Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassuk 7 éves (5 db)

én nem eröltetném a dolgot. a kau szuka sanszos, hogy nem fogja elfogadni felnõtt korban.
A kérdező hozzászólása: Étrem háát próbálkozunk, de még nem merjük egymáshoz engedni õket...
Most nem lesz gond velük, de késõbb lehetnek gondok.
A Kaut kössétek meg és lassan szagoltassátok meg a picinek a fenekét.A kutyák igy ismerkedne. Az szinte biztos, hogy a Kaukázusi lesz a domináns.

Hogyan szoktassuk egymáshoz 7 éves farkaskutyánkat két kicsi, 8 hetes kiskandúrjainkhoz?

A farkaskutyánk nagyon jámbor, viszont nagyon szeret játszani és félünk, hogy a cicákat is labdának fogja nézni:-), megmutattuk neki, de olyan vadul szagolta a kezünkben, hogy le se mertük tenni a kezünkb?l. Sógrom szerint nem lehet megszoktatni ilyen id?s kutyával, és ha elkapja vége lesz a cicának! Szerintetek? Kinek van tapasztalata ilyesmivel?

Legjobb válasz: szia Nálunk az volt a helyzet, hogy 4 éves volt a németjuhász és három cica. Mi is megmutattuk neki elég sûrûn, és ha le is raktuk végig ott voltunk. Persze játszani akart velük, nyalogatta õket, de amikor kicsit durvábban nyúlt volna hozzájuk, akkor az orrá csaptunk és rászóltunk hogy nem szabad. Ezt elég sûrûn kellett eljátszani, egy idõ után már nem is érdekelték a cicák, megszokta õket. Ma már van hogy együtt alszanak, meg a kutya lökdösi szét õket, ha veszekszenek. :) Nagyon fokozatosan kell csinálni és mindig egyre többet legyenek együtt és a felügyelet nagyon fontos, pláne amíg kicsit és törékenyek a cicák. Sok szerencsét! Boldog Karácsonyt!

szia Nálunk az volt a helyzet, hogy 4 éves volt a németjuhász és három cica. Mi is megmutattuk neki elég sûrûn, és ha le is raktuk végig ott voltunk. Persze játszani akart velük, nyalogatta õket, de amikor kicsit durvábban nyúlt volna hozzájuk, akkor az orrá csaptunk és rászóltunk hogy nem szabad. Ezt elég sûrûn kellett eljátszani, egy idõ után már nem is érdekelték a cicák, megszokta õket. Ma már van hogy együtt alszanak, meg a kutya lökdösi szét õket, ha veszekszenek. :) Nagyon fokozatosan kell csinálni és mindig egyre többet legyenek együtt és a felügyelet nagyon fontos, pláne amíg kicsit és törékenyek a cicák. Sok szerencsét! Boldog Karácsonyt!

Hogy szoktassam le az apukámat a dohányzásról? 7 éves vagyok!

Legjobb válasz: Szerintem, ha elmondod neki, hogy tégedet zavar és nem szeretnéd, ha beteg lenne, biztosan magába száll és leszokik magától!

Szerintem, ha elmondod neki, hogy tégedet zavar és nem szeretnéd, ha beteg lenne, biztosan magába száll és leszokik magától!
Sehogy. Ez az õ dolga. Nem kell elhinni mindent, amit a reklámokban mondanak.
Miért szeretnéd leszoktatni?
Mond meg neki, hogy ne roncsolja az egészségét, mert sz senkinek nem jó.Egyen inkább sok gyümölcsöt, ne pedig azt a ronda cigit! Már az is meghatná szerintem, hogy írtál egy kérdést! :) Sok sikert ne add fel! ;)
Egyelõre figyelj oda anyura és apura, hogy mire szeretnének megtanítani! Nem feltétlenül kell még egy hét éves gyermeknek az apukáját nevelni! Sõt, ha anyukád tudná, mit teszel, gondolom lebeszélne róla. Nem illdomos még hét évesen tapasztalatok nélkül aput nevelni, mert a következõ lépésben hajlamos leszel arra, hogy te szeretnéd irányítani az egész családot! Most ezt azért már remélem, csak holnap olvasod el, de jó éjt neked!
Igen, valóban így van! Egy hét éves gyermek, a biológiai órája szerint este háromnegyed kilenc elõtt öt perccel odaül a gép elé, majd komplex gondolkodással röviden, tömören megfogalmaz egy mondatot, egy kérdést! Azért komplex, mert nagyon sok összetevõt kell ismernie ahhoz, hogy ezt így röviden elõadja. Szabályosan, helyesen ír, mint egy felnõtt! Ebben az esetben tessék odafigyelni, mit, hogyan írunk és ne hibázzunk!
Sehogyan sem, mert ez nem a te dolgod. Ne kontrolláld apukádat - ez azt jelenti, hogy nem te vagy az õ apukája, hanem éppen fordítva.
És nem szlengesen írtam, hanem ELírtam!!!
Te még soha nem írtál el semmit??
Miért írsz ilyet: "mert sz senkinek" egy hét éves gyereknek. Persze, hogy nem jó a dohányzás, de helyesen, nem szlengesen kellene neki megtanulnia írni! Rosszabb neki, mint az apja dohányzása, még ha nem is tud róla!
A kérdező hozzászólása: mondtam már neki de nem hallgat és aszt is hogy ide föl írtam


Mit tegyek a kislányom 7 éves és még mindig velem alszik? ! Hogy szoktassam le erröl?

Legjobb válasz: huu, nehez eset. Lányom még csak 1 hós de rövid idön elül egymagára marad a szobájába... jobb elsz nekem is. Hát mivel már szép nagy mond el neki hogy iylen szép és okos nagylánynak már egyedül kell aludni, itt vannak a játékaid stb stb . Ott maradsz vele mig elalszik és utánna otthagyod. Ha kijön utánad visszaviszed mondod este van aludni kell leteszed kijösz. Harmadszor nem mondasz neki semmit csak visszaviszed. Lehet 1-2 nap rámegy de megtanulja. Elsõ: Jó éjszakát mostmár aludni kell. Puszi Második: Visszaviszed. Jó éjt puszi harmadszor semmit nem mondasz csak visszaviszed a szobájába s akárhányszor kijön annyiszor semmit ne mondj neki csak visszaviszed ennyi

huu, nehez eset. Lányom még csak 1 hós de rövid idön elül egymagára marad a szobájába... jobb elsz nekem is. Hát mivel már szép nagy mond el neki hogy iylen szép és okos nagylánynak már egyedül kell aludni, itt vannak a játékaid stb stb . Ott maradsz vele mig elalszik és utánna otthagyod. Ha kijön utánad visszaviszed mondod este van aludni kell leteszed kijösz. Harmadszor nem mondasz neki semmit csak visszaviszed. Lehet 1-2 nap rámegy de megtanulja. Elsõ: Jó éjszakát mostmár aludni kell. Puszi Második: Visszaviszed. Jó éjt puszi harmadszor semmit nem mondasz csak visszaviszed a szobájába s akárhányszor kijön annyiszor semmit ne mondj neki csak visszaviszed ennyi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok picit nehéz és síros de lassan jó lesz de erösnek kell lennem nekem is!!!! Reggel büszkén mondta miután ott hagytuk a szobájába hogy egyedül aludt el!!! Remélem igy is marad!!! Sokat segítetettek köszönöm mindenkinek!!! :-)
szio milyen volt az éjszaka?
nem lesz egyszerû, hsz eddig az volt a természetes számára, hogy melletted van meg kell vele beszélni, hogy nagylány és már minden barátnõje egyedül alszik rendezzétek át a szobáját, alakítsatok ki valami új dolgot, vagy csak egy új paplan huzatot vegyetek és azzal próbáld odacsábítani légy határozott, ha elkezditek ne táncsolj vissza, hogy jaj csak ma este megengedem, mert akkor semmire sem mész kezd úgy , hogy elõször egy hétig ülsz az ágya mellett amíg elalszik aztán ülj ki az ajtójába aztán az ajtón kívülre szép fokozatosan , és nagyon türelmesen nem lesz egyszerû, kár volt eddig halogatni, de nem add fel
A kérdező hozzászólása: Remélem lesz!!!!! :-)
szivesen. Kitartást kedves
A kérdező hozzászólása: Oké megprobálom köszönöm szépen!!!!!!
hu az más.....nehezebb de elöbb kell ezt megcsinálni túlesni rajta mert ha megszületik a tesó és akkor próbálkozol akkor dühös lesz hogy miért akkor kell mikor egy Idegen itt van(babára értve) pár nap alatt megszokja hidd el kitartást önuralmat neked. Nehéz lesz. de ha nem teszed meg a nyakadon marad sokáig.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi!!!! Remélem ez bejön ugye ebben az is közre játszik hogy 3 éves korában külön jöttünk az apukájával! Azota van másik kapcsolatom söt 24. hetes terhes vagyok és ez igy nem jó!!!!!
szivesen kitartást ha betartod a szabályt amit irtam /irtunk nem lesz baj de ne engedj belöle

Hogyan szoktassam össze 7 éves Golden Retriveremet (kan), egy 6 hetes kiskutyával (kan)? Mert a pici egy napja van itt, de a nagy nagyon féltékeny rá.

Legjobb válasz: Olyan nincs, h egy kutya féltékeny a másikra, ha a falkavzerségi pozíció rendben van. Erre kéne ráfeküdni.

Olyan nincs, h egy kutya féltékeny a másikra, ha a falkavzerségi pozíció rendben van. Erre kéne ráfeküdni.
Igenis van olyan hogy féltékeny egy kutya! Ha mondjuk a kiskutyát simogatja a nagyobbik odamegy hozzá hogy õt is simogassa, elkezd ugatni ilyen a féltékenység jele! :) Egyébként hogy választ is adjak, hívd oda magadhoz mind2 kutyát és kezd el egyszerre simogatni õket majd az idõsebbet kicsit többet aztán a kisebbet. Nekem bevált jól megvannak :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megpróbálom.
Mik a jelei a féltékenységnek?
szia! Ha új kutyát visz haza az ember, arra kell nagy gondot fordítani, hogy mindig a régi (idõsebb) kutya mindenben az elsõ! A legkisebb simogatásban, az etetésben, mindenben. Nem szabad a kicsit ajnározni elõtte, persze, hogy rosszul esik neki!
6 hetes kutya hogyan lehet nálad? Utcáról befogadtad?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!