Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szokjak a sok (8 db)

Ez a rendszeresség már alkoholizmusnak számít. Abba kell hagyni, olyan sok minden másra is rászokhat az ember.
Próbáld meg, hogy amikor iszol mindig egyre kevesebbet és, ha utána esetleg kívánod vagy bármi, akkor egyél. Próbáld meg elterelni róla a gondolatod.
Ez egyáltalán nem alkoholizmus! 8-10 feles 10 sörrel, vagy 1-2 L borral! Az , ár igen! Egészségedre válik még ennyi!Nincs mirõl le szoknod!
Ez igenis alkoholizmus már. Nem a mérték, hanem a rendszeresség számít egy függõség esetében, és ez az. Kérdezõ, esetleg nekem az jutott eszembe, hogy ne állj meg 2-3 felesnél, hanem igyál többet, amíg rosszul leszel (de azért óvatosan, ne a detoxban köss ki, csak a wc-n...). Hátha ez elveszi a kedvedet.
Ittam, abbahagytam, nem ittam. Dohányoztam, abbahagytam, nem dohányoztam. Nem heroin egyik se, hogy fizikai fájdalmat érezz az elvonásakor. Alkoholnál elõfordul, de az már a nem evõs, beszarós-behugyozós stádium után, és akkor is inkább az van, hogy elmúlik a tompaság, tehát fáj, ami károsodott. Rájössz, hogy nem te vagy, és vége. Engedd magadnak átlátni a valós helyzetet, szánj rá idõt! Az se baj, ha a horgászatra kapsz rá közben, az legalább "természetfüggés", ami igencsak tiszta technológia.
Akaraterõ kell! Sok szerencsét!! Ha igazán akarod akkor sikerülni fog. :)

Hogyan szokjak le a nagyképűségemről? Sok ismerőst elvesztettem e-miatt, társaságban kioktatok mindenkit, később rájövök, milyen undorítóan viselkedtem.

Legjobb válasz: Ez már egy nagyon jó út arra hogy leszokj, hogy felismerted, szerintem egy embernek nem nehéz leszokni a hibájárol, sokkal nehezebb felismerni azt. Miután a társaagot elhagytad gondold végig hogy viselkedtél, ha benned van az érzés nagyképüsködni akarsz akkor inkább ne szólalj meg maradj csendben és gondold át mit akartál volna mondani.

Ez már egy nagyon jó út arra hogy leszokj, hogy felismerted, szerintem egy embernek nem nehéz leszokni a hibájárol, sokkal nehezebb felismerni azt. Miután a társaagot elhagytad gondold végig hogy viselkedtél, ha benned van az érzés nagyképüsködni akarsz akkor inkább ne szólalj meg maradj csendben és gondold át mit akartál volna mondani.
Valóban, ha már felismerted azt, hogy nagyképû vagy, akkor már jó úton jársz.Próbálj a válaszaid elõtt legalább 5-ig számolni!

Hogyan szokjak le a pattanàsok piszkàlàsàról/nyomdosàsàról?

Valaki ír tanàcsokat? 15/L

Legjobb válasz: Kezelni kell õket és nem lesz mit piszkálnod.. (kozmetikus, kritikus esetben bõrgyógyász, külsõ tisztítás, radírozás, ecsetelõk, kezelés..)

Kezelni kell õket és nem lesz mit piszkálnod.. (kozmetikus, kritikus esetben bõrgyógyász, külsõ tisztítás, radírozás, ecsetelõk, kezelés..)
Egyébként minél többet piszkálod õket, annál inkább elfertõzõdhetnek, és így elszaporodhatnak. Ha elmész kozmetikushoz, akkor õ kitisztítja az arcod, és további utasításokat is kaphatsz az otthoni tisztításhoz, bõrápoláshoz tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, àm màr mindent kipróbàltam ellenük...és azért szeretnék róla leszokni, hogy ne fertõzõdjenek el...éppen ezért kértem tanàcsot:-)
Akkor valamit nem jól csinálsz, olyan szert keress amitõl elmúlnak, és akkor nem lesz mit piszkálnod, nyomkodnod... A kozmetikus nem javasolt semmit?
A kérdező hozzászólása: De igen, és tegnaptól hasznàlom is (kénszappan), csak még van az arcomon egy pàr, de nem birom megàllni, h ne nyomdossam...mert azt olvastam, hogyha egyet piszkàlgatok akkor még több keletkezik :-o
Néhány nap azért kell hogy hasson, de miért nem tisztíttattad ki elõtte az arcodat? Vagy rendszeresen jársz kezelésre? Csak mert úgy sokkal könnyebb; kitisztíttatod, 1 nap szünet, és utána kezded használni az adott kezelõt, és így a tiszta bõrt valamennyire sikerül megõrizni, tisztán tartani... Nyomkodni pedig csak letisztított bõrt szabad(pl. arclemosó patt. bõrre...), vékony , tiszta géz-szerû kendõvel, és a végén lemosni, és összehúzni a pórusokat, fertõtleníteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat :-)
hát akarat kérdése....te érdeked, hogy ne legyen csúnya a bõröd...tehát ne vakard! mielõtt el kezded kapargatni akár akaratlanul is piszkos kézzel jusson eszedbe, hogy ezzel csak rontasz a helyzeten, és nem jutsz a-ból b-re....mert csak elfertõzõdik és lassabban gyógyul. tehát mindig legyen elõtted, hogy ezzel csak ártasz az arcodnak...ha meg akarsz szabadulni a pattanásoktól akkor szokj le róla!!! minden fejben dõl el!!! mi nem szokhatunk le helyetted...neked kell elhatározni magad, ha nem akarod, hogy késõbb csúnya heges, patti nyomós legyen a bõröd...

Hogyan szokjak le a sok édességről?

Legjobb válasz: egyel helyette gyumolcsot, szeletelj fel egy sargarepat es azt "nyalogatsd" csoki helyett, ha nem eleg edes akkor martsd bele mezbe :) igyal gyumolcslevet (amit te keszitsz el !!), teat edesitovel

egyel helyette gyumolcsot, szeletelj fel egy sargarepat es azt "nyalogatsd" csoki helyett, ha nem eleg edes akkor martsd bele mezbe :) igyal gyumolcslevet (amit te keszitsz el !!), teat edesitovel
Fokozatosan Én chips függõ voltam, és úgy szoktam le, hogy fokozatosan csökkentettem az adagokat. Minden nap megettem egy nagy zacsival. Aztán nem ettem meg csak a felét, majd a harmadát, aztán egy héten már csak minden másnap vettem, utána csak egyszer egy héten. Most ott tartok, hogy havonta eszem egy nap egy nagy zacsival, és ez elég is! Sok sikert!
ne vegyél otthonra cukrot és édességeket. ha mégis megkívánod, akkor moss fogat.

Sokat ráncolom a homlokom, hogy szokjak le róla?

Ha feszült vagyok, mindig megemelem egy kicsit a szemöldököm, vagy ráncolom a homlokom, de nem akarom hogy beépüljenek túl mélyen, hogy szoktassam le errõl magam? Azt se akarom hogy nagyon beidegzõdjön mint rossz szokás, de már pont rászoktam annyira hogy csak ha nagyon figyelem magam akkor veszem észre hogy ezt csinálom. Valaki ugyanilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Én ugyanezt csinálom.Csak akkor nem ráncolom a homlokom ha tudatosan odafigyelek.Amint elfeledkezem már ráncolok is.

Én ugyanezt csinálom.Csak akkor nem ráncolom a homlokom ha tudatosan odafigyelek.Amint elfeledkezem már ráncolok is.
Én sokszor összevonom a szemöldökön, nekem középen kezd kialakulni sajnos egy vonal. Még kisimul, de félek, lassan már nem fog :( Nem tudok mást mondani, próbáld tudatosan kiiktatni a homlokmimikát. Én is most kezdtem. Én a körömágybõrömet tépegettem régen, sokszor tudattalanul, idegességemben, borzasztóan nézett ki néha, a hüvelykujjamon tönkre is tettem a körmömet. Valamikor tavaly novemberben döntöttem el, hogy tényleg abbahagyom, pedig évekig csináltam, és sikerült. Eleinte tudatosan oda kellett figyelni, mr indult volna oda a körmöm, hogy csináljam, de emlékeztettem magam, hogy ezt nem szabad. Így fog menni a homlokráncolással is :)
Botox.
21 éves vagyok, egy jó ideje ráncolom a homlokomat, de brutálisan... Nagyon beleélem magam a sztorik mesélésébe és sokszor tudok csodálkozón nézni... nekem már tök mély ráncaim vannak, a krém se segít.. :D egyszer leragasztottam a homlokom tixóval, hogy ne ráncoljam :D

Egy nap sok idot azzal toltok el, hogy elkepzelem milyen ferjem lesz, milyen hazban fogok elni stb, stb. Szerintetek hulyeseg a jovonek elni? Es ha igen hogy szokjak le rola? Mert lassan mar 8 eve ez igy megy.

Legjobb válasz: amíg a jelennel s foglalkozol, nincs semmi baj. Én 14 évesen azzal vagyok elfoglalva, hogy milyen nevet fogok adni a lányomnak/fiamnak és hasonlók ( majd ha egyser megszületik) és hogy mennyire jó lesz magamhoz ölelni õt a szõke fürtöcskéivel :)

amíg a jelennel s foglalkozol, nincs semmi baj. Én 14 évesen azzal vagyok elfoglalva, hogy milyen nevet fogok adni a lányomnak/fiamnak és hasonlók ( majd ha egyser megszületik) és hogy mennyire jó lesz magamhoz ölelni õt a szõke fürtöcskéivel :)
én csak férjet nem tervezek magamnak, mert azt nehéz elképzelnem amúgy meg tökéletes életet álmodtam meg magamnak na nem, azért én nem szeretnék se férjet, se gyerekeket, de egy szép kertes ház azért jó lenne, néhány alkalmi partner, szép kocsi stb. hogy szokj le errõl? valósítsd meg akkor majd máson gondolkodsz ennyit, nézd a rossz oldalát a dolgoknak, nem egy habostorta az ilyen élet sem, hogy családod legyen, sok a probléma
A kérdező hozzászólása: koszi!
A kérdező hozzászólása: Koszi!

Hogyan szokjak le a sok (állandó) sminkről és rengeteg sütővasról?

:S Tudom, hogy kikészítem vele magam, mégse tudok leállni.

Legjobb válasz: elhatározás kérdése. Az állandó smink idõvel megöregíti a bõrös, 30évesen majd 45nek fogsz kinézni, nem bezsélve arról hogy a hajad is csúnya seprû lesz. talán a tények elrettentenek!

elhatározás kérdése. Az állandó smink idõvel megöregíti a bõrös, 30évesen majd 45nek fogsz kinézni, nem bezsélve arról hogy a hajad is csúnya seprû lesz. talán a tények elrettentenek!
"Leszokni" nem fogsz tudni, viszont a baj mértékét csökkentheted: igyekezz kevés de ízléses sminket használni, és az alapozót is hanyagolhatod- a "láthatatlan smink" úgyis nagy divat lett. Az tud ügyesen sminkelni, aki egy ilyet elkészít:) Ja és ha már sminkelsz, akkor jó minõségû termékeket használj. Eközben rendszeresen, típusának megfelelõen ápold a bõrödet! Sminkben soha nem szabad lefeküdni! A hajvasaló/hajsütõ használatát úgy próbáld kerülni, hogy más frizurát csinálj magadnak: itt a nyár, van egy csomó szuper frizuratipp, aminek a "szabad levegõn száradt haj" az alapja. Ja és ha már hajvasalót/hajsütõt használsz, akkor a ne feledkezz meg a hõvédõ, és az extrán igénybevett hajra való ápolók használatáról! Mindig természetességre törekedj, mert tényleg az a legszebb (mondjuk erre én is saját tapasztalat (és hibák)alaján jöttem rá :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg neked, utóbbi hozzászoló. Leírnád nekem, h a "szabad levegõn száradt haj"-ra milyen frizurák is vannak? Mármint, hol lehet ezeket megnézni, megtudni? Én eddig még nem olvastam ilyet :) Próbálkoztam már más frizurákkal, mikor van tétje, akkor nem sikerül, de ha nincs, akkor bezzeg tök jó... Hajpakolásokat használok, és az arcomra is jó pár krémet. Amúgy a "láthatatlan smink" alatt se tudom, hogy mit értesz :$ Bocsi, hogy ennyire nem értem :) nagyon megköszönném, ha visszajeleznél!
A kérdező hozzászólása: Hát köszi szépen :) 17 leszek nemsokára.. És igen, segítettél! Nah igen.. eleve is hullámos ugye a hajam, dehát néha mikor félig hullámos, félig egyenes.. sokkal rosszabb, mert igazából egyik se. Megfelelõ ápolás alatt mit értesz? :$ :) Hajpakolás, krémek, olyan sampon ..ilyesmi? Még mi? :$
A kérdező hozzászólása: Ez klassz :) Köszi, sokat segítettél!! Ezeket az ápolásokat amúgy én is megcsinálom :) A hõvédõ spray-t meg csak most fogom megvenni.. de jobb késõbb, mint soha.
Nagyon szívesen :) Légy szép mindig, és mosolyogj sokat! :)

Sok ismerősöm cigizik és nem tudom, hogy én is kipróbáljam-e vagy szokjak-e rá! De nem az ő kedvükért csak simán velük cigiznék! (szeretnék is meg nem is) de persze tudom hogy káros meg minden. Mi a véleményetek?

A sulimban nagyon sok 7.-es meg 8.-as cigizik és sokan csak 13 évesek.Van pár srác akiket ismerek és tudom,hogy minden szünetben cigiznek és még suli után is!Ez szerintem naponta kb. 5-6 szál cigi.De most csak 1 srácról lenne szó,aki szintén sok cigit szív,de még csak 13 éves(nemsokára 14).Õ már állítólag 3 éve cigizik ami azt jelenti,hogy már 10-11 éves kora óta!Nem tudom,hogy mit csináljak,mert(lehet,hogy hülyén hangzik,de szeretem a cigi füstöt)még nem cigiztem,de sokszor gondolok arra,hogy ki kéne próbálnom,és akkor velük mennék cigizni,mert az egyik barátn?m is velük cigizik,és ?k a men?k...szóval nem tudom hogy mit tegyek?!

Legjobb válasz: Ne szokj rá! Középsuliban rajtam kívül az egész baráti köröm cigizett, sosem ért hátrány amiatt, hogy én nem. A suli végetért, szétszéledtünk, õk meg azóta vagyonkat dohányoztak el, nem tudják letenni, stb. Csak hátránya van a dohányzásnak!

Ne szokj rá! Középsuliban rajtam kívül az egész baráti köröm cigizett, sosem ért hátrány amiatt, hogy én nem. A suli végetért, szétszéledtünk, õk meg azóta vagyonkat dohányoztak el, nem tudják letenni, stb. Csak hátránya van a dohányzásnak!
azért menõk mert cigiznek?:O senki se lesz attól menõ hogy cigizik legfeljebb tüdõrákos!ugyhogy ne kezdj el cigizni.
Ne próbáld ki!!! Csak azért próbálnád ki hogy te is a , , menõk, , közé tartozz??? Az én baráti körömben is rengetegen cigiznek és én nem, és ezért csöppet sem vagyok lemaradva a többiektõl!Még becsülnek is érte hogy én nem szoktam rá a cigire pedig sokan cigiznek körülöttem! 16/L
NEEEEE! Egy éve én 14 voltam és az akkori barátom belerángatott a cigizésbe, vizipipázásba, piálásba!A kapcsoltaunk végén már állandóan kocsmába járt és agyonverték meg minden.Arról nem is beszélek hogy a szád és a kezed rohadt büdös lesz és szájrákot és egyéb más betegséget is elkaphatsz.Tudom, hogy most nem gondolkozol, de gondolj bele a jövõdbe!Azt végülis nem tudom, h csaj vagy-e de ez végülis mind1 is.. DE ha majd nagy korodban szeretnél gyereket és megszülöd és neagyisten valami baja lesz...És a papám is gyerek korában kezdett cigizni, most nem lát nem hall és minden baja van. Nem tud leszokni. Szerintem ne próbáld ki.Most ez vagyon menõ de akkorse.
szerintem se cigizz. amikor ennyi voltam, én kipróbáltam, hát...nagyon nem jött be, keserû volt a szám, hányinger kapott el, brrr... mivel a barátaim cigiztek, így kijártam velük, de én közben üdítõt ittam, vagy csokit/más édességet majszoltam, közben meg ökörködtünk tovább:) azóta eltelt pár év(9), de ha 1 doboz cigit elszívtam összesen, lehet akkor is sokat mondok:) http://hu-hu.help-eu.com/pages/Seg%C3%ADts%C3%A9gre-van-sz%C.. szerintem pont Neked való most ez az oldal:)
NE MERJ CIGIZNI! Kit érdekel, hogy menõk? És mitõl is? Hogy cigiznek? És ettõl most felnõttesebbek? Nem értem! Szeretnétek felnõttek lenni? MIÉRT? Dolgozni, gürcölni akarsz egész nap?! Elõször jön a cigi, utána a drog meg a szex...20 évesen már bánni fogod, de akkor már ott állsz a feleségeddel és hat gyerekkel, akiket el kell tartanod! Lehet, hogy túllihegem a dolgot, de nagyon sajnállak! Szánalmas ez a gondolkodás mód! Miért akarsz cigizni? Tüdõrákot akarsz? Az lesz a vége! Azt mondod szereted a füstöt? Vegyél egy füstõlõt, hülye! Vagy mond meg anyádnak, hogy cigizni akarsz, vegyen neked és dugja a szádba! Még ott a tojáshéj a fenekeden! És lehet lepontozni!
Azért, mert menõ, még nem kell kipróbálnod. Túl fiatal vagy még. Ha pár évvel idõsebb lennél, akkor azt mondanám, hogy próbáld ki, abból még nem lesz bajod. De még csak 13 éves vagy, ráérsz még tönkretenni a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: Ookkééé!!!
Kedves 13:22-es! Lehet, hogy nem kéne lenézni azokat akiknek 20 évesen már gyerekük van!!! Vagy írd le a véleményedet kultúráltan, vagy inkább ne is menj netközelbe! Én is 20 éves vagyok, férjnél vagyok, van 1 gyönyörû kisfiam és boldog az életem. Szóval szerintem jól gondold meg, hogy mit írsz! Ja és nem cigizünk!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi, de nem fogják azt mondani, hogy gáz ha nem cigizek!! De azért köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: én is 13 éves vagyok, most leszek 7.-es!
kicsit szánalmas vagy te is meg az értékrended is."õk cigiznek és õk a menõk" "nem tudom h rászokjak-e?"szánalmas és nevetséges vagy.Most leszel hetedikes?elõbb a szorzótáblát tanuld meg azt majd utána menjél cigizni h menõ legyél!
kicsit szánalmas vagy te is meg az értékrended is."õk a menõk mert cigiznek" "nem tudom h rászokjak-e?" Most leszel hetedikes?Akkor elõbb a szorzótáblát tanuld meg azt utána mehetsz "menõzni".kis hülye..
A kérdező hozzászólása: hülye vagy ám te...
NE!!!!!!oltári nagy hülyeséég....és szánalmas is mások miatt rászokni.én 16 vagyok és 12 éves korom óta rendszeressen dohányzom és nem tudok leszokni sehogy sem sok pénz meg stbstbstb.... szóval....ha nem vagy hülye akkor nem . (mondjuk egy "gyereknek" mondhtaom...)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:Nem cigizek és lehet h idõsebb vagy nálam de nem sokkal kb 2 évvel :P
Ha szeretnél 10centis péniszt és 160as testmagasságot és kedved van elb***ni az életed akkor gyerünk te konformista birka! Alkalmazkodj csak a környezetedhez. Ha mindegyik öngyilkos lesz akkor te is követed õket, vagy van önálló döntésed is?
NEHOGY! kib*szottul nem menõ a cigi! én is cigizek és rohadtul szar hogy rá szoktam. addig örülj amíg nem cigizel mert nagyon nehezen lehet leszokni róla! és ha mondják hogy jajj de gáz akkor meg mondjad nekik hogy: "nem én fogok meghalni 25évesen" pl. :D de komolyan. idiótaság. és anélkül is tudsz velük menni, hogy cigiznél. ez nem menõ!!
A kérdező hozzászólása: Hát nem csak azért menõk mert cigiznek, de ezt már egyszer leírtam!De ez is része igen!!!
én egyszer kipróbáltam a cigit- semmi "ize", büdös lett a lehellettem és még azt az egy szál cigit is megbántam. nem éri meg!! tényleg! higgy nekem! csak a tüdõdet teszed vele tönkre! és azért menõk mert cigiznek?! anélkülis lehetsz "menõ" hogy cigiznél! Életed vagy a hírnéved a fontossab?!
A kérdező hozzászólása: Nem azért próbálnám ki, hogy menõ legyek, és õk sem azért menõk mert cigiznek, de ha az õ körükben vagyok akkor ugyanúgy szívom a füstöt mikor cigiznek, és azt fogják mondani, hogy én is próbáljam ki, meg hogy én miért nem cigizek...
13:30 vagyok. Egyszerû (lenne) a megoldás. Ne legyél mellettük, amikor cigiznek. A mostani reakciódból is érzõdik, hogy te már eldöntötted, hogy ki fogod próbálni. A kérdés, hogy rászoksz-e vagy sem. Amúgy L/20 vagyok.
Szerintem próbáld ki. Én is 12-14 évesen próbáltma ki asszem, persze menõségbõl. Nem tartott túl sokáig. Nem igazán éreztem benne semmi jót. Egy tábla csoki jobbban ízlik mint egy szál cigi. Szal sztem próbáld ki, 1száltól nem lesz bajod. Utána pedig gondolodj el rajta, hogy ez jó e neked és kell e, ne menõségbõl, hanem úgy áltlaánosságban. És akkor kb 99%, hogy rájösz, hogy hülyeség az egész.
A kérdező hozzászólása: Én nem döntöttem el, hogy rá fogok szokni, ez csak onnan jött, hogy ha már kipróbálom, akkor valószínû, hogy rászokok, de ha csak egyszer próbálom ki akkor nem valószínû!!!Szóval rászokni nem nagyon szeretnék, de tudom hogy ha nem csak egyszer próbálom ki, akkor elõbb utóbb rá fogok szokni!
A kérdező hozzászólása: de épp ezaz, hogy õk menõnek érzik magukat, mert azok is, de vannak köztük jófejek és tudom hogy ez nem ok hogy cigizzek!
A környezetedben minden általad normálisnak tartott gyerek cigizik? Mert eleve más társaságban kellene a barátaidat keresni. A passzív dohányzás is árt, ha melletük vagy, még a szabadban is, ha te is szívod, akkor duplán. Szív-, érmegbetegedés, szájrák, gégerák, tüdõrák, büdös, drága, függõséget okoz, a felnõttek, akik a te korodban kezdték, egyáltalán nem büszkék rá, kétségbeesetten próbálnak leszokni, de már nem tudnak.
A kérdező hozzászólása: nem, nem minden normálisnak tartott gyerek cigizi.És amikor cigiznek nem nagyon szoktam igazából ott lenni közvetlenül mellettük, ezért a füstöt nem szívom annyira!
14 évesen próbáltam ki elöször. Egyet szívtam belõle és azt hittem megfulladok. Köhögtem meg nem kaptam levegõt... Aztán 15 évesen elszívtam egy szálat mert dühös volam és így vezettem le...nem volt jó. Egész nap úgy éreztem h rekedt a torkom és h köhögnöm kell. Ezek ellenére sokszor eszembe jut h néha 1-2 nem lenne rossz....Szóval 2x kipróbáltam és már lehet beszélni valami függõségrõl. Van 3 srác akit nagyon szerettem (barátság), elkezdtek cigizni, én is tõlük szereztem, és egy csomószor ott lehetett volna a lehetõség h kérjek tõlük. És valamikor nehéz volt megállni...2 ALKALOM UTÁN!!! Kipróbálhatod, mert legalább tudod milyen, de akkor csak az az egy legyen. És ha a barátaid olyanra akarnak kényszeríteni amit te nem akarsz vagy csak vonakodva mennél bele akkor nem is igazi barátok. Szerintem ráérsz még kipróbálni, de ahogy gondolod. Nem érdemes tönkretenned magad, ráadásul kb 500 ft egy doboz és gondolj bele, hogy mi más egészségeset tudnál belõle venni!!! 1, 5 kiló barackot...stb...ilyenek. Sztem próbáld ki, de ne szokj rá!
A kérdező hozzászólása: Oké!!Köszi!!A barátaim biztos hogy nem fognak azzal piszkálni, hogy cigizzek ha nem szeretnék!
látom már régi kérdés de nekem is megforult a fejemben hogy kérek a barátomtól cigit, mert õ cigizik. aztán még sem kértem és nem is fogok, nem akarok úgy járni mint nagyanyám->szívelégtelenség, minden nap rengeteg gyógyszer :) szval remélem te sem fogsz rászokni :) 13/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!