Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedjek egy csajt, (23 db)

Hogy szedjek fel egy jó csajt? (14/F)

Legjobb válasz: attól függ hogy mi számit neked "jó" csajnak egy átlagos kinézetû, aranyos jó belsõvel rendelkezõ vagy egy átlag feletti kinézetû aki az esetek nagy részében egy beképzelt majom aki közel annyit nem ér mint egy átlagos csaj :)

attól függ hogy mi számit neked "jó" csajnak egy átlagos kinézetû, aranyos jó belsõvel rendelkezõ vagy egy átlag feletti kinézetû aki az esetek nagy részében egy beképzelt majom aki közel annyit nem ér mint egy átlagos csaj :)
Kisp*cs vagy még...
Sehogy...takarodj aludni :D 15/F
Utolsó, nem mintha te már "nagyp*cs" lennél a kemény 15 éveddel az õ 14 évével szemben:D
gonolom te voltál az aki már egyszer kiírta ezt a kérdést....pff..
A kérdező hozzászólása: nem! Honnan veszed?
xxD
szerintem a lényeg az h mindeféleképp magadat add ne játszd meg magad legyél természetes és õszinte és hidd el h könnyebb dolgod lesz :)
nézz körül a bölcsödében öcsisajt
mond el neki hogy szereted lehet téged választ :)
ha odáig lenne érted a srác rád startolna, nem a csaja mellett lötyögne. Vagy az van, hogy tudja hogy úgyis leszel és vagy neki mint barát féle.... úgyhogy tisztességesen is lehet ezt csinálni: vond ki magad a napi kapcsitokból, ne ne talizz vele legyen más dolgod, ha hiányoznál neki keresni fog!! Ezt lépd mindenképp, mert neked is jobb ha mégse keres téged akkor legalább tudod mi van, és nem szenvedsz mellette. Nekem is volt ilyen "barátom" .
hát akkor ezt jól elba**tad...15 évesen ne legyél egy hárpia mert akkor nem lesznek magánügyileg jó kapcsolataid felnõtt korodra SEM...:S nem szabad önzõnek lenni
A kérdező hozzászólása: nemérted. én bejöttem a pasinak nagyon is csak összejöttem a haverjával. míg együtt voltam a haverjával addig is hajtott majd szóltak neki h álljon le leállt. és akkor jött össze a csajjal amikor én még jártam a pasival.
meg úgy is az élet vissza adja ezt neked ha ilyen gonoszságot teszel...ezt tartsd észbe sose marad semmi következmények nélkül...
Van egy rossz hírem számodra kérdezõ: Ha téged akarna az a fiú, nem jött volna össze egy másik lánnyal, hanem nálad próbálkozott volna. Nem kellesz neki, törõdj bele. Ha meg megpróbálod alájuk kavarni a sz*rt, számíts rá hogy ki fog derülni elõbb utóbb, és abból még nagy problémáid lehetnek.
A kérdező hozzászólása: nem igazán komoly. 15 évesen vagyunk. de nem tudok már rá várni.. milesz ha tök sokáig fognak járni ! tudom h aljasság de szeretem és nem érdekel. léccives egy - két ötletet dobjatok be !!
hmm sztem semmiképpen se próbáld meg szét szedni õket mert az elég aljasság lenne...ha biztos vagy benne h tetszel neki akkor meg szépen megvárod h szakítsanak hagysz egy kis idõt a fiúnak esetleg megbeszélitek aztán lecsapsz rá :D meg hát meg kéne tudnod elsõsorban mennyire komoly köztük a kapcsolat!
nincs erre jó megoldás. vagy tûrsz és maradsz barát, vagy kockáztatsz és elveszíted a fiút. de, ha nem szeretné a másik lányt nem járna vele.
A kérdező hozzászólása: nemhiszem. sõt ott van a veszély h ha nem engem választ akkor rá, egy a barátságunk.
Komolyan mondom 15 évesen csak az megy hogy azt választod akit a köznép ( a sulisok ) menõbbnek tartanak. Annyira tudom utálni az ilyeneket hogy mindenki össze vissza jár mindenkivel csak azért hogy azt hallja a barátaitól hogy huu te vele jársz, majd megnõsz de ne ugy nõ fel mint 1 [email protected]ó. Gondolom ismered a csajt is és piszkálja a csõröd hogy az övé és nem a tied... hányinger

Hogyan szedjem fel? Felakarok szedni egy csajt. Hogyan? Azt mondta egyik barátomnak hogy nem jõn be nincs nagy esélye. Vékony vagyok, az izomsakra bukik. Mit csináljak? Mi a teendõ?

Értitek az a gond hogy nem figyel rám vékony vagyok. :(

Legjobb válasz: Még fiatal vagy ezért nem érted teljesen mindegy mi a kifogás a lány eldöntötte hogy keksz lesz és nem szex.

Még fiatal vagy ezért nem érted teljesen mindegy mi a kifogás a lány eldöntötte hogy keksz lesz és nem szex.
Lehet h némi sport esetleg izmositana? Bár ez egy költöi kérdés volt....
A kérdező hozzászólása: De szerinted pár év múlva lehet rolla szo?Vagyis nem keksz hanem sex elsõ válaszoló :D


Szórakozóhelyen hogy szedjek fel egy csajt?

Szeretnék barátn?t, még nem volt barátn?m, eddig nem jártam sehova, de mostanság járok szórakozóhelyre és szeretnék barátn?t magamnak, szeretnék csajozni. Hogy kell? Mármint ki hogy csinálja? Tanácsokat és minden segítséget szívesen fogadok!

Legjobb válasz: Elõször is próbáld meg kideríteni, hogy van-e kedve a kiszemeltednek ismerkedni: ha elfordul amikor összeakad a tekintetetek, nem mosolyog, morcos, összevissza nézelõdik (tehát keres/vár valakit) szomorúnak rémlik, netán torzpofákat vág, akkor hagyd. Ha viszont idõnként rádpillant, a haját igazgatja, stb; akkor nyugodtan lépj oda, mutatkozz be, mondd hogy szívesen megismernéd mert...... Lenne-e kedve...... Kipontozott részt a helyzet szerint pótold. Ha elutasít akkor se kenõdj el, próbálkozz másik lánynál. Ha semmi sem jön be, akkor meg tömd ki a farmerod elejét és lóbáld feltûnõen egy drága kocsi kulcsát :)))

Elõször is próbáld meg kideríteni, hogy van-e kedve a kiszemeltednek ismerkedni: ha elfordul amikor összeakad a tekintetetek, nem mosolyog, morcos, összevissza nézelõdik (tehát keres/vár valakit) szomorúnak rémlik, netán torzpofákat vág, akkor hagyd. Ha viszont idõnként rádpillant, a haját igazgatja, stb; akkor nyugodtan lépj oda, mutatkozz be, mondd hogy szívesen megismernéd mert...... Lenne-e kedve...... Kipontozott részt a helyzet szerint pótold. Ha elutasít akkor se kenõdj el, próbálkozz másik lánynál. Ha semmi sem jön be, akkor meg tömd ki a farmerod elejét és lóbáld feltûnõen egy drága kocsi kulcsát :) ))
Segítek :) Keresel egy tesót(hívhatod havernak vagy cimbinek), aki a segítõd lesz(innentõl szárnysegéd). A tesó odamegy egy lányhoz, aki úgy az 1-10-es skálán hetes vagy a fölött van. Te végig a közelében vagy, majd a szránysegéd megszólítja a lányt, hogy: -Szia, iiiismered (te neved)-et? Bemutatkozol és innentõl kénytelen lesz beszélgetni veled, ismerkedni. Ha esetleg nem jönne be a csaj, akkor 5 perced van, hogy életbe léptesd a citrom törvényt.(a citromtörvény, hogy 5 perc alatt eldöntheted, hogy lesz-e ebbõl valami, vagy ki nem állhatod a csajt. Persze magyarázd el neki a citromtörvényt, hogy terjessze. Használd egészséggel a tanácsaim és a citromtörvényt!) Stinson out! Jah és legközelebb öltözz ki!
Én azokata dolgokat szoktan felszedni, amik leestek a földre...
Ma 19:44-es Jó ez a sorozat :D A "helló ismered Ted-et" dolgot kipróbáltuk hétvégén a haverommal és egész jól mûködött :D A Barneynak nagy ötletei vannak.

Hogy szedjek fel egy ronda vagy csúnyacska csajt?

Csak azért mert a szépeknél úgysincs esélyem

Legjobb válasz: Tegyél ki egy csomag gumicukor csalit.

Tegyél ki egy csomag gumicukor csalit.
Hülye kérdés feketepont! Azt a lányt kell felszedni aki megdobogtatja a szívedet. Lehet az dögös, ronda, kövér, vékony.
ne lúzerozzátok le, lehet, hogy csak rosszak az adottságai. ronda csajok is mindenhol ott vannak, akárcsak a szépek. õk is járnak buliba
Szerintem csak azt várja, h itt írjon rá valaki :) Rossz helyen kopogtatsz ez nem társkeresõ oldal :)
szegény <3 :(
Menj oda az adott lányhoz, kezdj el neki bókolni.. \hazudni valami szépet\ .. találkozgass vele.. és mivel kicsi az önbizalma.. simán bele megy egy kapcsolatba. ;)
ne arra menj hogy most ronda vagy szép csajjal jössz össze. a személyiség is sokat nyom a latban. az meg hogy kivel jössz össze, az meg csak attól függ hogy mennyire illetek össze.
Fektesd le !!
ne haragudj, de a kérdésed elég éretlen a mellékelt írásod is...én azt ajánlom kicsit még érjél és majd amikor érett leszel akkor homlokon csapod magad, hogy mekkora , , hülye vagyok, hogy ezt ki mertem írni még jó, hogy a nevem nem írtam ki "...

Hogyan szedjek fel egy csajt, ha ő nem szeret engem eléggé?

ha ez számit, én 14 vagyok, ö pedig 15.

Legjobb válasz: te mit szólnál ahhoz, ha egy lány rádakaszkodna és mindenáron akarna téged? képzeld el a lány nem olyan szép xlábak, dundi alkat stb...szóval nem a zsánered mit tennél? el tudod képzelni, hogy ennek a lánynak nem jössz be, semmilyen módon? érdemes tovább erõszakoskodni vele? esetleg szól a szüleinek, és további bajod lehet belõle hm?

te mit szólnál ahhoz, ha egy lány rádakaszkodna és mindenáron akarna téged? képzeld el a lány nem olyan szép xlábak, dundi alkat stb...szóval nem a zsánered mit tennél? el tudod képzelni, hogy ennek a lánynak nem jössz be, semmilyen módon? érdemes tovább erõszakoskodni vele? esetleg szól a szüleinek, és további bajod lehet belõle hm?

14 éves vagyok hogy szedjek fel egy csajt?

Bejön nekem egy rajzolós, okos, szõke hajú, kék szemû csaj csak nem tudom felszedni .egy korúak vagyunk.

Legjobb válasz: 14 éves vagy. Menjél, inkább focizz, vagy ilyesmi.

14 éves vagy. Menjél, inkább focizz, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Oké mister tökéletes
Bocsi, elõbb rosszul írtam, az nem lehet hanem az is vagy. :D Kis takony. :D Nem vagyok jobb nálad semmivel!! De verd magad erre 2 tannyelvû gondolkodó vagy... erre buknak azok akiket megérdemelsz. :D Paraszt? Lehet.
A kérdező hozzászólása: Oké paraszt
Oké akkor hasznosítsd a kéttannyelvû iskolában angolul tanult történelmet és azzal csajozz!!! Az h jó tanuló vagy attól még lehetsz tirpák vagy szemét ember, nem függ attól mint ahogy sok minden más sem. Megkaptad a választ, szevasz.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy mire értetted amúgy köszi a választ:-);-):-D
nem a tanulásra értettem azt hogy gyúrjál agyra hanem arra hogy pl eleve feltetted ezt a kérdést, tehát fogalmad sincs a lányokról és hogy mi fán teremnek ha tényleg akarsz valamit egy lánytól akkor elõbb keresgélj a témában, párkapcsolatos dolgokat, meg hogy mi is a nõ? mert nem egyszerûek és nem úgy megy, hogy csak "felszedem" mint valamit a földrõl lehetsz kitûnõ, ha az életet nem tanulod akkor esélytelen vagy akármilyen lánynál amúgy ahogy az 5-ös írta azt kövesd
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszoló én kéttannyelvû iskolába járok!!!történelmet is angolul tanulom!!!
hogy fogod kibírni? szerinted miért nem olyan a kezünk mint egy t rexnek??? sok magányos férfi már felkötötte volna magát ha ez lenne.
Általánosba ki nem 5-ös? :D Attól még fiatal vagy és bohó. Amit az ötödik válaszoló írt, vmi olyasmit kellene ha akarsz vmi...
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy hogy értette hogy gyúrjak agyra
gratulálok állítólag 5ös tanuló vagy és mégis kb 5 IQ pontod van
A kérdező hozzászólása: Hogy fogom kibírni??
2-3 év alatt össze fog jönni.
a "felszedést" még azelõtt felejtsd el, mielõtt megtanulnád...maximum akkor helyénvaló, ha leejtettél valamit. ha tetszik egy lány, akkor próbálj közeledni hozzá, legyél vele kedves, beszélgessetek sokat. ha jóban vagytok hívd el valahova, mondd el neki, hogy mi tetszik benne. de valóban, ebben a korban inkább a tanulással foglalkozz, illetve a sporti s szuper, ne hagyd ebba
A kérdező hozzászólása: Kitûnõ tanuló vagyok
óóh már sportol, hát akkor már lehet :D még gyúrlyár agyra is aztán majd próbálkozhatsz 2 év mulva
A kérdező hozzászólása: Már sportolok heti 4 edzésem van
én is voltam fiatal és szerelmes, ezért úgy döntök én legalább normálisan válaszolok rá -_- : közeledj felé, [ha mondasz "vicceseket" és mindig nevet rajta, nagy baj nem lehet:) ] próbáld úgy intézni a dolgaidat, hogy mindig vele legyél, kérdezz tõle, keress egy közös témát stb.
Sehogy. Fordítsd más irányba az energiáidat.

Hogy szedjek fel egy csajt?

Bulizni járok, dde nem bírok odameni egy lányhoz sem. Pénzem van, ruháim is márkásak, csak nem vagyok izmos s önbizalom 0.

Legjobb válasz: "Pénzem van, ruháim is márkásak" hozzáállással NÕT, mégegyszer hangsúlyozom, NÕT, nem fogsz sose szerezni.

"Pénzem van, ruháim is márkásak" hozzáállással NÕT, mégegyszer hangsúlyozom, NÕT, nem fogsz sose szerezni.
Szerezz önbizalmat, menj oda hozzájuk és meg is vagy.
Én minden csajt megtolok aki a fogamra való. A lényeg a hozzáállás, ha jó a dumád, ezeket az sem érdekli, ha elõre közlöd hogy: nekem általában nem egy csajom van . Önbizalom!
Menj oda bátran :) Nem mindenkinek az izmos srácok jönnek be :D És szerezz egy kis önbizalmat...
Pénzem van, ruháim is márkásak, Itt a baj. Kérdezd meg apád te IQ harcos, hogy mit csinálj!!!

Egész nyáron bent ültem de holnap végre suli. Hogy szedjek fel egy csajt a suliban holnap?

Jó lesz már kimozdulni itthonról! Na akkor holnap csajozni akarok suliban hogyan csináljam? 18f

Legjobb válasz: Végre suli, de nem nekem, és megszûnnek a hülye kérdések is :D

Végre suli, de nem nekem, és megszûnnek a hülye kérdések is :D
zóna pocok, a hülye kérdések sosem szünnek meg. Azok suliidõben is ugyanúgy lesznek.
odamész egy csajhoz és elkezdesz vele beszélgetni
"Kõ sti szlé...sti szlé"
De legalább 8-tól d.u 4-ig biztosítva vagyunk ellenük :D
Ilyen elkeseredetten ne keress barátnõt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!