Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szerethetem a (40 db)

Az emberek néhány animeben hogyan szerethetik a fillereket?

Pl ha benézek egy Naruto topicba egy filler rész után, mindenki szidja hogy milyen rossz, meg pocsék meg felesleges. Most a legutóbbi hunter x hunter rész után benéztem pár hxh topicba és mindenki azt írja, hogy milyen jó meg remek volt a filler. Ez csak számomra érthetetlen, hogy valaki élvezi a fillereket? Meg ha a hxh fillerre ilyen sokan mondják, hogy remek, akkor a Narutora miért nem, hiszen filler mind a kettő.

Legjobb válasz: Jó 80rész alatt fél résznyi filler ... narutoba 80rész alatt van vagy 60rész filler.. kis külömbség , és ritka rossz side storykat csinálnak benne ..

Jó 80rész alatt fél résznyi filler ... narutoba 80rész alatt van vagy 60rész filler.. kis külömbség , és ritka rossz side storykat csinálnak benne ..
Ízlések és pofonok... Személy szerint amíg nem olvastam a mangát nem tudtam mindig eldönteni, h most filler-e vagy sem... Néha van egy pár jó, de mostanában egyre rosszabb, és nagyon sok
A kérdező hozzászólása: Itt pont hogy poénbõl fillereznek. Amikor a manga rohadt messze jár, akkor is benyomnak ilyen 10 részes fillereket, meg olyan részeket, hogy 1 perc sztori 19 perc recap.
NEm poénból fillereznek , egyszerûen a Naruto nagyon beérte a mangát , kb megint utóbbi fél évbe nem volt story rész .. a Fairy Tail is ezért állt le , nem volt anyag és inkább szünetre ment mint hogy egy hosszabb fillerfestet tart..
A kérdező hozzászólása: Ott valamiért nagyon szeretik a fillereket, de remélem majd lesz egy vágott verzió, mint a dragon ballból.
Sajnos a Narutot nagyon elrontják a fillerekkel... És persze muszáj volt a csata közepébe berakni vagy 20-at, nehogy élvezni tudja az bember
A kérdező hozzászólása: Ez teljesen igaz :D Mondjuk hxh-ban én sem mondtam volna meg, hogy filler, ha nem olvasom el, Narutoba meg egybõl meg lehet mondani, annyira borzalmas mindegyik.
A kérdező hozzászólása: Utána jártam, nem teljesen volt filler, de 10 mangaoldalt dolgozott fel, szóval kb a fele az volt. Hogy minek, azt nem tudom.
Lehet , viszont a történetbe tökéletesen bele illet . Viszont amúgy erõsen kétlem , minek fillereznének új arc kezdésénél, ráadásul még Meruem se tûnt fel .
A kérdező hozzászólása: Pedig mindenhol az olvastam, hogy a legutóbbi rész, azaz a 78. filler volt.
Egy dolog , a HxH-ba nem fillereztek az újba , mivel 14évnyi mangájuk van , felesleges lenne . Azért utálják a naruto fillereket mert szarok ... ezért utálták a bleach fillereket is . A One Piece az egyetlen anime ahogy úgy fillereznek hogy konkrétan történetbe is beleillene ..
):

Beleőrülök abba, hogy nincs egy lány kivel együtt romantikázhatnánk, szerethetnék egymást. Hogyan lehet ezt kibírni? Ti hogy bírjátok a pár nélküliséget?

Láttam egy képet facebook-on, ahol együtt csókolozik egy pár. Nagyon elérzékenyültem és szeretném én is megélni, de valamiért engem észre sem vesznek a lányok, már nem is merek kezdeményezni. Nem látom értelmét, valamiért nem kellek nekik. :(

Legjobb válasz: Istenem , pont ugyan olyan forever alone vagyok mint te sõt talán még inkább és mégsem írogatok ki ,ilyeneket. Naponta van 1000 ilyen kérés. Hogy bírom ? Nagyon nehezen , ahányszor csak elmész sétálni mindig csak párokat fogsz látni , és ez csak egyre rosszabb lesz.

Istenem , pont ugyan olyan forever alone vagyok mint te sõt talán még inkább és mégsem írogatok ki , ilyeneket. Naponta van 1000 ilyen kérés. Hogy bírom ? Nagyon nehezen , ahányszor csak elmész sétálni mindig csak párokat fogsz látni , és ez csak egyre rosszabb lesz.
fúúú a kérdéstõl lavorba hányok! de nyugodj meg, nincs nagy baj! én is voltam ilyen szegény szerencsétlen. egyszer le fog szállni a tököd és kinövöd ezt a nyálas önsajnálkozást. még nõd is lesz! fel a fejjel.
kezdeményezz!
még a leg csúnyább pasik is találnak maguknak párt csak az a titok hogy legyen önbizalma...fogalmam sincs hogy hogyan csinálják de egy csomó pasit ismerek akik nem olyan szépek, de olyan dumájuk és kisugárzásuk van hogy 10 perc beszélgetés után kész vagyok tõlük egyszerûen imádom õket... :) csak légy önmagad és legyél laza... nem feltételezem hogy csúnya van vagy ilyesmi, de ha nem tartozol a csúnya kategóriába akkor nincs min aggódni...legyél rámenõs, menj el buliba, kezdetnek az is elég ha csak csókolózol valakivel nem? már az is nagyon jólesõ érzés és nagy elõrelépés lenne ;) én majdnem minden buliban találok valakit akivel nagyon jól el lehet beszélgetni, nagyon jól megértjük egymást, igez hogy csókolózásra ritkán szánom rá magam...mert nem csókolózok fûvel-fával XD de beszélgetni imádok :) legyen akár külföldi, akár magyar ...a külföldivel még jobb mert legalább gyakorlom az angolt :D (volt már úgy hogy nem is buliztam egész este, helyette órákon át csak beszélgettem egy sráccal és már ettõl is nagyon jól éreztem magam) utána nem lett belõle semmi, bár szóba került hogy megtetszettem neki, de én nem akartam tõle semmi komolyat mert akkor éppen volt egy kialakulóban lévõ kapcsolatom....
Szinte csak ilyen kérdéseket tesznek fel a kategóriába, nem igaz, hogy nem láttál már párat, és nem okultál az ott lévõ válaszokból. Arról nem is beszélve, hogy egyszerû hozzászólóként senki sem fogja tudni megoldani a lelki problémáidat, csakis te magad. Próbálj önbecsülést szerezni, mert lehetsz akármilyen külsõleg a lánynak, de ha nem tiszteled magadat, õk sem fognak tudni szeretni téged, akárhogy is erõlteted, bármennyire is vágysz rá. (Ezt konkrétan egy lány válaszolta korábban nekem egy kérdésemre, és be kell látnom, nagyon igaza volt.) Hiába, végül úgy is az lesz, hogy az egyik fülön be, a másikon ki. De már a pontokért azért is megéri válaszolnom :P
Szerintem szimplán hisztizel. Azzal hogy itt sírsz és sajnáltatni akarod magad nem fog megoldódni semmi.Neked kell tenned magadért
22
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nincs mitõl megerõsödnöm.
Nagyon egyszerûen. Nem pörgök folyamatosan azon, hogy nincs senkim, nem akad meg a szemem a párokon, vannak barátaim, akikkel eljárok szórakozni, van egy csomó tanulnivalóm, és van egy rakás célom, amit el akarok érni. Ilyenkor nincs idõm és energiám arra, hogy azon sírjak, hogy nem kellek senkinek. Valakinek biztos kellek. Csak az a valaki most éppen pont nincs itt. És igen, ezek az önsajnáló kérdések olyan egyformák mind a tartalmukat, mint a stílusuat tekintve, hogy néha az az érzésem, hogy ugyanannak a három-négy forever alone srácnak írunk minden egyes alkalommal.
elõször erõsödj meg picit.Szedd össze magad lelkileg és utána próbálj kezdeményezni.Az a baj szerintem(bár nem ismerlek) hogy rólad már valószínûleg elsõ látásra süt az önbizalomhiány.Egy önbizalom hiányos ember pedig negatív energiát sugároz ami senkinek sem jó.A lányok ezért nem kezdeményeznek valószínûleg.Te meg félsz a csalódástól és ezért nem.Szóval elõször erõsödj meg hogy merj lányoknál kezdeményezni.
Nekem sincs párom, elég magányosnak is érzem magam mostanában, de mégsem csinálok belõle ilyen nagy ügyet, egyedül is kell boldogulnia az embernek. 21L
Brühühü... pedig az önsajnálat azt hittem menõ a lányok között de ezek szerint nem. Nekem sincs barátnõm, de hát azért ez egy kicsit túlzás nem?
biztos önbizalomhiány, esetleg rossz ajtón kopogtatsz
Budapesten laksz?
Én is azt hittem ez van és arra hivatkoztam mindig, hogy nem érdeklem a lányokat. Aztán azóta pár lány leszólított és én rendre megnémultam mindig, semmit nem tudtam hozzá tenni és úgy viselkedtem mintha a Kész átverésben lennék (mert tényleg ekkora csicska vagyok) rájöttem, hogy velem lesz a para nem érdemes a lányokat hibáztatni. Az embernek nem érdemes átvernie magát. Sokkal több felesleges bánkódástól kíméled magad, ha õszintén nézed objektívan a helyzeted. Ha nincs barátnõd pedig szeretnél nyilván van oka, erre jöjj rá elõbb és még akkor sem mondhatod azt, hogy nem kellesz nekik (kegyetlen sok nõnemû lény van a földön).

A pasim ma azt mondta, hogy szerethetek ilyeb csúnya lanyt?

Ma fekszünk az ágyon rámnéz,és ezt mondta de csúnya barátnõm van de ezt igy halál komolyan.Facebookon is kibeszél engem mindenkinek,h én mekkora k..va vagyok stb bnõm egy k..csg kis ku..va. meg 1 hét és szakitani fog velem.Én meg csodalkozom,hogy megakarnak verni,mert a barátom nagyob keveri a sz..rt.Egyik ismerõse is írt az adatlapomra elég durvát,és a barátom azt írta rá,hogy jól tette.Enis írtam neki üzenetet mondtam a barátombak,és nekem is azt írta ,h jól megadtam neki.A barátom megsem véd

Legjobb válasz: Uramatyám, ezt az állatkertet, ami itt van...

Uramatyám, ezt az állatkertet, ami itt van...
csak a kérdés fõcímét értem, de a barátod kedvenc mondása "a szerelem vak" :D
Meg is érdemled ha te ezt eltûröd. Egy lábtörlõben is több tartás van mint benned. -.-"
És még azt mondják a csajok, h normális pasi kell nekik... Meg is érdemled, a felszínességnek ez az átka.
cserkaszov, te kriptaszökevény, már megint te írogatsz ilyen kamukérdéseket?!
Nem lehet, hogy azért mondja, mert ez az igazság?:) Egy normális emberrel ilyet nem lehet játszadozni, téged úgy forgatnak, ahogy akarnak, kis butus:)
cserkaszov, az a durva, hogy írnak ki ennél rosszabb kérdéseket is, halál komolyan
A kérdező hozzászólása: 17 es nagyon szépen köszönnöm sajnos igaz :(
A kérdező hozzászólása: Bocsanat hulyen irta ki 16-os:)
Van néhány helyzet, amit teljesen átérzek és megértem az embereket. Amikor tudom, hogy ezt vagy azt miért teszik, miért reagálnak úgy, ahogy, vagy miért vannak még együtt. Na, ez nem az.
És nekem nincs barátnõm.
Te mégis hány éves vagy, 12?
és ezek után még a pasid???
Minek vagy te ezzel az alakkal , de komolyan ?
Szerintem ez a kérdés kamu. De, ha mégsem így van akkor én a pasid oldalán állok. Amilyen hülye vagy még meg is érdemled amiket kapsz...
Ha azt mondaná, hogy MILYEN SZÉP VAGY, akkor hazudna. Jobb a hazugság?
Mégis mi a fenére vártál eddig?! Dobd már ki ezt a gyökeret!
A kérdező hozzászólása: Mert te szebb vagy :D de õ a barátom neki kötelessege is ezt mondani, h szép vagyok ;)
Ilyennel jársz??!! Akkor meg is érdemled...
Szerintem nem erdemel meg teged :( Sajnalom! Probald megbeszelni vele


Ha egy csaj félredug, de aztállitja hogy szereti a barátját, az akkor tényleg szeretheti? :D

Legjobb válasz: hát persze kisfiam. tiszta szívébõl szereti. csak véletlenül kefélt félre.

hát ha szeretek valakit ez eszembe sem jutna, még akkor sem ha kevesebb a szex, ha félre akarok dugni, inkább szakítok, mint hazudjak N
kb csak azért van / lehet vele, mert nem akar egyedülálló állni.... ha egyszer megtette, akkor többször is megfogja :/ 21/F
hát persze kisfiam. tiszta szívébõl szereti. csak véletlenül kefélt félre.
szereti a fenét...egy olcso r*banc
olyan ostoba ge*i hogy még õ is azt hiszi, hogy amibe van az szerelem. Pedig még soha nem érezte azt, csak azt hiszi és azért bas*ott félre...
Nem. Nem szereted...
Nem értem h miért mentség az h józan volt. Részegen sem megbocsájtható, de józanon..... Nem nem szereti. max csak azt hiszi h ez szerelem, de téved. Egy szerelemes ember nem csalja meg a párját mert nem akar neki fájdalmat, bánatot okozni. Az is lehet h azért mondja h kihasználja a srác hiszékenységét. Így van neki egy fix meg néha-néha egy futó dugás.
Pusztán szeretetbõl kefél félre. Hát ez valóban hihetõ. :)
Egészen biztos...
A kérdező hozzászólása: jó, de látszik is rajta hogy szereti, nem akarja elhagyni.. de ez csk 1x történt meg :d és józanvolt stb.:D
lenni akart az lenni...csak már figyelni sem tudok bocsi :D 21/F
jah mint anya a gyerekét :D
Férfinál még esetleg hihetõ lenne, de egy nõnél nem igazán, ugyanis a nõk kevésbé tudják az érzelmeket szétválasztani a testiségtõl. Amikor egy nõ megcsal jó eséllyel nem csak a testi vágyait akarja kielégíteni, hanem érzelmi löketet is akar magának adni. 26F
Persze, ha a férfi kefél félre az nem megcsalás:D jellemzõ.
14 Valamit félreértettél, megcsalásnak megcsalás az is, nem védelembõl írtam. Itt a lényeg az, hogy egy férfi hamarabb félredughat úgy, hogy tényleg szereti a barátnõjét közben, míg egy nõ szerintem ha félredug, akkor már nem igazán szereti a barátját.
Tudod ezt csak a férfiak mondják. Ha egy férfi igazán szeret engem akkor nem dug félre. És ha igazán szeretek valakit akkor én sem. Ja és attól hogy egy nõ megkíván egy másik férfit a párján kívül és lefekszik vele egyszer, attól még szeretheti õ is a párját.... Persze ugyanúgy gerinctelenség mindkettõ. Ha szeretsz valakit legyél férfi vagy nõ akkor nem csalod meg. Elvégre miért is lennél együtt valakivel ha mással akarsz kefélni? N

Hogy szerethetnék ki a barátomból?

Viszonzatlan kapcsolatban élek.Hogy tudnék kiszeretni bel?le?Nem akarok szendvedni tovább,elviselem hogy nem úgy szeret,mert rosszabb lenne,ha szakitanánk,de ha kevésbé szeretném inkább véget vetnék ennek.

Legjobb válasz: ne gondolj rá vagy akaszd fel magad válassz

ne gondolj rá vagy akaszd fel magad válassz
A kérdező hozzászólása: Nem mondasz hülyeséget, kicsit elegem van már a folyamatos kudarcokból...
Beszéljétek meg, ketten nyugodtan, Õszintén és meglátjátok, hogy hogyan tovább.. ha valamiért elhidegültetek annak oka van. Ha nincs meg az a szeretet ami egykor volt és több rossz a kapcsolatban mint a jó akkor nem érdemes folytatni... még ha a szakítás fáj is.. fájdalom nélkül úgysem tudod elhagyni! De elõtte véglegesen döntsd el, hogy mit akarsz ne táncolj már vissza. Vagy lezárod és elfelejted , tovább lépsz vagy benne maradsz egy viszonzatlan kihûlõ kapcsolatban.. Nehéz dolgok ezek az életben de késõbb ezek tesznek erõssé!! Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Õ is szerelmes volt, csak a féltékenykedéseim miatt kihûlt ez benne.Most már nem teszem, de õ már lehet h nem tud soha ugy érezni, mint akkor.
A kérdező hozzászólása: Szakítottunk!:-(

Tippek, hogy hogyan szerethetem meg a vizet?

Van egy elég komoly gerincproblémám, amelyet csak úszással lehet karbantartani/helyre hozni. A probléma csak az, hogy világéletemben féltem a víztől... Tudom, hogy össze kellene kapnom magam, mert nem játék, de ez csak néha-néha sikerült... HELP. 17L

Legjobb válasz: Tanulj meg uszni. Rendesen, olyantol aki meg tud tanitani nemcsak fennmeredni a vizen, hanem uszni. Ha majd érzed, hogy te vagy az erösebb, nem fogsz félni.

Tanulj meg uszni. Rendesen, olyantol aki meg tud tanitani nemcsak fennmeredni a vizen, hanem uszni. Ha majd érzed, hogy te vagy az erösebb, nem fogsz félni.
Elõször olyan medencébe menj, ahol leér a lábad. A mélyvíz csak gyakorlott úszóknak való.
A kérdező hozzászólása: A vicc az, hogy 11 évesen megtanultam úszni, de mindig is féltem... hála istennek, elég magas vagyok, tehát mehetek sokáig. :D de általában görcsös szoktam lenni... nem is tudom... mintha nem tudnám, hogy nem tudok megfulladni, mert pár cm és a mélyvízbõl is fel tudom lökni magam...

Hogyan szerethetek újra a páromba?

1 éve vagyunk együtt a párommal, sajnos pár hete kezdek elhidegülni tőle. Elhagyni nem akarom mert nincs hová mennie. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ez nagyon kényszerhelyzet és ezt te is érzed! A baj csak az, hogy amikor szinte kényszeríted magad valamire, az mindig fordítva sül el... :(

Ez nagyon kényszerhelyzet és ezt te is érzed! A baj csak az, hogy amikor szinte kényszeríted magad valamire, az mindig fordítva sül el... :(
"Elhagyni nem akarom mert nincs hová mennie." - ennek fényében ne akard visszahozni a tüzet, nem erre kéne alapozni...
az elhidegülés nem feltétlen jelenti, hogy már nem szereted, csak esetleg elfogyott a kapcsolatból a kezdeti szenvedély, meg az az õrült rajongás, ettõl a szeretet még megmaradhat. (=
igen.
mit szeretnél? sajtot?
Sajtipajti! Miért pont a SAJT?
Mert azt mindenki szereti még az alacsony lányok is.
Ezt a mondatot Magyarország szerte ismerté kell tenni.
Rakd ki a facebook-on, az IWIW-en, a Google+-on, a Netlog-on, es azokon a kozossegi oldalakon, amiknek most nem jut eszembe a nevuk.
A kérdező hozzászólása: Akkor itt van?
Bolond aki azt állitja, hogy az alacsony lányok nem szerethetik a sajtot

Hogyan szerethetnék ki a barátomból?

Nagyon hullámzó a kapcsolatunk, és mostanában 90%-ban csak rosszul érzem magam vele, mert megbánt, vagy nem érzékelteti velem, hogy szeret. Viszont a 10%-ban meg nagyon édes és figyelmes.

Legjobb válasz: Ja és azt nem írtam oda, hogy másik oka, annak, hogy nem tudok szakítani, hogy eszembe jut, hogy mi van, ha én reagálom túl. az is lehet. gyakran vagyok ingerlékeny, é érzékeny.. de hát akkor is.. mi a megoldás?:S

A kérdező hozzászólása: Ja és azt nem írtam oda, hogy másik oka, annak, hogy nem tudok szakítani, hogy eszembe jut, hogy mi van, ha én reagálom túl. az is lehet. gyakran vagyok ingerlékeny, é érzékeny.. de hát akkor is.. mi a megoldás?:S
visszairtam de nem valaszolsz....nezd meg a spameket
A kérdező hozzászólása: Én is elvesztettem az összes barátom. Küldtem privit:)
ugyan ebben a helyzetben vagyok...pont ugyan ebben... ha valakivel beszelgetni szeretnel irj privit szivesen beszelgetek veled...nekem is jol esne. Mar en is ossze tortem lelkileg...
azt mondom, ha már alapjaiban jóidelye nem érzed magad jól a barátod mellett..annak oka van. én is szakítást javasolnék, hasonló kapcsolatban voltam mint te, és megléptem a szakítást, nekem sincs ugyan senkim, mert mellette elvesztettem azt a kevés barátomat is aki volt, de élek. és sokkal jobban vagyok mint...majd alakul az életed tovább. Ne magadban keresd a hibát h te tul reagálod stb...nem illetek ezek szerint össze. Te most igen csak be lehetsz kavarodva, tele gondolatokkal....tudom mert hasonlóan voltam mint te most.
A kérdező hozzászólása: És te hogy tudtad meglépni a szakítást? És mennyi idõ után lettél jobban? Nekem az a baj, hogy rajta kívül nincs senkim, és végtelenül egyedül maradnék, ha szakítanánk. Ettõl meg nagyon félek.
velem ugyanígy volt, lobbanékony természetem és a sok veszekedések felõrölték a kapcsolatunkat és szakítottunk. pedig mindketten szeretjük egymást. borzalmas volt. de már nem olyan rossz, néha még eszembe jut, és hiányzik. de ez van, fel kell fognom, mert beláttam, jó lépés volt a szakítás. jobb lenne, ha ti is szakítanátok mielõtt annyira elvadul, h már a szépre se fogtok emlékezni.
A kérdező hozzászólása: Attól függetlenül, nem vagyok képes tõle elválni. Pedig független típus vagyok. nem is értem, mi van velem..
Ha nem bànnàd, hogy kiszeretnél belöle az màr rég nem szerelem
január 31én írtam, 20.55ös vagyok. 3hete, h szakítottunk, és mára a kapcsolatunk teljesen baráti..vagyis szerintem mindketten szeretjük egymást még, de tudjuk így ugratni egymást, és ez jó. mert nem csak szerelmes voltam(vagyok?)belé, hanem egyben a legjobb barátom is volt, akit elvesztettem. az volt a jó, h miután szakítottunk, õ elutazott és én így át tudtam gondolni mindent.mire visszajött, addigra letisztultak bennem az érzések, és hiába szeretem még, tudom, h úgyse mûködne. amúgy közösen szakítottunk, és nem kellett rászánnunk magunkat, csak beszélgettünk és ott kötöttünk ki, h nincs értelme folytatni... :( sok sikert neked és kitartás!
Te szoktad nyalni? Mert akkor õ is megtehetné
Elsõként kenj rá egy kis nutellát, de komoly!
Hány éves a barátnõd? Egyáltalán próbálta már? Azért az orális szexhez szerintem nagy bizalom és érett kapcsolat kell, talán várj még egy kicsit. Semmiképpen se erõltesd nagyon.
Szerintem várj egy kicsit... Majd meg fogja kívánni, de ehhez idõ kell... És ne erõltetsd..(!)
Van akinek nincs gusztusa az ilyesmihez, akkor semmit nem tudsz tenni. Ha bátorsága nincs hozzá, akkor nyald ki, és hátha kedvet kap õ is. 206L
Pedig ez ma már hozzá tartozik. Nem hogy nem az extrém kategória, hanem majdnem még jobban is elterjedt a "sima" szexnél. Szóval nem szép dolog, ha nem csinálja neked. Bár azt nem írtad, mennyi idõsek vagytok. Ha nagyon fiatalok, akkor még valamennyire érthetõ. Próbáld meg kideríteni, miért ódzkodik ennyire tõle. Mert nem mindegy, hogy gusztustalannak tartja, vagy csak egyszerûen fél tõle, hogy ügyetlen lesz majd. Ugyanis utóbbit is hallottam már lányoktól.
ha nem erõlteted, akkor elhiszi, hogy normális, ha nem szopik pedig ez nem perverz dolog késõbb még nehezebb lesz rávenni nem is értem, hogy létezhet még ilyen nõ a szexet élvezi? mert ha azt se, akkor ne legyél vele! feleslegesen rabolja az idõdet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!