Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedjem homeopátiás szeremet, (2 db)

Milyen homeopátiás szereket szedjek és milyen adagolásban, hogy szaporodjon a tejem?

Sajnos egy szopi alatt csak olyan 10-20-30 g jön össze, kezdett?l fogva pótolnunk kell, most másfél hetesek vagyunk. Iszok sok folyadékot, eszek rendesen, napi 3-4 szoptatós teát iszok.

Legjobb válasz: Motherlove more milk kapszula. Elég drága, de jobb, mint a homeós golyócskák.

Motherlove more milk kapszula. Elég drága, de jobb, mint a homeós golyócskák.
monika:Szia ultrika urens 5ch napi 3x5golyo de elööte 30percel meg utána se lehet se inni se enni se fogat mosni:-)
ULTRIKA helyett inkább Urtica-t kérj a patikában és 3x5 golyó naponta, amíg nem érzed növekedni a tejmennyiséget. Ha nem kúraszerûen szeded, el fog apadni a tejed. Üdv!
Szia!! Én azzal kezdeném, mikor terhes voltam elmentem homeopátiás orvoshoz, mivel tudtam, hogy pont a szoptatás alatt leszek nagyon allergiás. Ott a doktornõt megkérdeztem, hogy mit szedjek ha netán kevés lenne a tejem és azt mondta, hogy urtica urens d4-et, mivel az 5ch csinál olyat, hogy elapasztja a tejet. a gyógyszertárba csak megrendelés alapján van, de tényleg nagyon jó. 1dl vízben kell feloldani 5 golyót ezt 4 részletben kell meginni elsõ nap, második nap is 5 golyó de, három részletben inni ezt 1-2 napig majd már csak ugyan csak 5 golyó 1 dl vízben oldani és csak reggel és este inni.Majd el lehet hagyni. Én még iszok mellé Mecsek tejszaporító teát.1, 5 liter vízhez teszek 2 filtert. ja, tõlem tejet is visznek naponta 500-600 ml.
Utolsó vagyok és fejni-fejni. Igaz én csak este és reggel fejek.
4 liter víz, urtica urens 5 ch 3x5 golyó és szopi amilyen sûrûn csak lehet, lehetõleg 2 óránként, hagyd picit cumizni (ilyenkor nekem többször is beindul még a tejleadó reflex és ez nagyon szaporítja a tejet), közvetlenül szopi után fejés, 2 mellbõl szoptatás! Próbáld meg elhagyni (vagy elõször csökkenteni) a pótlást. Szopi, komfort szopi, mjad ne legyen pótlás, hanem a következõ szoptatást hozd sokkal korábbra! (ha szoptatás után üvölt az éhségtõl, akkor is nagyon kevés pótlás, lehetõleg nem cumisüvegbõl)
22:19-es módszere jó.Én is így csináltam, +göröszénamag 3*naponta.

Hogyan szedjem a homeopátiás szeremet, amit torokgyulladásra vettem, Apis mellifica-t? 33 hetes kismami vagyok

C30 a hígítása,de az ajánlott csak c15, amit úgy ajánlottak, hogy 3x5 golyó naponta.Ezért nem tudom, hogy most mennyit kell bevenni, ha C30-as.

Legjobb válasz: Én ugyan nem tudom a választ a kérdésedre, de azt igen, hogy itt homeopata válaszolnak a kérdéseidre, nekem is sokat segítettek: http://homeopatia.info.hu

Én ugyan nem tudom a választ a kérdésedre, de azt igen, hogy itt homeopata válaszolnak a kérdéseidre, nekem is sokat segítettek: http://homeopatia.info.hu
c30-as ból 3x2 ajánlott.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyorsaságot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!