Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szerethetek két embert (2 db)

Szerintetek szeretheti két ember úgy egymást, hogy soha életükben nem beszéltek, és nincs semmilyen kapcsolat köztük?

Tudom ez kicsit értelmetlennek tûnik,de valójában nem az,és kíváncsi vagyok mások véleményére. Idióták,idióta válaszaikkal kíméljenek.

Legjobb válasz: Nem

Nem
Nem! Max ilyenkor az van, hogy egy idealizált álomképbe szerelmesek. Vagy szerelmesek a szerelembe, de magába az emberbe nem.
Igen is van....:$
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, van ebben tapasztalatod ?
Nekem is van 11-es voltam:D
A kérdező hozzászólása: Esetleg valami részletezést nem kérhetnék? :D Ha túl személyes, akkor privátban.
17 Nálunk a srác nem birta cérnával, pár éve már csevegtünk net-en(õ mindig incognitóban volt) és csinált egy "véletlen" ismerkedést. Én nem tudtam ki õ, õ tudta, hogy én ki vagyok. A kémia az nagyon mûködött, de hülye becsületesek voltunk:D Igy maradt a kémia, meg a másik tiszteletben tartása, mert mindketten tudtuk, hogy ha belelépnénk, akkor tuti, hogy nagyon nagy szerelem lett volna belõle, viszont mások sérülése árán, az meg mint tudjuk nem jó dolog, mert hogy az embernek van lelkiismerete is.Még mindig kicsit bele vagyok halva, de majd elmûlik vagy sem, ez a jõvõ zenéje.Nem voltunk becstelenek és ez a lényeg.Ennyi.
Lehetséges lehet.Valami ilyesmi van velem is.Ha meg szereted/tetszik akkor próbálj barátkozni vele, hogy ne csak a fejedben legyen minden szép..
18+ És igen, a kérdésedre: Létezik.
Engem - szeretsz?
A kérdező hozzászólása: Szóval én vagyok az egyetlen aki hisz ebben? Tudom abszurd, de mégis...
hanem azt az embert, akit elképzelnek a másik bõrében. Ilyen helyzetben senki nem képzelõdik, hanem lazán engedi, hogy az impulzus áramoljon felé, a másik reakciói, írása megmutatkozzon. Tehát mindig a reakciók, impulzusok építík fel az illetõt.
A kérdező hozzászólása: Rossz témakör, elnézést.
Nem
Nem
Elõfordulhat. A lélek sok érdekes dolgot tud.
ha valakit nem láttam, nem beszéltem vele, akkor hogy szerethetném:-? sokan mondjuk vannak így híres színészekkel de az csak rajongás
Akkor nem egymást szeretik, hanem azt az embert, akit elképzelnek a másik bõrében. Ismerettség nélkül, max ennyi történik. Szerelem egy álomba, egy ideálba, egy elképzelt lénybe. Az elsõ beszélgetésnél megszakadna a varázslat.
Szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen a két adott személy ismeri egymást, szó sincs róla, hogy soha nem találkoztak még.
Nem, ez teljes ellentmondás. Mintha azt mondanád, hogy szeretsz egy ételt amit még életedben nem láttál vagy kóstoltál.
nem.

Hogyan szerethetek egyszerre két embert is?

Van egy egyéves kapcsolatom, szeretem a páromat. (Bár már nem lángol a szerelem úgy, mint az elején.) Az egyik barátommal (fiú) nagyon jóban vagyunk, ismeri a barátomat is meg minden. De imádok vele lenni. Néha jobban, mint a saját pasimmal. Sokkal boldogabb és vidámabb vagyok, ha ezzel a fiúval lehetek. Olyan spontán velem... beszélgetés közben csak úgy megérint és megölel... és látom, ahogy figyel... annyira édes... de nem akarom a kapcsolatomat tönkretenni, szeretném ezt a fiút elfelejteni. Mit tegyek? Szerintetek Õ érezhet valamit irántam?

Legjobb válasz: Elõször azt írod el akarod felejteni, utána meg kérdezed, hogy érezhet-e valamit? Most akkor, hogy is van ez? El kéne dönteni, hogy melyikük a fontosabb.

Elõször azt írod el akarod felejteni, utána meg kérdezed, hogy érezhet-e valamit? Most akkor, hogy is van ez? El kéne dönteni, hogy melyikük a fontosabb.
Figyelj, szerintem nem nagyon helyes egyszerre ket vasat tartani a tuzben....egyreszt magad miatt sem, mert elobb utobb ket szek kozul a pad ala fogsz pottyani, masreszt nem vagy korrekt a baratoddal...most komolyan, ha a baratod ezt csinalna akkor neked h esne? csak mert szerintem nem jol...szerintem dontsd el azt h az egyeves kapcsolatod fontosabb vagy a "baratod" (habar en nem hiszem h letezik baratsag fiu es lany kozott)... egyszerre ket embert meg nem szerethetsz, szerintem egyiket sem szereted ugy igazan, mely es eross szerelemmel, szenvedellyel. Ha ugy lenne nem gondolkodnal ilyensmin...amugy meg jo tudni, h a vonzalom nem azonos a szerelemmel, es a tarasasag a biztonsaggal... Remelem nem haragszol h hideget meleget kaptal, de ez a velemenyem...
Úgyhogy te valami igen nagy ribanc vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy utolsó kommentelõ... nem tudom én mikor járattam le bárkit is azért, mert össze van zavarodva. Nem hiszem, hogy 16 évesen az ember lehet ribanc... õszintén szólva csak neked, csak most leírom, hogy 15 évesen volt elõször barátom, és ez össz-vissz a második kapcsolatom, egy éve vagyunk együtt, és még nem adtam oda magam neki. És egy darabig még nem is fogom... bár lehet, hogy a te szótáradban mást jelent a ribanc szó... Mindenesetre nagy az isten állatkertje az biztos...
A kérdező hozzászólása: A többieknek köszönöm a választ, azt hiszem azóta sikerült kilábalnom ezekbõl a kusza gondolatokból! :) Az egyiket, mint a társamat szeretem, a másikat pedig csak barátként. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!