igaz a teljes megszüntetésre vagy 90 nap haladék van. Mármint ha meggondolod magad addog még vissza is tudod állítani utólag

Hogyan törölhetem véglegesen a Flickr.com fiókomat?

Legjobb válasz: írd be a google-be h Filckr fiók törlés véglegesen

írd be a google-be h Filckr fiók törlés véglegesen
A kérdező hozzászólása: Kivételesen most ebben nem lehet így elérni ilyen megoldást, mert én is próbáltam. De már sikerült is törölni, mert a Flickr oldalán megnéztem a FAQ-t és megtaláltam a törlési lehetõséget. De azért köszönöm a segítséget! : ) Az utolsó mondatok a Flickrõl: That's it then. Your account has been deleted. Goodbye!


Google+ fiókomat, hogy törölhetem?

Legjobb válasz: Beállítások/Google+ beállítások/fiók áttekintése - A profil és a Google+ szolgáltatásbeli funkciók törlése https://www.google.com/settings/general

Beállítások/Google+ beállítások/fiók áttekintése - A profil és a Google+ szolgáltatásbeli funkciók törlése https://www.google.com/settings/general

Hogyan törölhetem a Google+ fiókomat? :- ( SOS! Nagyon kellene a segítség?

Régebben csináltam egy Google+ fiókot, de hogy minek, azt nem tudom. És most látom, hogy valaki tök ismeretlen bejelölget a képein... Megpróbáltam beállítani, hogy engem aztán ne csesztessen egy vadidegen, de sehol nincs ilyen opció, nem tudom megváltoztatni - tehát a profilom örökké bárki számára elérhet? lesz (Facebookon már megoldottam a problémát). Köszönöm, de én ebb?l nem kérek! Hogy törölhetem a fiókomat?

Legjobb válasz: Szóval a Gmail -es emai-címemet nem akarom törölni, csak a Google+ fiókomat. Van erre lehetõség?

A kérdező hozzászólása: Szóval a Gmail -es emai-címemet nem akarom törölni, csak a Google+ fiókomat. Van erre lehetõség?
A kérdező hozzászólása: Ilyen nehezet kérdezek?
Elvileg a beállítások/fiókbeállítások-nál

Hogyan törölhetem az msn fiókomat, hogy nyoma se maradjon?

Legjobb válasz: http://login.live.com/ - itt belépsz -> fiók megszüntetése

http://login.live.com/ - itt belépsz -> fiók megszüntetése

Hogyan törölhetem a Viki.com fiókomat?

(Ázsiai sorozatokkal foglalkozó oldal)Ha valaki tudjaa kérem segítsen!:(

Hogyan törölhetem ki a Vine fiókomat?

Windows Phone - on, hogyan deaktiválhatom a Vine fiókomat?

Hogyan törölhetem a microsoft fiókom? A Microsoft oldalán az utasításokat követtem.

Meg kell szüntetnie a Microsoft-fiókjával társított fizetős szolgáltatások előfizetéseit és Microsoft Points-számláját üzenetet kapom. Na innen nem megy tovább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!