Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a barátomat az önimádatáról (1 db)

Hogyan szoktassam le a barátomat az önimádatáról?

Mármint egyszer?en oda van magáért, reggel felkel az els? hogy 1 órán keresztül a fürd?ben szépítkezik, naponta legalább 20szor fésülködik mert azt mondja annyira gyönyör? haja van hogy muszáj megint fésülgetnie :D aztán még vannak ilyen érdekes megszólalásai. ? is bevallja hogy egy "kissé" egoista meg önimádó, de néha már nagyon zavaró tud lenni :D

Legjobb válasz: METROSZEXUÁLIS

METROSZEXUÁLIS
Az ilyen komolyan mondom már nem is faszi igazán! de valszeg téged ez nem nagyon zavar valójában különben már kidobtad volna a francba ha tényleg nem tudod elviselni, mert h megváltozzon arra az esély: 0!
Barátnõm pasija is ilyen. :) Bár én annyira nem ismerem, de amit mesél róla, vicces. De egy-két dolognak szemtanúja voltam, pl volt egy kis pattanása, és kérdezte bnõmtõl, hogy szerinte lealapózza-e? :D Meg vigyázni kell, nehogy bnõm szétkenjen a ruháján egy kis bogarat, ami épp rárepült. :) ) Szerintem errõl nem lehet õket leszoktatni, de szerintem jobb, mintha utálná magát, meg azt, ahogy kinéz.
MOnd meg neki, hogy annyira ne teljen el magától, mert õ sem tökéletes..ki kéne zökkenteni a rózsaszín felhõböl..mondj neki egy rossz tulajonságát, vagy hibáját...de nem muszáj..maradhat beképzelt buzi is..
fúj:S De nem birom az ilyeneket! Esetleg emlitsd meg neki, hogy nagyon férfiatlan az ilyen viselkedés. Hátha ettõl elgondolkozik. Aztán vidd el valami jó kis emberpróbáló túrára, és élvezd a látványt, hogy mit fog csinálni, amikor úszik az izzadságban, és tiszta kosz a ruhája xd
Szerintem ez nem nagy probléma.én is önimádó fickó vagyok, ezzel csak akkor van gond, ha mások felé már nem jut a szeretetbõl.Azok a nõk szerintem akiket ez idegesít, legalább olyan önzõk, mert õk meg akarnok módon azon gõrcsölnek hogy csak csak és kizzáárólag róluk szoljon mindne, csak körülöttük kell hogy forogjona a férfiember élete. ilyen nõ nekem speciell egyáltalán nem kéne, és a megértõ toleráns nõket favorizálom, ha el tudja fogadni hogy magammal egyenranguan szeretem, akkor mi baj van az önimádattal. Ez nem megcsalás, hogy magamat is szeretem annyira, vagy estleg jobban. Ez is önzõség persze, de legalább akkor az illetõ párja legyen különb, hogy õ legalább nem annyira önzõ és képes jól tolerálni.Ez egy olyan jellembeli hiba, ami elnézhetõ szerintem. Önimádók meg igényesebb félék szerintem, mert többet foglalkoznak magukkal, mint azok akik magukra sem finganak.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen narkót dugjak a seggembe?

5

Mi a véleményetek arról, hogy a haverom anyjával kavarok? Meddig lehet ezt űzni?

Szóval van egy haverom, akinek kissé fiatalabb anyja van, most 44 éves és eléggé jól tartja magát. Kamaszkoromban sokat álmodoztam róla. Azt érdemes még róla tudni, hogy kissé gyenge jellem, időnként a pohár fenekére is néz.

Ezt persze így 24 éves fejjel már simán ki tudtam használni. Egy bulin megjelentem, amit előre tudtam hogy ott lesz, s azt is, hogy a haverom aznap este a barátnőjénél alszik. Iszogattunk, nyíltan flörtöltem vele, táncoltunk, aztán végül náluk kötöttünk ki. Felhívott, hogy igyunk még. Persze ivásról szó sem volt.

Másnap azért kissé meg volt lepődve, de nyilván erősködtem, hogy bizony nincs ebben semmi rossz, meg egyébként is élvezzük, ha már így alakult. Azóta rendszeresen találkozgatunk, és nekem ez így tök jó. Neki is, de persze előbb-utóbb nyilván rá fog jönni, hogy mégse kéne. Szerintetek meddig lehet ezt folytatni?

26

Megbocsájtható lenne, ha néha-néha más lányt is "felpróbálnék"?

18

Miért nem jön össze soha semmi nekem?

De tényleg semmi, fekszek az ágyamon és az arcomat a 2 tenyerembe temetem gondolkozok, hogy ki az aki játszadozik velem, Isten vagy én, nem tudom, de élve is eltemethetnek már azt se bánnám.
Nincsenek barátaim, sem ismerőseim az arcomon látszik a gyűlölet és a fájdalom.

Hogy kezdjem el, nem ismerek senkit és semmit, hova menjek, mit csináljak, hova menjek, hova menjek, hova menjek, kihez menjek, kihez?

óóó basszus ja és csúnya is vagyok....nagyon, nagyon, nagyon, nagyon csúnya.

teendő?
21f

37

Mit gondoltok erről? Randiznátok újra vele?

Pár napja összefutottam egy volt osztálytársammal.Általánosba 7-8.ba nagyon tetszett meg én is neki de nem volt köztünk semmi. Most tegnap randiztunk és háát, elég furcsa volt. Pl. sok mindenre nem emlékezett pedig azért nem volt túl régen (3 éve ballagtunk) és sokszor láttam, hogy fogalma se volt miről beszélek. Tisztán emlékszem, hogy volt egy kedvenc focicsapata, még néha a mezükbe is tesizett de azt állította, hogy még nem is hallott arról a csapatról pedig az szinte lehetettlen (a Liveroolról van szó). Aztán voltak még fura dolgok rendesen.Olyan ijedt volt. Szinte remegett már a randi vége fele. Kérdeztem, hogy nincs-e valami betegsége de azt mondta nincs. Mikor mondtam, hogy lassan mennem kénne akkor kérte, hogy egy kicsit maradjak még.Szóval nem az volt a baj, hogy nem érezte jol magát.
Tetszik és az elmúlt három év alatt sűrűn gondoltam rá de nagyon fura volt tegnap. Mi lehetett a baja?

5

Miert erzem ezt?

Van egy lany, aki nagyon megtetszett, megismerkedtunk, szinte nem is volt olyan nap hogy ne beszelgettunk volna... Minden este lefekves elott vele beszelgettem, szoval nagyon megtetszett. De o nem akar tolem semmit. Most pedig azt erzem, hogy nem fogok soha olyan lanyt talalni, mint o. Ez mennyire normalis?

6

Pelenkát kell éjszaka hordanom de még a párom nem tuja. , hogy mondjam el neki.29f?

6

A fiuknak altalaban miert a kirivo oltozetu tucat lanyok kellenek akar hosszu tavra is?

Miert nem veszik a faradtsagot,hogy megismerjek a kicsit csunyacskabb,de emberileg ertekes lanyokat?

7

Szakitsak a barátnömmel vagy ne?

1 barátom azt tanácsolta hogy kapcsolat helyet inkább bulizzak és szorakozzak...ezzel csak az a gond hogy van barátnöm...melyk a jobb a kapcsolat,vagy a szorakozás?

7

Lehet ebből szerelem? Mit csináljak?

Egyik volt osztálytárssammal egy középsuliba járunk. Ma 9 órám volt neki 7 és megvárt. Nekem mindig mindent elmond most is tudom kitetszik neki. Állandóan vele vagyok a suliban. Lehet hogy hülyeség de lehet hogy ő többet érez irántam mint barátság? Próbáljam rákérdezni? És ha megsértődik? Akkor a barátságnak is lőttek.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!