Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a párom (30 db)

Hogyan szoktassam a hullámos papagáj páromat az odu-ba "menetelre"? Már hónapok óta együtt vannak, jól elvannak de az oduba még nem jártak bent? Párban vannak és már ivarérettek.

Legjobb válasz: A kisfiú kb 3 éves,a kislány kb.1 éves.Egy pár hónapja kerültek össze.Kisállat kereskedésben vettem nekik odut.

A kérdező hozzászólása: A kisfiú kb 3 éves, a kislány kb.1 éves.Egy pár hónapja kerültek össze.Kisállat kereskedésben vettem nekik odut.

Kisfiam csak a párommal (nem ő az apja) hajlandó fürödni. Szégyellem, hogy kérdezgeti a páromat a "micsodájáról". Hogyan szoktassam le erről?

Legjobb válasz: Egy gyereket nem leszoktatni kell a kérdezõsködésrõl, hanem válaszolni kell neki a kérdéseire.

Egy gyereket nem leszoktatni kell a kérdezõsködésrõl, hanem válaszolni kell neki a kérdéseire.
A korának megfelelõen el kell magyarázni. Az övé azért kisebb mert még kicsi, nézze meg a kezét, lábát mindene kisebb, majd ha megnõ az övé is nagy lesz.
Egy gyereknek a korának megfelelõ választ kell adni! Mellébeszélni, meg egyáltalán nem kell, mert akkor olyan debil felnõtt lesz, mint amilyen a két elsõ válaszoló.
Ne engedd együtt fürödni õket, ennyi. A micsodájáról pedig legyen elég annyi, hogy azzal pisilnek a fiúk.
Szerintem eleve nem egészséges dolog ilyen módon együtt fürödni egy kisgyerekkel... Milyen idõs egyébként?
Vegyen fel fürdõ gatyát, nekem még a vér szerinti apával is csak így fér bele, nem hogy egy "idegennel".
Pedig jót mondott. Ha a gyerek nem lát péniszt, akkor nem kérdezget. Ez ilyen egyszerû.
Nem kéne mutogassa a micsodajat a fiadnak, huzzon furdödresszt Ha a fiad mar felfigyel a micsodara , nem kene többet egyutt furödjenek mert mar nem olyan kicsi Hanyingerem van, az irasod olvasva Elvakit teged a szerelem , h nem latod a gyereked erdekeit Hogy kene leszoktasd a fiad arrol , hogy ne vegye eszre a vele furdö ferfi peniszet? Ez volt a kerdesed Szallj magadba! Neked ez hogy hangzik , ha visszaolvasod?
Fejts ki kérlek, kedves 4-es, ha van még gondolat a fejedben errõl, vagy csak kedvtelésbõl debilezel ismeretleneket?
"Vagy te hogy kezeled ha a gyereknek pisilni kell mikor te furdesz?" Külön helyen van a fürdõ és wc.
Okostojasnak gondollak mar... A te szinteden kerdezek: Es a-hol nincs ku-lon wc es ku-lon a fur-do az mit csi-nal-jon???
Ne vegyen olyan lakást. Én biztos nem vennék, mert számomra alapvetõ.
En igenis eltakarom magam, ha a gyerekem ramnyit! Mibe kerül? Es azt tanulja meg , hogy a csaladtagoknak megvan az intim szferaja es nem tartozik egymasra a csaladtagok nemi szerve! Nem szegyenlösseget tanul, hanem tapintatot, es azt hogy a családon belul hol terjednek a határok!
Az erdekelne hogy nehany ev mulva mer-e majd kerdezni... Elottunk anyum nem volt takargatos apu alsogatyaban lattuk max. De ocsemmel furdott is egyutt... Nalunk semmi kerdes nem volt tabu es nem szegyenloskodtunk hanem kerdeztunk... Parom szegeny feloltozve ment furdeni ugy is jott ki gyerekkent. Soha nem latott puceran senkit, es zavarba volt egy strandon is... Feszultseget neveltek bele! Ha bementem mikor furdott rogton takarta magat, kerdeztem hogy ez most mi? Hat az elobb egyutt voltunk most meg az infarktussal kuzd mert meztelen latom... Holott boven nincs mit szegyelljen mert alkatilag is nagyon jol nez ki..
A legjobb barátom 25 évesen viseltbelõszõ rövidnadrágot, strandon sem volt elõtte soha. Õk is titkolózós gyerekek volta, a szüleik ilyen szintü. Szemérmességet neveltek beléjük, persze ez a masik véglet...
A gyerekek felvilagositasa egy dolog, de a csaladban meg kell legyenek a hatarok es ebbe beletartozik a nemiszervek takarása. Nem azert lesz valaki szegyenlös mert nem nezhette az apja v mostohaja nemiszervét! Hanem, ha nem kap biztatást , baroritast, (nem a vetközesre) hanem a mindennapokban! Mennyi kaosz van sokak fejében!!!
Az emberi test a természetbõl fakad. Ha két akármilyen korú ember együtt fürdik MEZTELENÜL!!, az a bizalom és a bensõség, megértés jele, és ez szerintem szép dolog. S a meztelenséghez hozzájárul a nemiszervek látványa. Egy kisgyerek pedig épp ismerkedik a környezetével, még szép, hogy kérdezget. Szerintem teljesen helyénvaló, hogyha (akár vérszerinti, akár nem) együtt fürdik a szülõ a gyerekkel, s ilyenkor a legfontosabb õszintén, de valóban a korának megfelelõen válaszolni.
Akkor remélem a sok naturalista anyuka befogja a száját, amikor a gyerek elé kiugrik egy szatír, és megmutatja mije van. :) Vagy az már rossz? Hát peeersze.
Azért ne hasonlítsuk utolsó össze a kettõt. Mivel ebben az utóbbi esetben aberrált ember, ugyanilyen céllal, és okból MUTOGATJA magát. Míg az, hogy lát meztelenül másik embert, tisztálkodni, átöltözni (vagy akár strandon) teljesen hétköznapi dolgok közepette az egészen más
Gyereket meg kell tanítani, hogy kopogás nélkül nem megy be soha. Másrészt a kérdezõnél nem az apával fürdik hanem egy számára vad idegennel.
Az a beteg ahogy ezt te elkepzeled... Ha a gyerek nem akar az apjaval furdeni nem fog... Nem a kepebe van tolva es nem nonstopba latja... De igenis ha kijon a furdobol parom bent a szobankba torolkozik es ha bemegy a fiunk takarja el magat? Vagy kuldje ki? Nem tudom hogy a te apad a keped elott lobalta-e de gondolom nem... Naturalista lennek, nemhiszem... de nem is hanyinger.. Szerintem akkor lennek beteg ha mindig puceran maszkalnek a lakasba es igy latna a fiam... De mivel csak!!!! Furdes utan kozben van modja igy nem gondolom durvanak meg annak se hogyha bejon hozzam a furdobe ki kene kuldjem vagy sikitofrasszal megelnem hogy URISTEN!!! Meglatod anxa cicijet!!! Vagy epp apa "kukijat"... Hagyjuk mar :D Vagy te hogy kezeled ha a gyereknek pisilni kell mikor te furdesz? Rogton eltakarod magad? Habosan kiugrasz a kadbol vagy megvarod mig bepisil? Semmi mast nem tanul ebbol a gyerek csakhogy a testet szegyellni kell!
A kérdező hozzászólása: Mindig megkérdezi, hogy a páromnak miért akkora és neki miért nem.
Mennyi idõs a gyerek? Miért gondolja mindenki, hogy az a helyes, ha nem lát pénisztm, akkor nincs kérdés? Én sem tartom jónak az együttfürdés, de az egészegügyi okok miátt. A meztelenség miért szégyen? Egy gyerek krdésekkel tanul, azért kérdez, mert kíváncsi. Sha ne szoktasd le a gyereket a kérdésekrõl, mert azzal azt éred el, hogy soha semmit nem mer megkérdezni semmit, és majd mindent maga akar kitalálni. A gyereknek tudnia kellene bizalommal fordulni a szüleihez, merni akármit megkérdezni. A jó kapcsolat alapja a kommunikáció, ez igaz a szülõ-gyerek kapcsolatra is. Azért akkora mert, õ felnõtt, ha felnõtt lesz, ahogy magasabb lesz a pénisze is nõni fog.... Mi akkora bûn ezen a magyarázaton, vagy a kérdésen?
(Bocs a helyesírási hibákért, siettem, telefonon kicsit béna vagyok)...
Utolsó mert mi a fenének kellene egy gyereknek más férfiak nemi szervét nézegetni/ látni? Bocs de ez tényleg elég beteges. Nem bûn a meztelenség csak rájátszani sem kell.
Tudod anatómia és a testünk nem bûn.. Egy gyereknek a pénisz olyan, mint a kisujj, nincs egyelõre különbség. Ezt beleneveljük, ami nem baj, de nem titok, mi van a nadrágban.
Ja persze anatómia, mint ahogy alvás elõtt másodfokú egyenleteket oldunk meg egy kis gyerekkel. Aha, mindennek eljön az ideje semmit sem kell siettetni.
Igen , nagyon fontos, hogy mutogassuk a nemi szerveinket a kisgyereknek, hogy tanulhasson anatómiat! Ez nem helyénvaló és ahogy még valaki mondta, mindennek eljön az ideje , es akkor majd rendelkezesere all az informació, hadd ne a szülei legyenek az anatómiai atlasz!! Tul koraiak ezek a kerdesek , mert káros ingerek érik. Ne tedd ki ilyesmiknek!
Azért nagy, hogy az anyukád nagy száját betömje. :D
15-16 Ki beszélt mutogatásról? Ezt hol olvastátok? A lényeg a bujkáláson, rejtegetésen, a szégyenlõsség belenevelésén van. Az nem helyes. A sem ha mutogatja az ember, de viseljük már természetesen a meztelenséget, ahogy. A 17-es is írta, a párja a fürdõben még elõtte is szégyenlõs volt, nem mondjátok, hogy az normális.. Anatómia, igen, attól, hogy a gyerek nem ismeri a szót, én használhatom nem? Ráadásul egyikünk sem tudja mennyi idõs a kérdezõ fia, mert nem derül ki a kérdésbõl, és nem is írta eddig.
Sok a perverz Igen direkt mutogatni kell es valaszolni a kerdesekre Nekem is ilyen naturista szuleim voltak es undoritó, az ember nem akarja latni a szulei nemi szervet , minek kell a gyerek kepebe nyomni sorozatosan? Jo dolog ez a mutogatas nem? Egeszen beizgul töle az ember Hanyinger!!!!
Persze, más. De lényegében ugyanaz, a gyerek péniszt lát. Amúgy meg ha anyuka megunja a jelenlegi pasit a gyerek majd összefürdik a kitudja milyen nemibeteg pasassal? De amúgy már a kérdés is szánalmas. Az, hogy a gyerek mire hajlandó, és mire nem, csakis a szülõn múlik.

Hogyan szoktassam le páromat a maszturbálásról?

Heti 2-3 alkalommal önkielégít és ez engem zavar. Ráadásul én többször igényelném az együttléteket, mint ő. Beszéltem már erről vele, nem mond le róla. De a tudtán kívül valahogyan csak le tudnám róla szoktatni, nem? 26/L

Legjobb válasz: miért zavar?

miért zavar?
Ha van egy kis agyad megérted mi az oka abból amit leírtam. Ha nincs akkor meg kérdezd meg tõle.
A maszturbálásnak és a szexnek kettesben semmi köze egymáshoz. Mármint attól nem fog többször akarni téged, ha nem maszturbál. Maszturbálás közben a saját fantáziáit éli ki, ennyi magánélete meg hagy legyen már.
Igen úgy hogy simán leszopod párszor 5 perc alatt és nem kell hogy megdugjon.
Hát lehet, hogy a párod újdonságokra vágyik, próbáljátok ki az orális szexet vagy csak szimplán lepd meg valami erotikával..
..életmód gond lehet, mennyit dolgozik? válltásra jár? hány éves elõfordulhat hogy tényleg csak fáradt , illetve már abban a korban van hogy csökken a szekszuális étvágy, olyan harminc után ez normális....
Jó reggelet! Reggeli szex meg volt? Itt a hétvége, most lehet kicsit lazulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, mintha ismernél engem. Igazad van, azt hiszem nekem kell ezeken elgondolkodnom...:(
1. a reggeli merevedés tesztüzem, nem azért áll, mert kanosak vagyunk, hanem mert csak. viszont ha már áll, akár kezdeni is lehet valamit...ez nagyon egyén- és partnerfüggõ szerintem. ha kívánod, ne felajánld, beszélgess, hanem kezd el kényeztetni. kevés jobb dolog van annál, mint amikor arra ébredek, hogy az amúgy magától álló farkam már a barátnõm szájában/puncijában van. 2. a maszturbálás változatosság, szabadság. akkor nincs partner, akinek az élvezetére is figyelni kell (ez alapvetõen belsõ indíttatás, nem "kényszer"), játék a fantáziámmal, amiben szabadon csaponghatok. szerintem egyenesen ijesztõ, hogy le akarod szoktatni, mint valami gyereket a pelenkáról...még a gondolatait is kisajátítanád, ez nagyon, nagyon gáz, ennek aztán tuti nem felszabadult szex lesz a vége. már ez is azt sugallja, hogy melóvá degradáltad a szexet. baromira nem vonzó, hogy követelõzöl, hogy be akarod osztani mikor mit csinál a farkával. ahogy a nõknek, a ffiaknak is el kell lazulni a szexhez (pl a merevedés is izmok elernyedésekor jön létre), te pont az ellenkezõjén munkálkodsz. szerintem fejezd be a diktátorosdit, légy odaadóbb, önzetlenebb, és türelmes. ha nem javul a dolog hosszabb távon, lehet hogy egyszerûen nem passzolnak az igényeitek, azon érdemben nem tudsz változtatni, max elgondolkodni, hogy elég lesz-e ez így neked.
A kérdező hozzászólása: :) Hát halljátok, el vagyok keseredve még mindig az a helyzet. Rá kell jönnöm, h semmi értelme annak, ha ide írok, igazából rendes tõletek, hogy egyáltalán írtatok, de igazán hasznos tanácsot csak az tudna nekem adni, aki kívülrõl-belülrõl ismer minket is és a kapcsolatunkat is. Talán csak a magam megnyugtatása érdekében írtam, hogy megtudjam, más lányok pasija is csinálja-e, mást is zavar ez a dolog, normális-e meg hasonlók. :)
:) Igy legalább tudnád ellenõrizni mikor maszturbál :)
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁh, ilyenre tuti nem tudnám rávenni. Ehhez túl prûd...:)
Nem tudod valahogy rávenni, hogy elõtted maszturbáljon ? Sok férfit ez különösen lázba hozz, ha valaki nézi õket. Probáld megkérni, hogy elõtted masztizzon.
A kérdező hozzászólása: Na hát errõl fogalmam sincs, nem vagyok olyankor vele. De mintha múltkor azt mondta volna, h kb. egy perc. Az ágyban sem bírja sokáig...:)
Ha heti 2x együtt vagytok és tökéletes a szex. Akkor szerintem kár aggodni. A szex és a maszturbáláskori kielégülés között külömbség van. Maszturbáláskor csak saját magára kell figyelnie. Melyi ideig sokot masztizni ? Gyorsan túl van rajta, vagy hosszasan nyujtja?
Irtam neked privit, remélem valamennyit tudtam segiteni. Ha gondolod még késõbb folytathatjuk a beszélgetést.
A kérdező hozzászólása: Reggeli szex...rápróbáltam egy orális kényeztetésre, de nem akarta... Azért még ma este vagy holnap reggel újra rápróbálok a dologra...:) Elképzelhetõ, h a fáradtság miatt van, elég stresszes, nehéz életû, sokat idegeskedik. Kor nem lehet baj, 25 éves.
Szia :) fölébredtél ? :)
Örülök , hogy jól alakulnak a dolgok:) Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Jöttem egy kis beszámolóval. Az a fejlemény, hogy nagyjából heti 2szer vagyunk együtt. Ami a stresszes, fárasztó munkának köszönhetõ talán. Nem tudom, hogy ez normálisnak mondható-e. A maszturbálás pedig...pornót nem néz, önkielégítésre utaló "nyomok" pedig nincsenek. Megtanulta nagyon jól eltitkolni a dolgot, de így legalább nem tudok róla. Érvényesül az "amirõl nem tudok, az nem fáj" mondás. Szóval gondolom, hogy kezd helyreállni a dolog. Én nem erõltetem, kivárom, míg õ kezdeményezi a dolgot. Még egyenlõre úgy érzem, van türelmem hozzá, remélem, így is marad még egy darabig, mert érzem, hogy nem fog ez olyan gyorsan rendezõdni... Agyalni, még sokszor agyalok rajta, hogy vajon most csinálja-e, de próbálom lekötni a gondolataimat és nem ezen rágódni.
Akkor kitartás:) szurkolok neked :) Majd be számolsz a fejleményekröl .
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem szexelünk éjjel-nappal. Bárcsak úgy lenne...:) Most várakozó állásba léptem, kivárom, míg õ közeledik felém. Meglátjuk, hátha így helyreáll a dolog...:)
Semmi ujabb fejlemény ? Vagy már éjjel nappal szexeltek ? :)
Elutasította azt hogy leszopjad? Nem is érdemli meg hogy barátnõje legyen, szerintem hagyd ott! :P
Én vállalkozom helyette.
:) akkor probáld meg :) vagy kicsit rakd büntibe, te ne adj neki puncit :)
A kérdező hozzászólása: Ez változó. Van, hogy 3 nap, de van hogy egy hét.
Kicsit hagyd békén. Várd meg még õ kezdeményezi a szexet. Ne erõltesd, hagy kicsit békén. Meddig birja normális szex nélkül ?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, h nem jelentkeztem, csak mindig van valami dolog... Most az van, h ma összevesztünk, mert reggel újra rápróbáltam a dologra, elutasított. Megkért, h ne erõltessem, helyrejön ez a dolog köztünk, csak várjam ki türelmesen. Ne legyen megint az, mint az elején, h ráerõltetem. Napokban nem tudom, h csinálja vagy sem, elég ügyesen eltitkolja már elõttem, nem jövök rá...
ez mostmár kezd kamuszagú lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mitõl lehet ez. De eléggé el vagyok keseredve emiatt. Az biztos, hogy az elején én rontottam el a dolgokat, de azóta szépen lassan kezd helyreállni. Minden szép és jó velünk, csak ez az egy dolog van, ami zavar. Állandóan erre gondolok, hogy vajon most csinálja, vagy most, vagy csinálta már. Ennyire borzasztó már a dolog. :( Szerintetek elõfordulhat, hogy az önkielégítés miatt nem kíván, vagy tényleg azok az okok miatt van, amiket elmond és a maszturbálásnak és a szexuális együttlétnek nincs köze egymáshoz? Egyébként hetente kb 2-3szor csinálja és kb 2szer vagyunk együtt.
Nem tudom:( lehet hogy kiábrándult ? Nem lehet , hogy tulfáradt a szexhez ? Vagy attól fél, hogy nem tud neked megfelelni az ágyban ?
Biztos fél h nem tud téged kielégíteni. de ha még beszélni sem tudtok errõl õszintén akkor megette a fene és ez semmitõl sem lesz már jobb. Ez egyre csak rosszabb lesz.
Azt javasolnám, hogy ne azzal foglalkozz, mit csinál magával, inkább azzal, hogy közben rád gondoljon, rolad "ábrándozzon".
A kérdező hozzászólása: Elbeszélgetnék egyszer egy férfival ilyen dolgokról, lehet az a baj, hogy 26 évesen keveset tudok a férfiakról...:(
Az, hogy merevedéssel ébredt az semmit nem jelent a "vágy" meglétére. A f-ak 90 %-a merevedéssel ébred. Elmegy vizelni és vége a merevedésnek.
A kérdező hozzászólása: Igazából õ is mindig ezt mondja, hogy a kettõnek semmi köze sincs egymáshoz, de én ezt nem hiszem el...:(
A kérdező hozzászólása: Nincs vallási oka, egyszerûen nem tudom elfogadni. Azért zavar, mert úgy érzem, engem hanyagol emiatt. Õ azzal takarózik, hogy a stresszes élete miatt vagyunk keveset együtt, meg nála amúgy sem egy központi téma ez a szexualitás. Páromat régóta ismerem, de csak egy éve vagyunk együtt és fél éve tudtam meg ezeket a dolgokat.
Az, hogy merevedéssel ébred semmit nem jelent. És az se igaz, hogy ha nem maszturbál, akkor majd többet szexel veled.
Miért nem tudja befogadni a tudatod? Vallási okbol? Mennyi ideje ismered, mikor jöttél rá, eddig hogyan viselted el?
A kérdező hozzászólása: Hát mivel nem vagyok férfi, nem tudhatom, de arra gondoltam, ha nem csinálná magának, benne maradna a vágy, amit este kiélhetne rajtam... vagy rosszul gondolom? Pl vegyük alapul a ma reggelt. Merevedéssel ébredt. Egész nap egyedül volt itthon. Tuti csinálta magának szerintem. Most meg velem nem akarja. Arra gondolok, ezért nem szeretné...
cöhh ... ha zavar akk verrd a segged a földhöz helyében már csak azért is csinálnám tudod nállunk ez egy természetes dolog és szeretjük csinálni nem állunk le vele hip hopp 1ik pillanatrol a másikra akkor rázzuk brét amikor csak kedvünk van fogadd el!
A kérdező hozzászólása: 1. a bunkó beszólásokra nem vagyok kíváncsi, köszönöm. A többieknek pedig: kezdeményezek, de gyakran elutasít. Nem nagyon tudja befogadni a tudatom, hogy magának csinálja... valahogy ez engem borzasztóan zavar. Valahogy rá kellene vennem, hogy ne csinálja...
Biztos vagy abban, hogy öt kell leszoktatni rola, nem pedig magadat, arrol, hogy zavar? Igy nem tudod elfogadni?
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, nem gondol közben semmire... rám nem tudna, mert az neki morbid...
Probálj meg vele együtt maszturbálni. Ha együtt elkezdtek masztizni abbol biztos a végén szex lesz. Mit szeretnél tudni a férfiakról ? kérdezz bátran , megprobálok válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Ez az egész dolog érdekelne. Hogy hogyan mûködnek, pl. a reggeli merevedés az nem a szexuális vágy jele? Nem azért van, mert szexre éhesen ébred?
ja amúgy most is áll a farkam.
A kérdező hozzászólása: Az én párom nagyon lelkis. Egy csupaszív ember, mindig világfájdalma van, nincs is könnyû élete. Kíván is, csak ritkán. Kipróbáltam én már minden hódítási technikát, van, hogy tetszik neki, van hogy nem. Nehéz eligazodni rajta. Csak attól félek, hogy a maszturbálás miatt kerülök háttérbe.
Áh ez hihetetlen h emberek nem tudnak egymással beszélni õszintén. Én meg dugnék de nincs kit.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az. Ha reggel felajánlom neki, visszautasít... próbáltam már. :(
Akkor nem csak testi dolgok, ha nem lelki problémák is állnak a háttérben. Lehet, hogy igy jobban kitudja a maszturbálásban élni magát. Vagy kisebbségi érzése van veled kapcsolatban. ( nálunk is haszonló a helyzet sajnos, csak nekem a párom nem igazán igényli a szexet )
Figyelj akkor leírom a tanácsom. 30/F vagyok. Reggel szépen meglovagolod, lecumizod. Rövidebbre fogod az aktusok hosszát. Ha reggel nem kapja meg a szexet nem fog rád várni estig.
A kérdező hozzászólása: Elõzménye...az van. Azt mondja, eleinte ráerõltettem a szexet. Muszájból csinálta velem. Ebbõl visszavettem, nem erõltetem a dolgot. Aztán nagy balhé, amikor kiderült ez a maszturbálós dolog. Elég régóta nincsenek rendben a dolgok köztünk ezen a téren.
Erre igy nagyon nehéz jó választ adni. Jobban meg kellene ismerni titeket. Hogy ez hogyan alakult ki? Valami oka, elõzménye csak van.
A kérdező hozzászólása: Azt pedig nem tudom elhinni, hogy ha nem csinálná magának, akkor nem kívánna engem jobban. Sõt... azt gondolom, hogy sokszor azért nem kíván, mert aznap már csinálta magának.
Nem. A reggeli merevedés az csak van és kész (esetleg interneten utána lehet nézni, hogy miért, most nincs kedvem magyarázni). Semmi köze a vágyhoz.
A reggeli merevedés nem feltétlenül, szexuális vágy. Ha kimegy pisilni már nem álló farokkal jön vissza. Változó, hogy kinél mikor a legnagyobb a libidó. Van aki reggel, van ki este szeret szexelni.
hát kezdeményezz szexet minél gyakrabban!
Semmi baja nincs, nem érett még a szobatisztaságra. Különben a fiúk mindig is késõbb értek meg rá.
Miért kellene ilyen idõs korban szobatisztának lennie?a gyerekek nagyon különbözõek.Ezek szerint tudja, mit kellene a bilibe csinálni, de nem akarja.Õ még nem ért meg rá.Már most azt akarod, hogy megfeleljen mások gyerekéhez képest?

Hogyan szoktassam babámat a gyerekágyba? Kb.1 hónapos kora óta köztünk alszik, most 4 hós, de már nem igazán alszunk kényelmesen, meg félek is hogy a párom ráfekszik. Hogyan kezdjem?

Legjobb válasz: Nappal, ha fent van, tedd sokat bele, mutogass neki játékokat, szórakoztasd, de ne vedd ki. Pár nap után, ha már nem fél, akkor alvásnál is tedd bele. Minden bizonnyal sírni fog. Nem baj, ez természetes, de ne vedd ki, csak menj oda, vigasztald meg. Lehet, hogy 10 perc után elalszik, de az is lehet, hogy üvölt egy órát. Kíméletesen sajnos nem lehet visszaszoktatni.

Nappal, ha fent van, tedd sokat bele, mutogass neki játékokat, szórakoztasd, de ne vedd ki. Pár nap után, ha már nem fél, akkor alvásnál is tedd bele. Minden bizonnyal sírni fog. Nem baj, ez természetes, de ne vedd ki, csak menj oda, vigasztald meg. Lehet, hogy 10 perc után elalszik, de az is lehet, hogy üvölt egy órát. Kíméletesen sajnos nem lehet visszaszoktatni.

A párom egész nap online pókerezik, és ha nem nyer, akkor agresszív lesz, ordítozik és mindenért belémköt. Hogy szoktassam le erről?

Elvesztette a munkahelyét, ez amolyan pótcselekvés. Emiatt nem is bántom, de valamit kell lépnem.

Legjobb válasz: A párod beteg.Játékszenvedély betegsége van.Ha nem gyógyul ki idõben akár a család életét is tönkre teheti..Orvosi segítséget is lehet kérni..

Már ne haragudj, de a munkahely elveszésére marhára nem tolerálható pótcselekvés a szerencsejáték. Ha makettezni kezd vagy bonsait nyírni az lehet nyugdtató pótcselekvés, de ne legyen ez már annak bemagyarázva! Tegyél valamit, amíg nem lesz késõ (már lehet, hogy most is az).
Nem kell rögtön farkast kiáltani (persze a szenvedélybetegség is benne van a pakliban, de más lehetõségeket is vizsgálj meg). A férjem is pókerezik, ha stresszes, ezzel lazít. Néha meg logikai játékon golyókat tologat ötös sorba - mikor melyikhez van kedve. De amíg nem játékpénzzel játszik, addig nem szólok érte. Sõt, van amikor kicsapja az asztalra a pókerkészletet és velem játszik. Olyankor játszunk pénzben is (5-10 Ft-os tét), mert jobban játszom és rendszerint nyerek tõle párszáz forintot. Amúgy közös kassza van, de lehet lobogtatni az ötszázast, hogy tõled nyertem, bibibiii :)
Esetleg próbáld meg, hogy az asztalon, valódi pókert játszatok, valódi tét nélkül (csak zsetonokban vagy gyufaszálakban, vagy régrõl maradt, érvénytelen 1 Ft-osokkal). Ha csak a játékot szereti, de nem függõ, akkor ez is meg fog felelni neki. Ha elutasítja, akkor kezdj aggódni. De azt mindenképp nézd meg, hogy játékpénzben játszik-e, mert virtuális pénzt is idegesítõ veszteni, de mégse valódi.
A játékfüggõ olyan mint a kábítószeres vagy az alkoholista Ha nem fogja fel, hogy játékszenvedélye van, és önként nem akar gyógyulni akkor veszett ügy.Akárcsak a drogosoknál, alkoholistáknál..Nem fogja abba hagyni azért mert te éppen másról akarsz beszélni..Ha kikötnéd az internetet elvonási tünetei lennének, és bizony az agressziója miatt nem lennék a helyedben. 2 dolgot tehetsz.. Vagy elviszed egy orvoshoz akinek a segítségével kigyógyítjátok a játékfüggõségébõl vagy tudomásul veszed, és idõben új életet kezdesz.. Ne járj úgy mint a nõvérem... A férje játékfüggõ volt, de soha nem ismerte el.Már odáig fajult a szenvedélye, hogy amikor elvesztette az állását, és titokban még utoljára felvett 500.000 forintot 1 nap alatt eljátszotta.Annyira mérges lett, hogy a nõvéremet tette felelõsé azért, hogy nem tudott nyerni.Amikor rájött a nõvérem, hogy kölcsön kért és szóvá tette, úgy megverte, hogy nekünk kellett a dokihoz vinni a nõvéremet.(nem is engedtük vissza a férjéhez) A végén amit tudott eladott, hogy legyen pénze..A nõvérem elvált tõle, és a ház felét kifizette neki..(4 millió forintot szedett össze a nõvérem, hogy a férjét kifizesse) Szerinted hány napig volt meg a pénze??? Azóta se láttuk, de úgy tudjuk, hogy hajléktalan lett..Ezt pedig a játékfüggõségének köszönhette... Szóval érdemes lenne a pároddal akkor beszélned amikor nem játszik, és felvilágosítanod, hogy függõ lett...Jó lenne tudni, hogy tagadja vagy tud róla, csak nem tesz semmit érte..
Önmagában a fiktív pénzes játék nem okoz függõséget. Nekem nagyon jól ment, feltoltam rá 5.000 Ft-ot. Egy nap alatt elvesztettem. Na, akkor elment a kedvem egy ideig még a játékpénztõl is :) Valódi pénzt azóta se tettem fel, az 5 rugót meg betudtam annak, hogy nem mozira ment el, hanem erre, szórakoztam egyet belõle.
Játékpénzben vagy valódi pénzben játszik? Játékpénzben én is szoktam, kikapcsol, ha stresszes vagyok. Bár én csak halkan anyázok magam elé, ha vesztek, de nem ordítok senkivel és agresszív se leszek. 28/N
A párod beteg.Játékszenvedély betegsége van.Ha nem gyógyul ki idõben akár a család életét is tönkre teheti..Orvosi segítséget is lehet kérni..
Vagy kidobni a f.szba...
Szerintem próbálj érdeklõdést mutatni a játék iránt, meg fog lepõdni, és akkor próbálj vele beszélgetni egy más témáról, ebéd, séta, együttlétek, stb.munka, így könnyebb lesz.
ok, persze nem kell egybõl játékszenvedélyt kiabálni, meg orvosozni, DE: ha már valaki agresszív lesz miatta, akkor az tényleg káros szenvedély és kezelést igényel. ide igenis doki kell!
Azt nem árultad el hogy mennyit játszik és milyen komolyan veszi a játékot!Milyen téteken játszik?Mennyi pénzt rakott bele?Vagy csak játékpénz?Mennyi idõt tõlt a gép elött naponta.Ezek sokat számittanak!Ha ezeket elmondod, akkor tudok tippeket adni!
Szerintem ez már játékszenvedély.Nekem is volt ilyen párom és munkakeresés miatt inkább ezt választotta, mondtam neki h. segítek munkát keresni, de õ olyan lusta volt, h. csak 1 fajta munkát akart.szóval nem arra ment h. dolgozzon vmit, hanem h. ne kelljen sokat dolgozni+keressen vele.1-2 év végig szenvedés mellette és kiszerettem belõle és elhagytam.A mostnai páromnak is volt egy idõszaka, h. nem volt munája, õ is kétségbe volt esve, de õ megértette, h. ha meg akarunk élni akkor el kell hagyni a férfi büszkeséget, igaz szinte én csináltam mindent, mert õt nem lehettett rávenni, h. önéletrajzot írjon vagy ilyenek, de elküldtem egy rakat önéletrajzot és egy munkaközvetítõ segítségével 2 hónapon belül talált is munkát.Érthetõ, h. kivan a párod.De ez már önsajnálat és lustaság.Mondd meg neki kerek-perec ha itthon lógatj a lábát és nem tesz semmit azért h. munkát találjon akkor elhagyod, mert gondolom nem szeretnél egy ilyen lusta ember mellett megöregedni, vagy te eltartani.Ez már nem kifogás, megszokta h. nem csinál semmit és ennek nincs következménye.Észre kell magát venni, h. az amit csinál abból nem lesz jó, egyedül marad és kereshet valakit aki eltartja vagy magához tér és megváltozik.Vagy még egy h. te se csinálsz semmit, nem mosol, fõzöl takarítasz.Ha úgy sincs melója, akkor csinálja meg õ maga, szabadidõdben pedig te is játsz és akkor észre fogja venni, h. milyen érzés az amit te most érzel.
Sajnos ez reménytelen eset. Nem tudnál egy átmeneti idõre legalább elköltözni? Lehet, hogy attól beijedne. Szóval valami nagy trauma talán észheztérítené. Ne vállald fel ezt a szerepet amiben vagy.
Ja a feleséged a játéfüggõ? Kezeltetni kellene, mert ez szenvedélybetegség. Tönkreteheti az egész családot ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Sok okosat, megfontolandót írtatok. 22.23-nak: egy két gyerekes családanyát nem lehet csak úgy elküldeni a f.szba!
és nem is keres munkát?? lehet hogy úgyérzi hogy már semmi se megy neki..vedd rá hogy keressen munkát..vagy nemtudom
Az OLINE POKER az egyik LEGVESZÉLYESEBB FÜGGÕSÉGET OKOZÓ SZERENCSEJÁTÉK! Azért emelem ki mert mivel még új keletû dolog valamint mindenhol tudásjátékként reklámozzák, nincs számontartva igazán, pedig már tízezrek a rabjai egy szoftver által manipulált játéknak. Sajnos én magam is rabja voltam sokáig ezért át tudom érezni a problémád. Azt javaslom mindenképp beszélgess el a pároddal. Fogja fel hogy ebbõl szinte biztos hogy csak rosszul jöttök ki. Ha nem érti meg akkor drasztikusabb lépéseket tegyél. Hidd el nincs rosszabb mint egy elvakult játékfüggõ.

Amikor elengedem a két és fél éves csõdöröm a karámba, vagy futószárazás után engedem el, pár méter után bakol, viszont felém lendíti a két lábát. Errõl le kell hogy szoktassam?

Nem rúgós, csipkedésrõl le van szoktatva.

Legjobb válasz: Sehogy, ellenben megtanulhatnád mi a külnbség aközött ha örömében bakol és aközött, ha támad. Majd ha nem pár mérter után bakol akkor megbeszéljük a dolgot, addig meg ha félsz ne állj mögé.

Sehogy, ellenben megtanulhatnád mi a külnbség aközött ha örömében bakol és aközött, ha támad. Majd ha nem pár mérter után bakol akkor megbeszéljük a dolgot, addig meg ha félsz ne állj mögé.
Attól is függ, hogyan engeded el. Ha szinte szélnek ereszted, nem csoda. Ha megállítod és azt követõen szépen, nyugodtan csatolod le a vezetõszárat, kisebb az esély a hülyéskedésre.
A kérdező hozzászólása: Érdekelne mi oka az ilyen fennhangon való válaszodnak. Ráadásul nem azt kérdeztem hogyan lehet leszoktatni, hanem hogy KELL e. Tisztában vagyok azzal hogy mi a különbség a játék és az agresszivitás között. Itt arról van szó hogy a két lábát felém lódíja tehát nem egyenesen, és nem is a másik irányba, ergo ez jelent e valamiféle tiszteletlenséget felõle. Hallottam hogy vannak dolgok amiket jó ha az ember nem enged meg a csikónak, kíváncsi voltam hogy ez az e. Szépen és nyugodtan engedem el, szalad egyet, kirúgja magát, majd leáll legelni. Ha pedig rossz kedved van, inkább ne válaszolj.
Örül, hogy vége a munkának. Ha zavar, csinálhatod azt, hogy amikor elengeded, adsz neki egy répát vagy almát. E.

Hogyan szoktassam le? A barátom elég helytelen életmódot folytat és engem ez már nagyon zavar. Folyton ezeket a sz*r colákat, energia italokat issza. Ennyi a napi folyadék bevitele már jó pár hónapja csak ezen él!

Aggódom érte hiszen se a szervezete nem fogja ezt sokáig bírni se a fogai:S (amit már látok is...) Hiába kérlelem ,semmmi eredmény:/ Tudom ? egészsége, de szeretnék valami tippet kapni mivel tudnám rávenni hogy álljon le ezekkel.

Legjobb válasz: Az én volt barátommal is ez volt. Naponta több doboz energiaital. Próbáltam leszoktatni, már majdnem sikerült is(hetente csak 1-et ivott), de visszaszokott napi rendszerességre, amíg nem voltam pár napig a közelébe. Ha ennyi esze van...

Az én volt barátommal is ez volt. Naponta több doboz energiaital. Próbáltam leszoktatni, már majdnem sikerült is(hetente csak 1-et ivott), de visszaszokott napi rendszerességre, amíg nem voltam pár napig a közelébe. Ha ennyi esze van...
Aki hülye haljon meg. Bugyuta egy barátod lehet, ha saját ésszel ezt nem fogja fel!
A kérdező hozzászólása: :/

Hogyan szoktassam le a párom az alkoholról?

1 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, nem is hittem hogy oly sok rossz kapcsolat után rátaláltam. Egy gond van vele, hogy iszik, nem sokat, de mindennap! Nagyon el vagyok keseredve, orvosról hallani sem akar, és nem látja be, hogy "beteg"

Legjobb válasz: "iszik, nem sokat, de mindennap" Bõvebben? Más is megiszik naponta egy sört vagy egy fröccsöt otthon, aztán mégis dolgos, tisztességes ember, soha egy rossz szó nem lehet rá és ettõl még nagyon nem lesz senki alkoholista.

"iszik, nem sokat, de mindennap" Bõvebben? Más is megiszik naponta egy sört vagy egy fröccsöt otthon, aztán mégis dolgos, tisztességes ember, soha egy rossz szó nem lehet rá és ettõl még nagyon nem lesz senki alkoholista.
El kell hogy keserítselek, de ha nem vallja be, hogy beteg (márpedig az), akkor nem fog leszokni, sõt valószínûleg csak jobban rá fog szokni. Én úgy éltem le apám mellett 20 évet, hogy minden nap piás volt, de sosem vallotta be, hogy beteg, úgy gondolta jár neki minden nap egy kis ital. Nem is sikerült megváltoztatni. Az elsõ párom is ivott, azt mondta, hogy majd értem leszokik, én adtam is neki pár esélyt, de valahogy mindig visszajött az ital. Szakítottam is vele, pedig szerettem. De inkább élek egyedül, mint egy italozó ember mellett. Ha a te kedvedért sem hajlandó változtatni, akkor felejtõs. Persze te tudod, hogy milyen életet szeretnél magadnak.
Mennyi az a nem sok? Az en ferjem is iszik naponta egy ket sört munka utan. Nem rug be töle, de minden nap megissza azt a maximum ket sört. Ebben nincs semmi rossz. De ha ennel többet, esetleg sokkal többet az iszik, az marbaj. Az a baj, hogy ha ö maga nem latja be, hogy ez bizony betegseg, es valtoztatnia kell, akkor sokmindent nem nagyon tudsz tenni. Beszelj vele erröl, es mondd el neki, hogy ha nem valtoztat, akkor te fogsz. Tönkre teheti a kapcsolatotokat. Talan ebböl erteni fog.
Az alkoholista nem keveset iszik naponta, hanem pár liter bort, meg pálinkát és tök részegre issza magát, aztán ha nem iszik, akkor pedig elvonási tünetek jelentkeznek nála. Én a párommal 4 éve vagyunk együtt, és majdnem minden nap megiszik egy-két sört. (persze van olyan nap, amikor nem) 26L
Hát rossz lóra tettél ! Megváltozni csak rossz irányba fog! Lelépni minél elõbb, amíg nem késõ, bármennyire is fáj! Vagy fogadd el ilyennek !
Erõvel senki sem szoktathatja le, legfeljebb segíthetsz neki, amikor õ határozza el, hogy leszokik.
17:55 Az alkoholista nem kénytelen kizárólagosan nagy mennyiségû italt fogyasztani, és az sem szabály, hogy köteles részeg lenni. Vannak olyan alkoholisták, akik minden nap meghatározott mennyiségû italt isznak. Soha sem részegek, de soha sem józanok. Az alkoholista nem rúg be mindig, hanem nem tudja elõrelátni az ivás kimenetelét. A berúgás nem szabály. Az alkoholistának is néha sikerül meginni csak egy vagy két pohárral. Azonban az ittasság elõre nem látva és akarat ellen „történik”. A legtöbb alkoholista nem iszik minden nap. Nem csak hogy kibírják szeszes ital nélkül napokig és hetekig, hanem sokszor hónapokig is.
Nekem is alkoholista volt apám, volt hogy 3-4 hónapon át minden nap totál részeg volt, és terrorban tartott minket. De elõforult, hogy 2-3 hónapig egyáltalán vagy alig-alig ivott csak. Úgyhogy azért mert a te esetedben ez volt, még nem feltétlenül így van. Ha nem hiszed el, járj után, orvosi meghatározásban sem az az alkoholista, amit te leírtál, hanem az aki rendszerességgel iszik, mindegy hogy mennyit. ;)
Ez nagy hülyeség, amit írtál. Nekem az édesapám alkoholista volt, és egy egész napot nem bírt ki ivás nélkül. Elviselhetetlenül viselkedett, ha épp elfogyott az itókája. Na meg persze addig abba se hagyta az ivást ameddig nem itta le magát a sárga földig.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes ember, tényleg egy rossz szava nem volt még eddig hozzám /pedig nem vagyok egyszerû eset néha/, csendes, türelmes ember, mindenki szereti. De ha csak sört inna nem lenne bajom, de bort, pálinkát javában, itthon és a munkahelyen is /egy helyen dolgozunk/ És észrevettem hogy titokban iszik!!!! Nem akarok megint csalódni, hátha segíthetnék valahogy....
A kérdező hozzászólása: Ja, a mennyiséget nem tudom, mert nem látom, csak érzem rajta
Mielõtt még a kedves 79%-os mégegyszer lehülyeségezné amit írok, elmondom hogy rehabilitációs terapeutaként dolgozok 12 éve egy vidéki pszichiátriai és szenvedélybeteg otthonban, és biztosíthatlak, az alapján amit leírtál a párod alkoholista. Fõleg, hogy munkahelyen is iszik. De mivel gondolom nem vallja be, hogy baj van vele, így nem is tudsz tenni semmit. Akik nálunk is családi nyomás hatására jönnek kezelésre, többnyire 90%-ban folytatják késõbb az ivást. Ellenben azokkal, akik saját elhatározásból jönnek. (Náluk sokkal alacsonyabb a visszaesési arány.) Úgyhogy ha tényleg ezzel a férfivel szeretnél maradni, akkor beszéld meg vele, hogy téged aggaszt az italozása. Ha tényleg szeret téged, akkor megpróbál mindenképp tenni a dolog ellen. Amúgy biztos, hogy van valami oka annak, hogy iszik.(munkahelyi vagy anyagi gond, családi gond, gyerkkori emlékek stb). Ezt kellene megtudnod, és ezt orvosolni. Szerintem egy szakember sokat segíthetne, ha kölcsönösen szeretitek egymást, akkor nem szabad hogy ezen bukjon a kapcsolat.
Az alkoholisták betegek tudom elcsépelt de orvos nélkül nem tud leszokni ha van is orvos akkor se bíztos a siker. Az ilyen jellemgyenge embereket el kell hagyni.
Attól szenvedélybeteg valaki, ha önmagától nem tud korlátokat felállítani. Hogy a saját példámat hozzam, dohányzom. Ha sok órája nem gyújtottam rá, akkor már ideges vagyok, ki akarok menni, keresem a lehetõséget egy cigire. Az alkoholista ugyanilyen. Amíg egy átlagember azt mondja, hogy "most buli van és berúgok" vagy "most egy pálinkát iszom" és nem fedezhetõ fel benne rendszeresség, az normális. Aki nem alkoholista, az ha kedves támad inni és nem talál otthon piát, akkor legyint, hogy "akkor most mégsem". Az alkoholista pedig szélben, hóviharban is elmegy a legközelebbi boltig és megveszi.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek, 18.29-es válaszadónak üzenném, hogy köszönöm a válaszát, jó volt egy szakember tanácsát is olvasni. És igen van problémája: meghaltak a szülei, a papája 8 éve, a mamája 2 éve, ezt nem tudja feldolgozni, és nem tud róla beszélni sem, pedig én itt vagyok neki és meghallgatnám....

Hogy szoktassam le róla a páromat?

Az a rossz szokasa h úgy alszik el h túrja a hajamat... Ezzel még nem is lenne gond,na de álmában is ezt csinálja de akkor már van h arra ebredek h tépi szó szerint a hajamt, meg 1 1 szálat is ki szokott húzni, ami ugye nem kellemes, az hagyján h reggelre elég csapzottan kelek e miatt, meg 2 naponta hajat kell mosnom mert úgy bezsírosodik... Szóltam már neki h ne tegye, mert fáj, de hiába... még ugy mond a falra is képes f.nyomni csak h a hajan közelébe ferkozhessen...

Legjobb válasz: Egyébként Pavlov már rég megtalálta a megoldást. Amikor elkezdi, csípj belé egy kib*szott nagyot.

Egyébként Pavlov már rég megtalálta a megoldást. Amikor elkezdi, csípj belé egy kib*szott nagyot.
annyit mond, hogy ez a szokása és kész? dejó, neked meg lehetne olyan szokásod, hogy ha valaki meghúzza a hajad azt megharapod, DE Nincs! oké, hogy szereted, de ne tegyen már tönkre ha elalváskor hozzányúl a hajadhoz, akkor szépen megfogod a kezét és elveszed onnan, aztán megsimítod a haját
te meg ráncigáld durván a farkát és a zacsiját és mondd, hogy csak így tudsz elaludni
Mondtad már neki hogy utálod ezt?
Mondd meg neki hogy elmehet a p*csába hogy ha nem hagyja abba. Legyél felnõtt. Vagy felhagy vele vagy hagyd ott.
Vágd le a hajadat rövidre.
Vegyél fel úszósapkát éjszakára. :)
A kérdező hozzászólása: Persze, mondyam, azt valaszolta h ez neki szokasa, igy tud csak elaludni, hiaba mondam h nekem faj.... De o regen is szokott elaludni....
Szerintem is rázd fel az álmából folyamatosan. így nem lesz hosszútávú a kapcsolat, mert egy idõ után a kialvatlanságtól ingerültebb leszel és vége lesz...(tapasztalat. nekem nem a hajamat csesztették, hanem lelöktek az ágyról)
Ébreszd fel, mikor elkezdi. 2-3 kialvatlan nap után abba fogja hagyni.
Szobacirkáló... Ezen beszartam. :D
nem tudom milyen hosszú a hajad én néha kontyban alszom, vagy fond copfozd össze, fond be és tekerd össze. azt nem tudja majd piszkálni. mindenesetre érdekes, hogy ez õt nem zavarja.. vagy lehet, hogy ez nála fétis és akkor jobban jársz, ha megszabadulsz tõle.
Esetleg kényszerzubbony. :) Ha elaludt, tegyél a keze ügyébe egy parókát (vagy ha van olyan hosszú szõrû szobacirkálód, tedd az ágyba - az legalább odaharap, ha zavarja a bizgerélés) :D
Bilincs?
A kérdező hozzászólása: Eltetem mar a kezet, sot be is bujtam a takaro ala... Nem talalt, es akk Volt h felnyomott a falra....
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hajhalora :) )) de k.va idesito szamomra ez a szokasa....
A kérdező hozzászólása: Hát egy rottweilerünk van...azt betenném mellénk, nézne egyet :) ) Löktem már le az ágyról, 1 éjjel alatt 2szer, meg fel is keltettem....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!