Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szerettessem magam az (8 db)

Szerintetek koleszban hogy kell viselkedni? Hogy szerettessem meg mindenkivel magam? Egyáltalán meglehet? Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?

Szóval most életemben elöszörre koleszos leszek, ráadásul egy másik városban... Szegeden, amúgy én Pesti vagyok... szóval azvan, h azt szeretném, h jól érezzem magam ott és ,h ne gondolják rólam, h valami beképzelt nem tudom mivagyok... és azt sem, h egy r.banc... félek attól, h koleszban nincs magánéletem és attól is , h mondjuk bulik vannak és megismerkedek fiúkkal és egyb?l r.banc leszek, mondjuk elég valószin?, h megismerkedek pasikkal mert mérnöki karra megyek és mivel csaj vagyok így...:D szóval szerintetek meg a kibeszélés?

Legjobb válasz: Elõször kevesebb cuccot vigyél és akkor tuti nem lesz baj. Megnézed mennyi fér még el és a következõ alkalommal felviszed a többit.. Igen, vannak pletykás emberek, de õk is csak akkor, ha úgyis viselkedsz.. Ha nem csinálsz semmit nyilván nem fognak pletykálkodni.. A lényeg, hogy ha pasizni akarsz szerintem ne a koliból.. Én sajnos elég kicsi egyetemnek a kolijában laktam.. Nálunk is rengeteg pletykás, rossz indulatú ember volt.. Egy év után kikészültem annyira, hogy egyetemet váltottam és ott hagytam a kolit..Van, akinek nem való. ÉN nem voltam bulizós fajta, zavart, hogy nem tudtam aludni, zavart, hogy nincs magánéletem, nem tudtam tanulni.. De vannak akik pedig tök jól el vannak, már több éve is.. Tehát az egész ember függõ.. Tényleg az a lényeg, hogy add önmagad.. Ha nem játszol szerepet nem lesz gond..

Elõször kevesebb cuccot vigyél és akkor tuti nem lesz baj. Megnézed mennyi fér még el és a következõ alkalommal felviszed a többit.. Igen, vannak pletykás emberek, de õk is csak akkor, ha úgyis viselkedsz.. Ha nem csinálsz semmit nyilván nem fognak pletykálkodni.. A lényeg, hogy ha pasizni akarsz szerintem ne a koliból.. Én sajnos elég kicsi egyetemnek a kolijában laktam.. Nálunk is rengeteg pletykás, rossz indulatú ember volt.. Egy év után kikészültem annyira, hogy egyetemet váltottam és ott hagytam a kolit..Van, akinek nem való. ÉN nem voltam bulizós fajta, zavart, hogy nem tudtam aludni, zavart, hogy nincs magánéletem, nem tudtam tanulni.. De vannak akik pedig tök jól el vannak, már több éve is.. Tehát az egész ember függõ.. Tényleg az a lényeg, hogy add önmagad.. Ha nem játszol szerepet nem lesz gond..
"Hogy szerettessem meg mindenkivel magam?" Sehogy, az senkinek sem lehet a célja, hogy MINDENKIVEL megszerettesse magát. Azt kell elérned, hogy legyenek barátaid, legyen sok ismerõsöd, összeveszni meg nem kell senkivel. "Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?" Ha nagyon gazdag vagy, akkor ne fitogtasd. Néhányan emiatt hozzád fognak csapódni, de nem éppen azok, akiket szívesen látnál a barátodként.

Hogyan szerettessem meg magam egy lánnyal aki az osztályunkba jár, eddig is jóba voltunk de nem tudom hogy ő hogy gondol rám hogyan találhatnám ki?

MSN-en is gyakran szoktunk beszélni és akkor az iskolában is jobban odajön hozzám megkér hogy mennyek el vele megnézni nem e hagyta el a fülbevalóját stb.De ha nem beszélünk az interneten akkor másnap az iskolába kevésszer alakul ki olyan jó kapcsolat köztünk.Állítólag jár egy vele 1 évvel id?sebb elég kétes hír? sráccal.De hozzá alig szól szünetekben csak állítólag valamit iskola után de nagyon nem tudnak mert messze laknak egymástól.De a fiúk között az osztályban azok között vagyok akik jóba vannak vele meg kb egy 2-vel együtt,de ? neki jóval több iskolán kívüli barátja van mint nekem azok között is válogathat.Szerintetek van esélyem vagy mit kell tennem hogy legyen.

Legjobb válasz: Fontos lenne a korotokat tudni, mert más a véleményem a 12 évesek kapcsolatáról, és a 17-18 évesekérõl is(: de nem baj. Ezek szerint a lány foglalt,ami abból a szempontból probléma, hogyha elmondanád a csajnak, és ezt a pasija megtudná akkor szereznél lehetséges egy "ellenséget" ÉN(!) Semmiképpen nem ajánlom, hogy a lánynak elmondd, hogy tetszik satöbbi, esetleg haverokon keresztül( akik jóban vannak veled, de annyira a csaj pasijával nem) tudakolják meg msn-en vagy akárhogyan , hogy mit gondol rólad, és, hogy tetszel-e neki.. Ez nagyon fontos, hiszen ki tudja lehet, hogy õ csak barátkozni akar veled. De ha azt mondja be jössz neki, akkor kezdj gondolkozni a többin, hogy hogyan tovább. Haladj lépésrõl lépésre. És ha megvan a válsz írd meg és segítek amiben tudok:)

Fontos lenne a korotokat tudni, mert más a véleményem a 12 évesek kapcsolatáról, és a 17-18 évesekérõl is(: de nem baj. Ezek szerint a lány foglalt, ami abból a szempontból probléma, hogyha elmondanád a csajnak, és ezt a pasija megtudná akkor szereznél lehetséges egy "ellenséget" ÉN(!) Semmiképpen nem ajánlom, hogy a lánynak elmondd, hogy tetszik satöbbi, esetleg haverokon keresztül( akik jóban vannak veled, de annyira a csaj pasijával nem) tudakolják meg msn-en vagy akárhogyan , hogy mit gondol rólad, és, hogy tetszel-e neki.. Ez nagyon fontos, hiszen ki tudja lehet, hogy õ csak barátkozni akar veled. De ha azt mondja be jössz neki, akkor kezdj gondolkozni a többin, hogy hogyan tovább. Haladj lépésrõl lépésre. És ha megvan a válsz írd meg és segítek amiben tudok:)
Házi nyúlra NEM lövünk.
szerintem te még recskázzál legalább 2 évet..
Menj oda és kérdezd meg hogy...ááá hagyd a francba
Menj oda és kérdezd meg ez a tuti!
Huhh:/ez jó kérdés... Lehet hogy nem én vagyok erre a legjobb példa de a én általában nem a fiú ismerõseimet kérem meg hogy segítsen megkeresni a fülbevalómat..Ezért ez nekem furcsa...lehetséges hogy akar tõled valamit.Szerintem tudakold ki hogy jóba van-e a barátjával, nem szoktak-e vitázni stb. mert ha igen talán van esélyed..De ha ez a helyzet nem egybõl ráhajtani a lányra szép lassan bíztasd hogy tegye meg az elsõ lépéseket affelé hogy szabad legyen(csak ha õ is ezt akarja).Ha szomorú vigasztald stb...Majd ha megnyugodott mond el mit érzel iránta...és innen minden sinen lesz...
A kérdező hozzászólása: (a kor 13)
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon, írjatok még légyszi
*válasz*
ne hallgass senkire higgy magadban és menny a saját fejed után és higgy magadban és benne nincs lehetetlen csak tehetetlen harcolj érte

Hogyan szerettessem meg magam az anyósommal, akinek előítéletei vannak és egy szót sem vált velem?

Azt hiszi hogy irányítom a fiát (akivel együtt tervezzük az életünket), illetve probléma hogy nem egy a vallásunk. Már mindent kitalált hogy befeketítsen, de már szánalmas a kategória! Velem csak egyszer találkozott, szerencsére vagy nem, másik országban lakik. Folyamatosan ordít a barátommal rólam, megpróbált neki lányokat is beszervezni, mert azt hiszi hogy ? jobbat tud választani a fiának mint ? maga. Mit tegyek? Én ilyen utálattal és ellenségeskedéssel még sosem találkoztam. Fogalmam sincs hogyan kezeljem le. Vagy nem kellene semmit? Én soha nem mondta rá egy rossz szót sem a barátomnak, s?t, szívesen lennék barát, mert ezeket leszámítva nagyon szimpi.

Legjobb válasz: Ha tényleg a vallás áll a probléma középpontjában,akkor nem sokat tehetsz,mert az ilyen korlátolt emberek nem értik meg,hogy a szerelem/szeretet nem úgy mûködik,hogy ahoz vonzódunk aki,a saját vallásunk belül "foglal helyet".Az én baráti körömben,is volt egy ilyen probléma.Összejött egy evangélikus lány,és egy katolikus fiú.Az anyós (fiú anyja)mindent megtett,hogy szétválassza õket,pedig nem ismerte a lány személyiségét,csak a vallását.Egy idõ után szétis mentek (nem az anyós miatt),és a katolikus fiú,késõbb összejött egy zsidó lánnyal.Az anyós részérõl,minden kezdõdött elõrrõl.Tehát,ha õ nem akar ezen problémáján változtatni,te sem fogsz tudni.Reménykedem abban,hogy az idõ segít,ha látja,hogy hosszú éveken át,kitartotok egymás mellett,és eljön az az idõ,hogy fontosabb legyen a fia érzései,mint a saját elvakultsága!

Ha tényleg a vallás áll a probléma középpontjában, akkor nem sokat tehetsz, mert az ilyen korlátolt emberek nem értik meg, hogy a szerelem/szeretet nem úgy mûködik, hogy ahoz vonzódunk aki, a saját vallásunk belül "foglal helyet".Az én baráti körömben, is volt egy ilyen probléma.Összejött egy evangélikus lány, és egy katolikus fiú.Az anyós (fiú anyja)mindent megtett, hogy szétválassza õket, pedig nem ismerte a lány személyiségét, csak a vallását.Egy idõ után szétis mentek (nem az anyós miatt), és a katolikus fiú, késõbb összejött egy zsidó lánnyal.Az anyós részérõl, minden kezdõdött elõrrõl.Tehát, ha õ nem akar ezen problémáján változtatni, te sem fogsz tudni.Reménykedem abban, hogy az idõ segít, ha látja, hogy hosszú éveken át, kitartotok egymás mellett, és eljön az az idõ, hogy fontosabb legyen a fia érzései, mint a saját elvakultsága!
Hát én nem sok jóval kecsegtetlek. Talán ha az unokák megjönnek, de az se biztos. Inkább arra rendezkedj be, hogy próbáld õt figyelmen kívül hagyni. Csinálj úgy mintha nem is lenne. Rosszat persze hogy ne mondj róla, végülis kicsi párodnak mégis csak az anyja.
sehogy, az jön magától, vagy van kisugárzásod vagy nincs. az idõ megoldja, vagy megszeret vagy marad olyan amilyen.. ha a párod melletted marad akkor szerencséd van, ha az anyukának sikere lesz akkor sajnos elváltok, de akkor a párod meg nem volt hozzád való, ha képes ezt a próbát nem kiállni melletted. az anyukának el kellene fogadni a fia választottját, mit szólt volna õ is egy ilyen anyóssal? egyszeri alkalom kevés, hogy valakinek a személyiségét megismerje.. mit ne tegyél-- ne görcsölj ezen, ha azt látja, hogy jó feleség vagy és szeretõ anya stb akkor talán megenyhül
szia! :) olvasva soraid az anyós a tipikus házsártos boszi kategória :) . a helyedben két dolgot próbálnék meg vele kapcsolatban. az egyik, hogy beszélsz vele, tudatod, hogy te bizony nagyon odavagy az õ kisfiáért és sosem akarnál neki vagy a családjának rosszat. tudom, nehéz, de talán így lenyugszik a nyanyus. a másik , hogy alkalmakkor (karácsony, szülinp, névnap stb) kedveskedsz neki valamivel. ha egyik sem jön be, akkor meg kapja be :D! pusza :)

Hogy szerettessem meg magamat jobban? (osztályban) azt mondjákviszahúzódó vagyok.12 éves lány, szeretek festeni, rajzolni, énekelni, írni verseket, meg könyveket, ha kell még a válaszhoz adat szólj!

Legjobb válasz: hát annyi az egész beszélgetsz velük próbálsz velük egy olyan témát keresni amit mindketten érdekeltek és kész ne légy visszahúzódó mert akkor nem fognak megszeretni!

hát annyi az egész beszélgetsz velük próbálsz velük egy olyan témát keresni amit mindketten érdekeltek és kész ne légy visszahúzódó mert akkor nem fognak megszeretni!
Ne legyél visszahúzódó, próbálj beszélgetni velük.

Hogyan szerettessem meg magam az osztálytársaimmal?

Úgy érzem nem szeretnek. Hogyan tegyem magam "nélkülözhetetlenné"? Csak ebben az évfolyamban kerültünk össze. 13-15 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Verj meg egy idõsebbet és védd meg a társaidat.. :D NAJÓÓÓ csak vicceltem.... Én pl sohasem voltam a középpontban direkt rólam nemtudtak semmit. Nem tudták,ki vagyok igazából.... szóval engem se érdekelt senki... Mégis ha kellet én voltam a feszültség oldó én voltam a legpártatlanabb így a végén mindenki az én tanácsomat kérte :D mivel sosem tudtak rólam semmit keresték a társaságom mert akit érdekeltem az szeretett volna rólam tudni pár dologot... sosem nyíltam meg.. minek? Én voltam az akinek max egy spanja volt az osztályba de mindenki szeretett velem beszélgetni pedig elég titokzatos voltam.. nem volt szükségem csalódásra ezért nem is érdekelt az osztály... jó tanulni se tanultam :D de sose buktam meg. egy átlagos srác voltam :D középsuliba meg aztán az osztály magját képeztem ezzel a technikával :P

Verj meg egy idõsebbet és védd meg a társaidat.. :D NAJÓÓÓ csak vicceltem.... Én pl sohasem voltam a középpontban direkt rólam nemtudtak semmit. Nem tudták, ki vagyok igazából.... szóval engem se érdekelt senki... Mégis ha kellet én voltam a feszültség oldó én voltam a legpártatlanabb így a végén mindenki az én tanácsomat kérte :D mivel sosem tudtak rólam semmit keresték a társaságom mert akit érdekeltem az szeretett volna rólam tudni pár dologot... sosem nyíltam meg.. minek? Én voltam az akinek max egy spanja volt az osztályba de mindenki szeretett velem beszélgetni pedig elég titokzatos voltam.. nem volt szükségem csalódásra ezért nem is érdekelt az osztály... jó tanulni se tanultam :D de sose buktam meg. egy átlagos srác voltam :D középsuliba meg aztán az osztály magját képeztem ezzel a technikával :P
A kérdező hozzászólása: Érdekes, mert én is így jellemezném magam. Csak velem nem beszélget senki xD

Miért nem örül a kisfiam az apjának? Hogyan "szerettesse" meg magát a fiával?

Ha apa hazajön, csak ránéz, de ennyi. Nem megy az ölébe, olyan mintha nem is örülne neki. Van amikor észre sem veszi, hogy apa is bent van a lakásban. Ha leül hozzá játszani, akkor a gyereke feláll, és otthagyja, jön hozzám. Ha elmegyek zuhanyozni, akkor sírva jön utánam, nem marad el apával.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a kisfiad? Mit játszik vele apukája? Nálunk a kukucsolás, bujócska, lovacskázás megy apával - ezek tipikusan olyan játékok, ahol lehet viccelõni, huncutkodni, nagyokat nevetni. Nálunk apa mindíg olyanokat játszik a kisfiammal amit én nem, így nagyon élvezi. Lehet, hogy amit egész nap te játszol vele és apa is azt szeretné azt már unja!

Mennyi idõs a kisfiad? Mit játszik vele apukája? Nálunk a kukucsolás, bujócska, lovacskázás megy apával - ezek tipikusan olyan játékok, ahol lehet viccelõni, huncutkodni, nagyokat nevetni. Nálunk apa mindíg olyanokat játszik a kisfiammal amit én nem, így nagyon élvezi. Lehet, hogy amit egész nap te játszol vele és apa is azt szeretné azt már unja!
Nálunk is kb. ez a helyzet. Nekem 14 hós a lányom. Hallja, hogy jön valaki, kíváncsian várja, ki az, jön fel apa a lépcsõn, örül, elindul felé, majd megáll, inkább visszafordul. Ha felemeli, elkezdi föl-le lengetni, az tetszik neki, aztán megpuszilgatja, az már nem, jönne egybõl hozzám. Neki sokkal több erõfeszítésbe kerül lekötnie, még én pl. zuhanyzok, vagy tevékenykedek a konyhában. A lányom valószínû féltékeny is az apjára, mert ha apa ölelget, jön oda, sír, és tolja el az apját, mintha azt akarná mondani, hogy anya csak az enyém. Próbál apa olyanokat játszani vele, amit én nem, mesél neki hatalmas beleéléssel, azt nagyon szereti pl. Reméljük csak változik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Kisfiam 17 hónapos. Sajnos már tegnap láttam apán, hogy nagyon szarul esik neki, hogy nincs el a kisfiam vele. De az a baj, hogy apa már most kezdi föladni:(.
Kisebb korában mennyire vette ki az apuka a gyereknevelésbõl a részét? Mennyit foglalkozott a babával? Mert ha keveset, akkor bizony nem fog ripsz ropsz megváltozni a baba hozzáállása. Elfogadta, hogy az apja csak van és nem érti miért akarja most "macerálni". Vagy keményebben beszélt vele stb, ezt nehéz megváltoztatni, de feladni nem szabad. Az anya a biztos pont az életében, de apukára is szüksége van. Én viszont kicsit a szívem mélyén féltékeny vagyok "apuka apucika"-ra :) 16 hónapos lányom istenként imádja az apját és ha hazajön én le vagyok ejtve... :(
A kérdező hozzászólása: Én is mondtam apának, hogy keveset foglakozott/zik vele. Mikor kisebb volt, akkor sem ült le hozzá, nem játszott vele, nem beszélgetett neki. Most persze, mikor már lehet vele játszani, akkor meg a gyerek nem akar. Keményebb leszek, és én tudom, hogy ez nem változik egyik napról a másikra. ami közös program, az az esti fürdetés, mert az kicsi korától az apáé.
16.27-es vagyok, utolsó elvileg. Hát igen...sok apuka van így. :( Amíg kicsi néz értetlenül, hogy mit kezdjen vele, aztán amikor már van egy kis értelem a gyerkõcben elvárja! hogy a kicsi odalegyen érte. A hozzászólásaim nyugodtan mutasd meg neki. Mert javaslom, hogy NE adja fel! Játszatok elõször hármasban, aztán szépen fokozatosan hagyd õket magukra. S ne legyen olyan, hogy õ most fáradt, nem ér rá stb. Minden nap foglalkozzon egy kicsit vele, majd egyre többet. Én a férjem rendesen "befogtam" mondjuk imádta a lányát születésétõl fogva. Teljes egészében kivette a részét és nem tartom papucsnak emiatt, hanem büszke vagyok rá! Mivel bokatörés miatt ágyhoz voltam kötve hosszú idõre a még pelenkás kislányt el tudja látni. Most meg már :) nyílik az ajtó rohan, hogy apuka apucika apuka...onnantól én mintha nem is léteznék...hát nem tudom sírjak vagy örüljek.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én nagyon szeretnék a helyedben lenni:) Igen, ezt megfogom mutatni apának, és ma elbeszélgetek vele errõl. Mert nekem is szükségem lenne arra, hogy egy kicsit magamra is legyen idõm, ne csak mindig velem legyen a gyerek. Meg nagyon rossz látni, hogy apához nem is kötõdik a gyerek, de apa is tudja, hogy ez az õ hibája. egyébként nagyon szereti a fiát, aki most 17 hónapos.
Szia! Az én kisfiaimm nagyon keveset látják az apukájukat, mert kamionozik a párom. Mindkettõ már ebbe született bele. Nekünk is volt olyan átmenet, hogy az elsõ fiam másfél éves kora körül elkezdett nem foglalkozni az apjával. 2 éves kora körül minden rendezõdött magától, már leültek együtt játszani, mikor nagy ritkán apa itthon volt. Azóta pedig minden alkalommal jön velem vidékre apáért, hogyha jön haza. Ki nem hagyna egy alkalmat sem. Pedig nem tud annyit foglalkozni velük, mint egy "normál" felállású családban, ahol apuka este hazamegy munka után. A kicsi most 1 éves, de nagyon jól elvan az apukájával, pedig még kevesebbet látja, mint anno a nagy ennyi idõsen. Mondjuk õ alapból barátkozósabb baba. Bár nem tudom, hogy fél év múlva mi lesz a helyzet.

Hogy szerettessem meg magam az osztályom fiúival? (részeletesen lent)

14 éves lány vagyok, és rengeteg barátn?m van, mind jófejek, megért?ek, de ezt nem akarom az orrukra kötni. Szóval ezek a barátn?k ötödikben elhívták a fiúkat lógni, terekre, meg minden, és itt kialakult a kapcsolatuk. Ketten össze is jöttek. Viszont én meg a legjobb barátn?m akkor még nem voltunk jóban azokkal a lányokkal, akik barátkozni kezdtek a fiúkkal, tehát mi ebb?l kimaradtunk. Teltek az évek, összebarátkoztam a "fiúzós" lányokkal, különösebb bajom nem is volt azzal, hogy nincs szorosabb kapcsolatom a srácokkal. Ám mostmár egyre jobban hiányzik egy kis olyanfajta buli, amiben a fiúk is bennevannak. Egyikükre ráírtam MSN-en, hogy van e valami bajuk velem, ? meg visszaírt, hogy nincs, és ássuk el a csatabárdot. Viszont azt leszámítva, hogy néhányszor kérdeznek valamit, vagy válaszolnak, ha én kérdezek, még mindig nincs olyan szoros kapcsolatom velük mint a barátn?imnek. Pedig nagyon szeretném. Legyek bátrabb és beszélgessek velük MSN-en, meg a suliban? De az furcsán jönne ki, ugyanis alig beszéltünk eddig. Vagy legyek benne a programjaikban? Csak azzal meg az a baj, hogy nem szólnak, mert miért is szólnának? Szeretném, ha természetes lenne, hogy engem is elhívnak mindenhova. Nem csak a barátn?imet. Vagy ez valami genetikai visszamaradottság, hogy rosszul teremtek kapcsolatokat? Az meg azért nem lehet, mert mindkét szül?m, s?t a testvérem is nagyon jókat szoktak beszélgetni tök idegenekkel is :-D. Vagy majd kialaul a kapcsolatunk, ha nagyobbak leszünk? Dehát akkor a barátn?immel miért olyan jófejek? Esetleg lelkizzek velük, hogy ha van velem valami bajuk, akkor változtatok rajta, és legyünk jóban? Megy ilyenek? Szinte minden esetben tök hülyének néznének, szóval valami jó tanácsot várok :-D. (egyébként mind teljesen normális, értelmesek, lehetne velük nagyon jól, komolyan is beszélgetni, és a barátn?im sem azok a \'mindenkivel smacizzunk\' tipusú ribancok).

Legjobb válasz: Midenesetre vigyázz! Ha hirtelen sokat lógsz velük meg fognak egy kicsit lepõdni, túl furcsa lesz számukra. Ha meg nagyon nyomulsz éppen az ellenkezõjét éred el, kerülni fognak, ne talán ki is beszélnek aztán meg jópofiznak. Tapasztalatból mondom. Szóval szerintem fokozatosan csatlakozz a társasághoz és így egyre inkább megszokják a jelenlétedet. De ha meg ügyet sem vetnek rád, pedig már egy jó ideje próbálsz beilleszkedni bizonyára nem bírnak. De azért sok szerencsét.:D

Midenesetre vigyázz! Ha hirtelen sokat lógsz velük meg fognak egy kicsit lepõdni, túl furcsa lesz számukra. Ha meg nagyon nyomulsz éppen az ellenkezõjét éred el, kerülni fognak, ne talán ki is beszélnek aztán meg jópofiznak. Tapasztalatból mondom. Szóval szerintem fokozatosan csatlakozz a társasághoz és így egyre inkább megszokják a jelenlétedet. De ha meg ügyet sem vetnek rád, pedig már egy jó ideje próbálsz beilleszkedni bizonyára nem bírnak. De azért sok szerencsét.:D
21:47-nek: Na miért nem?:D Ne foglalkozz az ilyenekkel, kérdezõ, ne hagyd, hogy elrontsák a kedved. Lassú folyamat lesz, velem is pont ez volt, csak nem érdekelt annyira, hogy nagyon törjem magam. Szerintem ha próbálkozol, sikerülni fog, csak ne ess át a ló túloldalára. Gondolkozz el: mi lehet az oka, hogy nem lógnak veled: Ha arra jutsz, hogy semmi, akkor ez egyszerû megszokás. Azon pedig lehet változtatni!
Ó, a szerencsétlen kommentelõk! Nem benned van a hiba, ne ijedj meg. Veled semmi baj, ez egyszerûen így alakult. Nincs semmi bajuk veled, nem titkolnak elõled semmit sem. Csak megszokták, hogy nem beszélgetnek veled annyit, mert mindig el voltál hanyagolva, megvannak tehát nélküled is. Mert nem ismernek elég jól. Ha jobban ismernének, tudnák, hogy szükségük van rád, mert te is egyéniség vagy, neked is vannak különbözõ oldalaid, téged is jó ismerni. Beszéld meg egy barátnõddel, hogy ha buli van, lehet menni valahová, neked is szóljon, hogy te is ott legyél. Persze, elõször furcsa lesz, hogy mit keresel ott hirtelen, nem is fognak tudni mit kezdeni veled, hanyagolni fognak. Erõvel kell majd bekapcsolódnod a beszélgetésekbe, ha el akarsz érni valamit, mert ha te nem próbálod, õk sem fogják. Elõbb vagy utóbb pedig könnyebb lesz, a lényeg, hogy ne add fel! Sok sikert!
szerintem inkább tanulj !
második kommentelõnek !! k*vára nem kéne beugatni.. (elsõ)
lúzer vagy ennyi :D ez ellen nem lehet mit tenni ;)

Hogyan szerettessem meg magam a kutyámmal? 3 éves és fél tőlem, nincs rá oka, de 22 méterről ha meglát elszalad. Egész nap az ól alatt fekszik, és csak akkor jön ki ha eszik. én szeretném sétáltatni is.

Legjobb válasz: Lehet veled nem,de más emberekkel biztosan rossz tapasztalata volt,vagy kölyökként nem volt kapcsolata emberekkel.Mi a háttere a kutyának?

Lehet veled nem, de más emberekkel biztosan rossz tapasztalata volt, vagy kölyökként nem volt kapcsolata emberekkel.Mi a háttere a kutyának?
Csüccs le a földre egy pokrócra jobb idõben, kaja a kezedben, vagy elõtted és kedves hangon csalogasd vagy csak ülj ott.
A kérdező hozzászólása: és egy idõ után megszokik vagy odajön megszagolni, vagy mi lesz?? :D nem oroszlánt akarok filmezni, de ha megy megpróbálom
Mióta van nálatok a kutya? Másokkal hogy viselkedik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!