Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedjek egy csajt, (27 db)

Praktikák hogy szedj fel csajt egy fesztiválon?

Legjobb válasz: Használd a 3 másodperces szabályt... ha lehetõséged adódik rá akkor 3 másodpercen belül mondj neki valamit... bármit ami eszedbe jut még ha hülyeség is.

Használd a 3 másodperces szabályt... ha lehetõséged adódik rá akkor 3 másodpercen belül mondj neki valamit... bármit ami eszedbe jut még ha hülyeség is.
Pia a kézbe, ájfónnal vegyítve, és egy üres sátor;P
A legfontosabb, hogy ne legyél csúnya, a többi megy magától. Ha viszont az vagy, akkor sokat tippmixelj, hogy érdekeljed.
adj neki pénzt, úgyis csak az kell mindnek
Ha ronda vagy, akkor esélytelen
Ja, legyél "jó pasi" aztán annyi :D
Rúgj be, de nagyon, és repülj rá mindenkire. A nagy számok törvénye alapján elõbb-utóbb bejön a dolog.
Itasd le, leseggel, felszeded.

Hogy szedjek fel egy jó csajt? (14/F)

Legjobb válasz: attól függ hogy mi számit neked "jó" csajnak egy átlagos kinézetû, aranyos jó belsõvel rendelkezõ vagy egy átlag feletti kinézetû aki az esetek nagy részében egy beképzelt majom aki közel annyit nem ér mint egy átlagos csaj :)

attól függ hogy mi számit neked "jó" csajnak egy átlagos kinézetû, aranyos jó belsõvel rendelkezõ vagy egy átlag feletti kinézetû aki az esetek nagy részében egy beképzelt majom aki közel annyit nem ér mint egy átlagos csaj :)
Kisp*cs vagy még...
Sehogy...takarodj aludni :D 15/F
Utolsó, nem mintha te már "nagyp*cs" lennél a kemény 15 éveddel az õ 14 évével szemben:D
gonolom te voltál az aki már egyszer kiírta ezt a kérdést....pff..
A kérdező hozzászólása: nem! Honnan veszed?
xxD
szerintem a lényeg az h mindeféleképp magadat add ne játszd meg magad legyél természetes és õszinte és hidd el h könnyebb dolgod lesz :)
nézz körül a bölcsödében öcsisajt
mond el neki hogy szereted lehet téged választ :)
ha odáig lenne érted a srác rád startolna, nem a csaja mellett lötyögne. Vagy az van, hogy tudja hogy úgyis leszel és vagy neki mint barát féle.... úgyhogy tisztességesen is lehet ezt csinálni: vond ki magad a napi kapcsitokból, ne ne talizz vele legyen más dolgod, ha hiányoznál neki keresni fog!! Ezt lépd mindenképp, mert neked is jobb ha mégse keres téged akkor legalább tudod mi van, és nem szenvedsz mellette. Nekem is volt ilyen "barátom" .
hát akkor ezt jól elba**tad...15 évesen ne legyél egy hárpia mert akkor nem lesznek magánügyileg jó kapcsolataid felnõtt korodra SEM...:S nem szabad önzõnek lenni
A kérdező hozzászólása: nemérted. én bejöttem a pasinak nagyon is csak összejöttem a haverjával. míg együtt voltam a haverjával addig is hajtott majd szóltak neki h álljon le leállt. és akkor jött össze a csajjal amikor én még jártam a pasival.
meg úgy is az élet vissza adja ezt neked ha ilyen gonoszságot teszel...ezt tartsd észbe sose marad semmi következmények nélkül...
Van egy rossz hírem számodra kérdezõ: Ha téged akarna az a fiú, nem jött volna össze egy másik lánnyal, hanem nálad próbálkozott volna. Nem kellesz neki, törõdj bele. Ha meg megpróbálod alájuk kavarni a sz*rt, számíts rá hogy ki fog derülni elõbb utóbb, és abból még nagy problémáid lehetnek.
A kérdező hozzászólása: nem igazán komoly. 15 évesen vagyunk. de nem tudok már rá várni.. milesz ha tök sokáig fognak járni ! tudom h aljasság de szeretem és nem érdekel. léccives egy - két ötletet dobjatok be !!
hmm sztem semmiképpen se próbáld meg szét szedni õket mert az elég aljasság lenne...ha biztos vagy benne h tetszel neki akkor meg szépen megvárod h szakítsanak hagysz egy kis idõt a fiúnak esetleg megbeszélitek aztán lecsapsz rá :D meg hát meg kéne tudnod elsõsorban mennyire komoly köztük a kapcsolat!
nincs erre jó megoldás. vagy tûrsz és maradsz barát, vagy kockáztatsz és elveszíted a fiút. de, ha nem szeretné a másik lányt nem járna vele.
A kérdező hozzászólása: nemhiszem. sõt ott van a veszély h ha nem engem választ akkor rá, egy a barátságunk.
Komolyan mondom 15 évesen csak az megy hogy azt választod akit a köznép ( a sulisok ) menõbbnek tartanak. Annyira tudom utálni az ilyeneket hogy mindenki össze vissza jár mindenkivel csak azért hogy azt hallja a barátaitól hogy huu te vele jársz, majd megnõsz de ne ugy nõ fel mint 1 [email protected]ó. Gondolom ismered a csajt is és piszkálja a csõröd hogy az övé és nem a tied... hányinger


Na neki is így fogalmaztál, sehogy! Nem is nagyon érthette mirõl beszélsz!
Sehogy.
Már sehogy..
Bárhogy is, a retorikai képességedre ne hagyatkozz...
taps. Ez a kérdés már túl bonyolult, fuss neki mégegyszer.

Egy barátom szerelmes egy csajba és nem akarja elmondani hogy ki azt hogy szedjem ki belõle?

Legjobb válasz: Sehogy.Majd elmondja, ha úgy érzi, hogy ott van az ideje.

Sehogy.Majd elmondja, ha úgy érzi, hogy ott van az ideje.
Sehogy. Miért akarod kiszedni? Te még nem tanultad meg, hogy mindenki annyi információt ad át valakinek, amennyit akar? Ha tõlem kettõnél többször valaki megkérdezi ugyanazt, már csak azért se mondom el neki soha többet. Nem kell faggatni senkit. Nyilván oka van, amiért nem köti az orrodra.
Ne legyen a kíváncsiságod erõsebb a barátságnál.

Hogyan szedjem fel? Felakarok szedni egy csajt. Hogyan? Azt mondta egyik barátomnak hogy nem jõn be nincs nagy esélye. Vékony vagyok, az izomsakra bukik. Mit csináljak? Mi a teendõ?

Értitek az a gond hogy nem figyel rám vékony vagyok. :(

Legjobb válasz: Még fiatal vagy ezért nem érted teljesen mindegy mi a kifogás a lány eldöntötte hogy keksz lesz és nem szex.

Még fiatal vagy ezért nem érted teljesen mindegy mi a kifogás a lány eldöntötte hogy keksz lesz és nem szex.
Lehet h némi sport esetleg izmositana? Bár ez egy költöi kérdés volt....
A kérdező hozzászólása: De szerinted pár év múlva lehet rolla szo?Vagyis nem keksz hanem sex elsõ válaszoló :D

Szórakozóhelyen hogy szedjek fel egy csajt?

Szeretnék barátn?t, még nem volt barátn?m, eddig nem jártam sehova, de mostanság járok szórakozóhelyre és szeretnék barátn?t magamnak, szeretnék csajozni. Hogy kell? Mármint ki hogy csinálja? Tanácsokat és minden segítséget szívesen fogadok!

Legjobb válasz: Elõször is próbáld meg kideríteni, hogy van-e kedve a kiszemeltednek ismerkedni: ha elfordul amikor összeakad a tekintetetek, nem mosolyog, morcos, összevissza nézelõdik (tehát keres/vár valakit) szomorúnak rémlik, netán torzpofákat vág, akkor hagyd. Ha viszont idõnként rádpillant, a haját igazgatja, stb; akkor nyugodtan lépj oda, mutatkozz be, mondd hogy szívesen megismernéd mert...... Lenne-e kedve...... Kipontozott részt a helyzet szerint pótold. Ha elutasít akkor se kenõdj el, próbálkozz másik lánynál. Ha semmi sem jön be, akkor meg tömd ki a farmerod elejét és lóbáld feltûnõen egy drága kocsi kulcsát :)))

Elõször is próbáld meg kideríteni, hogy van-e kedve a kiszemeltednek ismerkedni: ha elfordul amikor összeakad a tekintetetek, nem mosolyog, morcos, összevissza nézelõdik (tehát keres/vár valakit) szomorúnak rémlik, netán torzpofákat vág, akkor hagyd. Ha viszont idõnként rádpillant, a haját igazgatja, stb; akkor nyugodtan lépj oda, mutatkozz be, mondd hogy szívesen megismernéd mert...... Lenne-e kedve...... Kipontozott részt a helyzet szerint pótold. Ha elutasít akkor se kenõdj el, próbálkozz másik lánynál. Ha semmi sem jön be, akkor meg tömd ki a farmerod elejét és lóbáld feltûnõen egy drága kocsi kulcsát :) ))
Segítek :) Keresel egy tesót(hívhatod havernak vagy cimbinek), aki a segítõd lesz(innentõl szárnysegéd). A tesó odamegy egy lányhoz, aki úgy az 1-10-es skálán hetes vagy a fölött van. Te végig a közelében vagy, majd a szránysegéd megszólítja a lányt, hogy: -Szia, iiiismered (te neved)-et? Bemutatkozol és innentõl kénytelen lesz beszélgetni veled, ismerkedni. Ha esetleg nem jönne be a csaj, akkor 5 perced van, hogy életbe léptesd a citrom törvényt.(a citromtörvény, hogy 5 perc alatt eldöntheted, hogy lesz-e ebbõl valami, vagy ki nem állhatod a csajt. Persze magyarázd el neki a citromtörvényt, hogy terjessze. Használd egészséggel a tanácsaim és a citromtörvényt!) Stinson out! Jah és legközelebb öltözz ki!
Én azokata dolgokat szoktan felszedni, amik leestek a földre...
Ma 19:44-es Jó ez a sorozat :D A "helló ismered Ted-et" dolgot kipróbáltuk hétvégén a haverommal és egész jól mûködött :D A Barneynak nagy ötletei vannak.

Hogy szedjek fel egy ronda vagy csúnyacska csajt?

Csak azért mert a szépeknél úgysincs esélyem

Legjobb válasz: Tegyél ki egy csomag gumicukor csalit.

Tegyél ki egy csomag gumicukor csalit.
Hülye kérdés feketepont! Azt a lányt kell felszedni aki megdobogtatja a szívedet. Lehet az dögös, ronda, kövér, vékony.
ne lúzerozzátok le, lehet, hogy csak rosszak az adottságai. ronda csajok is mindenhol ott vannak, akárcsak a szépek. õk is járnak buliba
Szerintem csak azt várja, h itt írjon rá valaki :) Rossz helyen kopogtatsz ez nem társkeresõ oldal :)
szegény <3 :(
Menj oda az adott lányhoz, kezdj el neki bókolni.. \hazudni valami szépet\ .. találkozgass vele.. és mivel kicsi az önbizalma.. simán bele megy egy kapcsolatba. ;)
ne arra menj hogy most ronda vagy szép csajjal jössz össze. a személyiség is sokat nyom a latban. az meg hogy kivel jössz össze, az meg csak attól függ hogy mennyire illetek össze.
Fektesd le !!
ne haragudj, de a kérdésed elég éretlen a mellékelt írásod is...én azt ajánlom kicsit még érjél és majd amikor érett leszel akkor homlokon csapod magad, hogy mekkora , , hülye vagyok, hogy ezt ki mertem írni még jó, hogy a nevem nem írtam ki "...

Hogyan szedjek fel egy csajt, ha ő nem szeret engem eléggé?

ha ez számit, én 14 vagyok, ö pedig 15.

Legjobb válasz: te mit szólnál ahhoz, ha egy lány rádakaszkodna és mindenáron akarna téged? képzeld el a lány nem olyan szép xlábak, dundi alkat stb...szóval nem a zsánered mit tennél? el tudod képzelni, hogy ennek a lánynak nem jössz be, semmilyen módon? érdemes tovább erõszakoskodni vele? esetleg szól a szüleinek, és további bajod lehet belõle hm?

te mit szólnál ahhoz, ha egy lány rádakaszkodna és mindenáron akarna téged? képzeld el a lány nem olyan szép xlábak, dundi alkat stb...szóval nem a zsánered mit tennél? el tudod képzelni, hogy ennek a lánynak nem jössz be, semmilyen módon? érdemes tovább erõszakoskodni vele? esetleg szól a szüleinek, és további bajod lehet belõle hm?

Hogy szedjek fel egy csajt? 8évig volt osztálytársam, de most vidéken tanul és nem nagyon beszélünk.

A csaj egy gazdagabb családba tartozik ez számít??

Legjobb válasz: Neked számít? Neki számít? Egyébként annyira egyszerû. Megvan a közös pont, rá lehet kérdezni mi történt vele azóta, feleleveníteni a régi dolgokat stb

Neked számít? Neki számít? Egyébként annyira egyszerû. Megvan a közös pont, rá lehet kérdezni mi történt vele azóta, feleleveníteni a régi dolgokat stb


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!