Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szokás ha a baba (2 db)

Hogyan szokás érezni, ha a baba mozog?

17 hetes vagyok és 4 napja érzek olyan fura tompa "ütést" a hasamban ott ahol a méhem feszes. Sajnos fel vagyok mostanában puffadva és néha nem tudom eldönteni, hogy a baba mozog vagy a beleim viccelnek meg. Mindenesetre nem gondolnám, hogy a beleim, mert ezek olyan fura érzések. Írnátok pár élményt, ki mit érzett az elején!

Legjobb válasz: Nos,elõször is hallgass az ösztöneidre.Azt mondják,hogy a baba az...akkor valószínûleg õ az.Amúgy én már 15 hetesen éreztem a kicsit,amikor fekve tanultam,õ meg cápásat játszott,és nagyon mozgolódott..Aztán a pici kaparászások egyre erõteljesebbek lettek,és a 22.héten már a párom is érezte.

Nos, elõször is hallgass az ösztöneidre.Azt mondják, hogy a baba az...akkor valószínûleg õ az.Amúgy én már 15 hetesen éreztem a kicsit, amikor fekve tanultam, õ meg cápásat játszott, és nagyon mozgolódott..Aztán a pici kaparászások egyre erõteljesebbek lettek, és a 22.héten már a párom is érezte.
21hetes kismama vagyok. Én is fekve tv nézés közbe éreztem elöször 18hetesen. A köldökömre tettem a kezem és olyan volt mintha bugyborékolna a hasam. Mostmár erössebben mozog föleg este. Persze már joval elöbb is ereztem öt, de énsem tudtam pontosan, hogy ö e. Majd te magad fogsz rájönni, hogy ö az. Csodálatos érzés, boldog bent
biztos lehetsz benne, hogy a baba az......nem a hasad...
én minden sebemmel ezt csinálom nem tudom mi benne a jó :D mondd meg neki hogy csúnya lesz az arca ha ezt csinálja az majd hátha hatni fog rá
Szerintem ez rengeteg gyereknek szokása. Ilyeszd meg, h nagyon csúnya lesz nagykoprába, hátha akkor nem fogja csinálni.
Mindenki ezt csinálja, mert idegesíti, hogy valami ott van. Ez nem idióta szokás, egyszerûen zavaró. Mindenesetre, ha meglátod, szólj, hogy ne csinálja, mert csúnya lesz a helye.
én 13 éves vagyok és pont ugyan ez :D nyugi! nem lesz tõle baja! amúgy ha leszedi a száraz sebet néha-néha gyorsabban gyógyul!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
én 22 vok, de mindet leszedem :)
nemazért szedi le h újra vérezzen, hanem azért mert szereti lekapargatni a kemény kiálló leszedhetõ dolgokat a fejérõl. énis szeretem, nemvagyunk mentálisan sérültek, és õ sem az, nyugi:D 24L
én is mindig megoperáltam magamat (45)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!