Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szerettessem magam (31 db)

Hogyan szerettessek magamba egy nőt?

Jelenlej nem hívogathatom randizni, de sokat tudunk majd beszélgetni, annyit tudok róla, hogy bejövök neki, de most barátja van! Nem akarom hogy "megcsalja", csak hogy magában gondolkodjon néha el, hogy én jobb vagyok (hosszú történet)!

Legjobb válasz: Miert nem keresel egy masik lanyt? Meddig akarsz varni, amig szakitanak!? Addig eld ki magad. Lehet, hogy a szerelem is rad talal. Az is lehet, hogy csak jatszadozik veled. Nem erdemes egyetlen no miatt elszurnod a fiatalsagod:) 19/L

Miert nem keresel egy masik lanyt? Meddig akarsz varni, amig szakitanak!? Addig eld ki magad. Lehet, hogy a szerelem is rad talal. Az is lehet, hogy csak jatszadozik veled. Nem erdemes egyetlen no miatt elszurnod a fiatalsagod:) 19/L
csinálj woodoo babát :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ, ha így éreznék akkor nem várnék rá, és nem Õt akarnám, de nem írtam le minden részletet, mert hosszú lenne. Nem játszik velem, de nem is hiszem hogy ez jött volna le! Meg akarom Õt szerezni, és csak azt kérdeztem hogy szerettessem magamba!!
HA tényleg jobb vagy, mint a barátja (mivel részleteket nem közölsz, ez csak feltevés lehet), és illetek egymáshoz, arra valószínûleg rá fog jönni, ha közelebbrõl megismer, ehhez elég, ha összebarátkoztok. De irányítani a szerelmet nem lehet, a csajozós/pasizós trükkök csak a csábításra vannak, szerintem olyan tuti módszer nincs, amivel igazi szerelmet lehet ébreszteni egy érett emberben. Tudom, ez nem sokat segít neked, de nem hiszem, hogy ha elkezdesz taktikázni, ravaszkodni, szerepet játszani, azzal eléred a célod. Talán megszerezheted, de megtartani nem fogod. Ha boldogtalan a barátja mellett, reménykedhetsz, hogy szakítanak, ha boldog, akkor meg úgysem fognak, legalábbis nem miattad. Nehéz ilyen kevés konkrétum alapján ítélni, ha a barátja mondjuk csalja vagy bántja, akkor drukkolok neked, de "látatlanban" én mindig a meglévõ kapcsolat pártján állok... ne haragudj.
te ökör ahhoz férfinak kell lenni és nem hülyeségeket kérdezni...... azt csak észreveszed h mi viszi a mûsorát!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm, azt nem írtam le ami lényeg lenne, de attól féltem ha leírom, akkor még ilyen választ sem kapok, nemhogy építõ jellegûeket! 4 évet jártam evvel a lánnyal... Csak szakított, mert nem szerelmes.. amit én úgy értelmezek, hogy nem ugyanazt érzi mint a legelején, de a "mézeshetek" idõszak mindenhol elmúlik... Tényleg nagyon összeillünk, ezt azóta is elmondta hogy most is tetszem neki, hogy mennyi szép emlékünk van, és mennyi mindent szeretett bennem! Szóval tudom, hogy most nem oylan mint velem volt, nincs elszállva mint akkor, nem érez hiányt ha nincs vele, nem mondja azt neki h örökre, és nem fog megengeni dolgokat, amiket nekem megengedett, mert én különleges vagyok! Most barátok vagyunk, és szerinte sem kizárt, hogy egszer újra összejövünk! Ezt szeretném meggyorsítani! Sztem nincs tisztába magával sem, erõlködik, de nagyon szeretném megszerezni!! Ehhez kéne pár ötlet hogy szeressen belém, egyszer már megtörtént anno, h elszerettem!!

Hogyan szerettessem magam még jobban meg vele?

A barátn?met akarom elszédíteni és jobban megszerettetni magam vele. Kicsit magamba bolondítani is :D

Legjobb válasz: Lopj neki virágot, adj puszit a homlokára, váratlan idõpontokban mondd meg neki, hogy szereted/szép, öleld meg szó nélkül, add önmagad :))

Lopj neki virágot, adj puszit a homlokára, váratlan idõpontokban mondd meg neki, hogy szereted/szép, öleld meg szó nélkül, add önmagad :) )
Ne szégyeld, fogd meg a kezét társaságban, sõt MINDIG.
Szerintem meg vannak neked az eszközeid ehhez, nem kell tanács :)
A kérdező hozzászólása: Oké köszi :D azért még szívesen várok tanácsokat :)

Hogyan szerettessem meg magam a kiscicámmal?

Néha úgy érzem nagyon utál. Például felveszem az ölembe és el akar szaladni. Ha kimegyek és meglát és túl közel megyek hozzá akkor is elszalad el?lem. Néha meg felfújja a kezemben magát és suabályosan kitépi magát onnan. Miért? Most utál vagy mi?

Legjobb válasz: Nem utál, csak nem szocializálódott rendesen. Nem szokta meg az emberi jelenlétet. Az egyik cicám (3 éves) kb 1 hónapos korában került hozzánk, annyira vad volt, hogy 10 méternél nem lehetett közelebb menni hozzá. Kb. 1 hónap kellett, mire meg lehetett közelíteni, és még egy, mire megsimogatni. Sajnos nála kimaradt az, hogy születésétõl emberek közt legyen, ezért mindig is távolságtartó maradt. Most is csak engem meg a tesómat visel el, hozzám dörgölõzik csak, de akármilyen hirtelen mozdulattól megijed. Az idegenektõl menekül. Nem lehet megfogni, meg dajkálni, mert ahogy felveszem, már le is ugrik. Nem karmol,fúj vagy ilyesmi, csak fogja magát, és elmegy. De azért én nagyon szeretem.

Nem utál, csak nem szocializálódott rendesen. Nem szokta meg az emberi jelenlétet. Az egyik cicám (3 éves) kb 1 hónapos korában került hozzánk, annyira vad volt, hogy 10 méternél nem lehetett közelebb menni hozzá. Kb. 1 hónap kellett, mire meg lehetett közelíteni, és még egy, mire megsimogatni. Sajnos nála kimaradt az, hogy születésétõl emberek közt legyen, ezért mindig is távolságtartó maradt. Most is csak engem meg a tesómat visel el, hozzám dörgölõzik csak, de akármilyen hirtelen mozdulattól megijed. Az idegenektõl menekül. Nem lehet megfogni, meg dajkálni, mert ahogy felveszem, már le is ugrik. Nem karmol, fúj vagy ilyesmi, csak fogja magát, és elmegy. De azért én nagyon szeretem.
az én cicám 3 hetes kora óta él velünk, most 2 éves, de még most is félõs, nem szereti, ha sokáig felvesszük, megvannak a kis szokásai, ezeket nagyon nehezen gyõzi le.nálunk pl.félt a víztõl, ma meg bemászik a csapba, kádba...szóval érdekesek a cicák:) de idõvel biztos jobb lesz, és biztos, hogy szeret:)
Utolsónak: nem pontoztalak le, te kutyapárti vagy, ezzel semmi baj nincs. De a kérdés egy macskáról szól, úgyhogy itt nincs értelme bármiféle összehasonlításnak. A kérdezõnek cicája van, és nem arra kíváncsi, hogy mennyivel jobb egy kutya.
Egyszerû a megoldás, vegyél kutyát. Most fognak 0%ra pontozni 500an a macskaimádók, de egyszerûen számomra semmi se szól a macskák mellett, aranyosak, az igaz, de a kutya is az, nagyon is, és annak vannak belsõ értékei. A macska csak addig szereti a gazdáját amíg ételt kap tõle, miközben a kutya bármikor az életét is áldozná egy szeretõ gazdiért. A macska fekszik a sarokban és semmit se csinál, eközben a legtöbb kutyafajta remek házõrzõ. Nekem pl. pulim van, házõrzésben nem jeleskedik, de nagyon szorgosan vigyáz mindenre, amikor pl nyulam volt, sokat játszottak együtt, egyszer pedig a nyúl kiszökött és beesett a patakba, a kutyám pedig aki nagyon fél a víztõl, gondolkodás nélkük utánaugrott és a szájában hozta vissza. Ugyanezt megcsinálta egy kispulival is, de õ sajnos már nincs velünk (nem így múlt ki, ami azt illeti nem is tudom mi van vele, de nem részletezem itt). A macska leginkább helyhez szokik, a kutya pedig vakon követi a gazdáját akárhova. A kutyával sokkal jobban lehet játszani mint egy macskával. Õszintén megmondom, szerintem azért szereti mindenki a macskákat mert sokkal kevesebbet kell törõdni velük (most jönnek majd a felbõszült válaszolók, hogy méééghogy keveset, mindennap fésülöm a szõrét és simogatom a mancsocskáját... nem ilyen gondoskodásról beszélek). Mindenesetre meg lehet próbálni meggyõzni az ellenkezõjérõl, de szerintem nincs semmi az ég világon ami a macskák mellett szólna. Egyébként még a végéhez hozzáfûzöm, hogy egy kutya leginkább kölykeiként tekint az emberekre, ezért ilyen önfeláldozó, és még egy elhanyagolt, kiéheztetett kutyában is bennevan minden amit fent leírtam, arról nem is beszélek - pedig van róla tapasztalatom -, hogy egy országút szélén talált kutya pl. mennyire felfoghatatlanul hálás tud lenni az embereknek. Ezzel szemben a macska inkább mint rabszolgáira tekint az emberekre.... :)
Adj neki enni, valamit amit nagyon szeret. Amikor odaadod, símogasd meg. Ha kaját akarnak, akkor dörgölõznek meg minden. Ha érzi, hogy gondoskodsz róla kedvelni fog.
Miközben simogatod az egyik kezeddel gyengéden a feje alatt, a nyaka felsõ részénél fogd meg, úgyahogy az anya-cica szokta szállítani a kicsiket. Attól megnyugszik és biztonságban érzi magát. De óvatosan csináld, ne fojtogasd!
Nekem régebben több vad kiscicám is volt. Õket úgy édesgettem magukhoz, hogy játszottam velük. Egy cérna végére kötöztem egy kis papírfecnit és azt húzgáltam. Elõször csak óvatosan, finom mozdulatokkal. Aztán ahogy belemerült a játékba, egyre közelebb húztam magamhoz, a cica a végén már körülöttem futkározott, majd leültem, és ráhúztam a papírt a combomra, az ölembe... Akkor már csak nagyon lassan ide-oda mozgattam a papírt és közben megszaglásztattam vele a kezem és óvatosan simogattam. Ez szinte mindnél bejött. Meg a kedvenc száraz kajáját vagy bármilyen kaját amit szeret, próbáld odaadni neki kézbõl. és igyekezz elkerülni a hirtelen mozdulatokat. Sok sikert. :)
A te macskáid akkor valószínûleg a jobbfajtából valóak, sajnos tapasztalatból mondom, hogy nem ez az általános viselkedés :) Sajnálom, hogy az elsõ meghalt, az én kutyámat is mérgezték már meg, de még meg lehetett menteni, ha egy nappal késõbb megyünk vele orvoshoz akkor vége

Hogyan szerettessem meg magam vele? (tengerimalac)

2 napja került hozzám egy kb 2 hónapos tengerimalac. Korábbi gazdájánál 2 hétig volt és aztán odaadta nekem. Nagyon félénk, megrémül minden hirtelen mozdulatra, azonnal a házába menekül ha a ketrec közelébe megyek. Próbálom az els? falatokat a kezemb?l adni, hátha így megszokja, hogy nem akarom bántani. Olykor fél és ennek hangot is ad. Nem bántom, nem ijesztgetem, próbálok neki mindent megadni. Pár tippet szeretnék kérni, hogyan lehetne megszerettetni magam vele, vagy legalábbis egy nyugodt környezetet teremteni neki.

Legjobb válasz: Olvasd el a tippeket a gemon.ro-n: "Ha többet foglalkozunk vele, gyakran vesszük kézbe, jutalomfalatokkal magunkhoz csalogatjuk, gyakran az ölünkben etetjük, s beszélünk hozzá, lassan megszelídül. Félénksége lassan feloldódik, felismeri hangunkat, bõrünk illatát érezve megnyugszik, s a simogatást, becézést sajátos mormogással jutalmazza. Egy idõ után megszokja társaságunkat, s már nem rémül meg, amikor felvesszük. Mielõtt kivennénk ketrecébõl, hanggal jelezzük közeledésünket. A tengerimalac hallása nagyon kifinomult, akár a lépéseinket is felismeri, s a másokétól megkülönbözteti. Két kézzel emeljük fel, gyengéden, de határozottan. Egyik kezünkkel nyúljunk a mellkasa alá, a másikkal a hátsó felét fogjuk meg." Innen: http://gemon.ro/viselkedes.htm

Olvasd el a tippeket a gemon.ro-n: "Ha többet foglalkozunk vele, gyakran vesszük kézbe, jutalomfalatokkal magunkhoz csalogatjuk, gyakran az ölünkben etetjük, s beszélünk hozzá, lassan megszelídül. Félénksége lassan feloldódik, felismeri hangunkat, bõrünk illatát érezve megnyugszik, s a simogatást, becézést sajátos mormogással jutalmazza. Egy idõ után megszokja társaságunkat, s már nem rémül meg, amikor felvesszük. Mielõtt kivennénk ketrecébõl, hanggal jelezzük közeledésünket. A tengerimalac hallása nagyon kifinomult, akár a lépéseinket is felismeri, s a másokétól megkülönbözteti. Két kézzel emeljük fel, gyengéden, de határozottan. Egyik kezünkkel nyúljunk a mellkasa alá, a másikkal a hátsó felét fogjuk meg." Innen: http://gemon.ro/viselkedes.htm
Nagyon pici még, egy hétig inkább hagyd békén, hogy megszokja a környezetét. Utána szép lassan lehet magadhoz szoktatni, ülj sokat a ketrece mellett, de ne nyúlj még hozzá. Ha elveszi a kezedbõl az ételt, óvatosan megpróbálhatod megsimogatni. Ölbe csak akkor vedd, ha már nem rémül meg, ha felülrõl benyúlva megsimogatod, mert alapból is nagyon félénk állatok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) sokat segítettetek:) a héten hagyom jövõhéten pedig megpróbálok jobban közeledni felé:D

Hogyan szerettessem meg magam egy lóval?

Van egy ló, a lovardában ( Némo, félig arab nagyméretű póni, kb. 20-21 éves ) és mindig Rajta ülök ( minden szombaton ). Amikor bemegyek a boxába köszönni, vagy felnyergelni/kantározni, mindig lecsapja a fülét. Hiába adok neki mindig valami finomságot, mindig ezt csinálja :( Amikor kikötöm és elkezdem lepucolni, vagy felém kap, vagy elkezd kaparni a lábával vagy mindkettő. Pályán, amikor már Rajta vagyok, már tök rendes( kicsit lusta ), de amikor újra bevezetem a boxba megint sunyítani kezd ... Én nagyon-nagyon szeretem, és nem bírnék máson lovagolni .. sokan cikiznek, mert azt hiszik csak azért lovagolok Rajta, mert öreg, pedig nem! mert pl. mielőtt elkezdtem Rajta lovagolni, szóval azelőtt midig máson lovagoltam ... MIT TEGYEK?! :( =(

Legjobb válasz: Semmit, sajna az iskolalovakon napjában több ember is átmegy, húzzák-vonják, ezért nem szeretik, ha valaki bemegy hozzájuk, az a magánszférájuk. Ha meg akar csípni, csapj az orrára, tudasd vele, hogy másokkal lehet, de Veled ezt nem teheti meg. Ne jutalmazd ilyenkor, mert az ellenséges viselkedést erõsíted meg benne jutalomfalattal, tehát legközelebb is csinálni fogja! Lehet olyan taktikát is választani, hogy ha csípni akar, rálépsz a lábára, és a patáján keresztül lehúzod a lábad a földre. Pár alkalom után kialakul egy reflex, és mielõtt csípne, lenéz a lábára. Iskolalovaknál nem mindig mûködik, a következetesség hiánya miatt. Mit foglalkoztat, más mit mond? Egy idõsebb ló is remek társ lehet, és attól, hogy idõs, padlóra tud csapni bárkit, ha ténylegesen úgy akarja...

Semmit, sajna az iskolalovakon napjában több ember is átmegy, húzzák-vonják, ezért nem szeretik, ha valaki bemegy hozzájuk, az a magánszférájuk. Ha meg akar csípni, csapj az orrára, tudasd vele, hogy másokkal lehet, de Veled ezt nem teheti meg. Ne jutalmazd ilyenkor, mert az ellenséges viselkedést erõsíted meg benne jutalomfalattal, tehát legközelebb is csinálni fogja! Lehet olyan taktikát is választani, hogy ha csípni akar, rálépsz a lábára, és a patáján keresztül lehúzod a lábad a földre. Pár alkalom után kialakul egy reflex, és mielõtt csípne, lenéz a lábára. Iskolalovaknál nem mindig mûködik, a következetesség hiánya miatt. Mit foglalkoztat, más mit mond? Egy idõsebb ló is remek társ lehet, és attól, hogy idõs, padlóra tud csapni bárkit, ha ténylegesen úgy akarja...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, ezt a hosszú választ!! De még annyi hogy akkor ne adjak neki jutalom falatkát lovaglás után, ha pl. szépen dolgozott, de megcsípett/harapott?
Csak az fog számítani, hogy közvetlen a csípés/harapás után hogyan reagálsz. A késõbbi történések között nem fogja megtalálni az összefüggést, nem fogja érteni miért kapta, vagy pedig valami máshoz fogja kötni, ahhoz, amit közvetlen a bünti elõtt csinált.
Lovaglás után kaphat, mert mindig az utolsó dologgal fogja összekötni a dolgot, tehát a jól befejezett munkával. Ha leszállás után közvetlenül csíp meg, akkor nem kap semmit, ez a büntetés is egyúttal, mivel nem saját ló, bár ha van rá mód, én akkor is hátraléptetném. A munka utáni jutalmazás igazából azért rossz, mert az iskolalovak sokszor nem következetesen kapják, hanem akárki ült rajtuk és akárhogy mentek, megkapják az adagjukat az aktuális lovastól, és ehhez remekül hozzászoknak - ez a másik ok, amiért csípnek. "Add már ide, ez nekem alanyi jogon jár!" Dehogy jár, dolgozzon meg érte! a ló növényevõ állat, sosem küzd meg az élelemért: istenigazából nem is természetes neki, hogy bármiért is kap jutalmat, de ha már kap, akkor legalább tényleg érdemelje is meg.
A kérdező hozzászólása: De ezt hogy csináljam? mert eddig mindig minden óra után kapott tõlem jutalom falatkát ... és csak akkor ne kapjon ha csíp? ha sunyít akkor se?
Az óra végén kaphat. Az a lényeg, hogy az órát mindig pozitív élménnyel zárjuk, tehát ha valamit nem csinál jól, stb., akkor addig nem szálunk le, amíg jó nem lesz, vagy olyan feladatot végzünk, amit stabilan és jól meg tud csinálni. Ezért kaphat jutalomfalatot. DE ha akkor csíp meg, amikor leszállsz róla, akkor csapd orron, én nem jár semmi. Felszerelésnél ha sunyít, csíp, szintén nem jár semmi, szólj rá, legyintsd meg esetleg, érezze, hogy most olyan lovasa lesz, akivel nem lehet balhézni.Ha azt gondolja, õ az úr, akkor idõ kérdése, hogy ezt a másik fél tudtára adja - pl. csíp és sunyít. Burkoltan azt üzeni neked, hogy húzz el, ez az õ területe, és itt õ a vezér, másnak itt aztán semmi helye.
A kérdező hozzászólása: És még valami, sokszor, na jó mindig szokott a lábával kapálni, ha kiviszem a boxból ... itt is csapjak az orrára ? és ha CSAK sunyít semmi más akkor is?
Ha sunyít, akkor nem kell bántani, ne vedd magadra. Ez is egy jel, hogy húzz ki onnan de sürgõsen, mert különben nem áll jót magáért. Legyél határozott, domináns, tudd, mit csinálsz, ne õ mondja meg. Ha kapál, azt hagyd rá, általában türelmetlenség vagy unalom jele, esetleg idegességé, errõl viszont nem neked kell leszoktatni. Amit érdemes megtenni, hogy minél puhább talajon állítják, bár nem süppedõsön (a beton pl. szétcsapja a lábát egy idõ után), de ez szintén a lovarda dolga, nem a tied.

Szerintetek koleszban hogy kell viselkedni? Hogy szerettessem meg mindenkivel magam? Egyáltalán meglehet? Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?

Szóval most életemben elöszörre koleszos leszek, ráadásul egy másik városban... Szegeden, amúgy én Pesti vagyok... szóval azvan, h azt szeretném, h jól érezzem magam ott és ,h ne gondolják rólam, h valami beképzelt nem tudom mivagyok... és azt sem, h egy r.banc... félek attól, h koleszban nincs magánéletem és attól is , h mondjuk bulik vannak és megismerkedek fiúkkal és egyb?l r.banc leszek, mondjuk elég valószin?, h megismerkedek pasikkal mert mérnöki karra megyek és mivel csaj vagyok így...:D szóval szerintetek meg a kibeszélés?

Legjobb válasz: Elõször kevesebb cuccot vigyél és akkor tuti nem lesz baj. Megnézed mennyi fér még el és a következõ alkalommal felviszed a többit.. Igen, vannak pletykás emberek, de õk is csak akkor, ha úgyis viselkedsz.. Ha nem csinálsz semmit nyilván nem fognak pletykálkodni.. A lényeg, hogy ha pasizni akarsz szerintem ne a koliból.. Én sajnos elég kicsi egyetemnek a kolijában laktam.. Nálunk is rengeteg pletykás, rossz indulatú ember volt.. Egy év után kikészültem annyira, hogy egyetemet váltottam és ott hagytam a kolit..Van, akinek nem való. ÉN nem voltam bulizós fajta, zavart, hogy nem tudtam aludni, zavart, hogy nincs magánéletem, nem tudtam tanulni.. De vannak akik pedig tök jól el vannak, már több éve is.. Tehát az egész ember függõ.. Tényleg az a lényeg, hogy add önmagad.. Ha nem játszol szerepet nem lesz gond..

Elõször kevesebb cuccot vigyél és akkor tuti nem lesz baj. Megnézed mennyi fér még el és a következõ alkalommal felviszed a többit.. Igen, vannak pletykás emberek, de õk is csak akkor, ha úgyis viselkedsz.. Ha nem csinálsz semmit nyilván nem fognak pletykálkodni.. A lényeg, hogy ha pasizni akarsz szerintem ne a koliból.. Én sajnos elég kicsi egyetemnek a kolijában laktam.. Nálunk is rengeteg pletykás, rossz indulatú ember volt.. Egy év után kikészültem annyira, hogy egyetemet váltottam és ott hagytam a kolit..Van, akinek nem való. ÉN nem voltam bulizós fajta, zavart, hogy nem tudtam aludni, zavart, hogy nincs magánéletem, nem tudtam tanulni.. De vannak akik pedig tök jól el vannak, már több éve is.. Tehát az egész ember függõ.. Tényleg az a lényeg, hogy add önmagad.. Ha nem játszol szerepet nem lesz gond..
"Hogy szerettessem meg mindenkivel magam?" Sehogy, az senkinek sem lehet a célja, hogy MINDENKIVEL megszerettesse magát. Azt kell elérned, hogy legyenek barátaid, legyen sok ismerõsöd, összeveszni meg nem kell senkivel. "Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?" Ha nagyon gazdag vagy, akkor ne fitogtasd. Néhányan emiatt hozzád fognak csapódni, de nem éppen azok, akiket szívesen látnál a barátodként.

6 hónapos fiam a gyümölcsöt csak tejpéppel keverve hajlandó megenni. Hogy szerettessem meg vele magába, vagy nem baj hogy így eszi?

A délutáni uzsi szokott lenni tejpép valamilyen gyümivel.Magába nem kell neki.Ez baj?

Legjobb válasz: Szerintem ezen ne aggódj, hisz még csak 6 hónapos. Az én lányom nagyon nehezen szokta meg a gyümölcsöt/fõzeléket. Volt, hogy csak pár kanállal evett, és ha megérezte, hogy a tejpépbe tettem gyümölcsöt, akkor abból sem evett sokat. Akkor kezdett normális adagokat enni, amikor már nem szopott (10 hónapos korában). Szép lassan biztos rákap majd az ízére, erõltetni úgysem lehet. :)

Szerintem ezen ne aggódj, hisz még csak 6 hónapos. Az én lányom nagyon nehezen szokta meg a gyümölcsöt/fõzeléket. Volt, hogy csak pár kanállal evett, és ha megérezte, hogy a tejpépbe tettem gyümölcsöt, akkor abból sem evett sokat. Akkor kezdett normális adagokat enni, amikor már nem szopott (10 hónapos korában). Szép lassan biztos rákap majd az ízére, erõltetni úgysem lehet. :)

Hogyan szerettessem meg magam egy lánnyal aki az osztályunkba jár, eddig is jóba voltunk de nem tudom hogy ő hogy gondol rám hogyan találhatnám ki?

MSN-en is gyakran szoktunk beszélni és akkor az iskolában is jobban odajön hozzám megkér hogy mennyek el vele megnézni nem e hagyta el a fülbevalóját stb.De ha nem beszélünk az interneten akkor másnap az iskolába kevésszer alakul ki olyan jó kapcsolat köztünk.Állítólag jár egy vele 1 évvel id?sebb elég kétes hír? sráccal.De hozzá alig szól szünetekben csak állítólag valamit iskola után de nagyon nem tudnak mert messze laknak egymástól.De a fiúk között az osztályban azok között vagyok akik jóba vannak vele meg kb egy 2-vel együtt,de ? neki jóval több iskolán kívüli barátja van mint nekem azok között is válogathat.Szerintetek van esélyem vagy mit kell tennem hogy legyen.

Legjobb válasz: Fontos lenne a korotokat tudni, mert más a véleményem a 12 évesek kapcsolatáról, és a 17-18 évesekérõl is(: de nem baj. Ezek szerint a lány foglalt,ami abból a szempontból probléma, hogyha elmondanád a csajnak, és ezt a pasija megtudná akkor szereznél lehetséges egy "ellenséget" ÉN(!) Semmiképpen nem ajánlom, hogy a lánynak elmondd, hogy tetszik satöbbi, esetleg haverokon keresztül( akik jóban vannak veled, de annyira a csaj pasijával nem) tudakolják meg msn-en vagy akárhogyan , hogy mit gondol rólad, és, hogy tetszel-e neki.. Ez nagyon fontos, hiszen ki tudja lehet, hogy õ csak barátkozni akar veled. De ha azt mondja be jössz neki, akkor kezdj gondolkozni a többin, hogy hogyan tovább. Haladj lépésrõl lépésre. És ha megvan a válsz írd meg és segítek amiben tudok:)

Fontos lenne a korotokat tudni, mert más a véleményem a 12 évesek kapcsolatáról, és a 17-18 évesekérõl is(: de nem baj. Ezek szerint a lány foglalt, ami abból a szempontból probléma, hogyha elmondanád a csajnak, és ezt a pasija megtudná akkor szereznél lehetséges egy "ellenséget" ÉN(!) Semmiképpen nem ajánlom, hogy a lánynak elmondd, hogy tetszik satöbbi, esetleg haverokon keresztül( akik jóban vannak veled, de annyira a csaj pasijával nem) tudakolják meg msn-en vagy akárhogyan , hogy mit gondol rólad, és, hogy tetszel-e neki.. Ez nagyon fontos, hiszen ki tudja lehet, hogy õ csak barátkozni akar veled. De ha azt mondja be jössz neki, akkor kezdj gondolkozni a többin, hogy hogyan tovább. Haladj lépésrõl lépésre. És ha megvan a válsz írd meg és segítek amiben tudok:)
Házi nyúlra NEM lövünk.
szerintem te még recskázzál legalább 2 évet..
Menj oda és kérdezd meg hogy...ááá hagyd a francba
Menj oda és kérdezd meg ez a tuti!
Huhh:/ez jó kérdés... Lehet hogy nem én vagyok erre a legjobb példa de a én általában nem a fiú ismerõseimet kérem meg hogy segítsen megkeresni a fülbevalómat..Ezért ez nekem furcsa...lehetséges hogy akar tõled valamit.Szerintem tudakold ki hogy jóba van-e a barátjával, nem szoktak-e vitázni stb. mert ha igen talán van esélyed..De ha ez a helyzet nem egybõl ráhajtani a lányra szép lassan bíztasd hogy tegye meg az elsõ lépéseket affelé hogy szabad legyen(csak ha õ is ezt akarja).Ha szomorú vigasztald stb...Majd ha megnyugodott mond el mit érzel iránta...és innen minden sinen lesz...
A kérdező hozzászólása: (a kor 13)
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon, írjatok még légyszi
*válasz*
ne hallgass senkire higgy magadban és menny a saját fejed után és higgy magadban és benne nincs lehetetlen csak tehetetlen harcolj érte

Hogyan szerettessem meg magam az anyósommal, akinek előítéletei vannak és egy szót sem vált velem?

Azt hiszi hogy irányítom a fiát (akivel együtt tervezzük az életünket), illetve probléma hogy nem egy a vallásunk. Már mindent kitalált hogy befeketítsen, de már szánalmas a kategória! Velem csak egyszer találkozott, szerencsére vagy nem, másik országban lakik. Folyamatosan ordít a barátommal rólam, megpróbált neki lányokat is beszervezni, mert azt hiszi hogy ? jobbat tud választani a fiának mint ? maga. Mit tegyek? Én ilyen utálattal és ellenségeskedéssel még sosem találkoztam. Fogalmam sincs hogyan kezeljem le. Vagy nem kellene semmit? Én soha nem mondta rá egy rossz szót sem a barátomnak, s?t, szívesen lennék barát, mert ezeket leszámítva nagyon szimpi.

Legjobb válasz: Ha tényleg a vallás áll a probléma középpontjában,akkor nem sokat tehetsz,mert az ilyen korlátolt emberek nem értik meg,hogy a szerelem/szeretet nem úgy mûködik,hogy ahoz vonzódunk aki,a saját vallásunk belül "foglal helyet".Az én baráti körömben,is volt egy ilyen probléma.Összejött egy evangélikus lány,és egy katolikus fiú.Az anyós (fiú anyja)mindent megtett,hogy szétválassza õket,pedig nem ismerte a lány személyiségét,csak a vallását.Egy idõ után szétis mentek (nem az anyós miatt),és a katolikus fiú,késõbb összejött egy zsidó lánnyal.Az anyós részérõl,minden kezdõdött elõrrõl.Tehát,ha õ nem akar ezen problémáján változtatni,te sem fogsz tudni.Reménykedem abban,hogy az idõ segít,ha látja,hogy hosszú éveken át,kitartotok egymás mellett,és eljön az az idõ,hogy fontosabb legyen a fia érzései,mint a saját elvakultsága!

Ha tényleg a vallás áll a probléma középpontjában, akkor nem sokat tehetsz, mert az ilyen korlátolt emberek nem értik meg, hogy a szerelem/szeretet nem úgy mûködik, hogy ahoz vonzódunk aki, a saját vallásunk belül "foglal helyet".Az én baráti körömben, is volt egy ilyen probléma.Összejött egy evangélikus lány, és egy katolikus fiú.Az anyós (fiú anyja)mindent megtett, hogy szétválassza õket, pedig nem ismerte a lány személyiségét, csak a vallását.Egy idõ után szétis mentek (nem az anyós miatt), és a katolikus fiú, késõbb összejött egy zsidó lánnyal.Az anyós részérõl, minden kezdõdött elõrrõl.Tehát, ha õ nem akar ezen problémáján változtatni, te sem fogsz tudni.Reménykedem abban, hogy az idõ segít, ha látja, hogy hosszú éveken át, kitartotok egymás mellett, és eljön az az idõ, hogy fontosabb legyen a fia érzései, mint a saját elvakultsága!
Hát én nem sok jóval kecsegtetlek. Talán ha az unokák megjönnek, de az se biztos. Inkább arra rendezkedj be, hogy próbáld õt figyelmen kívül hagyni. Csinálj úgy mintha nem is lenne. Rosszat persze hogy ne mondj róla, végülis kicsi párodnak mégis csak az anyja.
sehogy, az jön magától, vagy van kisugárzásod vagy nincs. az idõ megoldja, vagy megszeret vagy marad olyan amilyen.. ha a párod melletted marad akkor szerencséd van, ha az anyukának sikere lesz akkor sajnos elváltok, de akkor a párod meg nem volt hozzád való, ha képes ezt a próbát nem kiállni melletted. az anyukának el kellene fogadni a fia választottját, mit szólt volna õ is egy ilyen anyóssal? egyszeri alkalom kevés, hogy valakinek a személyiségét megismerje.. mit ne tegyél-- ne görcsölj ezen, ha azt látja, hogy jó feleség vagy és szeretõ anya stb akkor talán megenyhül
szia! :) olvasva soraid az anyós a tipikus házsártos boszi kategória :) . a helyedben két dolgot próbálnék meg vele kapcsolatban. az egyik, hogy beszélsz vele, tudatod, hogy te bizony nagyon odavagy az õ kisfiáért és sosem akarnál neki vagy a családjának rosszat. tudom, nehéz, de talán így lenyugszik a nyanyus. a másik , hogy alkalmakkor (karácsony, szülinp, névnap stb) kedveskedsz neki valamivel. ha egyik sem jön be, akkor meg kapja be :D! pusza :)

Hogyan szerettessem meg magammal?

Eletemben kb 3x maszturbaltam par percig.. mindenki azt mondja hogy ez tok normalis ha az ember csinalja, meg ilyesmi.. de nekem mégis olyan furcsa es kinosan is erzem magam amikor csinaltam. Nem tudom hogy miert, de zavar hogy ennyire "undorodok" magamtol odalenn. Hogyan tudnek valtoztatni? 19L

Legjobb válasz: bocsanat rosszul irtam:) nem tudom hogy miert van ez, de zavar hogy ennyire "undorodok" magamtol *

A kérdező hozzászólása: bocsanat rosszul irtam:) nem tudom hogy miert van ez, de zavar hogy ennyire "undorodok" magamtol *
Csak nehogy egyszer a levegõvételtõl is megundorodj, mert abba még bele is halhatsz.
A kérdező hozzászólása: nane:)
Hát jobban tennéd ha barátkoznál magaddal pedig. Nézegesd tükörben, vagy nem tudom. Ha még magadtól is undorodsz, hogy várhatod, hogy majd egy férfinak tetsszél? Neveltetés van netán a dolog mögött?
A kérdező hozzászólása: masfel eve van baratom, de nem elezem az ujjazast csak a csikloizgatast. ezt nem ertem hogy neveltetes van e a dolog mogott, hogy erted?
Neveltetés mint: "lányom, ne maszturbálj, mert bûnös dolog" vagy hasonló.
A kérdező hozzászólása: dehoogy, sosem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!