Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedjem a (965 db)

Hogy szedjem a fogamzásgátlót?

Ha elkezdtem szedni a menstruáció elsõ napjától 21 napon át és ma a hétnapos szünet 3. napján megjött, akkor ma kezdjem el szedni az utolsó levelet?

Legjobb válasz: világosan le van írva, h hogyan szedjed. mi így látatlanban, hogy még a fajtáját se írod le (kombinált, vagy nem) honnan tudjuk?

világosan le van írva, h hogyan szedjed. mi így látatlanban, hogy még a fajtáját se írod le (kombinált, vagy nem) honnan tudjuk?
Ha elõször szeded, vagyis az elsõ levélnél van az, hogy a vérzés elsõ napjától kell elkezdeni szedni (nem csak a vérzés elsõ napján lehet, mert lehet pár nappal késõbb is, csak akkor a védettség, amennyiben olyan a tabletta, nem alakul ki az elsõ szemtõl fogva). De egyébként valóban a betegtájékoztatóban is le van írva, hogyha 1 fázisú gyógyszerrõl van szó, akkor a vérzés elsõ napján elkezdi szedni az illetõ. Végig szedi az elsõ levéllel, majd jön a 7 napos szünet és a 8. napon kell a következõ levéllel folytatni a szedést. És a megvonásos vérzés pedig a szünet valahányadik napján fog jelentkezni. De ennél már nem számít a szedés. Ott a szünet után kell mindenképpen elkezdeni a következõ levéllel. De egyébként tényleg, a betegtájékoztatóban ez gyönyörûen és érthetõen le van írva. Illetve egyéb, más fontos információk is! Tényleg, érdemes lenne elolvasnod!
A kérdező hozzászólása: Mostmár tiszta.
Te is leírtad, hét napos szünet. Akkor most mit nem értesz?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm, csak nem értettem, mert én abban a hitben voltam, hogy amikor megjön, akkor ígyis-úgyis el kel kezdeni. De köszönöm szépen!
én úgy tudom, 7 nap szünetet kell hagyni. és 8. nap kezded el újra, a vérzéstõl függetlenül. és gondolom majd beáll rendesen, mivel még csak most kezdted, ha jól értem. DE inkább az orvost kérdezd meg szerintem!
Ha a 3. napon jársz akkor még várni kell 4 napot utána elkezdheted szedni, mivel a 7 tablettamentes napnak megkell lenni.
A kérdező hozzászólása: Lindynette fogamzásgátló
A kérdező hozzászólása: nem utolsó levelet akartam írni, hanem "következõ levelet"
ha menstruálsz ha nem, bekell tartani a 7 napos szünetet, a 8.napon kezdeni a következõt.(ha nem menstruálsz baj van)

Biotech usa hyper mass 5000-ret hogyan szedjem mert Biotech usa power pro-t is iszom és nem tudom hogyan szedjem a kettőt?

Az a baj hogy én reggel felkelek akkor megiszok egy adag fehérjét mielőtt suliba mennék és nem tudom hogy szedjem mellé a tömegnövelőt.Ezt valaki el tudná mondani valaki hogyan szedjem?

Legjobb válasz: A tömegnövelõt edzés után idd.

A tömegnövelõt edzés után idd.
Elõször is a hypemass 5000 egy olyan tömegnövelõ ami kb. 25g proteinen kívül semmi mást nem tartalmaz mint szénhiddrátot. El kell azon gondolkodni, kell e neked ennyi? Tömegnövelõ edzést követõen kell. Ha esetleg egy szuper all-in-one tömegnövelõrõl lenne szó, akkor reggel éhgyomorra.
A kérdező hozzászólása: DE a féhérjét szoktam reggel mikor felkelek és amikor vége az edzésnek a tömegnövelõt hogy szedjem mellé valaki azt mondja edzés elõtt 15 perccel az még oké de kétszer kell egy nap állítólag edzés után nem lehet mert akkor zsírosít. Lehet eggyütt inni a kettõt éhgyomorra?
A kérdező hozzászólása: amúgy kreatint is tartalmaz
A tömegnövelõ edzés után zsírosít? Az csak egy élelmiszer, mindig zsírosít, KIVÉVE edzés után mert akkor az izmok minden tápanyagot felvesznek! Természetesen edzés után idd, elõtte ne mert lesik a vércukor szinted, reggel mehet a fehérje!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod de énse tudtam multkor írták errõl de mindegy. akkor reggel fehérje edzés után tömegnövelõ nem baj hogy mindkettõbõl 2-õt kéne fogyasztani vagy hogy még mindíg nem értem
A kérdező hozzászólása: csak annyi még hogy hogyan szedjem a tömegnövelõt naponta kétszer a fehérjével szintén napi kétszer?
jajj istenem az a tudatlanság ami itt még mindig van nem értem hogy ilyen szutykot mint a hyper mass minek vesznek meg mikor 1 kiló szõlõcukor pár száz forint na de mind1, úgy számold hogy edzés után meglegyen 50-60 gramm dextróz és dobj még mellé 1 adag power pro-t is ebbõl a kakiból csak edzés után igyál az meg hogy hányszor iszol a powerbõl függ attól hogy mennyi fehérjt fogyasztasz mehet reggel 1 adag zabbal
power pro-t sajnos nekem ez is egy szutyok. Honnan tudni mennyi szóját dobtak bele? Meg minek ez a sok szója. Az szilárd étkezés lassan már másból sem áll mint szóját tartalmazó mindenbõl.

Hogy szedjem a Clostylbegitet? Nem értek valamit.

Sziasztok!

Legjobb válasz: 2x1-et szedj. Én is ugy szedtem. Mindig az orvos utasitásai kellkövetkni a betegtájékoztató csak tájékoztató jellegû.

2x1-et szedj. Én is ugy szedtem. Mindig az orvos utasitásai kellkövetkni a betegtájékoztató csak tájékoztató jellegû.
Az egy dolog, azok csak átlagok. A fsh-nak legalább annyinak kell lenni mint az lhnak, de inkább magasabbnak kell lennie a 3. napon. A Tsh-nak 1 körül kéne lennie. Terheléses cukor és inzulin vizsgálat kéne mielõbb a clostyt és a dokidad felejtsd el. keres egy pcos specialista endokirnológust. Én a mensmentist ajánlanám.
Egyetértek az elõttem szólóval. Az, hogy határértéken belül van egy érték, önmagában nem jelent semmit. A TSH-d valóban magas egy picit. Azt mondják teherbeeséshez az 1-es érték az ideális, de mindenképpen 2 alatt kell lennie. A határéréket nem a várandósságot tervezõ nõkhöz, hanem az összpopulációhoz igazítják. Az 50 éves bácsinak lehet, hogy jó ez az érték, de ha babát szeretnél, nem feltétlen.AZ FSH-LH kapcsán az arányt is nézni kell. Ha az LH magasabb, akkor a PCOS diagnózisa valószínû. Mivel a PCOS összefügg az inzulinnal, ezért javasoltam az inzulinrezisztencia irányában történõ vizsgálódást, mert hogy az volna a probléma gyökere, ha igazolódik. És igen, irány a Mensmetis, de minimum egy endokrinológus.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is:elnézést a kirohanásomért amit alább olvashattok majd! És mielõtt félreértenétek mit akarok írni:tudom az a legfontosabb, hogy megtaláljuk a baj okát és kezeljük. DE! Könnyû mondani, hogy menjen a Mensmentisbe!Tudom hihetetlen, de nem mindenki lakik a fõvárosban, hogy ez az intézmény elérhetõ távolságban legyen! A másik dolog az endokrinológus.Anno beutalt a nõgyógyászom, mert vérzés zavarom van/volt.És mit mondott az endokrinológus fõorvosnõ?A vérzésnek semmi köze hozzá, ha teherbe akarok esni menjek nõgyógyászhoz!IGEN!Ezt mondta.Azóta is csodálkozok rajta...Csináltatott ugyan hormonpanelt, de csak úgy, bele a vakvilágba éppen amikor ott voltam.Az eredmények láttán azt mndta, ismét, hogy menjek vissza a nõgyógyászhoz, mert meddõ vagyok és soha nem lesz gyerekem! Nõgyógyász írt Clostilbegytet és a harmadik clostis hónapban terhes lettem. Jelenleg ismét babát szeretnénk.PCO-t diagnosztizáltak nálam.És Clostit kapok, ismét! Arra sajnos nincs pénzem, hogy hetente utazzak az ország másik végére vizsgálatokra, és arra sincs hogy az itteni endokrinológusnak tömjem a zsebét, hogy egyáltalán szóba álljon velem. Így maradt az, hogy megbízom a nõgyógyászban és várom a csodát!Ismét!
Csak, hogy ha a pcos-edet nem kezelik nem csak nehezen esel teherbe hanem késõbb cukorbeteg leszel. A mensmentibe elég 3-6 havonta felutazni, sokan még külföldrõl is oda járnak. Ha meg akarok gyógyulni vagy gyereket, akarok nem érdekel milyen messze van. Én Bp.rõl Pécsre jártam lombikra, mert ott voltak megbízható szakemberek.
Kedves 17-es! Sajnálom, hogy egy ilyen endodokit fogtál ki. Sajnos köztük is van olyan, aki nem törõdik a beteggel. Pont emiatt ajánlgatjuk a menst, mert ott nem ilyenek az orvosok. És a hormonok igenis az õ szakterületük, nem a nõdokié. A PCOS egy nõgyógyászati tünetekkel járó nem nõgyógyászati betegség. És valóban elég 3-6 havonta menni. Én is vidékrõl járok fel a mensbe. Megéri. :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! Járok endokrinolóshoz, õ küldött vérvételre, és egybõl megkérdezte mikor elõszõr mentem hozzá, hogy szülni szeretnék-e. Bízok az orvosokban- egyelõre. A gondom most az lett, hogy ma estére megött, pedig cak tegnap kezdtem el szedni a Norcolutot. Hétfõn vagy kedden kéne mennem a 3. napi vérvételre megint. A másik dolog meg hogy a dokim csak szerdánként rendel, és 1-én szerdán 12. cn lesz, rá egy hétre meg már a 18. nap. Halasszam el egy hónappal a Closty szedését?
Eleve closty mellett 2 napont kéne uh-ra menni, úgyhogy én kihagynám. A leírtak alapján én nem bíznék a dokidban, de te tudod. Nagyon nem jól kezel.
Úgy nem sok értelme van a ciklus követésnek, ha csak hetente tud nézni. Valóban kétnaponta szokták nézni. Teljesen egyéni ugyanis, hogy kinek mikorra lesz akkora méretû, hogy már repedni fog.
A kérdező hozzászólása: Akkor nézzek utána hogy hol rendel még, és menjek a doki után?
nem, szerintem keress egy rendes dokit, neki kellett volna mondania ezeket neked és nem nekünk és az, hogy valszeg pcos vagy és clostyval kezel már régen rossz.
A kérdező hozzászólása: A lelet szerint minden értékem határokon belül van. Akkor mi nem jó? Nem értem...
Hát ez egyáltalán nem jó hormonsor, ez igen nagy valószínûséggel pcos és nem szabadna clostyt szedned.
A kérdező hozzászólása: Ja, nõgyógyászt is váltottam.
Ahogy az orvos írta. Miért kellenek ezek a gyógyszerek?
A kérdező hozzászólása: Több mint egy éve abbahagytam már a foggátlót, és azóta káosz a ciklusom. A mai például az 53. nap. Azt mondta nem tûnik aktívnak egyik petefészkem sem.
és azt kivizsgàlta, hogy miért? 3. napi hormonsorod milyen lett?
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja voltam és minden eredményem rendben volt. Most is kell majd mennem megint, ha megjön. Van tejcsorgásom is, ebbõl is vett mintát. Elküldi citológiai vizsgálatra. A prolaktinom is rendben van.
megtudod írni azt a hormonsort?
Khm. Azért 53 napos ciklusnál szerintem nehezen képzelhetõ el, hogy rendben legyen minden eredményed. A nõi nemi ciklus hormonális szabályozás alatt áll, ezért ha eltérés van a ciklusban, azt a hormonok okozzák és ez az eredményekbõl is látszódik. Max. az orvos nem veszi észre. Én javasolnék egy orvosváltást, egy endokrinológus felkeresését és - ha idáig még nem volt - inzulin és cukorterheléses vizsgálatot.
terheléses inzulint és cukort néztek?
Én 1x2-t szedtem mindig belõle. Nemrég 2x1-et szedtem és rosszul voltam tõle.
A kérdező hozzászólása: Persze, letudom írni az eredményeket. TSH: 2.39 mIU/l T4: 16.55 pmol/l T3: 6.27 pmol/l Prolaktin: 143.0 mIU/l LH: 6.21 IU/l FSH: 5.52 IU/l Ösztradiol: 112.1 pmol/l Tesztoszteron: 0.754 nmol/l Volt egy 46 napos ciklusom, mikor megjött 3. napon mentem a vérvételre. Ez a ciklusom 30 napos lett. Aztán egy 26 napos ciklus, és most ez. Az endokrinológustól kaptam akkor egy beutalót egy újabb 3. napi vérvételre, amire most kéne majd mennem ha megjön. Ma este kezdeném el szedni a Norcollut-ot, de mintha elkezdtem volna barnázni. Lehet hogy magától meg fog jönni. Attól függetlenül el kezdjem ma ezt a gyógyszert hogy kipucoljon??
A kérdező hozzászólása: Más vizsgálatom nem volt. Csak UH-n megnézték a melleimet a tejcsorgás miatt, mert ugye a prolaktinom rendben van.
Szerintem is ez volna a megoldás. A dokinak kéne tudnia mi a teendõ. Eleve a clostinál alap a cikluskövetés, illetve jobb helyeken az eredményesség javítása érdekében tüszõrepesztõt, illetve progeszteron pótlást is adnak. Ettõl függetlenül amúgy szerintem a PCOS-nek kéne elõször utánamenni. Ha az nincs megfelelõen kezelve létre sem jön a terhesség, vagy könnyen vetélés lehet a vége.

Hogy szedjem a mehpempöt? Ma vettem meg a 25 g ost hogy szedjem? Tanácstalan vagyok :- ( Nem esek teherbe ezert vettem meg Van bent egy kis kanalka mennyit kanalazak belöle?

Legjobb válasz: Érdemes a menszesz elsõ napjàn elkezdeni addig míg meg nem jön újra. Utàna 1ciklus szünet, majd megint szedni 1 cikluson àt. Egy olyan kanàllal nyugodtan ehetsz, nem kell púposra. Mióta próbàlkoztok? Rendszeres a ciklusod? Korotok? Sok sikert :)

Érdemes a menszesz elsõ napjàn elkezdeni addig míg meg nem jön újra. Utàna 1ciklus szünet, majd megint szedni 1 cikluson àt. Egy olyan kanàllal nyugodtan ehetsz, nem kell púposra. Mióta próbàlkoztok? Rendszeres a ciklusod? Korotok? Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Szia a ciklus nem rendszeres 5 hónapra ki marad.meg nem jött meg szedhettem reggeltõl? Egy nap hanyszor? 20 vagyok 3 éve sikertelen a probálkozás
Ejha! Az iskolát se végezted el és már 17 évesen azon gondolkoztál h gyereked legyen? Ez szép és jó de nem túl korai lett volna? Pl mibõl tartottad volna el? Munka nélkül pénzed se lesz. Szedtem én is méhpempõt de a 25gramm az semmi. Egyébként 20 évesen semmirõl sem vagy lemaradva.
A kérdező hozzászólása: Neked semmi közöd hozzá.a saját poénztárcád fölöt uralkodj ne másé fölöt
Én is szedtem. Nekem azt mondta az orvosom, ahogy teherbe esek már ne szedjem.Sok sikert a babaváráshoz!

Hogy szedjem a tömegnövelõt?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: zöld jumbo szar. vegyél sárgát. jumbo proff és csak edzés után érdemes inni. max ha nagyon akarsz akkor még reggel de nem nagyon ajánlott.

zöld jumbo szar. vegyél sárgát. jumbo proff és csak edzés után érdemes inni. max ha nagyon akarsz akkor még reggel de nem nagyon ajánlott.
és te olyan adagban akarod inni mint ahogy ráírták a dobozra hasra ütés szerûen? olyan adag kell hogy kb 0, 7g/tskg mennyiségû ch legyen benne. ez a zõd jumbo esetében azzal jár hogy kevesebb lesz a fehérjéd mint kéne, mivel nem jó a fehérje, ch aránya. vagy veszel ilyen drága sz art és egészíted ki még fehérje porral vagy vegyél értelmesebb tömegnövelõt pl a proff verziója ilyen. esetleg a legjobb megoldást is választhatod a fehérje por és gyors ch vételt amit te keversz össze pont jó arányban. ez anyagilag is jobb és reggel tudsz fehérjét is inni. pl fehérje és natúr zab jó lesz reggelinek.

Thai boxolok hetente 2 szer hogy szedjem a danabolt?

Legjobb válasz: Mosogatáshoz is koxot szedsz?

Mosogatáshoz is koxot szedsz?
Sehogy...
Bocs, de heti 2 thai box mellé nem kell danabol.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem lehet 2 edzés mellet szedni mert nem érne semmit mi?
Thai box mellé felesleges koxolni, a danabol meg a legrosszabb minõségû, legtöbbet hamisított kox. Thai boxba 1-1.5 év alatt el lehet érni szép eredményt (na nem leszel testépítõ méretû, de jól tudsz verekedni). Hány éves vagy? Miért akarsz danabolt szedni? Az gondolom nem érdekel, hogy illegális de azért elmondom. Étrended van? Anélkül a kox se ér semmit. A thai boxba amúgy se jó a nagy tömeg. Nézd meg a thai földieket, csomó 45-50 kiló de szanaszét rugdosna.

Hogyan szedjem a clenbuterolt? Milyen kurában? és h hat? Hány kg fogyás érhető el vele?

nem érdekelnek a diéták kardiók aerobik stb hülyeség! aki szedte vagy tapasztalta vagy ért hozzá az irjon köszönöm!:)

Hogyan szedjem a Magne B6 femina-t?

15 éves vagyok. Eddig sima Magne B6-ot szedtem, de most ezt ajánlották a gyógyszertárban. Elolvastam a tájékoztatót és a menstruáció első napját megelőző 7 napon kell szedni. A baj az hogy össze vissza van még a menstruációm, 1.5 éve menstruálok. Most akkor hogy szedjem? Vagy szabad egyáltalán szednem? Lehet tőle bajom, ha nem akkor szedem?

Hogy szedjem a brutal gainert és mivel együtt?

Ma vettem meg w Brutal Gainert. Arra lennék kíváncsi, hogy tömegnövelő étrend alatt mivel szedhetem? Mehet mellé +fehérje és multivitamin? Esetleg kreatin monohydrát? Mi ájánlott? Tapasztalaitok alapján vélemények, tippek? És pl egy ilyen hármas mellé milyen étrend ajánlott, ami mellett zsírosodás nélkül szedhetem fel az izmot? Várom a válaszokat, 17/f

Legjobb válasz: edzés után idd,akkora adaggal amiben maximum 1g/tskg ch van. fehérje nem feltétlen szükséges mellé de ha gondolod rakhatsz hozzá egy kicsit plusz jó lesz más idõszakra pl reggelre. kreatint is használhatsz mellette.

edzés után idd, akkora adaggal amiben maximum 1g/tskg ch van. fehérje nem feltétlen szükséges mellé de ha gondolod rakhatsz hozzá egy kicsit plusz jó lesz más idõszakra pl reggelre. kreatint is használhatsz mellette.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!