Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedjem a szemöldököm (18 db)

Hogyan szedjem a szemoldokom, hogy ilyen legyen? Ugye az eleje le van vagva, ahoz, hogy kocka alaku legyen?

http://www.google.ro/imgres?q=szem%C3%B6ld%C3%B6k+form%C3%A1..

Legjobb válasz: mindenhol le van vágva!kozmetikus meg tudja csinálni...és utána pedig ki van húzva szemöldökceruzával v szemöldökporral....kevés szemöldöke van a képen látható csajnak alapból,csak rá van segítve ceruzával.... magadnak ne csináld meg...

mindenhol le van vágva!kozmetikus meg tudja csinálni...és utána pedig ki van húzva szemöldökceruzával v szemöldökporral....kevés szemöldöke van a képen látható csajnak alapból, csak rá van segítve ceruzával.... magadnak ne csináld meg...
az enyém is ilyen sajnos, mert a kozmetikus egyszer ilyenre csinálta meg, és magamnak lehetetlen mind a kettõ szemöldökömet ilyen szépre megcsinálni, mert valamelyik mindig máshogy nõ. Ne vagdoss bele szerintem, meg fogod bánni.A másik meg ha sikerül is, 1-2 napig szép aztán elkezd mindenfelé nõni..
Elõször kicsit hagyd ki nõni, hogy legyen mibõl szedni meg rajzolod milyet szeretnél fogsz egy kis ollót és egy szemöldök szempilla fésût ami azért jó mert nem tudod el rontani a vágást.És a szempilla fésûs végével bele fésülsz és le vágod ott ahol szeretnéd.

Szerinted hogyan szedjem a szemöldökömet?

kép:

Legjobb válasz: Szerintem menj el kozmetikushoz, szedesd ki vele, utána már látni fogod, hogy kell. Nagyon csúnya tud lenni, amikor egy lány féloldalasan szedi ki.

Szerintem menj el kozmetikushoz, szedesd ki vele, utána már látni fogod, hogy kell. Nagyon csúnya tud lenni, amikor egy lány féloldalasan szedi ki.
Szerintem is az elsot szakemberrel csinaltasd, vagy olyan baratnoddel, aki nagyon ert hozza, tok szep arcod van, vetek lenne elrontani.
Én is a kozmetikust ajánlanám, õ tapasztaltabb az ilyenekbe, hogy milyen arcformához milyen szemöldök áll jól.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket :)

Hogyan szedjem a szemöldököm? (lennt)

file:///C:/Users/gazdasagi/Desktop/kjhgfds.jpg

Legjobb válasz: ?

?
szerintem menj el kozmetikushoz, õ jobban tudja mit kéne csinálni
A kérdező hozzászólása: Itt egy jobb kép http://kepfeltoltes.hu/view/101103/hh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg tulajdonképpen az a bajom, hogy túl dús, és sötét középen és kicsit felfele ível.
A kérdező hozzászólása: Hát ez videó...húúúú...Szerintem nem a legjobb ez a forma :S
Hát ebbõl semmit nem látok.
Dorka ebben a videójában mindent elmond: http://www.youtube.com/watch?v=NuEjLiJNp7k&feature=mfu_in_or..
A kérdező hozzászólása: lány
Nem látszik sok a képen, de szerintem nem vészes. Hülye kérdés, de fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/101102/kjhgfds_www.kepfeltoltes... ez a link!!xÐÐ
A kérdező hozzászólása: És én mondok újakat az infótanárnak!!xÐÐ
A kérdező hozzászólása: bocsi:D nem vok informatikai zseni!!xÐ
Nálatok nincs informatika oktatás a suliban?
A kérdező hozzászólása: De anyu nemengedi:/


A fiúk szedjék a szemöldökjüket? és ha igen, hogyan, milyen mintában, v hogyan? :/

köszi f/17

Legjobb válasz: Van akinek összenött középen vagy iszonyú vastag,szerintem annak nem ciki ha legalább a közepén kiszedi.Amúgy elsõre biztos egy kozmetikussal érdemes megcsináltatni aztán meg már látod hogy hol kell a kinövö kicsiket kiszedni.Van hogy még a nöi kéz sem elég ügyes h szépen kiszedje,szóval szerintem elöször kozmetikus,nem ciki,jobb mintha elszúrnád.

Nekem teljesen összenõtt és vastag, bozontos.Én szedem és a hosszát is nyírom.
Van akinek összenött középen vagy iszonyú vastag, szerintem annak nem ciki ha legalább a közepén kiszedi.Amúgy elsõre biztos egy kozmetikussal érdemes megcsináltatni aztán meg már látod hogy hol kell a kinövö kicsiket kiszedni.Van hogy még a nöi kéz sem elég ügyes h szépen kiszedje, szóval szerintem elöször kozmetikus, nem ciki, jobb mintha elszúrnád.
Ne legyen az embernek 1 szemöldöke(én igazàból erre figyelek(nem homok dolog hanem igényesség)) jó azért nem ölök bele sok idôt, télleg csak annyit hogy ne legyek neander-völgyi. Ha össze nôtt szedd ki!! Am le kell sz.rni. Remélem segítettem
Fiúnak sztem elég akkor, ha középen összenõ... vagy ha pár szál rossz helyen nõ... de ívet ne szedess bele, az nagyon feminin...
Neeeeee!!!!!
Szedni a szemöldöködet fiú létedre? Atyaúristen! :O Búza-e vagy?
SEHOGY b.zdmeg.
Esetleg egy pár nagyon rossz helyre nõtt szõrszálat. Amúgy Ne! Ne! Ne! :)
Ha középen összenõtt, vagy nagyon vastag, akkor nyugodtan szedesd ki kozmetikussal. Sok fiú azért nem tetszett (pedig jóképûek voltak), mert egy nagy bozont volt a szemük felett. XD 16/L
A kérdező hozzászólása: énis csk a közepére gondoltam ja és nem vagyok búúúza :D köszi a válaszokat :D

Hogyan szedjem ki a szemöldököm? SOS, többi lent

Elég vastag , kusza a szemöldököm,egyszer volt már szedve kb 1 éve . Ki szeretném szedni saját magamnak , -jelenleg nincs lehetőségem kozmetikushoz menni- , arról már rengeteg cikket olvastam , hogy hogyan is kell kiszedni , de sajna arra nem találtam semmit, hogy hogyan formázzam. Légyszi aki tudja, hogy mennyire vastag stb , írjon le nekem mindent ! Holnapra kellene , elég sürgős! Nagyon szépen köszönöm előre is !

Legjobb válasz: A legegyszerûbb módja a formázásnak az, ha szemceruzával vagy szemöldökceruzával besatírozod a szemöldöködön a formát. Húzd át úgy a szemöldököd ceruzával, amilyen formát szeretnél neki adni, majd a végén ami nem esik bele abba a területbe, kiszeded. De minden szemöldöknek van egy tipikus formája. Szóval ha ránézel, látni fogod, hogy mi nem illik a képbe. Ez nem tudom, hogy már láttad e: http://makeupblog.janeiredale.com/wp-content/uploads/2012/09..

A legegyszerûbb módja a formázásnak az, ha szemceruzával vagy szemöldökceruzával besatírozod a szemöldöködön a formát. Húzd át úgy a szemöldököd ceruzával, amilyen formát szeretnél neki adni, majd a végén ami nem esik bele abba a területbe, kiszeded. De minden szemöldöknek van egy tipikus formája. Szóval ha ránézel, látni fogod, hogy mi nem illik a képbe. Ez nem tudom, hogy már láttad e: http://makeupblog.janeiredale.com/wp-content/uploads/2012/09..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ , megpróbálkozom vele. Egyébként nem láttam még ezt a képet , csak hasonlót

Hogyan szedjem ki a szemöldököm?

Sötét,vastag szemöldököm van,és ki szeretném szedni,hogy szebb legyen,de nem tudom hogy hogyan,mert eléggé dús,és vastagok a szálak.

Legjobb válasz: Hát én a csipeszt tudom ajánlani. Nekem is sûrû szemöldököm van, de lehet belõle szépet csinálni, ha ügyes vagy. Én meg szoktam kérni a barátnõmet hogy szedje ki, mert õ jobban látja, ráadásul tényleg jól megcsinálja. Ajánlatos elõtt jól bekenni valami krémmel (pl Nivea), hogy felpuhuljon a bõrõd, és akkor nem fog annyira fájni, ráadásul nem lesz olyan sokáig piros, és a feldagadást is csökkenti. Másféle módot még nem alkalmaztam (gyantázás vagy hasonló) ezért csak ezen a téren tudok segíteni. Mindenesetre borotvával ne ess neki :D:D

Hát én a csipeszt tudom ajánlani. Nekem is sûrû szemöldököm van, de lehet belõle szépet csinálni, ha ügyes vagy. Én meg szoktam kérni a barátnõmet hogy szedje ki, mert õ jobban látja, ráadásul tényleg jól megcsinálja. Ajánlatos elõtt jól bekenni valami krémmel (pl Nivea), hogy felpuhuljon a bõrõd, és akkor nem fog annyira fájni, ráadásul nem lesz olyan sokáig piros, és a feldagadást is csökkenti. Másféle módot még nem alkalmaztam (gyantázás vagy hasonló) ezért csak ezen a téren tudok segíteni. Mindenesetre borotvával ne ess neki :D:D
Elöbb meg kell rajzolni a kivànt formàt: egy szines ceruzàval ( szemceruza vagy ajak kontur, mindegy) bejelölöd azt a részt amit ki szeretnél szedni; fertötlenited a szemöldökcsipeszt alkohollal és hajrà.
Én azt tanácsolom elõször kozmetikussal szedesd ki, mert utána már tudod követni azt a formát amit õ kialakított. Nekem ingyen szokta kiszedni, de barátnõm egy másiknál 100 ft-ot fizet érte kb. Egyet értek az elõttem szólóval, hogy csipesszel szedd ki és használj krémet!

Hogy szedjem ki a szemöldökömet hogy ne legyen ilyen nagy? 12/L

Legjobb válasz: Magadnak te sehogy mert tuti hogy elrontod. Kozmetikus párszáz forintért kiszedi neked.

Magadnak te sehogy mert tuti hogy elrontod. Kozmetikus párszáz forintért kiszedi neked.
12 evesen szerintem sehogy :-D de a legjobb ha szakemberre bizod ;-)
én is 12 évs lány vagyok, és nekem anyum szedi ki, de barátnõm pl. magának szedi

Hogy szedjem ki a szemöldököm?

Itt vagyok majdnem 18 évesen, és teljesen természetes a szemöldököm, még sosem szedtem/szedettem ki. Szívesen megpróbálnám, de egyszerűen nem merem, félek hogy elrontom, nem tudom hogy mennyit honnan hogyan szedjek ki. Drágán csinálja meg a kozmetikus? És ha természetes hatásút szeretnék, akkor ezt így megmondom neki, akkor tényleg szépen természetesre csinálja meg és nem olyan "furára'? Érdemes először itthon próbálkozni vele, vagy ha ennyire tartok tőle, inkább menjek kozmetikushoz az első pár alkalommal?

Legjobb válasz: tényleg az a lényeg, hogy ne legyen túl vékony, az nagyon nem szép..

tényleg az a lényeg, hogy ne legyen túl vékony, az nagyon nem szép..
Szerintem is elõször kozmetikus, aztán a visszanövõ szálakat már te is ki tudod magadnak szedni otthon csipesszel. Én már 2 éve magamnak szedem, és volt, aki megdicsérte :)
Utolsó: jó nagy hülyeséget írtál, remélem erre már magadtól is rájöttél. Én még egy kozmetikussal sem találkoztam, aki olyan szemöldököt csinál, amilyet leírtál. Az a forma már rég nem divat, így max. azok szedik olyanra, akik kb. 20-30 éve végeztek, és nem hajlandók követni a divat változásait. Kérdezõ: mindenképp kozmetikus, õ olyanra szedi, amilyen jól állna, ha van ötleted mondhatod neki, és ha nem egyezik az övével, akkor a kettõbõl összehoz majd valamit, ami tuti tetszeni fog. Kérdezd meg a barátnõidet, hogy kihez járnak, és akinek tetszik a munkája, ahhoz menj. Vagy akár el is kísérheted egyiket, akkor láthatod hogyan csinálják.
Szerintem meg ne menj "szakemberhez". Kevés a jó kozmetikus, mindenki egy mindenhol egyforma vastagságú, csodálkozó vonalat hagy a szemed felett. Inkább a neten nézelõdj, hogy hogyan kell, milyen az arcformád.
A kérdező hozzászólása: *...elmennem a kozmetikushoz? Kérdés akart lenni, csak kérdõjel helyett pontot írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Próbálok keresni egyet.. És ha a kozmetikus megcsinálja nekem, akkor ha a szálak elkezdenek visszanõni, akkor azokat csak simán kiszedem, a megcsinált részbe nem nyúlok bele, vagy érdemes még azért párszor elmennem a kozmetikushoz.
Menj el szerintem kozmetikushoz, fõleg, mert még nem csináltad soha. Nem drága , 700 ft körül van . :)
Anyukám is kozmetikus és õ nem csinálja drágán, szóval szerintem más sem kér érte olyan sokat. Ha megmondod neki, hogy ne legyen túl vékony és természetes hatásút szeretnél, tutira úgy fogja csinálni. ;) Szerintem ne kísérletezz otthon, mert nem biztos, hogy gyorsan visszanõ ha elrontod.
Egy jó kozmetikus az arcodhoz illõ szemöldökformát fog csinálni, annyit max kérhetsz, hogy ne legyen túl vékony. Elsõ voltam
"Én még egy kozmetikussal sem találkoztam, aki olyan szemöldököt csinál, amilyet leírtál." Mások a tapasztalataink. Én szinte csak ilyennel találkoztam. Valamiért mániájuk a vékony szemöldök. Egyébként a szemöldökszedés nem atomfizika, akármilyen olcsó is, felesleges pénzkidobás.

Hogy szedjem ki a szemöldököm? Sürgős!

nos,8.-os vagyok.3-4 hét múlva fényképezés..kozmetikushoz nem mehetek mert messze van ahhoz meg kell buszjegy stb.. szüleim egyedül el sem engednének meg pénzem sincs rá. már egyszer kiszedtem de a 2 teljesen máshogy néz ki! attól félek,hogy ha megint kiszedem akkor megint elrontok valamit,de így nem mehetek fényképezésre.mit ajánlatok?segítség.14/L

Legjobb válasz: Nem igazán értem miért nem lehet elmenni kozmetikushoz,de te tudod. Akkor kérj meg egy barátnõdet, nõvéredet hogy szedje ki neked. Vagy kartonból vágd ki az ívet, rajzold körbe és ami azon kívül van, azt szedd ki, így talán egyforma lesz a kettõ.

Nem igazán értem miért nem lehet elmenni kozmetikushoz, de te tudod. Akkor kérj meg egy barátnõdet, nõvéredet hogy szedje ki neked. Vagy kartonból vágd ki az ívet, rajzold körbe és ami azon kívül van, azt szedd ki, így talán egyforma lesz a kettõ.
A kérdező hozzászólása: barátnõm szemöldöke egyáltalán nem tetszik, nõvérem nincs. azért mert én egy faluban lakom és legközelebb 60 km-re találok kozmetikust és mire elmegyek meg visszajövök busszal nem 2 forint, + a kozmetikust is ki kell fizetni..meg nincs pénzem semennyi
Én úgy csinálom, h egy szövegkiemelõvel megrajzolom, rá a szemöldökre(mert azt nagyon könnyen le lehet mosni)és az alapján kiszedegetem:)
Szerintem ez a videó segíthet neked: http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110901-hogyan-legyek-j... Sok sikert :) !

Hogy szedjem ki a szemöldököm hogy NE fájjon?

Mindenki mondja hogy nem fáj , s?t a tesómnak jó érzés [!!!] De én kb. sírok közben!

Legjobb válasz: elõször próbáld meg hogy bekened krémmel,vagy nyálazd be tehát ne szárazon tépkedd. Ha ez se válik be akkor fogj egy jégkockát és jegeld le elõtte a területet. Ha ez se válik be és még így se bírod,menj el szakemberhez õ gyors apró mozdulatokkal megcsinálja.

elõször próbáld meg hogy bekened krémmel, vagy nyálazd be tehát ne szárazon tépkedd. Ha ez se válik be akkor fogj egy jégkockát és jegeld le elõtte a területet. Ha ez se válik be és még így se bírod, menj el szakemberhez õ gyors apró mozdulatokkal megcsinálja.
elõtte krémezd be a szemöldöködet egy kis krémmel, mivel ez felpuhítja a bõrt. az újjaiddal jó alaposan feszítsd ki a bõröd, ott ahol szedni akarod, mivel minél jobban feszül annál kevésbé fáj. Vagy esetleg elõtte kicsit jégkockával jegeld le, hogy ne érezd annyira esetleg próbáld ki a szemöldök gyantázást, ez csak néhány pillanatig fáj ha kitéped, de sokkal több szõrt távolit el
Én, miután kirántok egy szálat, megdörzsölöm azt a területet, ez elmulasztja a fájdalmat.
Ne akkor szedd, mikor menzeszelsz.
borotváld le és pár hétf múlva elég durva "partiszemöldököd lessz" és nem fáj..
És ne lassan húzd ki, hanem egy határozott mozdulattal rántsd ki a szõrszálat. Tudom, hogy félsz, és ezért nem megy gyorsan, de minél hamarabb kint van, annál kevésbé, és rövidebb ideig fáj. Egy idõ után amúgy is megszokod.
Gyorsan kell kitépkedni, és közbe mellette húzd a bõrt oldalra. Elõtte be is kenheted jó vastagon hidratáló krémmel.
Elõször vizes vattával paskold/dörzsöld át és utána gyors mozdulatokkal húzd ki! Nekem ez bevállt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!