Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a fiú kutyám (2 db)

Hogyan szoktassam le a fiú kutyám a "gyakorlásról"?

Folyamatosan a párnát gyömöszöli!! Vettünk neki egy macit hogy ne a párnát piszkítsa össze (mert ilyen "baleset" is történik), de most a kett? kell neki egyszerre:) és :( mert nem tudom hogyan lehetne err?l leszoktatni? Az emberek lábára is ráakaszkodik... Amúgy 10 hónapos.

Legjobb válasz: szia:) nekem is ugyanezvolt a bajom..(: majd kinüvi a kutyusod.. még nagyon kölyök... mi mindig csak eltetük elöle a párnát.. az orvos aztmondta a hátsójára kell csapni egy picit és leszidni.. majd mikor ujra rászolsz már tudni fogja hogy nemszabad.. szovalhát a mi kutyánk kinötte:) most 1éves...:) persze ez biztos sok mindentöl függ :)

szia:) nekem is ugyanezvolt a bajom..(: majd kinüvi a kutyusod.. még nagyon kölyök... mi mindig csak eltetük elöle a párnát.. az orvos aztmondta a hátsójára kell csapni egy picit és leszidni.. majd mikor ujra rászolsz már tudni fogja hogy nemszabad.. szovalhát a mi kutyánk kinötte:) most 1éves...:) persze ez biztos sok mindentöl függ :)
Add neki azt a párnát...érzi rajta a szagot! Már úgyis mindegy annak a párnának szerintem...gondolom nem akarsz azon aludni :) Így mindenki jól jár :D aztán majd kinövi ahogy már mondták. Jó megoldás lehet az ivartalanítás is!
A legjobb és a leghatásosabb az õ érdekében az ivartalanítás.
Nekünk 5 éves fiu yorkink van, aki szobatiszta. Idõközönként nálunk is elõfordul az, hogy itt-ott jelölget. Ezt ugye már csak akkor vesszük észre , amikor fel kell takarítani, ezért nem csinálunk belõle ügyet. A doki azt mondta, ne szidjuk meg, mert neki fogalma sincs, miért kap ki. Hiszen nem láttam mikor csinálta, késõbb õ ezt elfelejti. Fel kell takarítani és kész. Viszont ha ez rendszeres, vegyél neki kutya pelenkát, amit le kell teríteni, mint egy szõnyeget, tedd az ajtó elé belülrõl és rá fog pisilni.
Ivartalanítsd. Minél hamarabb túlesik rajta, annál jobb. Most csak a hormonok miatt emeli a lábát, késõbb már megszokásból is. Ha most ivartalaníttatod, akkor ez a viselkedés megszûnik.
jelölget. csapj a seggére, ha csinálja. amíg érzi a saját pisijét, addig mindig rá fog jelölni... erre jó ez: http://www.webkutya.hu/macskaknak/felszerelesek/tisztitoszer.. http://www.zoohaus.hu/index.php?kat=159 illetve vannak ezek a Get off! termékek direkt ilyen esetre...
kezd el végre nevelni és egy kutyához méltó életet biztosítani neki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!