Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a lányomat a cumiról (2 db)

Hogyan szoktassam le 2 éves lányomat a cumirol és a pelusrol?

A cumit már 2x magátol kidobta, de aztán sirt és kivette a kukábol. A bilire pedig csak ruhástól hajlandó ülni, ugy sem sokáig. Tavasszal megy bölcsibe.

Legjobb válasz: A bölcsibe nincsen feltétel sem szobatisztaságban, se cumizásban. Mindkettõ dolog mehet a gyermekkel együtt4 Szobatisztaságra, lehet, még ne érett meg a lányod, ezért nem foglalkoztatja a dolog, egyébként is még fiatal! A cumi pedig ha megnyugtatja, akkor kell neki, nem szabad elvenni! A bölcsben is meg fogja kapni pl alváshoz, ha kéri.

A bölcsibe nincsen feltétel sem szobatisztaságban, se cumizásban. Mindkettõ dolog mehet a gyermekkel együtt4 Szobatisztaságra, lehet, még ne érett meg a lányod, ezért nem foglalkoztatja a dolog, egyébként is még fiatal! A cumi pedig ha megnyugtatja, akkor kell neki, nem szabad elvenni! A bölcsben is meg fogja kapni pl alváshoz, ha kéri.

Hogyan szoktassam le a lányomat a cumiról?

2.5 éves a kislányom.Nemrég szokott le a cicir?l, és a cumi biztos a a cici hiányát pótolja.Én féltem a fogait, mert nagyon szépek, meg mossuk is reggel-este, de sajnos már a cumi miatt kifelé állnak.Ha összecsukja a fogsorát nem ér össze az aló meg a fels? sor, mert közte van a cumi helye.Ha van ötletetek légyszi segítsetek.Köszi

Legjobb válasz: Szia.Én szívem szerint hagynám, de sajnos nem tud elharapni egy kenyeret a fézag miatt.Ha nem fog menni, tuti nem erõltetem.kösz az eddigi válaszokat.

sziasztok! az én fiam 3 éves és 2 hónapja ugy szokott le a cumiról, hogy azt mondtam neki, hogy a kis tóban születtek kicsi halacskák és nekik szükségük van egy cumira és megkérdeztem, hogy nekik adná e a cumiját, mert õ már nagy fiú és neki már nem kell és képzeljétek el olyan bátor volt hogy bele dobta a tóba a cumiját, elötte felkészítettem rá, hogy ugy adja oda, hogy neki már nem lesz utánna és még is, megdicsértem, hogy milyen bátor és ügyes, bár este kérdezte, de elmondtam neki, hogy hol van, másnap reggel nagy sírás volt a cumi miatt, legszívesebben a fejemet fogtam volna, de megoldottuk, készítettem neki kakaót cumisüvegbe, megitta és bekapcsoltam neki 1 mesét figyelem elterelés képpen, de természetesen elötte is emlékeztettem rá, hogy kiknek adta oda cumiját, pár napig még kérdezgette elalvás elött és újra elkellett mondanom, hová lett, de már nem voltak sírások, csak 1-szer történt.mi így vészeltük át a cumi történetet sikerrel!:-)
Az én lányom 6 és fél éves, és még mindig cumizik. Már többször elakartam tõle venni, elhagytunk már többet. Szinte elvonási tünetei vannak ha nincsen cumi. A fogai szépek. Nekünk is fogszabályzós cumink van. Azzal alszik el, és napközben is sokat a szájában van. Nemtudom nekünk mikor sikerül elhagyni, de én bízom benne, hogy elõbb-utóbb belátja, hogy már nem neki való! Iskolába majd csak jövõ õsszel megy, addig még cumizhat. Mondjuk eléggé kínos amikor az utcán cumival a szájában megy. Majd a Jóisten megoldja valahogy, hiszen már annyi mindent megoldott.
A kérdező hozzászólása: Szia.Én szívem szerint hagynám, de sajnos nem tud elharapni egy kenyeret a fézag miatt.Ha nem fog menni, tuti nem erõltetem.kösz az eddigi válaszokat.
tölem egyszerüen elvették azt mondták nem tudják holvan eztán egy óra a rácsos ágyamban addig hiszti és kész ellett felejtve!!
Nálunk csak az ágyban cumizhatott és 2 évesen elöször a délutáni al´vasnál vettem el aztán mikor megszokta hogy délután nincsen akkor este is megbeszéltük nincs. nem is volt nagyon hiszti. az unokaöcsém viszont nem kapott cumit soha, és újszopós volt. 2 éves korátol mondták neki hogy vasat raknak a szájába ha nem szokik le róla. érdeks mikor ezt mmondtam nek vagy az anyja akkor kivette. vicces volt tényleg félt hogy vas lesz a szájába. :D
Szia!Nekem másfél éves koráig cumizott a lányom, 7 db cumit használtunk el, mert mindet elvesztettük mikor kezdõdött az eldobálós korszak.Én nem vettem Neki többet, és 3 nap alatt elfelejtette, pedig eléggé ragaszkodott hozzá.
Szia! Én több ilyen gyereket láttam, akinek nem ért össze az alsó és felsõ foga, pedig nem is cumizott. A fiam 4 éves koráig cumizott, most 14éves, gyönyörû ép egészséges fogai vannak, és jól összeérnek. Szerintem csak akkor vedd el tõle, ha nem viseli meg nagyon. A kislányom is 2, 5 éves, és cumizik õ is. Az én védõnõm szerint felesleges ez a cumimizzéria ami mostanában van.Egyébként, ha a cumi okozza, akkor az ujjszopásnak sokkal csúnyább következményei vannak, és arról általában késõbb szoknak le a gyerekek. El fogja hagyni elõbb utóbb, nem kell aggódni emiatt. Nekem is van ismerõsöm, akinek a csere sikerült, cumi helyett ajándék.Attól függ, mennyire ragaszkodik hozzá a gyerek. Sok sikert hozzá, üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ez a kosaras téma megoldható, és tetszik is.Sajnos a fogszabályozós cumi kamu!Olyat használunk!De azért köszi.
Bátyámtól annó a védõnõ kérte el.Õ meg odaadta. Ha nem megy lehet kapni fogszabályzós cumit.(Bár, lehet ez csak reklámfogás..)
Szia! Pár hónapja láttam az egyik TV csatornán a következõt. Azt mondták a gyermeknek, hogy a "cumitündér" eljön a cumiért de hoz cserébe valami ajándékot. úgy oldották meg, hogy a plafonról egy damil segitségével leeresztettek egy kosarat amiben valamilyen ajándéktárgy volt és beletették a cumit. Ezt visszahuzták a magasba. Nem tudom, hogy nálatok hogyan lehetne kivitelezni. Szerintem az a lényege, hogy ne azt lássa a kislány, hogy Te veszed el tõle, mert haragudni fog rád. És az ajándék is azért fontos, hogy lássa kapott a cumiért valamit. Remélem sikerül megoldani a problémát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!