Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szokjak a csúnyabeszédről (1 db)

Hogyan szokjak le a csúnyabeszédről?

18éves lány vagyok,és jól esik,de tudom hogy rossz szokás. nemcsak köt?szóként használom,de ha ideges leszek,keményen halmozom ?ket,és nyomatékosító-szónak is használom. :(

Legjobb válasz: Ez csak fegyelem kérdése. Pozitív, hogy felismered, hogy ez így nem jó. Ennyi idõsen már csak önneveléssel lehet megváltozni. Ismerd fel, mik azok a csúnya szavak, amiket használsz, és nagyon keményen figyelj oda, hogy ne használd õket.

Ez csak fegyelem kérdése. Pozitív, hogy felismered, hogy ez így nem jó. Ennyi idõsen már csak önneveléssel lehet megváltozni. Ismerd fel, mik azok a csúnya szavak, amiket használsz, és nagyon keményen figyelj oda, hogy ne használd õket.
az egyik legjobb baráttal, barátnõvel beszéld meg, hogy, ha csúnyát mondasz a jelenlétükben, akkor fizetned kell egy 5 Ft-ost, minden csúnya szóért, vagy, ha egyedül vagy, akkor becsület kassza is mûküdhet.:)
Szerintem is jó ötlet, hogy minden csúnya szóért fizetsz valamennyit. Esetleg ha eltelik olyan nap amikor nem beszéltél csunyán akkor pedig megajándékozhatod magad vmivel :)
sztem meg ha eltelik egy olyan nap amikor nem mondasz csúnyát akkor a tegnapi pénzt visszakapod:D am ha én ezt a rendszert csinlnám már réges-rég legatyásodtam volna xD
Én azóta nem beszélek csúnyán, mióta gyerekeim születtek. Esetleg ha van a rokonságban kisgyerek, vigyázz néha rá és lehet, hogy sikerül leszokni vagy legalábbis máshogy mondani a csúnya szavakat. Pl. a kutya meg a macska rúgja meg :) ) Persze ehhez nagy akaraterõ kell, de nekem bevált.
szerintem meg legalább egy napig, ha bárkivel beszélsz csak káromkodj, de változatosan és ne hagyd abba!!! minden mondatodban legyen 1-2-3 csúnya szó.
akihez beszélsz annak mond meg hogy vágjon szájon ha csúnyát mondassz
mintha csak én mondtam volna a kérdésed meg minden:D hát nem kell, mondani, ha ideges vagy, ne is foglalkozz, me a csunya besz. nem érsz el semmit:D am a barátom se szereti naon, de vmikor õ is rendesen nyomja:D
ebben nincs semmi különös és már a mostani lányok akik csak 10 évesek azok is igy beszélnek mé az annyukal is onnan tom hogy látom egy rokon családban!
tegyél szappant a szájába és ha így sem megy akkor vágd ki a nyelvét
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megyeget, megkértem a barátnõmet akivel nagyon sokat vagyok együtt, hogy szóljon rám vagy adjon egy pofont :) De az utolsó válaszadó olvasni sem tud
olvass verseket :) és járj valamilyen verekedõs sportra. szépen fogsz beszélni és a dühödet is kiadod. :) [f816a0b97b7ea8f73d61ba72082b7ed6]
vard be a szád!
Én 16/L vagyok, és azóta szoktam le a csúny beszédrõl, mióta megszületett az kisöcsém, aki mindent le utánoz:) )
Én személy szerint a valoságba nem szoktam csunyán beszélni , de ha dûhõs vagyok akkor magamban már elszabadulnak a "Enyhe szavak".De szerintem is jo õtlet az 5-forintos vagy a pofon.Mert ha pofont ad valaki neked akkor megfogod szokni , hogy ne beszélj csunyán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elengednétek a 13 éves lányotokat idősebb barátnőjével városba busszal?

Arra lennék kíváncsi, hogy a 13 éves lányotokat beengednétek busszal a városba pl. moziba a 16 éves unokatesójával vagy barátnőjével, aki mindennap megteszi ezt az utat? A tőlünk lévő város 15-20 kilométerre van, kb. 35 perc buszozás.
Természetesen nappal.
Igen, a gyerek vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy a többi gyereket elengedik-e a szüleik vagy nem.

17

Kamaszok! Nyáron mit csináltok a szabadidőtökben?

16

Mivel foglaljam el magam, ha egész nyári szünetben nem lesz lehetőségem gépezni?

Szervizben lesz a gép, így nem tudok majd netezni!
Kicsit függő vagyok, ezért elég tanácstalan lettem. Holnaptól számítva nem lesz lehetőségem gépezni.
Lány vagyok.

12

Kamaszok valaki bmxezik közületek?

anno 2-3 éve bmx eztem és most megint el kezdtem de nem tom hogy mondjam az anyámnak xd mert bicikli még most is meg egyébként ha valaki biciklizik közületek és kezdő akkor irhatna egy privátban és beszélgethetnénk

2

Meghalt az ikertestvérem, már 2 hónapja de ez egyre rosszabb. Hogy lehet ezt kibírni?

Mindig mindent együtt csináltunk, összesen 2 napot voltam nélküle és most nincs SOHA TÖBBÉ, én ebbe beleőrülök. Ezt nem lehet kibírni, mostmár a sírás is nehezen megy, legszívesebben csak ordítanék egész nap. Anya meg szinte egy szót se szól azóta és ebbe is beleőrülök. Nem tudom, mit csináljak?? Jobb lesz ez valamikor? Nem bírom!!!

15/L

16

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a lányotok egy arab fiúval járna?

Tetszenek nekem az arab fiúk, el is tudnék képzelni egy párkapcsolatot. Még most nem, mert a közelben egy sem lakik, majd ha egyetemre fogok járni talán, mert abban a városban rengeteg arab fiút láttam már. A szülők mit szólnának hozzá?

18

Mi a véleményetek arról hogy mingyárt 16 leszek de még nem volt barátnőm?

Nagyon gáz, vagy ne parázzak rajta? :D 15/6

12

Kamaszok, nektek mi a véleményetek ezekről a kamaszokról?

Leírok pár embert, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek róluk.

a) 15 éves lány. 5.-ben kicsapták egy erős gimnáziumból. 13 évesen vesztette el a szüzességét, azóta legalább 10 pasival volt már. Az apjával eléggé rossz a viszonyuk. A szülei elváltak. Szinte minden pillanatát megosztja az emberekkel a facebookon. Van piercingje, sok mindenkivel kavart már, cigizik és iszik.

b) 13 éves lány. Egy fél éve vesztette el a szüzességét. Erős iskolába jár. Nem tudom meghatározni a stílusát, szerintem valami rocker vagy punk lehet. A csávója kb 3 hónapja dobta és rá pár nappal összejött azzal a fiúval, akit állítólag akkor is szeretett amikor a volt barátjával volt együtt. A fiúja nem sokára 18. A csaj szexmániás. Alapból perverz volt, ismerem 3 éve, de most már nagyon durva. Cigizik, iszik néha és kipróbálta már a füvet is. Az anyjával jó a kapcsolata, állítólag nagyon sokat beszélgetnek de az apját nagyon utálja.

c) Ez a lány jó tanuló, 13 éves. Alig hallom beszélni. 4. osztály óta nem változott semmit se lelkileg se testileg. Anya-Apa kézenfogva viszi be a suliba és haza. Az osztály fele kb még nem is beszélt vele. A csaj minden alkalmat kihagy, hogy beilleszkedjen az osztályközösségbe. Például erdei iskola, sátorozás. Esti mesére alszik el, pont ezért nem jön ilyen dolgokra. Sulin kívül sehol sem látni. Nincs társasági élete, el van otthon. Barátai sincsenek, mert nem nyitott.

d) 14 éves lány, az osztályának a szervező, vezető embere. Szeret beszélgetni, nagyon sok mindenkivel megosztja a gondjait de ha más teszi ezt meg vele nem nagyon érdekli. Szerelemben bizonytalan. Van egy fiú, aki már 2 éve tetszik neki, de nem mer lépni. Nem jár bulizni. A barátaival, barátnőivel szokott lenni. Divatkatalógusokból öltözködik. Nagyon utál egy lányt, aki bejött a fiúnak aki neki tetszik. Megvet minden káros szenvedélyt.

Bocsi, hogy hosszú lett, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre :)

26

Elengednétek a 15 éves lányotokat egy külföldi koncertre?

Az egyik barátnőm nagyon szeretne eljönni velem Münchenbe 30 Seconds To Mars koncertre.Vonattal mennénk ki és apukám ott lakik tehát nála laknánk amíg kint vagyunk.

11

Mit látnátok jónak és még megengedhetőnek 19 éves lányotoknak?

Van barátja,lassan már két éve együtt "járnak".Rendes a fiú,rendes,de akkor is fiú és férfiből van,ő 20 éves.A lány igyekszik jól viselkedni,mindig is próbált a "jókislány" lenni,az is,nem lehet panaszom.De így,hogy ennyi ideje együtt vannak úgy érzem elkerülhetetlen a szexualitás közöttük.Szerintetek ennyi évesen mi a normális amit még "megtehetnek"(nem mintha szabályozhatnám,mert kollégisták mostmár,de aggódom)

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!