Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam macsekomat arra, hogy napi (1 db)

Hogyan szoktassam rá macsekomat arra, hogy napi 8-10órát egyedül maradhasson?

Alapból egy új macskánál nincs ilyen gond, megzsokaj és kész. Az én macsekom már másfél éves és nagyrészt elég sokat voltam vele itthon, iskolában vagy kevés órám volt, vagy ellógtam:P Holnap írásbelizek meg majd szóbeli ,stb és utána munkába is állok napi 8 órában. Félek, hogy nehezen fogja viselni. Volt már ithtonhagyva reggelt?l estig végülis, de mire hazajöttem akkor már amint meghallotta, hogy jövök az ajtóhoz már nyávogott azonnal, meg ugrált rajta(mondjuk ezt amúgyis megcsinálja:))

Legjobb válasz: Bõven meg fogja szokni. Anyáéknak 13 éve van egy perzsamacsekjuk.Minden évben nyáron elmennek 3 hét szabira.Nah most ezalatt a 3 hét alatt a szomszéd néni eteti,így szinte az egész napot egyedül tölti.De semmi baja sincs a cicunak,jól elvan.Amikor unatkozik,akkor keres magának valami játékot a lakásban,így megtalálunk 1-1 eldugott pinpong labdát,vagy mûegeret,madártollat, horgászik az akváriumban...Amikor megjönnek,akkor 1-2 napig meg sem hajlandó válni tõlük,de aztán minden megy a rendes kerékvágásban.Édesanyám otthon dolgozik,tehát a cica is ahhoz van szokva,hogy van otthon valaki. Ne aggódj!A macskák nagyon szeretik a társaságot,de jól elvannak egyedül is.

Bõven meg fogja szokni. Anyáéknak 13 éve van egy perzsamacsekjuk.Minden évben nyáron elmennek 3 hét szabira.Nah most ezalatt a 3 hét alatt a szomszéd néni eteti, így szinte az egész napot egyedül tölti.De semmi baja sincs a cicunak, jól elvan.Amikor unatkozik, akkor keres magának valami játékot a lakásban, így megtalálunk 1-1 eldugott pinpong labdát, vagy mûegeret, madártollat, horgászik az akváriumban...Amikor megjönnek, akkor 1-2 napig meg sem hajlandó válni tõlük, de aztán minden megy a rendes kerékvágásban.Édesanyám otthon dolgozik, tehát a cica is ahhoz van szokva, hogy van otthon valaki. Ne aggódj!A macskák nagyon szeretik a társaságot, de jól elvannak egyedül is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csináljak a cicámmal?

Tegnap fél 10kor volt ivartalanítva.Kb 11 körül már fel is ébredt,ami nagyon csodálkoztam,hiszen alig fejeződött be a műtét...Nagyon későn tudott lábra állni,sokáig meg volt merevedve.Ma reggel már lát és hall,de még mindig nem akar inni és semilyen kaját enni(se nedvest se szárazat).

10

A Ti macskátok is eszik gyümölcsöt/zöldséget?

Nagyon szereti nyersen a zöldbabot, a szilvát, a görögdinnyét, a karfiolt, és múltkor az erős paprikát is megrágta.. Ez lehet valamiféle vitaminhiány? Van macskafüve, ilyen vitamonos készítményt is kap, illetve rendes macska tápot, amiben szintén vannak zöldségek.

12

Magyarországon milyen fajtájú macskákat lehet venni tenyésztőtől, és kb milyen árba vannak?

Próbáltam nézni neten,de nem nagyon találtam rendes oldalt.
Megköszönném a segítséget.

4

Acana, Orijen, Hills? Melyik a jobb táp?

RC fanatikusok kíméljenek ;) indokolni kérem, szeretnék valami normális tápot a cicámnak (hobbicica) tehát semmi extra, minden vélemény, tapasztalat érdekel

11

A macska megeszi a gombat ami az erdoben talalhato es nem mergesgomba?

peldaul tojassal osszerantott gombat ? vagy csak az eheto gombat eszi, a mergeset nem - es ebbol lehetne tudni, hogy a gomba nem eletveszelyes-e az emberre ?

3

A macskáknak szabad adni csokit?

Árt neki ha kap? Vagy mennyi mennyiség az,amitől rosszul lehet?

19

Gond van a cicámmal!?

Tegnap este tántszoltattam dubstepre és aszóta nyávog. Elég ritka macskafajta (vörös).

5

Tegnap este idevetődött egy kismacska, valami iszonyúan vad, harapós, emberi közeledésre nagyon rosszul reagál. Ti mit tennétek a helyemben? Találkoztatok ilyennel?

5

Nagy kandúr mellé idegen kicsi?

Van egy négy-öt éves sziámi cicám, és most kaptunk egy egészen kis fekete kandúrt is. Nem bántja, de látszik, hogy ki nem állhatja. Ha közel megy hozzá a kicsi, akkor ráfúj, de utána inkább otthagyja. Valamennyire ez gondolom most természetes. Meg fognak vajon barátkozni?

5

Mi a véleményetek a macskák bent tartásáról?

Szerintetek nem undorító? Én szeretem a cicuskákat de benn nem tudnám elviselni ti? A kutyát nagyon imádom szoval bármilyen kutyuskát eltudnék viselni de macsekot nem, más is ilyen?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!