Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a cicámat az új (3 db)

Hogyan szoktassam a cicámat az új házhoz?

Most költöztünk át másik kertesházba és ha kiengedem a házból akkor rögtön visszamegy a régi házhoz.

Legjobb válasz: Szerintem pár napig ne engedd ki a házból és foglalkozz vele sokat. Akkor talán majd rá jön, hogy ez az új otthona.

Szerintem pár napig ne engedd ki a házból és foglalkozz vele sokat. Akkor talán majd rá jön, hogy ez az új otthona.
Maximálisan egyet értek az 1-vel. A macsak a házhoz hû. Tegyél úgy, mint mikor kicsiként hozzátok került. Ha nálatok született, akkor zárd be valahová olyan 1 hétre, és valami pórázon vidd ki néha a szabadba levegõzni. Játsz vele sokat. idõ kell neki mire megszokja, de szerintem menni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kiprobálom! :D

Hogyan szoktassam hozzá a cicámat az új bújócsövéhez?

Már próbáltam jutalomfalattal, a kedvenc játékaival, de nem nagyon marad benn!

Legjobb válasz: Ne szoktasd hozzá. Elöbb utóbb ugyis bemegy. Ha meg nem akkor ne erõltesd,mert akkor nagyon megutálja. Ha nem megy,vegyél neki(ha a pénztárcád engedi) macskabutórt. Ezt általában örömmel használjá,a cicák,és legtöbbjükön van karomkopotató. Remélem segítettem: Charlotte

Ne szoktasd hozzá. Elöbb utóbb ugyis bemegy. Ha meg nem akkor ne erõltesd, mert akkor nagyon megutálja. Ha nem megy, vegyél neki(ha a pénztárcád engedi) macskabutórt. Ezt általában örömmel használjá, a cicák, és legtöbbjükön van karomkopotató. Remélem segítettem: Charlotte
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Néha bemegy, kiveszi a kedvenc egerét, és mi szoktunk vele játszani, én bedugom a kezem a bújócsõbe, és vadászik, de úgy több idõt nem tölt benne! Most épp gyûjtögetek egy plafonig érõre, mert szép áruk van!

Hogy szoktassam új helyre a kinti cicámat, aki az új helyen sem lehet lakásban?

KÉt kutyám és egy cicám van. A kutyákat már szoktatom, de a cica nehezebb eset lesz. HOgy szoktassam oda, ha nem mehet be a lakásba? Van a kertben egy kis faház, arra gondoltam oda zárnám be az elején, és ki is heréltetném, hogy ne kóboroljon el.

Legjobb válasz: És télen is kint lesz a -ban?

És télen is kint lesz a -ban?
A kérdező hozzászólása: Tavaly is kint volt, van hova behúzódni. Idén a kutyákkal alszik vagy a kutyaházban, vagy a lépcsõházban, ahol fûtés is van, de majd eldönti, hol kényelmes. Engem inkább most az érdekelne, hogy 1-2 héten belül költözöm, addig hogy szoktassam. MIndenképp be kell zárjam valahová?
Ne haragudj, amiért ezt írom, de inkább keress a cicádnak másik gazdát. Mindkettõtöknek jobb lesz. Nekünk is van egy olyan cicánk, aki az udvaron és a padláson lakik, télen sem volt hajlandó bejönni a lakásba. Régebben még a nagy hidegekben be méltóztatott jönni, de most télen már nem jött be. De ez az õ döntése volt, a többi cicánk mind a lakásban él. (Most neki van egy kiscicája, azóta itt él a lakásban, talán végleg beszokik.)
A kérdező hozzászólása: Én is próbáltam lakásba szoktatni, de nem vált be, szeret kint lenni. Nem akarnék megválni tõle, és a kuytákkal is nagyon jó barátságan vannak, nem akakrom szét szakítani õket. Télen ha be akarna jönni, van fûtött hely, ahol lehet, a nem akakr, akkor kint is le lesz, nem féletem, csak azt nem szeretném, hogy az elején elmenjen és ne találjon haza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!