Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szerethetek két embert is (1 db)

Hogyan szerethetek egyszerre két embert is?

Van egy egyéves kapcsolatom, szeretem a páromat. (Bár már nem lángol a szerelem úgy, mint az elején.) Az egyik barátommal (fiú) nagyon jóban vagyunk, ismeri a barátomat is meg minden. De imádok vele lenni. Néha jobban, mint a saját pasimmal. Sokkal boldogabb és vidámabb vagyok, ha ezzel a fiúval lehetek. Olyan spontán velem... beszélgetés közben csak úgy megérint és megölel... és látom, ahogy figyel... annyira édes... de nem akarom a kapcsolatomat tönkretenni, szeretném ezt a fiút elfelejteni. Mit tegyek? Szerintetek Õ érezhet valamit irántam?

Legjobb válasz: Elõször azt írod el akarod felejteni, utána meg kérdezed, hogy érezhet-e valamit? Most akkor, hogy is van ez? El kéne dönteni, hogy melyikük a fontosabb.

Elõször azt írod el akarod felejteni, utána meg kérdezed, hogy érezhet-e valamit? Most akkor, hogy is van ez? El kéne dönteni, hogy melyikük a fontosabb.
Figyelj, szerintem nem nagyon helyes egyszerre ket vasat tartani a tuzben....egyreszt magad miatt sem, mert elobb utobb ket szek kozul a pad ala fogsz pottyani, masreszt nem vagy korrekt a baratoddal...most komolyan, ha a baratod ezt csinalna akkor neked h esne? csak mert szerintem nem jol...szerintem dontsd el azt h az egyeves kapcsolatod fontosabb vagy a "baratod" (habar en nem hiszem h letezik baratsag fiu es lany kozott)... egyszerre ket embert meg nem szerethetsz, szerintem egyiket sem szereted ugy igazan, mely es eross szerelemmel, szenvedellyel. Ha ugy lenne nem gondolkodnal ilyensmin...amugy meg jo tudni, h a vonzalom nem azonos a szerelemmel, es a tarasasag a biztonsaggal... Remelem nem haragszol h hideget meleget kaptal, de ez a velemenyem...
Úgyhogy te valami igen nagy ribanc vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy utolsó kommentelõ... nem tudom én mikor járattam le bárkit is azért, mert össze van zavarodva. Nem hiszem, hogy 16 évesen az ember lehet ribanc... õszintén szólva csak neked, csak most leírom, hogy 15 évesen volt elõször barátom, és ez össz-vissz a második kapcsolatom, egy éve vagyunk együtt, és még nem adtam oda magam neki. És egy darabig még nem is fogom... bár lehet, hogy a te szótáradban mást jelent a ribanc szó... Mindenesetre nagy az isten állatkertje az biztos...
A kérdező hozzászólása: A többieknek köszönöm a választ, azt hiszem azóta sikerült kilábalnom ezekbõl a kusza gondolatokból! :) Az egyiket, mint a társamat szeretem, a másikat pedig csak barátként. :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A fiuknak altalaban miert a kirivo oltozetu tucat lanyok kellenek akar hosszu tavra is?

Miert nem veszik a faradtsagot,hogy megismerjek a kicsit csunyacskabb,de emberileg ertekes lanyokat?

7

Szakitsak a barátnömmel vagy ne?

1 barátom azt tanácsolta hogy kapcsolat helyet inkább bulizzak és szorakozzak...ezzel csak az a gond hogy van barátnöm...melyk a jobb a kapcsolat,vagy a szorakozás?

7

Lehet ebből szerelem? Mit csináljak?

Egyik volt osztálytárssammal egy középsuliba járunk. Ma 9 órám volt neki 7 és megvárt. Nekem mindig mindent elmond most is tudom kitetszik neki. Állandóan vele vagyok a suliban. Lehet hogy hülyeség de lehet hogy ő többet érez irántam mint barátság? Próbáljam rákérdezni? És ha megsértődik? Akkor a barátságnak is lőttek.

5

16 év korkülönbség mikor kezdhet el rendesen működni?

7

Ti mit tennêtek csajok?

Rajta kaptam.a pasim hogy egy csajnak udvarol. Milyen csini volt ma amikor látta. Klassz nõ

Otthagynátok vagy belefêr?

4

Ti mit gondoltok erről?

Életemben nem gondoltam volna, hogy valaha is ebben a témában fogok kérdést feltenni, de most mégis úgy érzem, hogy muszáj lesz itt meghallgatnom néhány független véleményt.
A lényeg az, hogy a barátnőmmel 17 éves korom óta, lassan 5 éve együtt vagyok, ebből több, mint két éve együtt is lakunk. A kezdetektől fogva eléggé jól kijöttünk, igazi szerelem volt az egész. Később természetesen voltak vitáink, veszekedéseink, de soha nem tartott néhány óránál tovább, mindig megbeszéltünk mindent. Sokan álompárként tekintenek ránk a mai napig. Én pedig a közeljövőben terveztem, hogy eljegyzem.
Alapvetően túl nagy panaszom nem lehet, mert tényleg nagyon sok mindent megtesz, rendben tartja a lakást (időnként én is szoktam neki segíteni), szokott főzni, bevásárol stb.
Régen rengeteg közös programunk volt, kirándulni jártunk, városban sétáltunk stb. stb. Az utóbbi időben egyre kevesebb az ilyen program. Ez részben az én hibám, mert egyetem mellett dolgozok és alig van szabadidőm, viszont azért igyekszem ennek ellenére is mindig időt szorítani rá. Viszont számtalanszor van, hogy amikor például szabaddá teszem a vasárnapomat, hogy együtt tölthessük közli, hogy nincs kedve sehova menni és gyakorlatilag semmi közöset csinálni.
Aztán régen mindig eljártunk közösen társaságba, mostanában ha hívnak valahova minket (buliba stb.) jellemzően csak én megyek, merthogy neki nincs kedve, inkább otthon ül egyedül. Illetve régen rengeteget jártunk közösen túrázni, mostanában ha csak felhozom a témát közli, hogy utál túrázni és amikor rákérdezek azt mondja, hogy régen is mindig csak a kedvemért jött el.
Szóval alapvetően van néhány dolog amin változtatnunk kéne, neki is, nekem is. Az ilyeneket régebben mindig meg tudtuk beszélni. Mostanában viszont ahányszor ezt felhozom soha nem jutunk egyről a kettőre, mindig közli, hogy ő ilyen és fogadjam el így. Meg, hogy előbb magamban nézzek körül, hogy miben kéne változnom és ha változtattam, akkor foglalkozzak vele és így tovább. A lényeg az, hogy ezek a beszélgetések mindig kudarcba fulladnak. Nyilván nekem is vannak hibáim, de azért nem gondolom, hogy én lennék a világ legszarabb embere.
A másik pedig, hogy mostanában minden apró dolgon úgy besértődik, hogy órákon keresztül nem lehet vele beszélni, hiába kérek bocsánatot (sokszor úgy is, hogy nem tartok jogosnak a kiakadását) egyszerűen nem tudunk beszélni meg semmi.
Én tényleg szeretem, jó vele, nem szeretném ha tönkremenne ez a kapcsolat, viszont nem érzem, hogy ez az ő oldaláról is meglenne. Mostanában egyre többször hangoztatja, hogy túl korán ismertük meg egymást, ami való igaz, de hát így alakult.
Szerintetek menthető még a helyzet? Mit kéne tennem?
Bocsi a kisregényért :)

5

Azt vettem észre, hogy egyfolytában panaszkodnak a nők, hogy nincs senkijük se, magányosak aztán meg folyamatosan rázzák le a pasikat ilyen-olyan indokokkal. Ti is tapasztaltátok már ezt, nem idegesít titeket?

26

Mit jelentenek nektek az volt pasijaitok?

na jo segítséget kérek, van egy barátnőm 1 és fél éve járunk, folyton beszélget az exével, az ex-e állítólak nem bánt vele jól, de szerette őt, viszont állítólag a báratnőm nem volt szerelmes belé, de belém az, viszot ha ossze is vesznek nem tudnak sokáig haragban lenni, és a barátnőm beismerte h jelent neki vmit a közös emlékek miatt állítólag... nekem első kapcsolatom van ilyen?? mit jelentenek az exek?

6

Ha valaki szerelmes egy lányba (a barátnőjébe), attól még diszkréten megnézhet más lányokat is, akiket szépnek tart?

15

Lányok! Ha bejön egy fiú és beszélhettek is vele egyszerűen, mert pl. Egy ismerősön keresztül megismerhetitek akkor mit mondanátok inkább a srácnak? Kort is írjatok!

Hogy bejön és járni akartok vele vagy inkább, hogy szeretnétek vele összebarátkozni (azért barátkozni, mert ha megismer titeket és megszeret akkor szerintem talán nagyobb az esély rá,hogy járna veletek) vagy szerintetek nem?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!