Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szokás ha a (69 db)

Szeretkezés közben szokás azt mondani, hogy szeretlek, ha a fiúval nem járunk (csak szexelünk) és nem tudom mit érez irántam?

Legjobb válasz: Sztem ne mond.Fõleg hogy csak szexeltek.Más ha komoly kapcsolat lenne, és errõl szólna, de így?

Sztem ne mond.Fõleg hogy csak szexeltek.Más ha komoly kapcsolat lenne, és errõl szólna, de így?
miért nem kérdezed meg tõle?
ez egyáltalán nem szokás kérdése... ahogy érzed!!
Nem akarok hamis remenyeket kelteni benned...de en is igy kezdtem a ferjemmel... Igazbol meg sem tudom mondani csak kialakultak a dolgok. O turelmesen vart amig en rajottem mi a dorges...turelmes volt.
Beszéljétek át a kapcsolatotokat, mert lehet hogy már nem csak a szexrõl szól, hacsak nem viccbõl mondta a fiú hogy szeret.Egyébként meg nem szokás kérdése hogy mondjuk e hogy "szeretlek" hanem attól függ hogy hogyan érzünk.Nekem is volt olyan pasim akivel csak szexeltünk, de mi nem mondogattuk egymásnak hogy "szeretlek".
simogatni
Szex közben sokmindent mond az ember , inkább próbáld megtudni, igaz lehet-e.Pl el tudsz vele menni valahová, vannak közös programok?Ha együtt vagytok tudtok beszélgetni, vagy egybõl a szexre tér? Ha beszélgettek tereld komolyabb témákra a szót, nem azt mondom, hogy kérdezd meg kerek perec, de észre fogod venni a válaszaiból, vagy ahogy rád néz.vagy szokott- e somigatni csak úgy, miközben a szemedbe néz. Ezernyi jele van.Ha mindezek nincsenek csak szex, akkor csak mondja, de nem gondolja.Kívánom az legyen amit szeretnél!
Szerintem akkor tényleg szerelmes beléd, mert a fiúk amúgy nehezebben fejezik az érzelmeiket és ha csak szexrõl van szó, akkor nem mondják csak úgy, hogy szeretlek.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért mondja, hogy szeretlek?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert a fiú szokta mondani nekem, én nem szoktam mondani. Csak nem értem miért mondta olyan sokszor.
ez nem szokás kérdése...

Önéletrajzba hogy szokás megadni a fizetési "kérelmet" ha kérik?

Egy db összeget beírva pl 200.000 Vagy egy intervallumban pl 150-300.000 Vagy csak a minimumot megadva h 200.000 vagy magasabb.

Legjobb válasz: És ne felejtsd el kihangsúlyozni, hogy nettó, vagy bruttó pénzre gondoltál!

És ne felejtsd el kihangsúlyozni, hogy nettó, vagy bruttó pénzre gondoltál!
ha kifejezetten kérik, akkor igen. ÉN odaírtam hogy (bruttó vagy nettó) 120-150ezer forint Esetleg odaírhatod, hogy (tárgyalási alap)amivel jelzed, hogy rugalmas vagy. Éredemes 20 %-kal többet mondani illetve egy sávot megjelölni, nem egyetlen összeget. NÉzz körül, hogy ilyen munkakörben mennyit keresnek
én ezt szoktam beírni: A hirdetés alapján fizetési igényemet is megjelölöm. Az összeg havi nettó 180 000 Ft és 220 000 Ft közé esik, a munkakörbõl adódó feladatok, felelõsségek illetve egyéb juttatások függvényében
Önéletrajzba nem írod bele, max a kísérõ levélbe. Amúgy meg egy összeget írj, mert az intervallumban automatikusan az alsót fogják venni, ahogy a minimum összegnél is.

Ha már beszokott a bölcsibe, oviba a gyerek, hogy szokás, ha mégis sír egyszer-kétszer reggel?

Másfél éves a fiam, bölcsis. Könnyen, hamar beszokott, 2 hónapja jár, nagyon szeret menni, nem sír, szalad be. kétszer viszont el?fordult, hogy jött a foga, ny?gösebb volt, sírt reggel kicsit (a beszoktatás után már). Most megint ilyen nap volt, és a dadus mint a beszoktatásnál, szinte kitépte a férjem kezéb?l a gyereket, és mondta, hogy viszlát, apuka. Nagyon mérges lett a férjem, szerintünk mivel szeret járni, és értelmes, okos fiú, sokszor sok mindent meg tudunk neki magyarázni, itt is várhatott volna annyit a dadus, hogy megpróbálja apa elmondani neki, hogy most muszáj maradnia, nekünk dolgozni kell menni, de jövünk majd érte.

Legjobb válasz: Mi a konkrét, kérdés, probléma? Nincs megfogalmazva.

Mi a konkrét, kérdés, probléma? Nincs megfogalmazva.
Nálunk is így csinálják, kb 1 perc és már nem is sír a gyerek. Én rákérdeztem az elején, hogy ezt miért így, azt mondták ez a legjobb. Próbáltam másképp is máskor, magyarázattal, nyugtatgatással, de csak rosszabb lett. A vége mindig az volt, hogy ki kellett tépni a kezembõl mert másképp nem tudtam eljönni. Hallgatóztam az ajtó elõtt és kb 20 másodpercig sírt még, utána ment játszani. Hidd el, õk tudják.
Én is beszoktam a munkahelyre, mégis egy két nap sírva mennék legszívesebben. Viccet félretéve: a mi lányunk nehezen szokott be a bölcsibe, és amikor elmondhattam, hogy beszokott, késõbb is voltak reggelente sírások. Általában ezek nekem (Anyukának) szóltak, és csak addig tartottak, amig ottvoltam. TEhát a legjobb a gyors elválás, nem pedig a vígasztalás, a nehéz elengedés, tétovázás. Igen, õk még kicsik, érezhetik magukat napközben is 'rosszul', mikor eszükbe jut, hogy milyen jó is otthon apával meg anyával. De ha úgy érzed, hogy a bölcsiben is jó kezekben van, akkor bocs, de ne sajnáld. HA kétkedel, akkor az már más...


Szokás, nem szokás én nem adtam semmit. Elég pénzt elvitt a felkészítés.
oktatófüggõ.. nekem egy nagyon rendes fiatalember volt akival össze is barátkoztunk, így én vettem neki egy üveg Jägermeister-t.. ha úgy gondolod hogy megérdemli és szeretnél kedveskedni akkor teis vegyél neki jelképesen valamit, ha szemétkedett veled akkor ne :)

Discoban ha összejönne egy csajjal a szex, hogy szokás csinálni? Csaj v pasi lakására szokás felmenni? És ha elég messze van a ház, és nincs taxi meg ilyenek?

Az utolsó mondatot azért írom, mert eléggé lecsillapodhat a hangulat mire elsétáltok oda, azért gondolom h nem lehet túl jó. Ezt h lehetne megoldani?

Legjobb válasz: ha ennyire fingod nincs az egészrõl nem valószínû, hogy bárkit is össze fogsz szedni egy szórakozóhelyen...

ha ennyire fingod nincs az egészrõl nem valószínû, hogy bárkit is össze fogsz szedni egy szórakozóhelyen...
Vidd el a legközelebbi mekdonáldszba és csináljátok két bigmek mellett egy asztalon:D
Már csak azért is megéri taxit hívni-persze csak ha hozzád mentek, mert hazaviteti magát a csaj aztán pá, majd hívj-mert városon belül megúszod 3-4 ezerbõl és egész este dughatod, míg ha fizetsz egy lakásosnak az 10-15 ezer és csak egy óra. Tehát szerintem, ha tuti a dugás, akkor megéri a taxi.
Az 1 éjszakásokat 90%ban magamhoz vittem és kb 10%ban mentünk hozzá. A lehetõségek:Csajozáshoz, mindig vittem magammal az egyik csúnya, sügér haverom, aki örült, hogy eljöhetett velem és nem volt konkurencia.Õ vezette a kocsim én meg piáztam.Nem lakott tõlem messze, onnan meg már a kertek alatt hazavezettem.Legtöbbször ez volt, de volt, hogy a csaj vitt haza, vagy taxit hívtam. A gyalogos buszozóst, mindenképp hanyagold, fõleg télen, mert meggondolja magát a bige, plusz összefagy a pö-csöd a buszmegállóban.
sztem disco wc:) hogy mássok mit gondolnak azt meg szard le:Dvaloszinüleg irigykednek hogy ta ma valakit :D csucsig viszel:) tapasztalatom nincsen viszont benne:) mert nem szeretnék 1 éjszakás kalandot:) viszont tuti ezt gondolnák/nám:) probáld meg de sztem keres egy csajszit:)
mehettek bárhova ahol van rá lehetõség és nem zavartok senkit, nincs rá szabály hogy kihez kell menni. taxit meg érdemes lenne hívni ha messze laktok...
A kérdező hozzászólása: bár a taplóság relatív dolog
A kérdező hozzászólása: tudok én tapló is, meg kedvesebbb is lenni ha akarok, ha megéri.. attól függ melyik jön be a csajnak
Elvileg ha discoba jönne össze már el se jutnátok odáig. Nah meg egy hosszú séta egy olyannal akit csak meg akarsz fektetni még kiábrándító is lehet. Némelyik ilyen tipusú csaj nem túl szórakoztató, vagy ugyebár a csaj is kiábrándulhat ha te is a taplóbb pasik közé tartozol...
Az elsõnek: valahol el kell kezdeni. Woozie
A kérdező hozzászólása: igaz h fingom nincs az egészrõl, de vhol el kell kezdeni... az a gáz nemtudom ilyenkor mi a szokás, azzal nem lenne gond h felszedjek vkit, de hogy utána mi szokott lenni...
ha nyár van, akkor egyik közeli fa alá :D

Akik járnak szerintetek, hogyan szokás/illik/kell buliba menni, együtt vagy nem baj ha külön (a másik nincs ott)?

Mennyire jogos ha az egyik fél (a fiú) kiakad azon, hogy a másik meg se hívja egy buliba? És mennyire jogos bizonyos szintû bizalmatlanság ezek után +az után hogy elõzõleg több alkalommal is megpróbálják lerázni?

Legjobb válasz: Néha szükség van külön programokra is. Mindaddig, amíg ez nem csak az egyik fél privilégiuma, teljesen természetes. Na meg ne az legyen, hogy szinte mindig külön...

Néha szükség van külön programokra is. Mindaddig, amíg ez nem csak az egyik fél privilégiuma, teljesen természetes. Na meg ne az legyen, hogy szinte mindig külön...
neha szerintem szukseges hgy fius bulikat tarsunk ahgy szerintme nektek is neha a csajos buli ugy hgy nincs ott a pasid esz nem ertem szerintme ilyet kel csinalni neha na jo hgy azert csak tobbszor egyutt mentek de akkor is nem ertem mit rinyal ezen es szerintem igazad van ha neha nelkule mesz
Szerintem ezt azért eléggé túlspilázod. Valamilyen okból most nem veled akart bulizni, nagy ügy. Ha discoba vágysz, emeld fel a popód és menj el. Felnõtt ember vagy, menni fog a barátnõd nélkül is. Azt mondd meg inkább, hogy jön ide a bizalmatlanság?
Gondolom ez bizalmi probléma miatt vetõdött fel, hogy aki külön megy az talán megcsalóvá válik. Részemrõl ilyen aggály nincs. Ha jóban vagyok azzal a társasággal, akikkel a barátom megy valahova, akkor megyek, ha épp nincs hangulatom hozzájuk, vagy a programhoz, akkor nem megyek, csak azért, hogy együtt legyünk folyton. És fordítva is így van, szerintem ez a normális.
Simán elmegyünk egymás nélkül. Bírom az ilyen "jajj, szerelmem, nem megyek el nélküled"-cuccokat:D
A kérdező hozzászólása: És ráadásul tudta hogy úgy is buliba vágyom kb egy hónapja (vizsgaidõszak)
A kérdező hozzászólása: Nem zárkörû buli volt, csak egy sima disco.
En soha nem mennek a szerelmem nelkul bulizni, hiszen mindig vele szeretnem jol erezni magam, nem massal. Azok a baratok akik nem fogadjak el a kedvesem jelenletet, valojaban nem is baratok. Persze kell a maganszfera, de nem a bulizasban. Meg egyszer mondom: en a szerelmemmel erzem jol magam!
Szerintem nem jogos ezen kiakadni. Mi is szoktunk külön menni a párommal, és egy csajos estére vagy zártkörû bulira értelemszerûen nem hívom el. Ahogy õ se engem. Persze nyilván szívesen megyünk együtt is bulizni. De nem dõl össze a világ, ha idõnként mégis inkább külön tesszük.
Nekem sem esne jol, de te is elmehetsz neha a barataiddal, es ennyi.

Ha vége van a 2. randinknak is, akkor rákérdezzek hogy legközelebb mikor találkozunk? Vagy hogy szokás?

A lány kérdezzen rá hogy mikor lesz a következ?, vagy a fiú? Vagy elég valamelyik?jük részér?l egy célzás, hogy "Legközelebb is ide jöjjünk majd" sétálni? Vagy a fiúnak kell hívnia majd a lány telefonon?

Legjobb válasz: nyugodtan kérdezd,vmit beszéljetek meg :)

nyugodtan kérdezd, vmit beszéljetek meg :)
A kérdező hozzászólása: De ezt a fiúnak kell felhoznia vagy a lánynak? :) Mármint a következõt.
fiunak illendõbb, de lehet forditva is

Családfában hogy szokás jelölni ha egy anyának két férje is volt és egyiktől 2 gyerek a másiktól pedig 3?

Köszi!

Legjobb válasz: Itt van egy sor családfa rajz. Valamelyikben biztos találsz rá példát. https://www.google.hu/search?q=csal%C3%A1dfa+rajzol%C3%A1sa&..

Itt van egy sor családfa rajz. Valamelyikben biztos találsz rá példát. https://www.google.hu/search?q=csal%C3%A1dfa+rajzol%C3%A1sa&..
Én úgy szoktam, hogy a körbõl mindkét irányba húzok egy négyzetet, utána a gyerekeket beteszem a megfelelõ helyre. Ha elváltak, áthúzom a vonalat, ha össze se házasodtak, eleve szaggatott vonallal jelölöm. Az élettársakat meg úgy szoktam jelölni, hogy a vonal felé rajzolok egy házat. Persze ilyenkor macerás mindkét négyzet fölé betenni az adatokat, de én számítógépen csinálom, így könnyen szét tudom húzni az egészet.

Megveszek egy használt autót. Hogyan viszem haza, ha nincs kötelező biztosításom rá? Amíg nincs a tulajdonomban, addig kell megkötni vagy hogy szokás ezt intézni?

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: ha az eladónak van internetje és nyomtatója akkor 10 perc alatt megvan a fedezetigazolás... bármely biztosítós portálon meg lehet kötni

én úgy tudom hogy az adásvételi aláírás pillanatától kezdve nem érvényes az elõzõ tulaj biztije. Elvileg úgy kéne, hogy elõre megkötöd a megvenni kívánt autóra a biztit. Gyakorlatban ezzel senki nem foglalkozik, mi is hazavittük és másnap kötöttünk rá biztit.
ha az eladónak van internetje és nyomtatója akkor 10 perc alatt megvan a fedezetigazolás... bármely biztosítós portálon meg lehet kötni
ha a neten megkötöd attól a perctõl kapsz 'AJÁNLATI IGAZOLÓT' - amit kinyomtatva igazolod , hogy megkötötted, csak még a csekk nem ért hozzád. ÉN is igy csináltam, igazoltattak másnap, és elfogadták a rendõrök gond nélkül.
a szerzõdés megkötés napján ÉRVÉNYES a biztosítás épp azért hogy haza tudd vinni, másnap már viszont nem jó
Amíg nincs a tulajdonodban - nincs okmányirodában átírva - addig az elõzõ tulaj biztosítása érvényes rá, már ha megkötötte és fizette. Akkor meg mi a kérdés?
Valóban az a megoldás, ha neten megkötöd, ahogy azt elõttem is javasolták már. Azok, akik szerint jó az eladó biztosítása, nincs igazuk.
Rizikózol és hazavágtatsz vele, ha nem laksz más országban.
A kérdező hozzászólása: És ha hazamegyek és a neten kötök rá biztosítást? Akkor nem lesz papírom róla egy darabig, gondolom?
Vagy hazatolod, vagy kifizetsz 60-70 ezret tréleres szállítással, vagy vállalod a kockázatot és hazanavigálod, miközben reménykedsz hogy nem talál be egy sündõr sem.
A kérdező hozzászólása: 20:18-as: Én úgy tudom a szerzõdés megkötésétól semmis az elõzõ tulaj biztosítása. Pont ez a gondom lényegében.
Vagy otthagyod arra a 2 napra amíg nincs meg a biztosítás!
Mi bevállaltuk, és hazafelé útba ejtettük a biztosítási ügynökünket, akivel elõre leegyeztettük.
A kérdező hozzászólása: Akkor az autó átvétele után rögtön internetközelbe kell kerülni és megkötni a biztosítást? És ha messzire kell vinni az autót?

Hogyan lehetne leszokni a hangulatjavító gyógyszerről? Már vagy 6éve szedem nyugtatókkal, lehet már nem is kéne csak meg szokás. De ha reggel nem veszem be ideges vagyok hogy mi lessz.

Legjobb válasz: Szerintem orvosi segítséggel!Nem õ írja fel neked?Kérdezz meg 1 orvost(neurologust),hogy mi ilyenkor a teendõ!

Szerintem orvosi segítséggel!Nem õ írja fel neked?Kérdezz meg 1 orvost(neurologust), hogy mi ilyenkor a teendõ!
Pszichiátert, nem neurológust!
Csak fokozatosan csökkentve az adagokat szabad leállni vele és orvosi felügyelettel, ugyanis elvonási tünetek jelentkezhetnek, különösen a nyugtatók esetében.
Csatlakozom az elõttem szólokhoz. Mindenképpen keress fel egy pszichiátert õk tudnak segíteni ebben. Egyedül ne próbálkozz mert erõsek az elvonási tünetek és csak rosszul leszel. orvos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Fokozatosan eljutottam odáig már vagy 3éve hogy /xanaxSR 1mg.3x1, xanax0.5mg.3x1, citapram (ez a hang.javító)2x1.Így volt felírva, és most reggel eszek mindbõl 1et és kész.Ezt egyik napról a másikra magamtól lecsökkentettem.3éve.Ezt a hangulat javítót sem lehet csak úgy abba hagyni?
A kérdező hozzászólása: Esetleg van-e olyan homeopátiás szer amivel kilehetne váltani a gyógyszereket?
Nekem neurologus írt fel hangulatjavítot és õ állapította meg amikor már nem kellett.Nem akartam letenni én sem , de õ meggyözõtt, hogy már nincs rá szükségem.És igaza lett!Lassan fokozatosan állította le az adagot.Ez már 3 éve történt és teljesen jól vagyok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!