Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szerezzem a (456 db)

Hogyan szerezzem a legkevesebb sérülést magasból leesés közben?

Pl. ha elkerülhetetlen az esés 10 méter magasból, mit csináljak, hogy túléljem?

Hogy szerezzek a baratnomnek orgazmust vagy mit tegyek h orgazmusa legyen?

Párszor voltunk együt. Volt egy alkalommal h szerinte 5 is volt de általában 1 sincs mit kell tennem h minden alkalommal legalább 1 legyen. A szex elojatekot leszámítva minimum fél órás. Hogy tudnák legkönnyebben orgazmust szerezni neki.

Legjobb válasz: Figyelj ra mit elvez.. ha nm talald inkabb kerdezd meg..

Figyelj ra mit elvez.. ha nm talald inkabb kerdezd meg..
Úgy, hogy jobban megismered a testi vágyait. Ehhez néhány alkalom kevés.
Menj be a boltba és vegyél neki egyet. Így szerezz neki egyet.
szugeráld. gondold erõsen, h ott lesz az az orgazmus, és akkor biztosan ott lesz!
Kérdezd meg hogy amikor egy alakalommal 5 volt, azt hogy sikerült elérnie és próbáld ugyanazt csinálni

Hogyan szerezzek a neten keresztül naponta elviselhető összeget ingyen?

Gyorsan kéne kérlek titeket nagyon fontos

Legjobb válasz: Esetleg ingyenes hirdetõoldalakon (apród, jófogás, express,stb)el tudod adni a felesleges, nem használt cuccaidat.

Esetleg ingyenes hirdetõoldalakon (apród, jófogás, express, stb)el tudod adni a felesleges, nem használt cuccaidat.
Kikötteted és megmarad 3-4 ezred havonta.
Hát ilyen nem létezik hogy csak ülsz a gép elõtt, és semmittevésbõl meg kattintgatásból lesz elviselhetõ mennyiségû pénzed. A kattintgatós netes "munkák" órabérre visszanézve röhejesek.
Sírjál pl. a Jófogáson, hogy "ez kéne ingyen...az kéne ingyen" Én renszeresen látom, hogy a ceruzahegyezõtõl a mosogatógépig mindent kunyerálnak...majd pár hónap múlva hirdetik, hogy eladó. Ügyes...


Hogy szerezzek a Csábításból jeles oldalamon akciópontokat?

1 napra csak 10-et ad,de az alig elég valamire!!

Legjobb válasz: Hát pedig sajnos ennyit kapunk :/ Ingyen még a játékokkal tudsz nyerni. A sziromtépkedõssel meg a többivel.

Hát pedig sajnos ennyit kapunk :/ Ingyen még a játékokkal tudsz nyerni. A sziromtépkedõssel meg a többivel.
Hát sajnos csak annyit kapunk.Én szoktam várni pár napot, addigra össze jön valamennyi.
A kérdező hozzászólása: Igaz köszönöm! :/

A Stardoll játékon hogy szerezzek szíveket? Ezt írta ki feladatnak: "Szerezz még további szíveket az évkönyvedre a továbblépéshez" de ha engyenlőre 0 van akkor hogy szerezzek?

Legjobb válasz: Vagy megkéred a barátaidat, hogy szívezzék neked, vagy csinálsz több dollt, és azokkal szívezed a saját dollod évkönyvét. Az a megoldás, hogy chatrõl -chatre vándorolva kérsz mindenkit, hogy szívezzenek, nem a legjobb megoldás.

Vagy megkéred a barátaidat, hogy szívezzék neked, vagy csinálsz több dollt, és azokkal szívezed a saját dollod évkönyvét. Az a megoldás, hogy chatrõl -chatre vándorolva kérsz mindenkit, hogy szívezzenek, nem a legjobb megoldás.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi!!
Mi a neved stardollon? Tudok neked szerezni pár szívet.
A kérdező hozzászólása: Már sikerült azért köszi!! :) egyébként Pollyanna11 azért ha akarsz nyugodtan ismerõsnek jelölhetsz...
De hogyan lehet szíveket küldeni?

Hiányzik a barátom! Hogyan szerezzem vissza?

Szakítottunk, de volt benne még egy ilyen esetleges újrakezdés... Most egy "barátn?m" rástartolt, én viszont vissza akarom kapni, nekem ez sokat jelentett, nagyon szeretem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: "Hogyan szerezzem vissza?" Ügyesen.

"Hogyan szerezzem vissza?" Ügyesen.
Nyugodtan felhívhatod és beszélhetsz Vele, sõt elmehettek vacsorázni, stb és közben beszélgethettek +felvetheted az újrakezdés ötletét. Miért gond ez?
Mi a fenének szakítottál akkor vele? Egyébként meg ne tétovázz, gyorsan ragadd meg azt a telefont. Ilyenkor nem lehet büszke, félõs és lusta az ember. Még mindig olvasod amit írtam? Siess!!!!!
Akkor minek raktad ki?...
Egyszerû a válasz: mindig a Nõ választ! Ugyhogy, ...!

Honnan szerezzek a blogomra látogatókat? Hogyan szerezzek?

Tudom, reklámozzam, de hogyan? Egyébként egy hagyományos blog, csak felpakolok ilyen rajzokat,meg gondolatokat. 2 ember követ, ? nekik tetszik nagyon-hszeikb?l ítélve.

Legjobb válasz: Facebook, iwiw, msn...ezeken kiírod láthatóan, sztem azt megnézik az emberek, mert érdekli õket ha ismerõs csinálja, vagy közzéteszed itt esetleg.

Facebook, iwiw, msn...ezeken kiírod láthatóan, sztem azt megnézik az emberek, mert érdekli õket ha ismerõs csinálja, vagy közzéteszed itt esetleg.
Rakjál rá LIKE gombot, akkor lehet, hogy FB-ról is téved hozzád valaki. Egyezz meg más oldalakkal, hogy hirdetitek egymást, stb. Legyél érdekes...
Tegyél fel olyan tartalmat, ami érdekli az embereket és akkor fogják látogatni ...
A kérdező hozzászólása: Facen nem szeretném, nem olyanok az ismerõseim. Inkább idegeneknek akarnám.
Tedd fel ide a címét :-) Engem érdekel.
A kérdező hozzászólása: http://tuspaca.blogspot.com
ha érdekel, az enyémet is megnézhetitek: http://pitbulltehen.blogspot.com/
elõzõ vok ha akarod benne vok 1link cserében :)
http://ebreszto.com Humorblog ha jót akartok nevetni;)

Anyu elvette a rollerem rosz jegy miatt! Hogy Szerezzem vissza?

Anyukám elvette a rollerem mert 4 es lett a matek dogám és 2/3 as a fizikám! hogy szerezzem vissza??? elöre is köszi

Legjobb válasz: gyorsan szerezz egy 5ost,jelezd a tanárnak hogy szeretnél felelni.

gyorsan szerezz egy 5ost, jelezd a tanárnak hogy szeretnél felelni.
tanulj, minél hamarabb javítsd ki, és ha megvan mondjuk pár roller, menj oda anyudhoz, és kérdezd meg határozottan, de kedvesen hogy visszakaphatom a rollerem?
Ezt a logikát nem értem, a jegyeid sem szarok és a mozgást is megvonja... grat anyudnak!
addig örülj, amíg helyesírásból sem kapsz ROSZ jegyet...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és ugy lesz :D:D
A kérdező hozzászólása: Már a mamámhoz se enged el -, -"
Valószínûleg általános iskola és ott nehogy már ne számítson szar jegynek a 2-es...
Azt megértem, hogy ha egyes miatt elveszi, de ezért... Készülj fel abból az anyagból amibõl feleltek majd v dolgozatot írtok...
Te vagy az Peti ?

Hogyan szerezzem vissza? Hogy szerezzem vissza a bizalmát? Sajnos bekavartak a párkapcsolatomba és nem bízik bennem. Nagyon szeretem és vissza akarom kapni.

Legjobb válasz: állj mellette midnig,éreztesd vele h szereted..ne csak szavakkal tettekkel.. és ne adj neki okot a kételkedésre:) konkrétumot nagyon nem tudok mondani,ha szereted akkor úgyis oylan vagy vele,hogy azt érezni fogja

állj mellette midnig, éreztesd vele h szereted..ne csak szavakkal tettekkel.. és ne adj neki okot a kételkedésre:) konkrétumot nagyon nem tudok mondani, ha szereted akkor úgyis oylan vagy vele, hogy azt érezni fogja
sajnos nekem ez a bajom:((((((

Hogyan szerezze vissza a páromat? Azt érzem h elhidegült tõlem, lehetséges azért, mert könnyû préda vagyok neki? Pedig Soha senkinek nem adtam magam könnyen! Hogyan szerezzem vissza a szerelmét!? Válaszokat Várok!

Szeretném visszaszerezni!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy könnyû préda vagy-e. Nem tudom, hogy van-e egyéb konfliktusotok. Nem tudom te ki vagy. Nem tudom a párod kicsoda. Nem tudom, milyen köztetek a harmónia és mentalitásotok. Nem tudom a történeteteket. Nem tudok segíteni.

Nem tudom, hogy könnyû préda vagy-e. Nem tudom, hogy van-e egyéb konfliktusotok. Nem tudom te ki vagy. Nem tudom a párod kicsoda. Nem tudom, milyen köztetek a harmónia és mentalitásotok. Nem tudom a történeteteket. Nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: hát könnyû prédát úgy értem hogy azt csinálom amit õ akar.sokszor naiv vagyok..de nem tudom elengedni!
A párod, akivel együtt jársz, annak hogy lennél "könnyû préda"? A horoszkópnak ehhez semmi köze, kuruzslással nem fog menni :) Ha kihült a kapcsolat csak a két résztvevõn múlik, hogy mennyire lehet ismét felmelegiteni. A közös programok sokat segithetnek ebben, tehát bármi amit közösen csináltok, és véletlenül sem otthon :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aggódok, szeretem nagyon! de sajnos úgy érezem h én jobban szeretem õt mint õ engem!
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ párja miatt van konfliktus, 4 év elég sok idõ, de sajnos kihasználta megalázta összetörte..és hiába próbálom neki elmagyarázni, h ezt hagyja békén õ már egy másik párkapcsolatban él és Boldog! Õ nehéz eset(barátom).eddig mindennap találkoztunk minden volt..és most mára már csak ott alszom nála..szexszelünk nem annyit mint korábban és azt érzem h elhidegült tõlem úgy is..csókot sem ad már..vagy fáradt és ez lehet az oka nem tudom
beszéld meg vele, mi a hézag, mi hiányzik neki, miért nem lelkesedik már úgy érted.
A kérdező hozzászólása: a vidámságommal és hogy vagány vagyok az õ szemébe.! nem hisztiztem folyton, mindenért!
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok a barátom pedig 23 (Rák) õ meg (Vízöntõ) Nagyon Szeretem, eleinte sokkal jobban ment minden most meg úgy érzem hogy csak én küzdök ezért a kapcsolatért!
Hogyan hóditottad meg ? , próbálkozz ugy visszaszerzeni , gondold át mit szeretett benned mivel tetted boldoggá, tégy ugy :)
Mikor azt mondtad neki, hogy úgy érzed elhidegült tõled, akkor mit felelt? Teli vagy felkiáltójellel, kérdõjellel, határozottan válaszokat vársz, feltételezem ahhoz is elég határozott vagy, hogy megbeszéld vele ezt a problémát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!