Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a cicámat az új bújócsövéhez (1 db)

Hogyan szoktassam hozzá a cicámat az új bújócsövéhez?

Már próbáltam jutalomfalattal, a kedvenc játékaival, de nem nagyon marad benn!

Legjobb válasz: Ne szoktasd hozzá. Elöbb utóbb ugyis bemegy. Ha meg nem akkor ne erõltesd,mert akkor nagyon megutálja. Ha nem megy,vegyél neki(ha a pénztárcád engedi) macskabutórt. Ezt általában örömmel használjá,a cicák,és legtöbbjükön van karomkopotató. Remélem segítettem: Charlotte

Ne szoktasd hozzá. Elöbb utóbb ugyis bemegy. Ha meg nem akkor ne erõltesd, mert akkor nagyon megutálja. Ha nem megy, vegyél neki(ha a pénztárcád engedi) macskabutórt. Ezt általában örömmel használjá, a cicák, és legtöbbjükön van karomkopotató. Remélem segítettem: Charlotte
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Néha bemegy, kiveszi a kedvenc egerét, és mi szoktunk vele játszani, én bedugom a kezem a bújócsõbe, és vadászik, de úgy több idõt nem tölt benne! Most épp gyûjtögetek egy plafonig érõre, mert szép áruk van!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A cicám bemászik az autók motorterébe. Mit tegyek hogy leszoktassam róla?

2

Menhelyről milyen macskákat lehet örökbe fogadni?

Nem a fajtára gondolok, hanem arra, hogy ha az anya macska valamilyen öröklődő betegségben szenved, és kölykei lesznek, akkor őket is odaadják, egy szólás nélkül?

Olyat ne írjatok, hogy inkább vegyek egy fajtisztát, vagy megbízható tenyésztőtől, mert én direkt menhelyről szeretnék, mert ott azokat at cicákat nem biztos, h örökbe fogadják, és elaltatják őket. Ha legalább egy olyan helyre kerülne,ahol megmenhetem az életét, sokat jelentene
14/L

6

Hogyan fürdessem meg a cicámat?

Mivel kell megfürdetni?? És hány honapos korától lehet megfürdetni egy cicát?

4

Miért lepik a macskának a fenekét dögbogarak? !

és miért petézték tele,miért nem eszik normálisan.. teljesen lefogyott az 2 hónapos kismacska, fáj a hasa.. mi történhetett vele?

19

Mit csinálnak mikor a macskát ivartalanítják?

Részletesen mit csinálnak

5

Olyan emberek tapasztalatára vagyok kíváncsi, akik nyers hússal etetik a macskájukat: részletesen leírnátok, hogy mit adtok a macskának enni?

Milyen állat melyik részével etetitek?

Írhattok privát üzenetet is.

Köszi!

5

Hogy tudnam meggyozni az anyukamat a szobacica tartasarol?

1

Hogy szoktassam ide a kiscicát?

Van egy macskánk, aki kb másfél hónapja szült, de nem ide. Tegnap hazahozta az egyik kölykét. Szegény még nagyon félős, és megijed tőlem, hogy szoktassam magamhoz, és mi a legjobb módszer arra, hogy szobatiszta legyen?

1

Cica súlya ingadozik, mit tegyek? SOS

Egyszer mintha lenyelt volna egy narancsot, máskor pedig minden egyes csontja látszik.

3

Hová vigyem ivartalanítatni a nőstény macskámat? Ugy hallotam a magán klinikák jobbak mint az állami intézmények.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!