Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a barátomat az (2 db)

Hogyan szoktassam le a barátomat az önimádatáról?

Mármint egyszer?en oda van magáért, reggel felkel az els? hogy 1 órán keresztül a fürd?ben szépítkezik, naponta legalább 20szor fésülködik mert azt mondja annyira gyönyör? haja van hogy muszáj megint fésülgetnie :D aztán még vannak ilyen érdekes megszólalásai. ? is bevallja hogy egy "kissé" egoista meg önimádó, de néha már nagyon zavaró tud lenni :D

Legjobb válasz: METROSZEXUÁLIS

METROSZEXUÁLIS
Az ilyen komolyan mondom már nem is faszi igazán! de valszeg téged ez nem nagyon zavar valójában különben már kidobtad volna a francba ha tényleg nem tudod elviselni, mert h megváltozzon arra az esély: 0!
Barátnõm pasija is ilyen. :) Bár én annyira nem ismerem, de amit mesél róla, vicces. De egy-két dolognak szemtanúja voltam, pl volt egy kis pattanása, és kérdezte bnõmtõl, hogy szerinte lealapózza-e? :D Meg vigyázni kell, nehogy bnõm szétkenjen a ruháján egy kis bogarat, ami épp rárepült. :) ) Szerintem errõl nem lehet õket leszoktatni, de szerintem jobb, mintha utálná magát, meg azt, ahogy kinéz.
MOnd meg neki, hogy annyira ne teljen el magától, mert õ sem tökéletes..ki kéne zökkenteni a rózsaszín felhõböl..mondj neki egy rossz tulajonságát, vagy hibáját...de nem muszáj..maradhat beképzelt buzi is..
fúj:S De nem birom az ilyeneket! Esetleg emlitsd meg neki, hogy nagyon férfiatlan az ilyen viselkedés. Hátha ettõl elgondolkozik. Aztán vidd el valami jó kis emberpróbáló túrára, és élvezd a látványt, hogy mit fog csinálni, amikor úszik az izzadságban, és tiszta kosz a ruhája xd
Szerintem ez nem nagy probléma.én is önimádó fickó vagyok, ezzel csak akkor van gond, ha mások felé már nem jut a szeretetbõl.Azok a nõk szerintem akiket ez idegesít, legalább olyan önzõk, mert õk meg akarnok módon azon gõrcsölnek hogy csak csak és kizzáárólag róluk szoljon mindne, csak körülöttük kell hogy forogjona a férfiember élete. ilyen nõ nekem speciell egyáltalán nem kéne, és a megértõ toleráns nõket favorizálom, ha el tudja fogadni hogy magammal egyenranguan szeretem, akkor mi baj van az önimádattal. Ez nem megcsalás, hogy magamat is szeretem annyira, vagy estleg jobban. Ez is önzõség persze, de legalább akkor az illetõ párja legyen különb, hogy õ legalább nem annyira önzõ és képes jól tolerálni.Ez egy olyan jellembeli hiba, ami elnézhetõ szerintem. Önimádók meg igényesebb félék szerintem, mert többet foglalkoznak magukkal, mint azok akik magukra sem finganak.
Mondd meg neki.xD
25? gratulálok. mivel érte el ezt a kiemelkedõ agyi szintet?:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy normális srác, de ez az egy... Valami borzasztó. :S :D Tényleg vannak közös személyiségjegyeim azzal a karakterrel, dehát... :D
ezekután el is hisszük, hogy normális.:D amúgy szerintem csak mondd meg neki, hogy ez nagyon rosszul esik neked, ha meg folytatja akkor nem szeret igazán. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Jó, majd este. :D :)
lehet lekéne borotválni a körszakállat :) de még mindíg jobb mint ha magdus anyushoz hasonlitanál.
Mondd azt neki, h õ meg úgy néz ki, mint Berényi Klaudia férfi mása ;)
Engedd el a füled mellett. Valszeg azért szekál ezzel, mert látja rajtad, hogy idegesít vele! Szóval ne is reagálj rá. Esetleg mond neki, hogy ez már uncsi lejárt lemez, találjon ki jobbat!
Én a kis hugomat szoktam szekálni. De én azzal, hogy egér van itt meg ott. Sajnos mivel most már nem fél ezért ebba hagytam.xD
:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Ugye? :DDDDDD 25 éves! :D
hát mindenkinek van egy nõi illetve férfi mása fogadd el ha pasi lennék akkor berényi miki lennél :D:D
A kérdező hozzászólása: De már annyira idegesííítõõõ! Nem hajlandó abbahagyni...
üsd le :D
Vágj vissza neki! Találd meg az õ nõi megfelelõjét!
Ha legközelebb Mikihez hasonlít, te meg mond neki, hogy nõként olyan lenne, mint Kiszel Tünde. :D Aztán nézd meg, milyen arcot vág. Ha sz.rul esett neki, mond el, hogy te is hasonlóképp érzel, ha Mikihez hasonlítgat. Mi palik ilyenek vagyunk, csak a saját kárunkon vagyunk képesek tanulni..
No szex! Nõk legerõsebb fegyvere...
lol
õ hány éves? netán 10? azok szoktak ilyen baromságokkal szórakozni :)
Am sikerült leoltani vagy még nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!