Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szokás ha a baba mozog (1 db)

Hogyan szokás érezni, ha a baba mozog?

17 hetes vagyok és 4 napja érzek olyan fura tompa "ütést" a hasamban ott ahol a méhem feszes. Sajnos fel vagyok mostanában puffadva és néha nem tudom eldönteni, hogy a baba mozog vagy a beleim viccelnek meg. Mindenesetre nem gondolnám, hogy a beleim, mert ezek olyan fura érzések. Írnátok pár élményt, ki mit érzett az elején!

Legjobb válasz: Nos,elõször is hallgass az ösztöneidre.Azt mondják,hogy a baba az...akkor valószínûleg õ az.Amúgy én már 15 hetesen éreztem a kicsit,amikor fekve tanultam,õ meg cápásat játszott,és nagyon mozgolódott..Aztán a pici kaparászások egyre erõteljesebbek lettek,és a 22.héten már a párom is érezte.

Nos, elõször is hallgass az ösztöneidre.Azt mondják, hogy a baba az...akkor valószínûleg õ az.Amúgy én már 15 hetesen éreztem a kicsit, amikor fekve tanultam, õ meg cápásat játszott, és nagyon mozgolódott..Aztán a pici kaparászások egyre erõteljesebbek lettek, és a 22.héten már a párom is érezte.
21hetes kismama vagyok. Én is fekve tv nézés közbe éreztem elöször 18hetesen. A köldökömre tettem a kezem és olyan volt mintha bugyborékolna a hasam. Mostmár erössebben mozog föleg este. Persze már joval elöbb is ereztem öt, de énsem tudtam pontosan, hogy ö e. Majd te magad fogsz rájönni, hogy ö az. Csodálatos érzés, boldog bent
biztos lehetsz benne, hogy a baba az......nem a hasad...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

7

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Segitsen aki tud! Normális? (lent)

13 hetes kismama vagyok, és pár napja észre vettem, hogy a hömérsékletem pár tizeddel több lett. Tegnap elött 37.4 ma pedig 36.8! És fejfájás is van mellé. Nem tudom ez terhesség alatt normális?

6

Nagyon erős, görcsös hasmenésem volt ma. Ugye nem lehet baja a babának?

Nem tudom mitől, de azt hittem a gyerek is kijön(tudom nem lehetséges). Legalább fél órán át tartó erős, görcsös hasmenés, kivert a víz, leizzadtam, és nagyon feszített lent. Úgy érzem inkább a beleim görcsöltek, de nagyon feszítő érzésem van még mindig. Nagyon meg vagyok ijedve.

7

Császáros heg fájdalom a 33. Héten, szülés hamarabb?

Volt kőztetek olyan, akinek fájt a korábbi hege egy egyszerű ultrahang alkalmával és hamarabb indították a szül€st?! Vagy semmi köze a fájdalomnak a hamaravbb szülés indításhoz

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!