Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szerezzem a pénzem (27 db)

12-év múlva kiszeretnék költözni külföldre! Hogyan szerezzek rá pénzt ezekre az országokra gondoltam: Amerika, Kanada, Németország, Svédország, Dánia, Anglia, Norvégia, meg olyan országok ahol sok a fizetés!?

Még diák vagyok 14-éves. De a diplomám nem Magyarországon Szeretném megszerezni.

Legjobb válasz: Menj diákmunkára ha tudsz és jól fogj meg minden fillért amit kapsz. Ja és ha elfogadsz még egy-két tanácsot: 1. Nem ismerem a felsõoktatást külföldön de azt tudom hogy itt Angliában elérhetetlenül drága mulatság. 2. Felsoroltál fél tucat országot, 5 különbözõ hivatalos nyelvvel. Szerintem már most döntsd el melyiket választod majd és kezdd el gõzerõvel tanulni a helyi nyelvet. Mire odajutsz hogy lesz elég tõkéd a költözéshez (minimum egy havi lakbérnek megfelelõ pénz!) a nyelvet is jól fogod majd beszélni (nyelvtudás nélkül pedig majdhogynem öngyilkosság elindulni - fõleg ha ismerõsöd sincs odakint aki segíthetne). 3. Majd ha kikerülsz akkor indul csak a neheze: amennyiben komolyan tanulni szeretnél kénytelen leszel meló mellett csinálni azt (ami nem könnyû)

Menj diákmunkára ha tudsz és jól fogj meg minden fillért amit kapsz. Ja és ha elfogadsz még egy-két tanácsot: 1. Nem ismerem a felsõoktatást külföldön de azt tudom hogy itt Angliában elérhetetlenül drága mulatság. 2. Felsoroltál fél tucat országot, 5 különbözõ hivatalos nyelvvel. Szerintem már most döntsd el melyiket választod majd és kezdd el gõzerõvel tanulni a helyi nyelvet. Mire odajutsz hogy lesz elég tõkéd a költözéshez (minimum egy havi lakbérnek megfelelõ pénz!) a nyelvet is jól fogod majd beszélni (nyelvtudás nélkül pedig majdhogynem öngyilkosság elindulni - fõleg ha ismerõsöd sincs odakint aki segíthetne). 3. Majd ha kikerülsz akkor indul csak a neheze: amennyiben komolyan tanulni szeretnél kénytelen leszel meló mellett csinálni azt (ami nem könnyû)
Németországot választanám a helyedben, és elkezdenék gõzerõvel németül tanulni.

Linkelnétek olyan DIABLO 3 leírásoakt ami arról szól, hogy szerezzünk valódi pénzt a játékban?

Tudom, hogy lehet ilyet, de el?tte utána olvasnék

Legjobb válasz: Nem játszok diablóval de ha jól tudom van valami online bolt amire felb*szhatod amit megszereztél hogy cserébe valódi pénzt kapjál. Nem tudom hogy bekerült-e már a játékba. Annyi a dolgod hogy ölöd a fõellenségeket és ha kapsz valami nagyon ritka cuccot akkor feldobot az aukciós házba igazi pénzért amit utána a bankszámládra utalhatsz. Legalábbis én így hallottam

Nem játszok diablóval de ha jól tudom van valami online bolt amire felb*szhatod amit megszereztél hogy cserébe valódi pénzt kapjál. Nem tudom hogy bekerült-e már a játékba. Annyi a dolgod hogy ölöd a fõellenségeket és ha kapsz valami nagyon ritka cuccot akkor feldobot az aukciós házba igazi pénzért amit utána a bankszámládra utalhatsz. Legalábbis én így hallottam
A kérdező hozzászólása: Igen én is ennyit hallottam róla kb de szeretném magam mélyebben belevetni ebbe azért szerettem volna utána olvasni
Utánanéztem és találtam neked egy videót amiben elmagyaráznak mindent: http://www.youtube.com/watch?v=4ir6zrHXuO0 Meg még annyit találtam hogy péntek este célszerû felrakni a cuccodat mert szombaton elözönlik az aukciós házat.

S. T. A. L. K. E. R. Clear Sky -ban hogyan szerezzek sok pénzt?

78 ezrem volt de sajna kiraboltak és a pénzem levitték magukkal majd amikor a pokolra küldtem őket még mindig nem kaptam vissza a pénzem csak a cuccaim ... sok pénz kéne mert megakadtam és fejleszteni kéne meg kell új detektor is :/ valaki segítsen !

Legjobb válasz: Ha egy küldetéshez kapcsolódóan raboltak ki, akkor visszatöltöd azt az állást ahol még nem történt meg. Itt azt szokták tanácsolni, hogy költsd el az egészet ennél a pontnál, késõbb úgyis megint lesz nálad elég. Ha ezt nem tudod megcsinálni, akkor vagy mellékküldetéseket csinálsz ami pénzzel jár, vagy csak simán bejárod a területet, ellenségtõl elveszed a tárgyakat, vagy képzõdményt keresel és eladod. De ezt te is biztos tudod hogy mûködik a játék pénzszerzõ rendszere, más se tud jobbat mondani ezeknél.

Ha egy küldetéshez kapcsolódóan raboltak ki, akkor visszatöltöd azt az állást ahol még nem történt meg. Itt azt szokták tanácsolni, hogy költsd el az egészet ennél a pontnál, késõbb úgyis megint lesz nálad elég. Ha ezt nem tudod megcsinálni, akkor vagy mellékküldetéseket csinálsz ami pénzzel jár, vagy csak simán bejárod a területet, ellenségtõl elveszed a tárgyakat, vagy képzõdményt keresel és eladod. De ezt te is biztos tudod hogy mûködik a játék pénzszerzõ rendszere, más se tud jobbat mondani ezeknél.
A kérdező hozzászólása: Kösz !


Hogy szerezzek rá pénzt hogy el mennyek a barátnőmhöz?

Hogy szerezzek rá pénzt hogy , el mennyek a barátnőmhöz ? (ELSÕ TALI LENNE) 14 éves vagyok és 114km re lakik tőllem! LÉCI ADJATOK TIPPEKET HOGY SZEREZZEK PÉNZT!!!

Legjobb válasz: A tag akihesz készülsz már árverezi a vesédet.

A tag akihesz készülsz már árverezi a vesédet.
Elsõnél a pont barátom!
Hagyd a csajt, inkább helyesírási szótárt vegyél.
#8 Hát te nagyon hülye vagy, sírok a röhögéstõl. Xddd
1. Szép dolog a szerelem, én például legszívesebben eljegyezném akit szeretek, és megbolondít a hiánya, de mégis helyesen írok. 2. Kérj a szüleidtõl. 3. Dolgozz meg érte. Kérdezz körbe, hogy esetleg ha lenyírod a füvet, vagy megsétáltatod a kutyát, vagy cipõt pucolsz, kaphatnál-e érte egy kis pénzt?
A barátnõd, de még csak ez lesz az elsõ tali... xD
1) Hogy lehet a barátnõd ha nem is találkoztatok 2) 14 évesen nem ezt a szót használnám hogy "barátnõm"
Odaállsz anyuci/apuci/nagymama elé, és kérsz tõlük. Más módod nincs, munkát még nem vállalhatsz, illegalitást nem ajánlom. Viszont semmi értelme a dolognak. Lehet el se engednek. Lehet, hogy a lányt nem engedik el. Azért elég jó példákat hoztak a válaszolók, a szüleitekben mind felmerül. Másrészt ha most ilyen kínnal szedsz össze 3ezer forintot (sztem még annyi sincs a vonatjegy), akkor a többi találkozóra hogy fogod? Márpedig az, hogy esténként webcamon bámuljátok egymást, az nem szerelem, de végképp nem kapcsolat, még 14 évesen se.
A kérdező hozzászólása: Az egyik válaszolónak köszönöm az elsõ normális választ!
Lehet maradi vagyok, de én a 14 éves gyerekemet nem engedném el egyedül egy idegenhez, ilyen messzire...
aztán meg ha egy nagy szõrös pacákhoz mész el ne sajnáld a pénzt amin vehettél volna inkább édességet.
Keress nyári munkát. Bár ez attól is függ, hogy hol élsz.
A kérdező hozzászólása: Barátnõmnek tartom mivel webcam stb... idáig senki nem adott normális választ köszönöm! :) kedves emberek vannak!!
A kérdező hozzászólása: Az a "3 ezer" forint nem annyi.... Hanem 13 ezer forint!!

Hogy szerezzek interneten pénzt? Tudtok olyan oldalt ahol biztos a kifizetés nem kamu?

16 éves fiú vagyok és délután van szabad időm is szükségem lenne + pénzre már olyan havi 40 ezer pont jól jönne . azt szeretném kérni tőletek hogy aki tud megbízható internetes pénzkeresési oldalt az írja már le meg hogy mit kell csinálni!

Legjobb válasz: https://jobline.hu/

Nincs ilyen! Legfeljebb akkor, ha van egy milliós látogatottságú oldalad, és ott fizetett reklámokat jelentetsz meg.
Azt a kifejezést kerüld el, hogy MLM, alias Multi-Level Marketing. Amelyik álláshirdetésben ez szerepel, annak ne ugorj be, legyen bármilyen ígéretes, akkor se. Azt, hogy egy munka MLM, nem szokták beleírni a hirdetésbe, érdemes tehát rákérdezni, hogy az-e. A neten kínált "álláslehetõségek" 95%-a MLM, így tényleg marad az, hogy elmész diákmunkán mekibe, vagy ilyesmi.
Weboldalak rendszeres feltöltése friss adatokkal, hírekkel? Ilyeneket hol lehet találni?
Igen, az MLM nagy csalás, mondjuk az mindig is piszkálta a fantáziámat, hogy akik annyira feljutnak, mivel érték el ... :) . Az is nagy csalás, ha elõre meg kell venned egy kezdõcsomagot és/vagy tanulócsomagot. Munkavégzésjhez nem kell pénzt kifizetni elõre.
Az MLM-et amúgy miért hirdetik olyan sokan és annyira sok variánsban? Vannak emberek, akik ideig-óráig még mindig hisznek benne? S jövedelmez is nekik?

13 évesen hogy szerezzek pénzt? ! A többi lent!

szeretnék mínél hamarab 20000-25000ft -ot ősze gyűjteni.egy tablet re. A szüleim elváltak sok pénzünk nincs csak arra hogy meg éljünk. Nagyon elszánt vok.az ötleteket várom

Legjobb válasz: Ebben az esetben én nem tabletet vennék abból a pénzbõl.Fontosabb dolgokra is tudnátok költeni,mint egy tablet.Ilyen helyzetben 25.000Ft nem kis pénz,és te is azt mondtad,hogy csak arra van pénz hogy megéljetek.

Ebben az esetben én nem tabletet vennék abból a pénzbõl.Fontosabb dolgokra is tudnátok költeni, mint egy tablet.Ilyen helyzetben 25.000Ft nem kis pénz, és te is azt mondtad, hogy csak arra van pénz hogy megéljetek.
Úgy tudom, hivatalosan diákmunkát nem végezhetsz, így az iskolaszövetkezeten keresztüli munka szerintem felejtõs. De szorólapozni, illetve ehhez hasonló (nem bejelentett) munkákat simán végezhetsz, de ehhez már neked kell keresned embert. Algida-s szorólapot rengeteget szórtam ki annak idején. Esetleg, ha van valaki ismerõsöd, aki maszekban végez munkákat, megkérdezheted, hogy nyárra nem kell-e egy plusz ember. Fûnyírás stb.-re gondolok.
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm .
A kérdező hozzászólása: hivatalos munkát csak 16 évesen lehet végezni ugye?
Dolgozzál vazze!
Szalagmunka és tanulsz valami normálisat, mondjuk egy nyelvet, majd szalagmunka külföldön és tanulsz valami normálisat, mondjuk egy normális szakmát.
A kérdező hozzászólása: Munkahely nincs a környéken. kezdõ pénzem sincs az induláshoz..a szüleimmel meg katasztrofális viszonyba vagyok.. szóval S.O.s kéne valami jó ötlet.
ne írj dupla w-vel. Utolsó.
Ja bocsi kiment a fejembõl mire fégig olvastam amúgy lehetséges , hogy adnak neked diákmunkát!Amúgy meg bocsi h megkérdem , de hol lehet új kérdést kitenni?!
Hány éves vagy? Ha 14-nél több akkor felvesznek diákmunkára! :)
Mennyibe kerül?
Hol laksz? kifizettem neked.
És azt nem mondta miért nem fizeti ki?:$$ de ha gondolod a házatokban kérdezd meg az idõseket hogy kell-e walamiben segíteni wagy walami ilyesmi wagy sétáltass kutyát pénzért.wagy még esetleg:beszééld meg anyukáddal hogy megcsinálsz otthon mindent de wegye meg a cipöt:$$ és akkor wiszont nagyon becsüld meg anyukád meg amugy is becsüld mert anya csak egy wan:) )
A kérdező hozzászólása: A kérdésben leírtam hogy 13 :)
A kérdező hozzászólása: 3350 FT de mivel anyukám ott dolgozik ahol kinéztem, leveszik neki a 20 százalékát és így: 2680 FT lesz, ha jól számoltam ki.
A kérdező hozzászólása: Ha be vagy jelentkezve, akkor: oldalt ahol a kategóriák vannak alul van egy olyan hogy , , új kérdés " arra, utána add meg a kategóriát, és írd be a kérdésed. :)
hol lakol kedves kérdezõ?
sehogy, milyen mutet, hogy a tb mem fizeti?
Gyakorlatilag tényleg szinte semmi esély nincs rá. Arra meg pláne nincs hogy egy mûtét árát összegyûjtsd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!