Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tömöríthetek nélkül (2 db)

Egy képből ami JPG, hogyan csinálhatok JPEG-t? Hogyan tömöríthetem a képeket sérülés nélkül?

Egy oldalra szeretném a képeimet feltölteni, de a fenti probléma miatt nem engedi.

Legjobb válasz: Tudtommal a JPEG a formátum elnevezése, és az ilyen képek kiterjesztése lehet .JPG vagy .JPEG, tehát lényegében ugyanaz. Ha nem veszi be a JPG-t és azt írja, hogy JPEG kell, akkor egyszerûen nevezd át a fájlt. Megjegyzem, ha tényleg így van, akkor elég gyenge a technikai megoldása a weboldalnak.

Tudtommal a JPEG a formátum elnevezése, és az ilyen képek kiterjesztése lehet .JPG vagy .JPEG, tehát lényegében ugyanaz. Ha nem veszi be a JPG-t és azt írja, hogy JPEG kell, akkor egyszerûen nevezd át a fájlt. Megjegyzem, ha tényleg így van, akkor elég gyenge a technikai megoldása a weboldalnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Akkor nem csak én hittem hogy így van :) kipróbálom az átnevezést hátha jó lesz :)

Hogyan tömöríthetek WinRar nélkül csak a Windows segítségével egy dokum. mappát? Katt. a dokumentumra (jobb gomb), küldés>tömorített mappa?

Legjobb válasz: Ja, jó helyen kapizsgálsz. De úgy is lehet, hogy az Intézõben a fájjlistában üres helyen lenyomod a jobb gombot, aztán új létrehozása (vagy vmi ilyesmi, sajnos nem tudom megnézni, mert Linuxom van), és kiugrik egy lista, hogy mibõl hozod létre az újat, és ott van ilyen, hogy tömörített mappa. Erre klikkelj rá, és létrehoz egy üres, tömörített állományt. Ezt az állományt azután úgy tudod kezelni, mintha mappa lenne (tudsz bele másolni, belõle kivenni, stb.).

Ja, jó helyen kapizsgálsz. De úgy is lehet, hogy az Intézõben a fájjlistában üres helyen lenyomod a jobb gombot, aztán új létrehozása (vagy vmi ilyesmi, sajnos nem tudom megnézni, mert Linuxom van), és kiugrik egy lista, hogy mibõl hozod létre az újat, és ott van ilyen, hogy tömörített mappa. Erre klikkelj rá, és létrehoz egy üres, tömörített állományt. Ezt az állományt azután úgy tudod kezelni, mintha mappa lenne (tudsz bele másolni, belõle kivenni, stb.).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!