Találatok a következő kifejezésre: Hogyan távolíthatom a (40 db)

Vírust hogy távolíthatom el a gépemről? Ujjra kell húzni?

Legjobb válasz: vírusirtóval próbáltad? Ja hogy egyszerûbb kérdezni mint gondolkodni...!?

vírusirtóval próbáltad? Ja hogy egyszerûbb kérdezni mint gondolkodni...!?
ujrahuzni az egyik legjobb modszer
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) ) és ömm..muszáj volt meggyõznöm haverom, mert kicsit nagy szarba vagyunk..:s:DD

Hogyan távolithatom el a vastagon ráégett étolajat az edényekről?

Legjobb válasz: Gondolom,hogy az ede´ny ajjára gondoltál. Fújd be zsíroldóval,hagyd 5-10 percig majd dörzsikével,aztá szivacsal mosd le.Nekem bevállt.

Én MR.Muscle tûzhely tisztitóval szoktam tisztitani ha nem jön le folyékonysúrolóval.
Gondolom, hogy az ede´ny ajjára gondoltál. Fújd be zsíroldóval, hagyd 5-10 percig majd dörzsikével, aztá szivacsal mosd le.Nekem bevállt.
Mint már elõttem mások is írták, hidegzsíroldóval nagyon szépen le lehet tisztítani az edényekrõl a ráégett zsírt, csak egy pár percet várni kell, miután ráfújjuk az edényre. Attól függ, hogy mennyire égett rá, esetleg többször is meg kell ismételni.
A hideg zsíroldó nagyon jó, én azzal szoktam az odaégett olajat leszedni. Befújod, pár percet rajta hagyod, aztán csak le kell törölni. Ha elsõre nem lesz tökéletes, akkor meg kell ismételni, de le fog jönni.
Só és ecet keverékét tedd bele, hagyd ázni egy kicsit (a nyitott ablak nem árt), aztán mosogasd el. Ez nemcsak tisztít, hanem fertõtlenít is. És sokkal környezettudatosabb, mint a vegyszeres megoldás.
Kólával!Öntsd bele a kólát melegitsd fel hagyd egy kicsit állni és törüld ki!
én a palacsinta sütõvel vagyok ugyanilyen bajban... nekem semmi nem segített...
A mosogatógép csodát mûvel. Olyan szerrel mosogat, ami a kezünket szétmarná, így tudta néhány bögrérõl a gyári festéket is lemosni. Amikor megvettük, a serpenyõnk pár mosás után újjászületett.
Basszus! Mosogatógép kell ide! :) )) Biztos nagyon jó lehet a hatásfoka, de hát nem mindenkinek van mosogatógépe. A gépbe való mosogatószer lesz a tuti! Milyen szert öntesz bele?
Nekem a serpenyõ külsõ és belsõ pereme vastagon koszos. A vegyszerek nem jöttek be csak a kés hegyével való vakarászás.Kólával kipróbálta valaki?

A narancsbőr hogyan távolítható el?

Narancsbőrös a testem, szntem ez mindennapos probléma. Eltüntethető egészséges táplálkozással? Vagy hogyan?

Legjobb válasz: kemény munkával (gondolok itt pl futás,vagy valami sport,kondi) és egészséges táplálkozás

kemény munkával (gondolok itt pl futás, vagy valami sport, kondi) és egészséges táplálkozás
rengeteg folyadék, váltott hõmérsékletû zuhany, sport nekem nem volt súlyos, 1hónap alatt szinte teljesen eltûnt, a belsõ combomon van egy nagyon kevés, szóval ha kitartó vagy hamar jön az eredmény:)
Azért nem mindennapos...
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)


Bevásárló központban, aluminium jellegű felületről, hogy távolíthatom el a dekorációt?

Elég nagy felületen, ragasztott plakátról van szó. Le lehet húzkodni nagynehezen, és miután eltávolítottam is ott marad a ragasztó amit csak úgy lehet leszedni ha agyon van sikálva. Gyorsabb megoldásra lenne szükségem. Esetleg valami oldószerre, ami nem sérti a felületet amire ragasztva van. Ha valaki tud valami jó megoldást, kérem segítsen!

Az aljzatról mivel és hogyan távolitható el a zöld alga?

Legjobb válasz: Aljatporszívózással.

Aljatporszívózással.
A kérdező hozzászólása: Sóderrõl hogyan aljzatporszivózzam le az algát?
Ahogy kell. Rendesen.
Hát kiveszed az aljzatot és le mosod vagy lecseréled azt máshogyan nem nagyon lehet!
Meg kell szüntetni az okot amitõl elõjött.
Az okot elég nehéz megszüntetni, az ajzat kivétel szûrõtípustól függõen halálos a beállt biológiára, sóder ajzat van és azt jobb nem bolygatni fõként a neurin miatt, egy hatásosabb szûrõ beállítás a jobb áramlás végett gátolja valamennyire az algásodást, talajporszívó felszívja a sódert, óvatosan szélesebb ecsettel tisztíthatod az aljzatot, ha nem akarod hogy felkavarodjon nagyon, húzz az ecset nyelére egy egy félbevágott mûanyag üdítõs flakont, szájjal lefelé legyen, a flakonba marad a fehéres felkavarodás, akkor vedd ki az ecsetet és a flakont ha látod hogy leült, kitisztult a víz látod az ecsetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Zöld alga csak akkor van, ha sok a fény. 2 dolgot tehetsz. Csökkenteted a világítást, vagy lecseréled a talajt fekete bazaltra. Az bazalt soha nem lesz zöld algás, mert a fekete szín elnyeli a fényt, így azon nem jut elég fény az algának. A világos talaj pont az ellenkezõjét csinálja, az visszaveri a fényt, emiatt algásodik könnyen.
Szerintem elõbb inkább az ilyen mértékû algásodás okát kéne megkeresni. Nem túl világos (túl fehér) az aljzat? Nincs éri közvetlen napfény az akváriumot? Nem világítasz túl sokat, esetleg túl erõs fénnyel? Nem túl sok a hal, esetleg nem etetsz túl? Nem gyenge a bioszûrés, és van túl sok ammónia a vízben?

Chrome böngészőről hogyan távolíthatom el a SweetIM-et?

Megnéztem a hasonló kérdéseket, de mindenki csak Firoxról ír.

Legjobb válasz: Menü -> Eszközök -> Bõvítmények Itt megtalálsz minden bõvítményt, amit nem te telepítettél fel, azt töröld mindenképpen, mert adathalász program, vagy idegesítõ beépülõ lehet :)

Menü -> Eszközök -> Bõvítmények Itt megtalálsz minden bõvítményt, amit nem te telepítettél fel, azt töröld mindenképpen, mert adathalász program, vagy idegesítõ beépülõ lehet :)
Nekem is Chrome a böngészõm, van benne WOT bõvítmény, így már a Google keresõjében piros körrel jelöli, hogy veszélyes, megnyitni se engedi. Futtass le vírusirtót, töröld a Chrome-t, aztán telepítsd újra.

Hogyan távolíthatom el régi telefonom a google fiókomból?

Megvennék a galaxy s-emet, megvolt a factory reset, a telefonból már nem látható a google accom, viszont ha pc-n felmegyek a google play-re, még ugyanúgy jelzi a telefon meglétét, és a telepített alkalmazásokat is!

Fa konyhai szekrénynek a belső fiókjából friss olajfoltot hogy távolíthatnék el?

Legjobb válasz: Benzint keverj össze egy kis hintõporral, és azt kend rá. Ha megszáradt söpörd le róla. Talán felszívja az olaj foltot.

Benzint keverj össze egy kis hintõporral, és azt kend rá. Ha megszáradt söpörd le róla. Talán felszívja az olaj foltot.
:( nekem a parkettám szívta meg az ajtózár olajozása után
a domesztosz is erõs zsíroldó, azzal is próbálkozhatsz. a mosogatószer ecettel keverve egy rongyon szintén hatékony. gondolom beivódott a fába, de azért ne add fel.
Vannak zsíroldó spricnik is, lehet, hogy azzal is ki tudnád venni a foltot. aztán meg, ha benne marad, egy szép odaillõ papírral, vagy viaszos vászonnal kibéleled azt a fiókot, és el is fogod felejteni. Folt, volt...:)
keverj össze egy kis sósavat kénsavval majd 4-5 cseppet csepegtess a szivacsba (higithatod vizzel is ha akarod) majd kezdd el jó erõsen súrolni.remélem segítettem.

Hogyan távolítható el a félig már lekopott szélvédőcsík?

Két télen lefagyott a szélvédőcsíkom nagyja, viszont ami fennt maradt semmivel sem bírom leszedni. ( melegítés, hígító, kaparászás megvolt, viszont félek hogy sérül az üveg) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Melegíteni kell hõlégfúvóval és közbe sniccerrel meg spaklival kell tolni melegen alá. Hajszárítóval nem fog lejönni! Mint ahogy csiszatolással sem!

Melegíteni kell hõlégfúvóval és közbe sniccerrel meg spaklival kell tolni melegen alá. Hajszárítóval nem fog lejönni! Mint ahogy csiszatolással sem!
Az üveg nem karcolódik, ha csak nem kezded el csiszolópapírral tolni illetve ha erõsen megkarcolod direkt mondjuk egy szeggel (rányomva).

Friss hegeket hogyan távolíthatok el a karomról?

Tehát 1 ?rült barátom véletlenül megvágott és friss még a heg,pár napos..de elszeretném tüntetni...?!

Legjobb válasz: majd elmulik,de van ilyen esztétikai-plasztikai sebészet is,azok el tudják tüntetni...keress egy magánrendelõt...

majd elmulik, de van ilyen esztétikai-plasztikai sebészet is, azok el tudják tüntetni...keress egy magánrendelõt...
Körömvirágkrém segíthet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm de nekem itthoni megoldások kellenének


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!