Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a család a férfitagjait (1 db)

Hogyan szoktassam rá a család a férfitagjait a rendrakásra?

Van egy 10 éves fiam és egy férjem, akik együtt több munkát adnak itthon, mint a kisbabánk! Minden kihullik a kezükb?l, semmit sem találnak és TÉNYLEG nem látják a koszt vagy a rendetlenséget. Mindig a férfiszemükre hivatkoznak, ha nem találnak valamit. Egész nap csak pakolászom... Van remény??

Legjobb válasz: Férfiak, amit nem akarnak megcsinálni, azt nem is fogják. Vegyél egy ostort és tegyél rendet otthon. :))))

Férfiak, amit nem akarnak megcsinálni, azt nem is fogják. Vegyél egy ostort és tegyél rendet otthon. :) )))
Talán ha pár napig nem csinálod meg, nekik is szemet szúr és elpakolnak maguk után. Nekem 11 és 4 éves fiaim vannak, helyzet ugyanaz.
Szerintem a fiad a férjedet utánozza. Nevelési tanácsadót vagy pszichológust ha ismersz, kérdezz rá! Felnõtt férfinél esélytelen a próbálkozás, ha nem akarja. Az én párom például esküszöm, hogy élvezi, ha anyáskodni kell mellette és kiszolgálni. Gondolom a Te párod is tud a munkájában pedáns lenni, csak odahaza szeret ezzel a központban lenni és a teljes figyelmedet magára irányítani. Ha nem errõl van szó, az õ logikájuk szerint pakold át a ruhákat meg a konyhai dolgokat, akkkor megtalálják, amit keresnek. És mindig ugyanott tartsd a dolgokat! Esetleg táblázd ki, melyik polcon mi van. Jópofa lesz a lakásotok, én már csináltam. Még egy: feng-shui segíthet a lakás átrendezésében, én ezt fogom majd megpróbálni, ha találok olyat, aki házhoz jön.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anyukák! Titeket is bosszant, ha hirdettek valamit (pl. gyerekruhát) és az érdeklődők nem jeleznek vissza?

Csak engem idegesít ennyire? Mindenki "komolyan gondolja" az üzletet,én nagyon készséges vagyok (sajnos),így megteszem,amire kérnek a lehetséges vevők. Lehozom a bedobozolt cuccokat a padlásról,egyenként lefényképezem,kipakolom,aztán persze vissza (természetesen hajtogatva)minden. Elküldöm a képeket és annyi jóérzés nincs a másikban,hogy megírjon annyit,hogy nem,köszi. Már azon gondolkodom,inkább megtartok mindent,mert ez a hercehurca... De komolyan... Veletek is előfordul ilyen? Ti nem bosszankodtok?

7

Pampers Naturally Clean (narancssárga ) törlőkendő, milyen, jó minőségű?

Puha,vastag-vékony,illatos vagy nem,érzékeny e rá valakinek a babája,használta e valaki újszülöttnél leginkább ezekre a tulajdonságaira lennék kíváncsi.
(olyan választ nem kérek hogy ki mit használt mi a jobb stb én erről szeretnék minden tapasztalatot tudni!)

4

35 hetes kismama vagyok és leforráztam a hasam (ráfröccsent a leves) Lehet valami baja a kisbabámnak? Meg fog látszani rajta?

Lett egy elég nagy égési sérülés a hasamon. Kis helyen lejött a bőr és körülötte bevörösödött, nagyon ég. Nekem nagyon fáj. Kétségbe vagyok esve!

22

Ha az óvodában történik valami a gyerekkel /fellökik, megverik/ és látványos nyoma marad a kis testén Te hogy reagálnál?

Ma az oviban az egyik kiscsoportost egy nagycsoportos kisfiú az udvaron felborította a biciklivel és megsérült az arca /a szeménél és az állánál/
Mikor jött az anyukája érte és az óvónők elmesélték neki meglepően kedvesen fogadta, nem hibáztatott senkit.
Ti hogy reagálnátok?

17

Mi lesz a kislánnyal?

A környezetemben történik ez a dolog, és már teljesen tanácstalan vagyok. Adott egy anyuka és egy apuka, elváltak. Van egy 10-éves kislányuk. Az apuka Magyarországon él, az anyuka viszont kiköltözött Angliába, csak éppen angolul nem tud. Augusztusban az apa beleegyezése nélkül kivitte a gyereket is Angliába. Megpróbálta beíratni egy iskolába, de mivel egyikük sem beszél egy szót sem angolul, ez nem sikerült.
Most ott van a kislány, mindkét ország törvényei szerint tanköteles, viszont egyetlen oktatási intézménynek sem diákja. Hivatalosan is szeptember van, szorgalmi időszak. Mi fog itt történni?

2

Nektek mennyibe került az iskolakezdés?

Első osztályosok szüleitől kérdezném főképp:)
Mennyibe került minden?Az iskolatáskától a hegyezőig.
Azt is megirnátok melyik megye?
Köszönöm szépen:)

5

Melyik ősmagyar/magyar eredetű név tetszik, amit adnál is a kislányodnak?

20

Mikor jött meg nektek újra a mensi szülés után?

6

Székesfehérváron hol kell az apasági nyilatkozatot megcsináltatni?

1

Vásáróltatók gyerekruhákat Szabadkán?

Már vannak öszi téli ruhák vagy még várni kell egy kicsit a kimenetellel?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!