Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a barátomat az önimádatáról (1 db)

Hogyan szoktassam le a barátomat az önimádatáról?

Mármint egyszer?en oda van magáért, reggel felkel az els? hogy 1 órán keresztül a fürd?ben szépítkezik, naponta legalább 20szor fésülködik mert azt mondja annyira gyönyör? haja van hogy muszáj megint fésülgetnie :D aztán még vannak ilyen érdekes megszólalásai. ? is bevallja hogy egy "kissé" egoista meg önimádó, de néha már nagyon zavaró tud lenni :D

Legjobb válasz: METROSZEXUÁLIS

METROSZEXUÁLIS
Az ilyen komolyan mondom már nem is faszi igazán! de valszeg téged ez nem nagyon zavar valójában különben már kidobtad volna a francba ha tényleg nem tudod elviselni, mert h megváltozzon arra az esély: 0!
Barátnõm pasija is ilyen. :) Bár én annyira nem ismerem, de amit mesél róla, vicces. De egy-két dolognak szemtanúja voltam, pl volt egy kis pattanása, és kérdezte bnõmtõl, hogy szerinte lealapózza-e? :D Meg vigyázni kell, nehogy bnõm szétkenjen a ruháján egy kis bogarat, ami épp rárepült. :) ) Szerintem errõl nem lehet õket leszoktatni, de szerintem jobb, mintha utálná magát, meg azt, ahogy kinéz.
MOnd meg neki, hogy annyira ne teljen el magától, mert õ sem tökéletes..ki kéne zökkenteni a rózsaszín felhõböl..mondj neki egy rossz tulajonságát, vagy hibáját...de nem muszáj..maradhat beképzelt buzi is..
fúj:S De nem birom az ilyeneket! Esetleg emlitsd meg neki, hogy nagyon férfiatlan az ilyen viselkedés. Hátha ettõl elgondolkozik. Aztán vidd el valami jó kis emberpróbáló túrára, és élvezd a látványt, hogy mit fog csinálni, amikor úszik az izzadságban, és tiszta kosz a ruhája xd
Szerintem ez nem nagy probléma.én is önimádó fickó vagyok, ezzel csak akkor van gond, ha mások felé már nem jut a szeretetbõl.Azok a nõk szerintem akiket ez idegesít, legalább olyan önzõk, mert õk meg akarnok módon azon gõrcsölnek hogy csak csak és kizzáárólag róluk szoljon mindne, csak körülöttük kell hogy forogjona a férfiember élete. ilyen nõ nekem speciell egyáltalán nem kéne, és a megértõ toleráns nõket favorizálom, ha el tudja fogadni hogy magammal egyenranguan szeretem, akkor mi baj van az önimádattal. Ez nem megcsalás, hogy magamat is szeretem annyira, vagy estleg jobban. Ez is önzõség persze, de legalább akkor az illetõ párja legyen különb, hogy õ legalább nem annyira önzõ és képes jól tolerálni.Ez egy olyan jellembeli hiba, ami elnézhetõ szerintem. Önimádók meg igényesebb félék szerintem, mert többet foglalkoznak magukkal, mint azok akik magukra sem finganak.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Még mindig nem hívott, megőrülök, segítség?

Iszonyat ingerült vagyok, nagyon lassan alakulnak a dolgaim és ez megőrjít, ráadásul a párom se hív. Magamhoz nyúljak? Vagy hogyan nyugtassam le magam? Utálom a várakozást.

9

Egy napot tudnank pihenni a parommal, tehat reggel mennenk, este jonnenk haza. Lehet szallodaban igy kivenni egy napot?

5

SEGÍTSETEK! Nagyon nagy szeretethiányom van! Mit tehetek? 16/f

Nincs barátnőm,járok kondizni tehát nem lehet az az oka hogy túl sok az energiám de mindenhol csak azt látom hogy mindenki ölelget mindenkit mindenki szeret mindenkit...
Én meg?legszívesebben szétvernék mindent a szobámban vagy abban a helyiségben ahol éppen vagyok...
Egyszerűen miért nekem jutott ez?!
Még sosem volt senkit pedig nem vagyok valami csúnya vagy visszahúzódó..
Báár most az egyik osztálytársammal próbálok összejönni nyitok felé,de mindig nekem kell odamenni hozzá ha akarok valamit,ha másokat látok vele ölelkezni vagy valami,legszívesebben felkötném magam.
Mi ere a megoldás?
Privátokat is szívesen fogadok!
Köszönöm szépen ha segít valaki!

16

A barátom megkérte a kezem, amit egy kicsit korainak tartok ezért időt kértem tőle átgondolni a választ. Szerintetek túl korai 20 évesen férjhez menni?

9

Jól érzem én hogy röpke évek alatt, ennyire leadták az emberek hogy nem akarnak házasságot kötni, és inkább ku. ak össze vissza, minthogy megállapodnának, és ez kicsit nem morbid nektek?

13

Férfi főnök vonzódhat a fiatal beosztottjához? És tanár a diákhoz (egyetemen)?

Ilyen gondolatok teljesen normálisak a férfiak részéről,vagy ezek a teljesen tabu kategóriába esnek?

4

Lányok, ha a párotoknak egy más lány mondaná, hogy 'szeretlek'hogyan reagálnátok?

És milyen reakciót várnátok el a párotoktól?
Pl valami jó hírrel szolgált a párod, erre a másik lány(akivel nem is barátok) azt mondja:'úúgy szeretlek!!'
Én meg mellette álltam, annyira rosszul esett:/

4

Lányok, miért jön be nektek, ha valaki ostoba, tanulatlan bunkó, nagyon alacsony, és állandóan sajnáltatja magát? Elsősorban 20 alattiak válaszát várom.

Most kezdtem a gimit, és egyre több ilyen kis gyökér ismerősöm van.

12

Áá megőrülök! Kell nekem egy barát! (? )

Eddig egyeltalán nem voltam rágörcsölve a dologra, most sem vagyok igazán, tudom, hogy sok időm van még de annyira szeretném már átélni azt a tipikus tiniszerelmet. Meg nagyon hiányzik, hogy legyen valaki aki csak engem szeret. Mit tanácsoltok? Hogy ismerkedjek, suli kilőve, ott mindenkit túl jól ismerek.

21

Nem tudok szakítani a barátnőmmel. Ha megteszem előbb-utóbb újra össze jövünk, nem kellenek hetek. Mit tegyek? 23f

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!